Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Ki lett szerelve a HDD tartó keret az AIO miatt.
Ment fentre 3x140, hátra 1x140, és a tápot fedő keretre 2x140. (rácsos a felület)
Meg kell hűteni sajnos a 9900K-t és a 2070-et rendesen, és kompromisszummentesen.
CPU hőfokok fele annyi ventivel a radin is jobbak, feszül viszont picit a kábel, épphogy elér a CPU-ig, szóval még 3 venti kelleni fog, hogy lazább legyen az egész.
Elég nagy az a Define R6 ha nincs benn a HDD-tartó, túlságosan is. -
snecy20
nagyúr
-
NightGT
senior tag
Erről egyébként mi a vélemény? Noctua NF-A9 PWM
Bordára lenne
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Általam nagy becsben tartott, eszmei értékkel rendelkező Tt Xaser V alumíniumötvözet házamhoz keresek házhűtő ventiket.
2db 80mm-es és 3db 92mm-es amikre szükségem van.
Régebben nagy Arctic fan voltam, de ajánlóban egy sincs belőlük, nem jók az Arctic ventik? (fekete-fehér/alu ezüst mod lesz és ehhez jól illene) Majd 2500Huf/db áron szeretném megúszni.Vízhűtés radiátorhoz az új nagy nyomásra hegyezett Arcticokról tudni infót?
Venti vezérlőnek egy Tt Commander F6-ot néztem ki, erről mina vélemény?
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
12, 14cm RGB ventilátort keresnék ház hűtéshez.
Jelenleg 14, 20, 23cm TT 16Db ventik vannak 7v-on, kb néma csöndben.
Ahogy nézem, az RGB-k elég jó hangnak örvendenek.
A kérdés. Létezik olyan, ami a keretet és a lapátokat külön világítja és le is lehet ~12db környékére szabályozni? -
Grózi
Topikgazda
válasz
hegegabi80
üzenetére
Klinikai körülmények között lehet mérnél nagyon minimális eltérést,a valóságban viszont semmilyen gondot nem okoz.Annyi,hogy motorhoz,csapágyhoz véletlenül se kerüljön festék.
-
mgabi
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
Ha olcsón akarod megúszni akkor:
Radira: Viper 120mm 1900rpm pwm [link]
Házhűtőnek: TY147A pwm140*152mm, ha ez nem fér be akkor Akasa Apache 1300rpm 140mm pwm (AK-FN062), vagy ide is mehet a Viper 140mm pwm 1600rpm.9900K + RTX 2070-nek kell a flow. Ez alá biztos nem mennék!!!
-
hegegabi80
addikt
Adott egy fekete venti. Ha esetleg a lapátokat levestem valamilyen szinre, ez tud okozni valami kárt a ventinek? Érzem ezalat pl a motor +tethelése, megváltozó vagy csökkenő légáramlat stb.
-
NightGT
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
Háát azért ezek már árban sem eldobós kategóriák...tudnak itt ajánlani 1k-val többért olyat, ami alul szintén silent, de felül sem fog meghülyíteni ha felpörög a rendszer
Nem mintha amúgy ott hangosak volnának, nagyon nem. De az a búgás VGA bordán 930 meg 1240nél kicsinál 
-
NightGT
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
Nekem vannak ilyenek, Bionix 120asban és 140esben is. Első benyomás nagyon pozitív volt...azóta észrevettem, hogy bizonyos magasabb fordulatszámokon (egy-egy pontos fix értéknél, +/-20nál már nem) búg a motor...
Kár érte, pedig egyébként kellemes cucc lenne. 400-500as fordulaton konkrétan még annyira sem hallani, mint az SW3-at

-
snecy20
nagyúr
Üdv,
Arctic Liquid Freezer 360-as AIO-n a gyári 6db ventilátort milyen más ventilátorra érdemes lecserélni, ami jelentős előrelépés légszállítás terén?
-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
Gép építés előtt állok. A kiszemeltem, egy Msi b450 tomahawk, és 2db 14-es 3pin-es noctua ventim van már, viszont jó eséllyel ha veszek házat, abban 1-2db 4pin-es rendszer hűtő lesz, talán a phanteks p300 házával beérem. Vajon egyszerre tudom őket programmal szabályozni? Egyszerűen nem találok erről infót az alaplapnál. (Amúgy a lapot alig lehet most itthon kapni, nem tudni miért?) Köszönöm!

-
TIT
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Igen? Valakinek kimondottam jót tett a vgának ebben a házban.
Befelé fújja.
A Cooler Master 330-ba is 37 fokos volt alapon meg itt is ill.ha fullon mennek a ventik akkor 34,játék közben is normál 75 fok fölé nem megy.
Ha a kis ablakot kiveszem nyerek kb.3 fokot csak jobban porosodna talán.
Még jó,hogy ez egy kiselejtezett csapágyas zalman venti.
Igazából felűlre tettem egy 14-est és attól hűvösebb lett minden 3-4 fokkal,gondolom a huzat miatt,majd később lesz még egy felülre,csak megvárom az új alaplapot mert az 4 pines lesz.
Mondjuk jól megszivatott mert ezt a zalman 12-est akartam felülre,de nem lehet a 14-es mellé csak 14-est tenni. -
TIT
veterán
Beszereltem oldalra egy 12-es ventit de semmit nem ér,vga se hűvösebb,elég érdekes.
De legalább kiderült,hogy a 4 pines pwm-es aljzatra lehet kötni 3 pines ventit,csak a pwm-re nem kell kötni. -
pomk
őstag
Sziasztok!
Részben off-topic, de jobb helyet nem találtam neki…
Szeretnék építeni a tv alá egy média szekrényt, amibe a következő kütyük kerülnek majd: PS4, Synology NAS, UPC router, Apple TV. A szekrény fából készülne és teljesen burkolt lenne, szemközi oldalán ajtókkal nyitható. A hőtermelődés miatt arra gondoltam, hogy min. a szekrény 2 oldalát lamellás panelekből építeném fel. Esetleg az ajtókat is lehetne ilyen lamellás panelekkel építeni. A passzív szellőzés valószínűleg így kevés lenne, így arra gondoltam, hogy aktív hűtésként betennék egy műszerészventillátort.
A NAS időzítve be- és kikapcsol, 7:00 és 23:00 között üzemel. A ventillátort is valalhogy automatikusan kapcsoltatni kéne, hogy ne menjen 0-24-ben és hogy ne manuálisan kelljen kapcsolgatnom. Így 2 megoldás jutott eszembe: hőmérsékletre vagy időre. Az első egy szaküzlet visszajelzése alapján integráltan nem létezik. A második létezik, viszont szerintem egyszerűbb lenne, ha direktben a NAS USB csatlakozójára kötném rá a ventillátort, így azt úgymond a NAS kapcsolgatná ki és be.
Véleményetek? 😊
Kérdés, hogy van-e olyan műszerészventillátor, ami USB-re köthető vagy keresnem kell egy átalakítót a ventilátor kimenet és az USB csatlakozó között? A szekrény belső térfogata ~1 m3 lesz. Érdemes lenne mindkét oldalra 1-1 ventilátor helyezni, vagy elég lenne csak az egyik oldalra? Egyetlen igényem lenne, hogy minél halkabb legyen. Ilyen célra milyen ventillátort ajánlanátok? Milyen méretűt és milyen csapágyazssal? Esetleg számítástechnikában használatos egyéb venillátor ami ajánlott lehet ilyen célra?
Olvastam a szaküzlet oldalán a „VAPO(mágnes) csapágy” rendszerről. Ez valóban annyira jobb, mint a többi golyós, siklós, stb. megoldás? Esetleg valami más javaslat a szellőztetés megoldására?Köszi,
Pomk -
sb95
tag
Sziasztok,
Coolink swif2 1201 120mm (3pin) vagy Be quiet pure wings 2 120mm (3pin)?
-
mgabi
senior tag
válasz
Whysperer
üzenetére
google a barátod: [link]
4db 3pines, és 2 db 4pines PWM venti van ebből a fajtából. El kell döntened a vezérlést. Ha a lap tudja a 4 pines PWM-t akkor az a preferált: ezen esetben B12-P. Ha 3 pinesként akarod vezérelni, akkor elég a B12-3 (1900rpm). A 2400rpm-est nem fogod tudni rendesen leszabályozni 1300 alá, ahol még azért van hangja.
-
NightGT
senior tag
Néhány napja hajtja a ventijeimet egy NZXT Grid+ V3...
Egyelőre teljesen meg vagyok elégedve vele. Külföldi oldalak sokat szidták a szoftverét, de nálam működik (NZXT Cam, tud a szabályzáson kívül fps counter-t, túlhajtást, közösségi funkciókat, de ezekkel nem foglalkozom)

6 csatornája van, 5W/csati, 30W össz. teljesítménnyel. Tud kezelni 3 és 4 pines ventit, de a 3 pinessel pontatlanabb...illetve alul szereti kicsit jobban forgatni a 3 pinest, mint ami a beállított %os érték. Ventiket leállítani és X fok beállított értéknél indítani tudja. Kontroll lehet CPU v GPU hőmérséklet alapú. Csatornánként lehet állítani, görbével, vagy fixed érték. Gyári görbék mellett 5 egyénit tárol. Minimum 20%ot lehet állítani görbével. Reakciók gyorsak, szabályzás rendben.Eddig megbízható, fagyás akadás nem volt, pedig erőltettem. 2 dolog: a szoftvert nem szabad véletlenül sem bezárni, mert akkor az utolsó sebességen áll a venti, illetve ha egy csatornán vagy összesen túl sok venti van rajta, akkor lekapcsol. Nagysebességű (2100RPM) 140esből 2-t egy csatin már nem bírt el, 1000 RPM 140esből viszont jelenleg 3 is van egy csatin, viszi. Jelenleg össz. 6 darab 140es, és 2 120as ventit vezérlek vele (ezekből 3 140es, és a 2 120as tud 2000 RPM felett), bírja.
Bootolásnál, illetve szoftver betöltésnél is felpörgeti a ventiket egy pillanatra maxra, ez először irritáló volt de már nem zavar - illetve ált. 24/7be ON a gép, szóval nem releváns. Legalábbis amíg nem matatok a BIOS-ban. Más nemtetsző dolga nincs. Szoftver sok erőforrást nem kér (jelenleg 0.7%)
Rögzítése 4 hátoldali mágnessel történik a házon belül bárhol, ahol fém és hely van. Jó megoldásnak találom, bár sanszosan érdemes nem matatni az alaplap környékén a mágnesekkel. Belső USB portot kér, illetve a tápegységről kapja az áramot Molex csatin át, kábele van.
Merem ajánlani
-
eventus
veterán
Phanteks evolv matx hátuljába a jelenlegi Corsair AF140 hangossá vált számomra, maxon nagy a szélzaj A ház már nem Corsair, így a venti amit kinéztem: PHANTEKS PH-F140SP_BBK FEKETE. Shadow wings 2 nem sokat mozgat. Vagy püré wings?

(Grózi könnyezve olvassa ezt
) -
Cseneles
őstag
Szerintetek bordára mennyire jók az Eloop ventik? Én eléggé gyengének érzem őket 1100Rpm-en
Volt itthon 6db Nanoxia Deep Silence 120mm 1800rpm most felraktam ezeket kíváncsiságból, hát nem rosszabbak... 
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. jelenleg evel hutom a i7 4770k-t. kerdesem az volna,hogy egy Gyari venti van elol es nekem kicsi hangos nagy fordulaton es esetleg megha huvosebb is volna erdemes lenne lecserelni ezt az egy ventit 2 masfajtara? Schyte Ninja 3 Rev. B

teszem azt ha ezt a gyari ventit lecserelem mondjuk ket akasara vagy amit ott lattam a listaban valamelyik 2db 12-es 4 pinesre? Esetleg 2db slimre?
Elege nagy mennyisegben renderelek es simulalok a gepen es zavar a hangja.
-
Beretvás
veterán
Szép estét.
Kérdés a következő lenne: Enermax UCTB14P vagy Be Quiet Pure Wings 2 140, az enermax van most elől kettő de jó árban " itteni viszonylatban" tudnék venni Pure Wings 2-eseket.
Megérné a cserét? Nem kimondottan hangosak az enermaxok sem de cserélhetnékem is lenne meg ha még halkabbá tudnám tenni nem lenne rossz. -
NightGT
senior tag
válasz
abridabri
üzenetére
Kíváncsi lennék egyébként, hogy mennyi a különbség műszakilag ezek között, meg a dizájnosabb bionix-ek között...jó eséllyel nem sok
Lapátok közt semmi eltérést látok, és ha a motor ugyanaz, akkor jó budget cuccok valóban. És ennek a hagyományos kerete biztos stabilabb is.Szerencsére találtam a TY-147A-ból SQ verziót magyar webshopban, árukereso-n csak a kör alakú kerettel volt. Ami viszont az én házamba, és szvsz akármelyik standard 140eseket fogadó házba-keretbe nem menne bele, lévén hogy 152mm széles...(méretek itt)
-
válasz
NightGT
üzenetére
Valoban , en is vettem egy Arctic P12 pwm PST-t ,a tapventimet majd ki kell cserelnem, ha lesz hozza lelki erom. Kezbe fogva kiprobaltam , kellemes hangja van ,es erosen ,nem szetszorva -aranylag egyenes vonalban tolja a levegot (radit es porszurot is raktam elebe) ,szerintem budget kategoriaban a legjobb most. Plussz pirospont (pst verzio) ,hogy ossze lehet fuzni tobb ventit is ,nem kell elosztokabelt venni plusszban.
TY-147A bol egyebkent van SQ verio ,aminek szogletes a kerete ,es 14cm furattavval rendelkezik.
-
NightGT
senior tag
Arcticból az újabb P-s "Silent" cuccok nem olyan rosszak, legalábbis a korábbi Fxx szériához képest
Pláne árukhoz képest, és ez úgy általában igaz a márkára. Accelero xtreme-nek a ventijei közepesen vállalhatók/közepesen rémesek (viszonyítás kérdése), jól szabályozva talán oké, egyes gyári VGA-khoz képest megváltás. De hozzá kell tenni, hogy a komplett cooler 15k HUF - ami 2x SW2 92mm ára.Múlt héten jött Arcticból 3x Bionix P140, meg 2x Bionix P120...a korábbi vegyes tapasztalatok ellenére adtam nekik egy esélyt. Egyelőre nem bántam meg. Folyadékcsapágyas motor, 200-2000 közötti fordulat, zörgés csörgés nincs. Kis fordulaton effektíve hangtalan, feltekerve hajszárító szintű légáram van...középen fúj is, halk is. Bordára, vagy kifújásra valók, sztatikus nyomásra optimalizált, működik. Persze némi Arctic-os hanyagság sem marad el, a keret nem a legerősebb, 140es méretben már határozottan gyenge. Szilikon rögzítőkkel meg alágumizva kiegyenlítve nincs baj...de legalább könnyű a venti, bordára téve ez pl. jó.
Beszívóra kell még valami értelmes. Talán kipróbálom a Bionixból az F140et oda (az légszállítás optimalizált), illetve a TY-147A normál méretű foglalatokba belefér, mehet? Elsőre fura az a keret

Amúgy némi szerelgetés után átértékeltem a Silent Wings 3at...ez nem rezonál, ezzel nem kell gumizgatni, a gyári pushpin-es felfogatási rendszere hibátlan, könnyen megy fel-le...mocskos minőségi termék úgy egyáltalán, semmi ügyeskedésre nincs szükség vele, beszerel, működik, csendes...
Lett még a Fractal Design-tól a Silent Series R3, ez felejtős, de amúgy is budget venti...illetve jött egy NZXT Grid+ V3 belső vezérlő, ezzel a teszt még folyamatban
-
mgabi
senior tag
válasz
Morris
üzenetére
Kraken x62.t vegyél és ne cserélj ventit. Ha pénz nem számít, akkor B14-PS.t raknék rá, ha a hang sem akkor meg egy 140 furious vardart vagy egy 3000 ezres ipari noctuát
evga clc 280 egyébként jobb és olcsóbb, csak nehezen beszerezhető. A venti sokkal szélesebb skálán szabályozható. Ha akarod csendes, ha akarod akkor lehet vele vadulni is. -
Morris
veterán
Köszönöm. Akkor szerintem szépen lassan megpróbálom megcsinálni. A cpu hűtő egy nzxt kraken lesz. X62 vagy x52. Az előbbi 140-es ventivel van szerelve, az utóbbi 120-assal. Ha xar ezeknek a ventije, akkor cserélem ty-ra. Ez eddig tiszta.
De mi a helyzet a corsair LL120 / 140 rgb ventikkel?
-
TIT
veterán
Na az szép ha az arctic egy hulladék,pont pár napja vettem egy 14-es silentet felülre,mert a pc boltos arra esküszik 800-as fordulattal,halk és jól is hűt,még a vga is hűvösebb.
Igaz 2 nap után cicergett,de azóta abbahagyta.
Pedig az arctic cooling hűtő de jó volt az X-1950-en 2007-ben. -
-
VTom
veterán
válasz
Szepi1979
üzenetére
a gyári specifikáció a csavarfuratokra vonatkozik, de az egész teteje és eleje csupa lyuk, oda teszel ventit, ahova akarsz.
Felülre szereintem azért nem írták sem a radit, sem a 2x140-es ventit, mert az alaplap VRM bordájának a magasságától, illetve a 8 pines alaplapi tápkábeltől függhet, hogy odaférnek-e, vagy nem.
-
VTom
veterán
válasz
Morris
üzenetére
Ha az adatlapodon lévő konfig megy bele, akkor jó lehet ez az elrendezés.
Ha a CPU-n AIO lesz, a VGA pedig custom lég, akkor két opció lehet, az egyik amit linkeltél, ebben az esetben a VGA kapja a CPU radiról lefújt meleget, így pár fokkal melegebb lesz. A másik, hogy felülre teszed a radit, akkor a CPU kapja a VGA által lefújt meleget, akkor meg az lesz pár fokkal melegebb.
Az adatlapodon lévő konfigra én az általad linkeltet javasolnám, mert a CPU-nak jól fog esni a friss levegő, főleg, ha lesz OC is, a VGA viszont nem fogyaszt sokat, nem teríti be a házat meleggel annyira, mint pl. egy vega 64 vagy egy 1080Ti.
A használt ventiket meghagyom Grózinak, abban ő a szakértő. Az biztos, hogy ventinél nem kell szégyellni zsebbe nyúlni, mert hosszú távon meghálálják.
Nálam TY-147A-k vannak, ill. egy TY-143 is, hátul meg 2x120-as Akasa Apache. Kb. 400 wattot szellőztetnek ki egy mATX házból. CPU 60-65 fok, GPU 53-63 fok, játéktól függően.
Fújathatnám F12-esekkel is, de kb. annyit érne, mint a puskagolyónak az integetés.. -
Oneforall
csendes tag
A következő problémám lenne, van egy gép, i5-8400, Gigabyte B360N WIFI alaplap, SSD, MSI GeForce 1050 TI 4GB, Thermaltake Smart SE 530W táp. Elég hangos a gép, egy laptophoz képest mindenképpen.A processzor hűtó nem hangos, azt próbáltam, vagy a videokártya vagy a táp ventilátora a ludas. Sajnos az MSI Afterburner-rel nem lehet 35% alá állítani a a videokártya venti sebességét. Mit lehet tenni a halkabb működésért? Van olyan videokártya, ami halkabb, esetleg passzív hűtésű?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Morris
üzenetére
Öreg vagyok bohócnak,nem fogok senkit győzködni....Szívesen segítek és mások is a topicból,ha megfogadják a tanácsaink.Nem fogok mindenkinek az összes ventit összehasonlítva pro és kontra érveket hozni,viszont alaposan átgondolva ajánlok ventit az adott célra.A többi rajtad áll,vagy megfogadod vagy nem.
-
-
kelna91
senior tag
Mit kezdjek a CPU hűtővel, amit a Ryzen 2700-amhoz kaptam, hogyha nem használom? Mennyiért lehet eladni? Megéri eladni, vagy inkább tegyem félre rosszabb időkre?
-
eisento
addikt
4 pines csatik vannak a lapon, de ma szetszedtem a gepet kitakaritottam teljesen ventiket stb es rajottem hogy nem a hazhuto hanem a kurva vga ventije szart be. gigabyte 560ti windforce. 3 honapja beszart az egyik ventije vettem ebayrol ujat erre most beszart a masik
de azert koszi ^^ -
mgabi
senior tag
válasz
Morris
üzenetére
Az én setupom:
Fractal R4 ház
Be: 2db B14-PS, elől
Ki: SW3 HS pwm 140, hátul és oldal
Cpu radin: 2db TY147A push-pullAz elmúlt 11 évben sokféle ventim volt, de ehhez a setupház soha nem nyúlok hozzá az biztos. Nem olcsó, de megéri. A 1080Ti miatt nekem kell az oldal lapi venti is, neked a 1060-hoz nem szükséges. Végre megjött a TY147A szállítmány az országba, mert 2 hónapig hiánycikk volt. Én előre raknék 2 db B14-PS-t, hátra meg 1db TY147A-t. 21ezerből megvan posta nélkül és 8-10 évig megoldódott minden problémád venti fronton.
-
eisento
addikt
Sziasztok!
van egy ilyen hazam: [link]
eleg csapagyas hangja van a ventinek szoval cserelni kellene jatszani nem jatszom de azert szeretnek jo hutest
alpenfohn ben nevis procihutom van egy i3 6100 8gb ram a lap egy asrock B150M Pro4S 12-es bol meg 14-esbol kellene 1-1 darab minel halkabb legyen termeszetesen de nem akarok 8-10000ftot fizetni darabjaert. be quiet! vagy esetleg mas marka? -
Morris
veterán
Sziasztok!
Házhűtőnek ajánlott a Noiseblocker eLoop B14-PS?
-
válasz
tibi14
üzenetére
Nem rosszak egyaltalan azok a gyari SST ventik (nekem 14cm verziok voltak ). Csak le kell oket szabalyozni ,nem maxon porgetni allandoan. Egyelore felesleges rendelni plussz ventiket hozza ,probalja csak ki a gyarival . Picit tobb levegot mozgat amugy 3x12 mint 2x14cm.
ebben a tesztben egyebkent kiprobaltak a 4db gyari 12est kicserelve BeQuiet Purewings2- re mi tortenik. -
tibi14
tag
Sziasztok!
Havernak is kéne venti, együtt rendelnénk akkor.
Ő most vesz egy SILVERSTONE RL06BR-PRO házat, és elvileg elég hangosak a gyári ventijei, viszont hatékony a hűtése. Neki igazából csak a teljesítmény számít, a gyári ventikről meg nem találtunk semmilyen adatot, így nem tudni érdemes-e rendelni egyből a házzal együtt másik ventiket.
Esetleg valakinek volt már dolga a házzal, vagy hasonló ventikkel? Előre a három 120-as helyett jobb kettő 140-es? (a legalsó 100-110mm a hdd-re megy, annak annyira nem számít a hűtése) Ha van esetleg olyan venti ami hatékonyabb, (hang nem számít amíg nem ferihegyre emlékeztet) 4000-4200 alatt?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Erről kérnénk képet
Nem mintha amúgy ott hangosak volnának, nagyon nem. De az a búgás VGA bordán 930 meg 1240nél kicsinál

Volt itthon 6db Nanoxia Deep Silence 120mm 1800rpm most felraktam ezeket kíváncsiságból, hát nem rosszabbak...