Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
hegegabi80
üzenetére
Nem egyszerű sem a szétszedés,sem a festés-én is a filcet javasolnám.
-
sesshou
senior tag
Egy rosszul kialakitott kozegben ami (hutoborda es mogotte mindenfele egyeb alkatreszek) kellene egy 12cm es ventivel annyi levegőt atnyomnom amennyit csak lehet. Jelenleg egy Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap ot hasznalok ami egesz jo is meg csendes is de erdekelne hogy esetleg nincs e enne erősebb
-
chopin42
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor használd egészséggel a játékvizet

-
-
chopin42
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hmm...Érdekes. A felsők kifelé, vagy befelé fújnak?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nos egyértelműen jobb a ház szellőzése (CPU, M/B & VRM , HDD , SSD temp. is jobb) a 2 db 140 -es ventivel ami felül van.
Normál esetben (azonos feltételek mellett tesztelve, teszt előtt a program értékek resetelve voltak mind2 mérésnél)
A 2 felső venti és a RAM venti sem volt használatban / házban.
MD
L -
hegegabi80
addikt
Egy érdekes kérdés. AZ Alpenföhn WB2 Plus ventije leszerelhető esetleg? Azért kérdem, mert 2-3 darab, nem nem egyforma színű és gondoltam inkább átfestem egyenlőre, minthogy új ventiket vegyek most.
Bár lehet megoldom egyenlőre feketére alkoholos filctollal. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Helyedben kipróbálnék más pasztázási technikát is..
Úgy olvastam a kompaktos topikban hogy te csak középre "pöttyintesz" és azt nyomatod szét a két felülettel.
Azzal az probléma hogy ha nem precízen van felhelyezéskor összenyomva a 2 felület akkor simán fél oldalas lehet a fedés, főleg ha aztán még a lefogatás sem átlósan történik.
Thermal grizzly-hez adnak "lapátot" és azzal szépen el lehet kenni a cpu egész felületén. Nekem legalább is ez vált be a legjobban. Van akinek az X jön be stb stb. Ez függ a paszta állagától is PL amit használsz te is Kryonaut az eléggé "gyúrmás" állagú így a középre pötty szerintem a nem legjobb módszer rá. -
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Házhűtésre teljesen jók azok a Nanoxia-k,az Aio mellé is.Én megfogadnám azért a tanácsot és kitesztelném léggel úgy is ahogy a kollega írta.
A pasztázásról meg annyit,hogy pár száz gépet összerakok évente és mégis sikerül néha nekem is,hogy nem százas a paszta vagy nem fekszik fel tökéletesen a borda.. -
-
chopin42
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nos, csináld meg, amit írtam. Én legalábbis azzal kezdeném, hogy kiszedném a 2 felső ventit, az első kettő befelé, a hátsó kifelé, ramhűtést kiszedném, és úgy tesztelném a hőfokot. Ha így is magas, csak akkor vennék játékvizet.
-
válasz
chopin42
üzenetére
RAM hűtés elvileg nem fog elférni az új hűtő felrakásakor. (FL240 H2O)
A jelenlegi hűtőt (CPU) csak úgy tudom levenni, ha a 2 felső ventit is lekapom (tálcás) és oda a radi fog majd kerülni, tehát azok a ventik kiesnek, a hátsó meg fordítva lesz (befelé fogja az is szívni a friss levegőt) és csak a radin levő 2 db Apache venti fogja kifelé tolni a levegőt a házból, 2 első venti marad. (remélem így rendben lesz)Amúgy érdemes lecserélni a 140-es Nanoxia Deep Silence (1100rpm / 3pin) ventiket másra vagy megfelelő a házban H2O mellé vagy bőven megfelel és maradhatnak?
MD
L -
-
chopin42
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szerintem takarítsd el a ramhűtést, és nézd meg úgy. Kaptál is tanácsot ezzel kapcsolatban, miszerint rontja a cpu hűtést (asszem házas, topik, de ki tudja már..). Ha gázosnak érzed így is, akkor pasztázd újra. Ha így is gáz, akkor szedd ki a felső ventiket. Totál felesleges felülre kettő, előre kettő hátra egy, és esetleg felülre egy a legoptimálisabb hűtés. (Sőt, jobban átgondolva szedd ki a felső ventiket, és a ramhűtést, mielőtt pasztáznál, én legalábbis ezt tenném).
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem mindegy,hogy elvileg vagy gyakorlatilag...A minimum hogy leveszed,újrapasztázod és egyenletesen átlóban lehúzatod.
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tehetsz rá akármilyen pasztát ha nem jól kened fel vagy nem fekszik fel egyenletesen a borda.
-
Alcsi69
senior tag
Grózi újabb segítségkérés.

Van e kék LED-es 92mm-es ventilátor ami jó bordára?
Illetve ház venti kellene olyan ami 12cm-es és szintén kék LED-es 2000Ft-ig kb, kicsit lehet több. Az alaplapon csak egy db 3pin-es CHA_Fan csati van, ez GND, +12V, Rotation.
Valószínűleg ezt a csatit kétfelé elosztom és még fog menni molexről 1-2 venti.
Igen, elég fontos a kék LED, hiszen ezek egy fekete-kék témájú modba mennének.Köszi előre is.

-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tőben fogd meg a hőcsöveket,ott már kell hogy hőfok legyen.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
dudu5130
üzenetére
Csak be kellett volna nézni az Összefoglalóba vagy esetleg kérdezni(a tudás ott kezdődik ugye)...
Na szóval kéne a te lapod aljzatkiosztásának a képe,mert amit a kollega linkelt azon nincs 3 pin-s aljzat.
Ha ez a te lapodé,akkor elméletben minden aljzat hybrid-tehát 3 és 4 pint is tudsz szabályozni róluk. -
Csak egy kérdés, véleményre vagyok kivi.
Brocken 3 (2 ventivel)
2700X 90c fok körül (IBT Maxon)
Ha a temp 90 körül van (volt már 97-98 is
), akkor a Brocken 3 tetejét megfogva annak milyennek kell lennie? (hideg amúgy) volt aki azt mondta, hogy a pásztázást nézzem meg vagy a hűtőt, hogy jól van-e felrakva, mert aki mondta, annak ilyen proci sokkal hűvösebb ugyanazon hűtővel...vélemény?

Amúgy 4GHz @ 1.306v (hűvös nagyon
) atomstabil 3466 CL14 memóval (2x8GB)Bár sok jelentősége nincs, mert itt az LF240 és a gyártótól megjön hozzá az AM4 KIT, már szerelem is fel.

MD
L -
-
-
sir0cco
tag
Sziasztok.
Van itthon elfekvőben 2 db Cooltek CT-Silent Fan 120 PWM.
A kérdésem, hogy ezeket is fel lehet applikálni a jövőbeli aio hűtésem radijára?
Egyáltalán ajánlott hozzá?Köszönöm
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Predator2
üzenetére
A Bordán egy irányba nézzenek a ventik-lehetőleg kifelé fújva!
Előre tegyél 2 jófajta ventit(ba befér akkor 140-st-az átkozott Korszar még ezt se tudja feltüntetni a gyártói oldalon..)+hátra egyet (szintén 140 ha lehet) és kész vagy.A gyári ventik forintot sem érnek. -
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Rendben szerintem,de totál felesleges az a memóriahűtő.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Hogy lenne megfelelő az irány? Vagy így jó?
Nagyon nem jó. A fotón is látható nyilak a ventilátorok forgását és a levegő áramlását jelzik, a hátsót meg kellene fordítani, mert most két oldalról tolod be a levegőt a bordára.A csatlakozó eléggé ismeretlen, nem szabványos ventilátorcsatlakozó, valószínűleg a házon lesz neki valahol egy csatlakozó. A Corsair ventilátorai amúgy nem a halkságukról ismertek.
-
Predator2
addikt
Helló
Corsair Carbide 500R
AMD Ryzen 2700x
Sapphire R9 290 Vaporx TriX VGA
Alpenföhn Brocken 2 CPU coolerA cuccok megóvása érdekében érdeklődöm. A PC házam oldal lemezében lévő 200 mm-es ventit van értelme bekötni? Jelenleg csak a ház 2 első ventilátora működik/van bekötve. Fontos, hogy ne legyen túl zajos a gép, de nem szeretném azt se ha megfőne.
Szeretném bekötni (ha szerintetek is ajánlott) de nem tudom, hogyan kell, mert csak 3 pines, és az elmondottak alapján nem is szabványos a csatlakozó, amit azért nem értek, mert elméletileg full gyári.Másik kérdésem, a CPU-t egy Alpenföhn Brocken 2-vel hűtöm. Dupla ventivel.
[kép]Hogy lenne megfelelő az irány? Vagy így jó?
THX
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Silent ~ 1200rpm
Standard ~ 2600rpm
Performance ~ 2800rpm
Full ~ 3800rpmStandard amire raktam és M/B (Temp Source)
Így rendben van/lesz?

MD
L -
-
dqdb
nagyúr
válasz
dudu5130
üzenetére
Nem írtad, hogy 3 vagy 4 pines ventilátort tudsz szabályozni. Az Apache 4 pines, és utálja, ha feszültséggel szabályozzák, míg a linkelt darab 3 pines, és emiatt PWM-mel szabályozhatatlan.
Kék leddel van ajánlott 3 pines (Aerocool DS) és 4 pines (Lepa Bol.Quiet) ventilátor is a fenti téma-összefoglalóban.
-
Zwiebi
tag
Udv! Uj hazhoz keresnek hutoket. A haz egy CM MasterBox 5 lenne, benne pedig egy Ryzen 1600 es egy GTX1060, mindketto gyari orajelen. A tervezett kiosztas: elore 2x140mm, felulre 1x140mm, hatulra pedig 1x120mm.
A listabol a Nanoxia Deep Silence sorozat szimpatikus, de nem tudom melyik fordulatszamut vegyem:
-140mm 1100 vs 1400 rpm
-120mm 1000 vs 1300 rpmHa valasztani kell a csond es a jeghideg haz kozott, akkor a csondet preferalom. Az alaplapomon mind a 4 ventit egyenkent (homersekletfuggoen is) tudom feszultsegallitassal szabalyozni (2x PWM + 4x DC aljzat).
Ha hasonlo arban van jobb vetel is, azt is szivesen fogadom.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Werkly
üzenetére
Az újabb lapoknál minimum 1A az aljzatok terhelhetősége,de sok 2A-s aljzattal is el van látva.A tuti,ha megnézed a manualban.
Tehát 3 ventivel nem szokott gond lenni,de van olyan típus amiből 4-5 se sok.Azért 5 db-től a külső tápos elosztó javasolt.És azért kell rá egyforma ventit tenni,mert 1 alapján szabályozza az összes ventit szinkronban. -

Igen, CPU temp nem releváns, mivel az magas (fűt rendesen) és azt nem akarom, hogy ez a RAM hűtés (FAN) maxon tekerjen, mert az biztos hangos lenne)
Jelenleg 1.38v fesz van neki adva és ezt még vinném feljebb is (kicsivel) , megnézem majd mi a RAM OC vége (ami még fixálható) VRM az így is (alapba) hűvös marad.A jelölt helyre lenne csatlakoztatva (ez pont a RAM mellett van és pont jó is lesz)
MD
L -
dqdb
nagyúr
Éppen, hogy gond van a csatlakozókkal, mert az ASRock dokumentációjának ezen része hiányos és/vagy hibás az újkori lapjainál.
Elvileg a kézikönyv alapján a CPU_OPT és a CHA_FAN3 hibrid, így jó rá 3 és 4 pines ventilátor is, a többiről semmit sem tudni, azonban ASRock kézikönyvnek nem hiszünk, ezért irány a BIOS, és ott fotózd végig a H/W Monitor alatt a beállításokat, ahol Fan Control Mode van, ott a lehetséges értékeket is, és tedd be a képeket a topikba.
Addig is a fenti téma-összefoglalóban nézd meg 3 és 4 pines kategóriában is az ajánlott ventilátorokat, hogy az árakat tekintve képbe kerüljél.
MaxxDamage: Egyik alaplapi Sys_FAN (4 pin PWM) csatira és DC-re állítva megfelelően vezérelni BIOS-ban, vagy más módot javasoltok?
Ez így jó lesz, ha mindenképpen hűteni szeretnéd a memóriákat (ha tippelni kellene, akkor a VRM hűvösebb lesz, mert kap kicsi extra levegőt, azonban a CPU hőfokra negatívan fog hatni). Nem tudom, hogy a memóriák hőmérséklete mennyire ingadozik a terheléstől függően (szerintem semennyire vagy alig, de ismét tippeltem csak), ha nem nagyon, akkor érdemes egy fix értékre belőtt profilt választani, és nem a CPU hőmérsékletéhez kötve szabályozni. -
Lehet nem itteni téma konkrétan, de hűtés.
Van egy Corsair AirFlow (RAM) hűtőm és ez 3 pin -es csatival van ellátva, ahogy néztem van hozzá átalakító/voltage kábel (3 pin ez is) ami elvileg 12v/7v -ot csinál. Lapra (adatlapomon) hogyan érdemes kötnöm? Egyik alaplapi Sys_FAN (4 pin PWM) csatira és DC-re állítva megfelelően vezérelni BIOS-ban, vagy más módot javasoltok?
MD
L -
cibus
senior tag
válasz
abdulka1
üzenetére
Köszi szépen. Olyan sokat nem akarok rá költeni. Nem tudom, h mennyibe kerül egy ilyen közép kategóriás venti előre, ami már azért jó is valamire. De gondolom, h 14es lenne, bőven jobb lenne, mint a gyári.
Alaplap ASRock fatal1ty z370 gaming k6
Nem hiszem h gond lenne a csatival.
-
abdulka1
őstag
Szia!
A ház gyártói leírása alapján, elől ki van alakítva hely, 1db 120, vagy 1db 140mm-es venti számára.
Szóval biztos, hogy befér egy 120-as rögzítő furatokkal ellátott 140-es is.A választáshoz találsz segítséget a topik összefoglalójában.
Ha segítség kellene a mesterektől, add meg az árkeretet, és az alaplapi ventilátor aljzatok lábkiosztását, amit megtalálsz az user manual-ban. Esetleg tölts fel róla képet. -
abdulka1
őstag
válasz
Werkly
üzenetére
Szia!
Én kipróbáltam, hogy elől két 140-es befúvó, és egy hátsó 120-as kifúvó venti mellé beraktam fentre is kettő 120-ast kifújni, de így a CPU-nal, 2-3 fokkal magasabb hőmérsékletet kaptam.
Második körben az egyik felsőt kikötöttem, és csak az maradt amelyik a proci hűtő fölött/mögött van, de ebben a felállásban sem bizonyult jobbnak a helyzet mint a felső ventik nélkül. Szóval, nálam csak plusz zajt adtak a felső ventilátorok, de a hűtést nem segítették. Nem mondom, hogy ez minden konfignál így lehet, de az a biztos ha kipróbálod.A hármas PWM elosztónál a 4 pines csatlakozóra kötött ventilátor fordulatszáma alapján történik a szabályozás a másik két ágon is, ezért érdemes egyformákat kötni minden ágra. Arra érdemes figyelni, hogy a 3 ventilátor által megkívánt áramerősség ne terhelje túl az alaplapi csatlakozót.
A képen levő Akasa elosztón is, csak az egyik csatlakozóban van 4 pin bekötve. Itt is egy venti alapján van szabályozva az összes, annyi különbséggel, hogy mivel a tápról kapják delejt, nem tudod túlterhelni az alaplapi csatlakozót.
-
makoss
veterán
Üdv!
A szobaventillátoroknak van külön topikja?
Valaki linkeljen már!
-
Werkly
őstag

Ez a megoldás több PWM ventihez alaplapbarátabb mint a 2-es elosztók?
Kösz! -
Werkly
őstag
PWM elosztónál csak az egyik ventit szabályozza a lap vagy a kettőt/hármat szinkronban? Kösz!
-
Werkly
őstag
Van hőfokbeli különbség ha a ház tetején 1 vagy 2 venti fúj kifelé? Nem szívja el így a CPU coolertől a levegő egy részét az egyik? 3-as PWM osztó már nem ajánlott azonos ventiknél sem? Köszi!
-
dqdb
nagyúr
válasz
dudu5130
üzenetére
Amelyeken nincsen világítás, mert azoknál a hűtés volt az elsődleges tervezési szempont, és a hűtés minősége az elsődleges feature. Mellé Phanteks Halos vagy LED szalag.
-
dudu5130
őstag
Üdv! Az RGB-s vagy ledes ventik közül mik a legjobbak? Halk legyen és szeles
Egy teljesen plexis házat nézegetek és az alap ventijeiről nem olvastam jókat ezért keresnék másikakat. -
cibus
senior tag
Hali. Ilyen házam van:
http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/elite-430-black/
Tudnátok nekem ajánlani előre jobb ventitek?
Olyanra kellene ajánlat, ami fehér ventis.
Egy olyan, ami fekete ventis, és egy olyan, ami piros ledes.
Persze halk legyen és jól hűtsőn.
És még egy kérdés. Esetleg be tudok rakni oda előre 14es ventit valami 12es felfogatóst? Vagy sehogy nem férne el?
Köszi

-
dqdb
nagyúr
Rendeltem magamnak is a linkelt átalakítóból, ha már ajánlottam
Megjött, tökéletesen működik, egyedüli szépséghiba, hogy a zsugorcső a ventilátor oldalán a csatlakozó előtt kb. 1 cm-rel végetér, így a 2 vékony érrel óvatosabban kell bánni a ventilátorok lehúzásakor (nem egyedi probléma, az összes példánynál ilyen). -
dqdb
nagyúr
válasz
czanga
üzenetére
Úgy olvastam nem ajánlott, de olvastam a levegőbe lógó lábról is közben.
Nem fog a levegőben lógni, az alaplapon 4 pines csatlakozó van, vagyis fizikai eltérés nincsen, csak logikai.Sejtettem, köszönöm. 4pines PWM légkavarót akkor a cha_fan aljzatokra rá se merjek kötni?
A gyári specifikációban ez szerepel:Voltage Range (V) 7-13
Ez alapján a Coolink nem mond nemet a feszültségalapú szabályozásra, szóval hajrá, csak arra ügyelj, hogy 60% alá ne vidd le a profilban a feszültséget.
Legtöbbször a specifikációban 12 VDC szerepel PWM-es ventilátoroknál, ami azt jelzi, hogy a gyártó kizárólag PWM-mel garantálja a működést, és ilyenkor mondjuk, hogy nem kellene erőltetni (és olyankor főleg, amikor az adott típusú ventilátor maga is jelzi, hogy nem kellene
). Általánosan pedig azért hangoztatjuk ezt a szabályt, mert általánosításkor szerencsésebb kizárni pár működőképes esetet, mint bevenni a problémásakat. -
czanga
őstag
-
ron233
tag
Sziasztok
Ha egy Phanteks ház elejébe két 140mm-es BQ SW3 high speedes ventit rakok akkor hátra a szintén BQ SW3 de 120mm-es venti is high speedes legyen vagy abból elég a normál verzió?
-
czanga
őstag
Átolvastam az összefoglalót, illetve sok sok HSZ-t is a témában, mégis úgy érzem picit meg vagyok lőve ezzel az alaplapi csatlakozó témával. Teszek ide egy képet arról, hogy miért:
Hát egy Thermaltake J21 TG
A proci hűtő csatlakozójára jelenleg rákötöttem a ház hátában taláható Arctic F12 PRO ventit, aminek a plusz csatijára ráment a CPU cooler 9cm-es légkavarója, így egy csatiról vannak hajtva. (lehet ez sem jó)
Aztán van kéznél még:
- gyári Thermaltake házból kivett 12cm-es, 3 pines 1000rpm-es FAN,
- 1db Swif2 120p PWM
- 1db Swif2 fix fordulatos 12cm-es.Közben pedig adódott az is, hogy a régi Corsair CX400-as tápban a ventit illene cserélnem, mert szépen morog már, arra pedig azt találtam ki, hogy nem a tápba kötök be valamit, hanem kivezetett ventit használnék vagy fix fordulaton, vagy alaplap hajtotta módon.
A PWM-es ventit tudom, hogy nem hajtjuk erről a csatiról, így az le is van húzva, de amíg ezt nem tudtam, rá volt kötve a lapra, és úgy emlékszem nem látta, nem tudta vezérelni. Forogni forgott. Persze simán lehet, hogy rosszul emlékszem, ezt ne vegyük készpénznek.
Na ebből kellene kihoznom valami értelmeset.

-
dqdb
nagyúr
válasz
tippm86
üzenetére
Én csak akkor választanék slim ventilátort, ha tényleg nem fér be az a plusz 1 cm vastagság. Kisebb légszállítás, kisebb statikus nyomás és nagyobb hang jellemzi ezt a kategóriát általánosan.
A PWR csatlakozó semmit sem tud szabályozni. Az ilyen elnevezésű csatlakozók elsődleges célja a tápventilátor fordulatszámának monitorozása (ha a tápegység gyártója kivezette azt).
-
dqdb
nagyúr
válasz
tippm86
üzenetére
CHA fan csatlakozóhoz jó az ID-COOLING NO-12015 ventilátor?
Elvileg igen. Miért akarsz slim ventilátort használni? A slim ventilátorok minden téren rosszabbak, mint a normál vastagságúak.PWR fan csatlakozóra rá lehet dugni 4 pines ventilátort?
Az az alaplapi csatlakozó kialakításától függ. Ha van kerete, akkor nem, ha nincsen, akkor igen. Azonban ha rá is tudod kötni, akkor is maximális fordulatszámon fog pörögni a ventilátor. -
regener
veterán
Urak, honnan tudom hogy mikor haldoklik a ventillátor?
Még garanciális, így gariztatnám ha lehet. Tünet:A proci bordán van 1db Swif2-120P ventillátor (CPU_FAN1-re kötve) és a 65° (BIOSban max) értékre állítva, a 9-ből 3-as fokozaton is 1400 körül pörög, amikor a proci csak 30°C idle.
Így pedig hangos és lehet nem is olyan hatékony.
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Ház cserét tervezek idén valamikor. CM 690 1. gen -->Fractal Define C. Ennek keretében cserélném a ház alap ventiket is.
Konfig: ATX alaplap ASUS B350 Prime. PWN képes. Képet linkelni nem tudok (le van tiltva a feltöltés opció) de a manualt igen. [link]. Biosban is van PWN beállítás opció uh remélem ezzel a résszel nem lesz gond.
Ryzen 1600-on egy Brocken 3 van. A GPU egy Gigabyte GTX1050 Ti OC 4GB GDDR5 GV-N105TOC-4GD félpasszív).
Designra fekete-piros színkombót szeretnék. Így esett a választás az elől két Alpenföhn WingBoost 2 Plus 140mm RED-re Y elosztóval; hátra pedig egy Lepa Bol.Quiet szintén piros ledes. Hű de nagy tuningot nem tervezek max csak kis tekergetést a magam szórakoztatására, így az lenne a fontos, hogy csendben tegye a dolát a gép.
Kérdés:
1.) Fentiek rendben vannak így?
2.) Lenne értelme előre inkább valamilyen 3*120 mm-es ventit tenni így beérne a PSU cover alá és adna kis levegőt a HDD-nek is. Ha igen akkor előre mit javasoltok? (Ledeset ide már nem szertnék bőven elég nekem hátra 1 ami világít.)
3.) Ebben az ársávban és kritériumokkal (szín) van esetleg még más megfontolandó típus is?Köszi, Pakmara
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) atomstabil 3466 CL14 memóval (2x8GB)
talán csütörtökön nálam lesz már. Jó áron nem volt sehol raktáron múlt hét óta.