Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Pgraph
üzenetére
Én inkább hűtőbordát tennék az ssd-re...
De hogy ventit is ajánljak:
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Noiseblocker E-Loop B12 széria
Be Quiet Silent Wings 3 120
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Akasa Apache -
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Jonsbo C2 házamban jelenleg egy Nanoxia DS 120 mm - 1300-as venti van alul, befújó ventiként. Valamiért 100%-on is csak 1050-et forog, és keveslem az általa keltett légáramot. Tudnátok ajánlani helyette olyat, ami kicsit emberesebb légnyomást ad? 120-as kellene továbbra is, csak az fér el.
B450M DS3H lapra szúrnám, aminek hibrid a FAN csatlakozója. Többek között a képen is látható eléggé melegedő Crucial SSD-mnek is szeretnék nagyobb légáramot adni.
(A képen a piros kör irreleváns, annak a problémája megoldódott.)Köszönöm!
-
bokpeter
csendes tag
válasz
abridabri
üzenetére
Oke. Es akkor annak nincs ertelme hogy a haz oldalaban beszivni a hideg levegot hanem direkt kiszivni a gpu kornyekerol a forrot? Ettol fuggetlenul ami meleg levego feljut a haz tetejebe azt a felso ventikkel kihajthatom nem? Az nem gond ha igy tobb venti sziv ki, mint ami befuj, tenat negativ lesz az levego aramlas? Udv. Peti
-
válasz
Werkly
üzenetére
Ki kell tesztelni ,hogy a jobb . Nekem kazan VGA val a meleg kifujasa valt be . Meg attol is fugg mennyi levego jut be elol. Ha mondjuk csak 1db 12-14cm ventinek van hely elol , es annak a levegojen kellene osztoznia a cpunak meg a VGA nak akkor valoszinu tobbet er az oldalt be mint ki.
-
bokpeter
csendes tag
-
-
bokpeter
csendes tag
Igen, egyformak a ventik, mindegyik olyan tipusu amilyenek gyarilag jottek a hazzal. Eszerint akkor melyik csatlakozokat hasznaljam szerinted az alaplapon? Koszi.
@abridabri koszi a tippet. Kulfoldi forumokon irtak, hogy a ket venti a tetejen kiszivna a forro levegot, es az oldalan meg beszivna a hudegrt, de ha azt mondod, hogy az oldalsot jobb lenne ugy, hogy az szivja ki, akkor ugy csinalom. Ti vagytok a szakik. Elbirna megegy 1080TI-t igy a rendszer? 3D renderelesre hasznalom a gepet es szeretnek megegy kartyat venni csak addig nem amig a hutes nincs rendben.
-
válasz
bokpeter
üzenetére
Nem kell annyi venti (tetore felesleges), siman megoldja minden VGA melegedesi problemadat az oldalso 12cm kiszivo venti.(Brutalis sokat szamit egy kazan VGA nal az oldal venti ,sajat tapasztalat) Elol 2x14 be , hatul 1 ki , oldalt a VGA mellett 1kifele . Es kipattinthatod az osszes pci takarolemezt a vga alol .Igy nem lesz gond a BQ hazban sem

-
bokpeter
csendes tag
-
bokpeter
csendes tag
Koszonom a valaszod Grozi. Igen, jo esely van ra, hogy hazcsere lesz a tortenet vege. Az alaplapomkezikonyvet nezegettem, de nem vagyok a tema szakertoje es addig meg nem akarok nekiallni szerelni mig nek tudom pontosan mit hova kellene dugni, nehogy elbaltazzak valamit. Ha esetleg van egy kis idod meg tudnad nezni, hogy Te hogyan ertelmezed amit ir a kezikonyv. Meg1x koszi udv. [link]
-
bokpeter
csendes tag
Sziasztok, szeretnek kerni tanacsot,hogy az Asus Z370-G alaplapomra amin van cha_fan1 es cha_fan2 csatlakozo hogyan kossek ra meg 3 ventillatort. Egy be quiet silent base 800-as hazam van, amiben gyarilag elol ket 140-es, hatul meg egy 120-as venti van es bovitenem a gep tetejebe ket 140-eset meg az oldalaba egy 120-asat, mert a 1080TI elegge befuti a gepet jelenleg. A 3 ventillatort megrendeltem meg molex - pwm illetve pwm splitter kabelt is, de nincs tapasztalatom, hogy hogyan szereljem ossze. Peldaul a cha_fan1 -es portra menjen a meglevo hatso illetve az uj, a haz oldalaba szant 120-as es a masik csatlakozora az osszes 140-es? Koszonom szepen a segitseget elore is.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hányszor volt téma ez a jó ember Vízhűtés topicban...amennyi bullshit már elhagyta a száját...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Vagy veszel egy gyári ventit vagy kideríted,hogy feszültség vs. pwm alapon szabályoz-mert anélkül felelőtlenül lehet csak ajánlgatni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Láttam már, de sajna ezek a videók nem sok mindenre jók, csak annyi derül ki hogy mit gondol egy youtuber. Semmi konkrét adat.
"These fans are extremely quiet!" Ok.
Kinek mi a quiet. -
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
No offense de ha egy ventinek 1500-as fordulaton nincs hangja akkor csak arra tudok gondolni hogy megszegi a fizika törvényeit. Akkora fordulaton elkerülhetetlen hogy ne legyen szélzaj.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hidd el volt a kezemben Vardar és nem véletlen írtam azt amit...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha tudsz 3 pin-t is szabályozni,akkor mehet rá az is-leszabályozva az a Scythe is vállalható.
Ha nem tudsz és 4 pin kell,akkor ezeket ajánlom:
Coolink Swif2 120P
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(ha tudsz még szerezni,csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros)
Akasa Apache -
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"konkrétan 1600-on nem hallom őket"
Jó neked,akkor tényleg nem érzékeny a füled a zajra.Én még olyan ventit nem láttam amit 1600 rpm-n nem hallok... -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
vettem 2db EKWB Vardar F3-120 ventit... az említett Noctua csúnya-barna, és drágább, mint a 2 Vardar együtt

konkrétan 1600-on nem hallom őket, hűtik rendesen a H55-öt... 60-65 fokos BF5 alatt a 2080..
de ugye a puding próbája az evés, így kiderül, 1 év múlva mi lesz... bírják-e az iramot, vagy sem
én azért a fenti listába csak beleírnék 1-2 Vardar ventit...

youtube-on van teszt (JayzTwoCents) a "csendesebb" verzióról, nem kell mindjárt az orkánerejű 3000rpm változatra gondolni
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
A tápomba keresnék ventit. 3pin 120mm, ~1500rpm max. Ami fontos lenne, hogy amikor nincs terhelés alatt a táp és alacsony fordulaton, 5v körül üzemel a venti ne legyen kerregő motorhanga.
Ez nagy kérés, vagy a legtöbb ajánlóban lévő ventire elmondható?
-
Ombi1797
csendes tag
Sziasztok!
3db 120mm-es ház ventire lenne szükségem 10, nagyon max 15k körül.
Lehetőleg minnél halkabb és minnél nagyobb légszállítassal birjanak és esetleg piros világitással, de ez nem döntő tényező.
Előre is köszönöm a segitséget! -
Steve_Brown
senior tag
Gondoltam dobok némi feedback-et az Akasa Piranhaval kapcsolatban.
Körülbelül 50%-os PWM-en tudja azt mint amit a Liquid Freezer gyári ventije csutkán. Így síri kussban is hidegebb a processzor 5 fokkal mint előtte (55=>50).
A másik: Jelenleg úgy néz ki a gépem, hogy CPU aljzaton van a Piranha, két Arctic házventi és a pumpa. Nem voltam naív, 2 multiméterrel mértem le az áramerősséget és mikor minden felpörög együttesen akkor sem fogyasztanak többet 9,6W-nál. A szabályozás nálam úgy van, hogy 30C°=0% PWM 70C°=100%PWM Ez 10 fokonként 25% pwm növekedést jelent. Na most a processzor semmilyen benchmark alatt sem megy Tdie 50 fok fölé az alaplap sem.
-
mgabi
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hangosak. Drágák. Az ajánlottak jobbak.
-
- = Zk = -
félisten
jogos, én sem várok mínuszokat a hűtésben...

EK-WB Vardar 120as venti/kben gondolkodtam... push, vagy push-pull...
mennyire ajánlott darab?! -
mgabi
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
RTX2080 230-250 wattot fogyaszt, amiből 200 watt a GPU. Ez kb kétszer annyi, mint a proci gaming alatt. H55-tel is hangos lesz. Ha ventit akarsz rá akkor: B12-P vagy Noctua NF-A12x25. Ezekkel lesz elfogadható hangja, vagy raksz rá egy 2500-3000rpm közötti ipari golyós legkavarót (ne tedd). Egyébként mehet rá, de ne várj csodát. -
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az AF nagyon nem bordára lett kitalálva és a 2080 hűtésére egy virsli 120-s radi igen kevés.Csendesen azt normális hőfokokig nem fogod lehűteni.Oda nagy légszállítású és magas fordulatú venti kell(aminek lesz hangja rendesen) és még akkor is nehéz ügy.
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
adva van egy H55.. azon, átalakítóval egy Corsair AF140... a H55 egy RTX 2080at hűt...ene, ha....
most kizárnám azt, hogy sz.r a H55, maradjunk annál a ténynél, hogy a 1350-es fordulattal hajtott AF nem mozgat meg kellő levegőt a 120-as radinak... pull üzemmódban használom amúgy.. a radi+venti kombó hátul kapott helyet...javaslatokat kérnék:
- 140mm fan, ami "sok" levegőt mozgat meg, és még nincs jet hangja
- 120mm a fenti feltételekkel...
- nem feltétlenül akarom maxon járatni a venti(ke)t terhelés közben ha nem muszáj...
- alaplapról menne, 3-4 pin nagyon nem mozgat. belövöm X fordulatra és amúgy is profilozva vannak a házventik....asszem' hirtelen ennyi...
köszönteeem
-
Lavar
aktív tag
Hali!
Pár hete váltottam házat, ebbe befér előre kettő 120 mm vagy kettő 140 mm. Most kettő 120as bq pure wings 2 van elől még előző házból, hátul egy 120as gyári. (Nzxt h500) Mind ~900 rpmen megy. A kérdés:Érdemes lecserélni a két pw2t ugyanolyanra de 140 mm-re?
Igazából nagyon hőfokkal nincs bajom, hangjuk is tűrhető. Mennyit érdemes max ráfizetni ha eladom őket? Javítana annyit a helyzeten? -
válasz
Dictator^
üzenetére
A ketto CM venti teljesitmeny /hang szempontbol kb ugyanolyan .
A sima kek azert dragabb ,mert abban tobbanyag van (dragabb eloallitani) : 30mm vastag vs az RGBs csak 25mm .
Az RGB-s nel egybe van froccsontve a lapat es a belso keret.(ujabb koltsegcsokkenes)En ugy vettem eszre egyebkent igy szebb/ kiegyensulyozottabb a forgas ,kevesbe himbalozik mint a kulon lapatok.
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Közben olvasgatok, és ha jól látom a 20cm-es ventilátorokon 3 pines csati van, emiatt volt ajánlott a 3-pines elosztó igaz? ( A CHA_FAN2 és 3-ra nálam? )
Ez a fajta CM 20CM-es venti jó nekem (rgbt ha jól tudom az asrock z87 extreme 6-on amúgy nem tudom kihasználni) vagy inkább a sima 20cm-es (miért drágább a fix kék?)
-
Dictator^
veterán
Ez alapján is a javasolt BITFENIX 3PIN APA->3X3PIN ANYA VENTILÁTOR KÁBEL ÁTALAKÍTÓ 60CM EZÜST-FEKETE /BFA-MSC-3F33F60SK-RP/ - et érdemes vennem?
Haf X házba menne még 1 20cm-es venti az oldallapra, csak már nincs hely az alaplapon..
Help pls

-
picilacika
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakat hogyan tudnám összekötni?
6 db cooler master masterfan pro 140 air flow ventilátor 2 vezérlővel, Asrock B85m pro 3 alaplap 1db 4pines csatlakozóval, Fractal Design Arc Midi R2 ház 3 db 3 pines csatlakozóval.
Válaszotokat köszönöm: Laci -
mgabi
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Postával akarsz külföldről 1000 forintért ipari golyós pwm ventit venni
) optimista. Ilyen árazási módszerrel vennék tőled FH4 kódot szívesen. -
Grózi
Topikgazda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hát,akkor egy kalappal mert annyiért még érdemes használt se lesz...
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére

-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
A linkelt hirdetésben F.GN szerepel a ventilátoron, az általad linkelt adatlapon Z.GN és Z.F.PWM.GN. Nem tudom, hogy ezek az eltérések mit jelentenek, számítanak-e egyáltalán, ezért továbbra is azt tudom ajánlani, hogy egy pontosan ugyanolyat keressél, mint amilyen most van (azaz szereld ki és fotózd le a címkéjét). Ha nem találsz pont ugyanolyat, akkor küldjél a Sunonnak levelet, hogy melyik típus lehet a nálad lévő kiváltásra megfelelő.
Alternatív megoldás, hogy az eBayen a Dell géptípus + fan keresőszóval próbálkozol.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Elvileg azt megdumáltuk hogy az enyém nem PWM es.
Pontosan ugyanolyan típusszámút rendelj, amilyen most van, mert csak azt beszéltük meg, hogy nem a hagyományos PWM-es csatlakozója van.Jó dolog az olcsó brand gép, kivéve, ha gyári alkatrészt kell cserélni, mert akkor meg van kötve a kezed a semmivel sem kompatibilis választásaik miatt.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Különböző hosszúságú létezik, de ez nem számít, mert a lényeg úgyis a fej mögötti 3 milliméter, ahol a ventilátort a házhoz fogja, és ez a rögzítési pont mindegyiknél ugyanolyan. A végét pedig le is lehet csípni, ha zavaró, hogy kilóg.
Az eredeti külföldről 2000. Én szeretném megoldani a feléből vagy olcsóbban.
Akkor sétálj be a legközelebbi olyan bontóba, ahol brand gépekkel foglalkoznak, hátha lesz használtan olcsóbban. A SWiF2-n kívül nem tudok olyan vállalható 92 mm-es ventilátort, ami 2000 forint alatt van, annak pedig nem jó, mert biztosan eltér a tiédtől a csatlakozója.Az adatlapon amúgy kétféle típus van, egy PWM-es és egy másik.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mi az az olcsó?
-
DonThomasino
veterán
Valaki tudna egy olcsó alternatívát a helyettesítésre?
Ezt kéne: [link]
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem egyszer használatos, de idővel elöregszik. Tartani akkor is tartja a ventilátor, de szétszereléskor a nyújtás hatására elszakadhat.
Ha veszek egy gyári ventit akkor ez jár hozzá általában vagy plusz ?
Vagy. Gyártótól és konkrét típustól függ, nézd meg a honlapján, hogy mi van a csomagban. -
gabo91
aktív tag
Sziasztok,
asrock b85m pro4 lapom van nekem is (#33604) 1db 4pines csatlakozóval.
Lecseréltem most a ventiket 3db ARCTIC COOLING F12 PWM-re
A csatlakozónál van egy egy mellékág ami elosztó, rá tudom kötni a másikat, így kötöttem most kettőt rá az egy csatlakozóra.
ilyen így a hármat egybedughatom bírni fogják, illetve az alaplap is bírni fogja?Vagy milyen más megoldást tudnátok javasolni a harmadik szabályzására?
Köszi előre is.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor bele kell törődnöd, hogy vagy veszel másik ventilátort, vagy hallgatod a mostanit, vagy bekapcsolás után F1-et nyomsz. A brand gépek BIOS-a nem a konfigurálhatóságáról híres általában.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Iginotus
üzenetére
SATA-s elosztó volt linkelve, az alapján írtam a számokat. Molexnél én 13 A-es értéket is találtam maximumnak. Megfelelő vezetékkel 8,5 A-es fogyasztás mellett egy 18 AWG-s, 50 cm-es tápkábelen 1,5 W hő disszipálódik el, ami azért már nem kevés.
Induláskor maximumot vagy nagyon közeli értéket szokott felvenni egy ventilátor, amikor már pörög, akkor kisebb a fogyasztása, mert csak fenntartani kell a mozgást, nem megkezdeni. Multiméterrel érdemes lenne megmérni egy ventilátornál a maximális áramerősséget a második lábon, hogy mennyi is az annyi (el tudom képzelni,hogy a gyári 1,6 A erőteljesen túlzó, és feleslegesen riogatlak).
-
dqdb
nagyúr
válasz
Iginotus
üzenetére
Az a baj, hogy egy SATA tápcsatlakozó 12 V-os ágának maximális terhelhetősége 4,5 A, vagyis az elosztó legfeljebb ennyit vehetne fel a tápból. Te rákötöttél maximális fordulatszám esetében 12,8 A-t fogyasztó ventilátort, szóval ha idővel valami megolvad vagy elfüstöl az elosztó környékén, akkor ne lepődj meg.
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Jó eséllyel leég a motorja+az alaplap is kiabálni fog a fan sebesség miatt. Frissíts a legfrissebb biosra és ott már biztosan lehet ignore-ra rakni a fan speed-t.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ez biztosan nem PWM-es, teljesen másképpen néz ki a csatlakozó. Szóval már a lábkiosztás is kérdéses, konkrét cikkszám kell, az alapján adatlapot kell keresni, hogy miről is van szó pontosan.
Bár amikor pár napja egy Dellnél hasonló csatlakozót láttam, akkor az adatlap nem tartalmazott semmi érdemleges infót.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Normál gépnél azonnal rávágnám, hogy PWM-es ventilátorról van szó, azonban brand gép esetén sosem tudni, azoknál létezik egy harmadik szabályozási fajta, és a kábelek színsorrendje erre utal (fekete-piros-sárga-kék a szokásos sorrend PWM-nél). Annak megállapításához, hogy PWM-es-e vagy sem, multiméter kellene, de egy oszcilloszkóp sem lenne rossz, hogy biztosra lehessen menni. Vagy már az is eldöntheti a kérdést, ha bedobsz ide egy képet a csatlakozóról, mert a legtöbbször már az is eltér.
Ha PWM-es, akkor a fordulatszámot kellene visszajelezned a harmadik lábon az alaplap felé, hogy csendben maradjon. Ha egyszerűbb a helyzet, akkor valahonnan szerzel 5 V-ot és azt kötöd be, vagy esetleg a PWM lábat fordítod vissza az alaplap felé fordulatszámként, ha bonyolultabb a helyzet, mert az alaplap nem elégszik meg azzal, hogy kap valami jelet, hanem értelmes jelet szeretne kapni, akkor össze kell dobni egy egyszerű áramkört, ami egy adott fordulatszámhoz tartozó jelet küldi rá arra a lábra.
Ha nem PWM-es, akkor még ennyire homályos választ sem tudok adni.
Egy sima ellenállás feszültségalapú szabályozásnál sem lenne elég, azzal a ventilátort tudod ilyenkor lassítani, de visszafelé pontosan ugyanolyan jel megy a 3 pines ventilátoroktól is.
Ha csak annyi a probléma, hogy elöregedett a ventilátor és már nagyon hangos, akkor típusszámmal irány az eBay-AliExpress páros.
-
DonThomasino
veterán
Adott egy ház ventillátor egy brand gépben.
4 pin es következő színekkel : sárga prios fekete kék
Szeretném megszüntetni lehúztam de így a BIOS mindig emlékeztet és F1 re vár.
Nem találtam olyan beállítást ahol figyelmen kívül hagyná.Mivel 4 pin es gondolom nem lehet egy sima ellenállással kiiktatni.
Van erre valami bevált módszer?
-
Dictator^
veterán
Köszi a választ!
AKASA-t csak névről ismerem, tudom, hogy táp körében kerülni való márka.
Egy ilyen elosztóval is vigyázni kell, vagy nem?Csak a CHA_FAN 2 és 3 képes rá? Az 1 -es az nem?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Lehetni lehet, mert a 3 pines esettel ellentétben garantáltan nem okozhat meghibásodást, csak értelme nincsen, mert jól nem fogsz tudni szabályozni két eltérő típust.
-
Steve_Brown
senior tag
Szerbusztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e egy PWM vezérelt 4 pines aljzatra elosztóval különböző ventiket tenni, ha nekem nem fontos, hogy azonos fordulatszámon menjenek? -
Grózi
Topikgazda
válasz
asdf74
üzenetére
Egész pontosan a 4 pines aljzat pwm-s és a 3 pines nem szabályozható(fix 12V)-ha a manual jó.
Tehát 120mm-s,4 pines ventikre lesz szükséged amiből akár 3-t is tehetsz egy aljzatra 3-s elosztóval vagy külön tápos elosztókábellel 5-6-t.
Ezek mind jobbak mint a jelenlegi:
Be Quiet Pure Wings 2 PWM
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Coolink Swif2 120P
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-ez kicsit drágább,de nagyon jó) -
asdf74
tag
Szia Grózi. Na, este miután lefeküdt a gyerek kicsit belefolytam a témába, és elolvastam az összefoglalót is. (utólag is bocs hogy nem ezzel kezdtem) Tehát ha jól értelmezem a rajzot akkor a négy pines csatlakozóm támogatja a PWM fordulatszám szabályozást, a két 3 pines nem. Tehát akkor ennek fényében tudsz ajánlani valami profibb ventillátorokat mint a gyári Zalman? (120mm) Előre is köszi

-
Grózi
Topikgazda
válasz
androidkeres
üzenetére
Mindhárom venti pwm-s legyen és teljesen azonos(márka és típus is)+veszel e gy 3-s 4 pin elosztókábelt.
-
asdf74
tag
Szia! Alaplapom Asrock B85M Pro4.
Connector • 1 x IR header
• 1 x Print Port header
• 1 x COM port header
• 1 x Chassis Intrusion header
• 1 x TPM header
• 2 x CPU Fan connectors (1 x 4-pin, 1 x 3-pin)
• 2 x Chassis Fan connectors (1 x 4-pin, 1 x 3-pin)
• 1 x Power Fan connector (3-pin)
• 1 x 24 pin ATX power connector
• 1 x 8 pin 12V power connector
• 1 x Front panel audio connector
• 1 x SPDIF Out connector
• 2 x USB 2.0 headers (support 4 USB 2.0 ports)
• 1 x USB 3.0 header (supports 2 USB 3.0 ports) -
androidkeres
csendes tag
Sziasztok!
1 pwm 4 pin csatlakozó van az alaplapomon. 3 ventit szeretnék 2 előre 1 hátra. Hogy érdemes ezt megcsinálni? Mind a 3 pwm venti legyen, milyen elosztó jó ehhez, tudtok linket adni?
-
mgabi
senior tag
ty147-eket már megint felvásárolták kis hazánkban, lassan Grózinak érékesítési jutit kéne fizetni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserélgesd a ventiket, nyomass stress testet.

Kinek mi a quiet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)