Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20907) BaLee válasza Zeki (#20869) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Kíváncsi lennék tapasztalatokra, hogy volt-e már valakinek dolga ilyen áruházban vásárolt plusz garancia érvényesítésével, hogy ez hogyan működik a gyakorlatban.

Mert az eladó elmondása szerint varázslatos és ugyanolyan mint a gyári garancia azzal a különbséggel, hogy a gyári garancia időn belül a szervizt kell hívni utána meg őket és ők küldik a szervizt. Sőt +500Ft-ért már nem csak javítják a gépet, hanem ha úgy gondolják a gép vásárlási értékének megfelelő csereutalványt adnak amin bemehetünk és vehetünk egy másik gépet helyette.

Ugyanitt amikor mobilt akartam venni arra is rá akartak beszélni biztosításra, hogy ha megunom 2 év múlva "leejtem" és ha összetörik akkor vásárolhatok náluk egy újat a kapott csereutalványon.

Azt tudom, hogy pl. a MM-ban vásárolható kiterjesztett garanciánál javításkor van önerő is amit még egyik eladó sem említett eddig...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.