- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Házhűtésre szánnám őket, 2db-ot. Cougar QBX, Asrock fatality z170 gaming itx\ac, g4560 gyári hűtővel, 2x4gb G.SKILL RipjawsV 8GB DDR4 2400MHz ram, 1 hdd, 1 ssd, Radeon hd 7770 vga (késöbb rx460). Nemrégiben kérdeztem már. Ajánlott listából válogattam, gondoltam rákérdezek, hogy a kiszemeltek közül melyik a legjobb választás
-
-
Raggie
őstag
Ok, köszi.
Ezt nem gondoltam volna. Csomó olyan tanácsot találni a neten minden felé, amik azt mondják, hogy semmi baja nem lesz.
De ha már vettem jó drága és csendes ventiket, akkor nem szeretném ha pár hónap múlva beszarnának szóval inkább kitalálom, hogy az egy PWM jellel hogyan tudom őket hang és teljesítmény szempontból is jól szabályozni! -
Grózi
Topikgazda
válasz
CsodaP #26381 üzenetére
Elméletben tudod szabályozni,gyakorlatban meg kiderül-több ilyen elosztóval voltak már nyűgök.A ventiket simán rá tudod dugni,nem kell átalakító.
Ha feltöltöd a lapod ventialjzatának lábkiosztását(megtalálod a User Manual-ban Internal Connectors fejezet alatt) akkor megmondom hova jó a pumpa. -
Grózi
Topikgazda
válasz
NandorHUN #26380 üzenetére
2 hete még volt pár darab megint,most megint eltűntek a kínálatból-én rákérdeznék a boltnál.
Az a HR-02 nekem egy 4,6-n járatott 4790K-t hűtött kiváló hőfokokkal,pedig feszéhes proci volt.Ha ez nem is szimpatikus,kérdezgess a Milyen cpu hűtőt vegyek? topicban és segítenek-és igen,szerintem a csere a megoldás. -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy msi b250 krait gaming lap. (Még nincs nálam) a manual és msi support szerint válthatók a fan headerek dc és pwm mód között. Cpufan és pump header default pwm módban van, sysfanok default dc módban. Ha mégsem lennének válthatók és csak dcben mennének, a két 14centis wingboost 2 plus pwmes ventimet tudnám szabályozni a pump headerről?Köszi a segítséget!
-
Raggie
őstag
A gond az, hogy csak egy SYS_Fan pwm aljzat van a CPU_Fan mellett. A CPU_Fan-ról megy ugye a nagy elosztó, tehát az összesPWM-es ventit egy szabályzással tudom csak vezérelni erről az aljzatról.
Ezzel csak az a gond, hogy a SW3-akat simán engedném felpörögni 100%ig mert nagyon csendesek és a légszállításuk is indokolná ezt, de a eLoop B14-PS-t és a két TY-147A-t meg 70% PWM-nél maxolnám a hang miatt. Szóval még rágódom kicsit.Már rendeltem egy 4-es elosztót plusz molex tápcsatival, hogy erről az egy aljzatról a vezérlés legalább megoldható legyen kettőnél több ventivel is.
Egyébként gyakran gondot okoz a sokáig feszültségről járatott pwm-es venti? Csak mert eddig olyasmikről hallottam, hogy motorhangot meg kattogást lehet ilyenkor hallani, de ezeknél így elsőre nincs ilyen tapasztalatom... később is előjöhet ez ezek szerint?!
-
-
CsodaP
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Ha egy Gigabyte B75M-D3H alaplapra szeretnék rádugni egy
Thermaltake Comander ventilátor tápelosztón (https://www.pcx.hu/thermaltake-comander-fp-ac-023-an1nan-a1-ventilator-tapeloszto-086188) keresztül 4 db 3 pin-es ventit, akkor fogom tudni alaplapról szabályozni a feszültséggel a ventiket, vagy ez a külön áramforrás miatt már nem opció? Ill. a ventiket a sima 3-pin-es csatlakozóval tudom direkt erre rakni, vagy kell külön átalakító?
Illetve a másikk, nem 100%-an ide vágó kérdésem, hogy a procira egy Corsair H70-es hűtőt sikerült találnom, ennél a pumpa tápkábeljét a cpu_fan-ra vagy a sys_fan-ra érdemes/kell/célszerű kötni? /Én alapból a cpu_fan-ra gondoltam, de ennek az ellenkezőjét olvastam/hallottam, de itt biztosabbnak érzem a válaszokat./ A másik maradna a ventiknek, az alaplapon sajnos csak ez a kettő van.Köszönettel,
István
-
NandorHUN
addikt
Hamarosan pár hetet jelent vajon? Mert én már régebben is néztem ezt a típust náluk és akkor se volt...
Low Profile ramjaim vannak, így engem nem zavar, ha nagy a borda. Vszont HR-02 Macho se tűnt annyival izmosabbnak, hogy arra cseréljek. De akkor ezek szerint az esetleges alternatívák között leginkább a komplett CPU hűtő csere az ami játszik, nem pedig az új venti beszerezése, ha jól értem. (?)
-
Grózi
Topikgazda
válasz
NandorHUN #26375 üzenetére
Jelenleg nincs Merlinnél,reméljük hamarost érkezik.Pwm-s ventit továbbra se javaslok vezérlőről járatni feszültségalapon.Ami még biztosan kiváló,az az Aerocool DS 120-a Black Edition led nélküli és olcsóbb is.
A Brocken nem egy rossz borda,de vannak korlátai.Ha léghűtésben valóban csendeset keresel,ami kellő teljesítménnyel is bír akkor feljebb kell lépned.Megvan a maga topicja,de részemről az egyik kedvenc borda a HR-02 Macho Rev.B. Megfizethető,tudja amit sok dupla tornyos borda és nem takarja ki a memória slotokat. -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Alpenföhn Brocken hűtőt használok már egy ideje és alapvetően teljesen meg vagyok vele elégedve mert jól működik és kellően lehűti a 2600K-mat.
Viszont gondolkodom, hogy cseréljek egyre ami kicsit halkabb. /Mivel már vannak nagyon halk GPU-k is, nem szeretném, ha új konfigban a CPU hűtő lenne majd a leghangosabb alkatrész.
Kérdésem az lenne, jobban megérni ha eladnám és vennék egy totál újat, vagy esetleg lehet kapni valami jóféle ventit külön, amit rá tudok tenni elöl - hátul vagy csak elöl?
Ami halkabb, de légszállításban semmiképp nem visszalépés?Köszönöm.
-
Raggie
őstag
No végre megérkeztek a ventik. Meg kell hogy mondjam nagyon jók. Mind az eLoop B14-2 mind a Silent Wings 3. És tényleg érezhetően több levegőt mozgat meg az eLoop. Mind cpu mind VGA 5 fokkal hűvösebb lett és nem utolsó sorban terhelés alatt sem feltűnő a hangja a gépnek. 900 RPM fölött nincs venti ilyenkor sem! (házventi)
Silent Wings 3-asbol csak Pwm-eset tudtam venni sajnos de szerencsére egyáltalán nem hallani motorhangot vagy ilyesmit belőlük, annak ellenére hogy a ház fesz szabályzós elosztójára vannak kötve. -
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
laskr99 #26367 üzenetére
én egyelőre nem cserélném a házat, elfér benne a VGA és a Z9 elég jól szellőzik. előre és lentre egy 140-es, hátra és fentre egy-egy 120-as elvileg elég lesz. oldalra továbbra sem érdemes ventit rakni az esetek többségében. a gyári ventiket mondjuk érdemes lehet cserélni, mert a Zalmanok eléggé egypálcás cuccok.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
laskr99 #26365 üzenetére
teljesen felesleges abba a házba 6 venti, oldalra én semmiképpen nem raknék, a felső sínre előre értelmetlen, mert nincs kivágás a tetőlemezen. előre vegyél két jó 140-est, ami elől van gyárilag azt rakd be fentre-hátra, aztán ennyi.
mondjuk ha a jó szellőzés a cél, akkor lehet nem hangszigetelt házat kellett volna venni, hanem mondjuk egy Phanteks Enthoo Pro M-et.
-
Valaki tudna segíteni a megfelelő hűtés kialakításában? Most 1 120-as venti elöl be ,1 oldalt rá a vga-ra és 1 hátul 1 felül ki. Ez így jó? Nemsokára lesz új ház(silent base 600) és abba pakolok 6 ventit majd. Jövő héten jön meg a 1060 Gaming X és májusban az I7-4790 amikhez kellene egy jó szellőzés.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
120mm 3pin kategóriában ár/értékben még mindig a Be Quiet Pure Wings 2 az ajánlott?
3000~ környékén/alatta szeretnék bevásárolni.Köszi
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MaxxDamage #26358 üzenetére
Pedig jó az, ha kezeli az alaplapodat. Egy szerkesztésnyi idő alatt fel se lehet konfigurálni rendesen egy venti profilt benne, ha még nem láttad.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #26356 üzenetére
Alapon levinném 600 rpm-re(jobb lapok 400 alá is mennek vele) és terhelve lineárisan emelkedjen a fordulat.
Az a baj az ilyen őskori lapokkal mint a tiéd is,hogy biosból nagyon gyengén szabályozhatók.Én megpróbálnám speedfannal is. -
MaxxDamage
félisten
Köszi a segítséget, Ventik megjöttek és be is van minden szerelve és BIOS -ba (temp szerint) minden beállítva.
Mi az optimális beáll. mód ? (esetemben van temp érték CPU (1-2) és System -re külön , ha eléri az adott beállított max. temp értéket, akkor bekapcsol 100% -ra az adott venti. (ha lejjebb megy a temp x/-ot akkor visszaáll alap értékre, szépen megy minden.L
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MaxxDamage #26353 üzenetére
gyakorlatilag mindegyik ventit lehet feszültség alapon szabályozni, mert elektromotor van bennük, ha kevesebb feszültséget kap, nyilván nem fog max fordulatszámon pörögni, de nem ez a normális működési módjuk, hanem hogy kapnak fix 12V-ot és a pwm jel alapján változtatják a fordulatszámot. az ettől eltérő működés nem üzemszerű, van amelyik venti jobban bírja, van, amelyik kevésbé, de senki nem fog felelősséget vállalni azért, hogy mit produkálnak ilyen esetben. remélem így már tiszta.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #26351 üzenetére
Akkor jó lesz úgy.
-
MaxxDamage
félisten
Igen, megnéztem. 3 pin -es maxon pörög rajta , 4 pin -es ventim nincs rá (de CPU -n lévő Noctua Ventik 4 pinesek és azok is megfelelően vannak szabályozva lap és BIOS által) akkor átveszem a Lepa ventiket és 2 db Y kábeles megoldással a 6 db ventit csatlakoztatom a laphoz. Vezérlése meg majd a BIOS -ban beáll. alapján történik.
L
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #26349 üzenetére
Nekem nem teljesen egyértelmű.Fogj egy 3 pines ventit és ha a sys_fan-okon maxon pörög,viszont a 4 pinest szabályozza akkor pwm-s aljzat.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #26345 üzenetére
Nem,ahogy azt már korábban is írtam.Ha az aljzataid valóban pwm-sek,akkor veszel 2 db Y kábelt és két aljzatra teszel 2 ventit.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #26345 üzenetére
-
A konfig a kovetkezo:
-Phanteks Enthoo Pro M
-Asus Rog Strix H270F
-i7 7700
-HyperX Savage ddr4 2*8gb
-Sapphire R9 270x
-Chieftech A80 500w
CM Hyper 212 EVO cooler
-2db ssd az alaplap mogott es 2db hdd az also rackekben3db 140-es be quiet pure wingset rendeltem, 2 elore menne, 1 hatra.
Vagy te hogy oldanad meg a hutest?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #26340 üzenetére
Az egyik legjobb házhűtő venti továbbra is és továbbra se javaslom vezérlőről hajtani,hiszen pwm-s...Ahogy ezt már mind leírtam korábban és sokan mások is-egyéb tapasztalataik mellett,elég csak ha beírod keresőbe a "Bol. " betűket és pontot. -
Televan74
nagyúr
válasz
MaxxDamage #26340 üzenetére
Nekem nincs már "likam" elől a házon! Nálam a vezérlő kilőve!
(#26342) luimapeiz Define C -m van! Picike, kíváncsi vagyok mennyire fogja átfújni a 4db Aerocool DS ventilátor(3 elől és 1 hátul)!
-
MaxxDamage
félisten
Halál komolyan kérdem, olvasatom szerint a venti kiszedhető a keretből (tisztítás így könnyű)
Milyen előnyei vannak még (a terméknek) és ezt a venti kivételt hogyan is kell elképzelni ?(#26339) Televan: Én ilyen venti szabályzóra kötnék 6 db -ot (2 db y kábellel - és úgy menne a 6 db)
UI.: Nekem már Futárnak átadta a bolt (holott jeleztem, hogy csak a Noctua ventire tartok igényt... Chipset megfelelő hűtése fontosabb, 6 db DeepCool Blue LED ventim az van és feladatát ellátja..szerintem, de csere Lepa -ra nem utolsó dolog lenne
) a 6 db Lepa most nem kell, de mégis Futárnak átadták...
- vagy átveszem az egészet...vagy kihagyom.
Amúgy külön nem volt elérhető raktáron 6 db és berendelték, ma érkezett meg..L
-
Televan74
nagyúr
válasz
MaxxDamage #26337 üzenetére
Ilyet vettem volna(Grózi ajánlásával),ha tudnám biztosra hogy a kiszemelt alaplap sysfan része kezeli a pwm -s ventilátorokat.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #26337 üzenetére
Te most szórakozol velem?
Ez a Bol.Quiet amiről beszéltünk is... -
MaxxDamage
félisten
LEPA LPBOL12P-BL/-R termékkel van valakinek tapasztalata?
L
-
-
Tök alap kérdés, de a házventiket hogy illik beszerelni? Az a jó ha az első befele szívják vagy befele tolják a levegőt? Ugyan ez a kérdés a hátsóval is, tolja ki a meleget vagy szívja?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Raggie #26331 üzenetére
Azért mert a Silent Wings-k jóval kevesebb levegőt mozgatnak mint a B14-2-erre mérget mehetsz!!
Papíron kevés az eltérés,a valóságban maximum fordulaton 20 m³ a difi és ami fontosabb 600-700 rpm-n sokkal jobb az eLoop.
Ezért tanácsolom,hogy azt tedd előre pont a pozitív nyomás miatt és a vga-nak se mindegy. -
Raggie
őstag
Persze, minden tanácsot szívesen fogadok.
Megmondom őszintén, hogy egyelőre két okból terveztem így betenni a ventiket:
- a ház látható részén így csak szép fehér ventik lesznek
- a silent wings 3-ak talán kicsit több levegőt tolnak be mint amennyit a B14-2 ventik kifelé így a pozitív háznyomás meglesz. (porosodás ellen)Ezek ellenére kész vagyok a Silent Wings-eket a ház hátába/tetejébe tenni, csak mondd miért javaslod?
-
Raggie
őstag
Nos végül miután vettem egy eLoop-B14PS-t és egy TY-147A-t is és meghallgattam élőben arra a következtetésre jutottam, hogy nekem teljesen azonos hangosságúnak tűnnek. Sőt, talán az eLoop kicsit halkabb is.
De míg így is kicsit hangosabb, mint szeretném max fordulaton, tehát inkább az eLoop-B14-2 ventiből rendeltem be 4 darabot a házikóba. De sajnos mivel ebből csak kettő volt raktáron a PCX-nél ezért a második kettőt lecseréltem BeQuiet Silent Wings 3 140-re. Ez csak 1000 RPM-es tehát remélem halkabb lesz, mint akár a B14PS vagy a TY-147A.Szóval végül ez lesz a felállás valószínűleg(ház: Phanteks Enthoo Pro fehér, ablakos):
- elöl két Silent Wings 3 140 beszívó(meg ha úgy ítélem, hogy a pozitív nyomás miatt kell akkor a TY-147A megy alulra is beszívónak).
- hátul egy B14-2 kifújó
- felül egy B14-2 és egy régebbi sima TY-147 kifújó.
- a procihűtőre meg felmegy a B14PSA vezérlés úgy van beállítva, hogy alapjáraton hangtalan a ház. Kb 500-600 fordulaton mennek a ventik és nincs hangjuk, ráadásul ez azért is jó, mert a felső TY-147 ilyenkor el sem indul, mert túl alacsony neki a feszültség.
Egyedül a két Silent Wings3-ról nem tudom milyen lesz a hangjuk, de elvileg jókat hallottam/olvastam róluk, tehát nem aggódom nagyon(most helyettük még a gyári 20cm-es venti van elöl beszívónak). -
LamaForce
csendes tag
válasz
fogtunder #26327 üzenetére
Használtban semmennyire nem gondolkodok, az 1050ti meg talán elegendő mindenre, amire nekem szükségem van. A fehér build is csak az asszony miatt van. Megrögzött fehér rajongó, aztán bárhogy nem nézhet ki az asztalom se
Az aerocool ventillátorjaira, akkor rálesek. Köszi
-
LamaForce
csendes tag
válasz
fogtunder #26325 üzenetére
Ha nagyon akarnám akkor a 1080ti is beleférne, de nem játszom semmivel, csak alkalmanként Cs:Go. Photoshophoz meg Lightroomhoz, nekem meg elég az 1050ti. Igaz a fehér belsős konfig miatt gondolkodtam az Asus gtx 1060 dualon. Abból van fehér is
Lehet csak a színe miatt megveszem majd azt...
Egyelőre kész az asztalom Diy. Adott a gépház, ami a napokban érkezik, aztán jön az alaplap és a proci is hamarosan. Ezek fixek. A többi még változhat a rendeléseim előrehaladtával.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
LamaForce #26324 üzenetére
én anno telepakoltam Lepa bol.Quiettel a P400-at, max 1-2 fok különbség volt a 3 és az 5 ventis konfig között, szerintem elsőre teljesen jó az, amit elképzeltél.
az alaplapon van egy csomó pwm aljzat, én vennék előre két Alpenföhn Wing Boostot (csak a színesek, a full fekete nem jó), fehér ledest azt hiszem az Aerocool Dead Silence-t szokták ajánlani a srácok. aztán ha kell, akkor max veszel fentre később, de szerintem ehhez a konfighoz bőven elég lesz.
full off, de nem fér bele a keretbe egy 3 gigás 1060? jobb választás lenne szerintem és annyival nem drágább, mint a 1050ti. vagy hazsnáltan egy még garis GTX970.
-
LamaForce
csendes tag
Sziasztok. Adott lenne egy Phanteks P400s Tg házikó. Gyárilag 2db 120-as ventillátor van benne. Az alaplap hozzá egy Asus strix b250f lesz egy i5 7600-as processzorral és egy gtx 1050 ti vgaval egyelőre. Azon gondolkoztam. Hogy a 2 gyári ventillátort cserélném is egyből, mert szeretnék egy csendes fehér ledes ventillátort hátulra (120mm) és 2 db csendes 140mm-es ventillátort előre. A kérdés leginkább az, hogy nem fog nagyon porosodni így a belseje? Érdemes lenne előre kisebb ventillátorokat rakni egy ilyen konfighoz, vagy inkább felülre is rakjak 1-2 db ventillátort? Ha igen akkor oda is fehér ledes kellene. Köszi a segítséget.
-
Morran
csendes tag
Köszi a gyors választ.
A procin egy Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 hűtő van, nem túl erős, de nem akartam újat rakni rá, mert nemsoká cserélem a procit meg a lapot a gépben, játék közben felmegy 62-63 fokig a processzor hőmérséklete, alulfeszelve is, ezért gondoltam több hűtőt rakni a gépbe, érezhetően meleg a gépház egy jó fél óra játék után. Egy darab merevlemez van benne, a többi tartót illetve a felső ketrecet már kivettem a gépből. A vga 70-80 fok köré szokott felmelegedni.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Morran #26318 üzenetére
Az ajánlott ventik listája friss.A gyári vezérlők általában nem szokták tolerálni az ágankénti több ventit-nem bírják a terhelést.Viszont a sys_fan1-s venti aljzatodra mehet elosztókábellel több darab 3 pines venti is.
Látom az adatlapodon a konfigod,gondolom a vga melegszik jobban.Két kérdésem még lenne,hogy tudjak segíteni:
1.Mi hűti a cpu-t?
2.Hány hdd van elöl,ki tudod venni valamelyik ketrecet? -
Morran
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire van frissítve az összefoglalóban lévő ajánlott ventik listája, ezért javaslatot kérnék tőletek. Adott egy Antec GX300 Window típusú ház. A gyárilag kapott 2 db kék ledes, 120-as venti mellé szeretnék rakni még 3-at, de ha sokkal jobb az aftermarket hűtő, le is cserélném őket. Valamint van egy beépített fordulatszám szabályzó, ami 3 különböző fordulatra tud beállítani (kikapcsolt, lassú, gyors), molexból kapja az áramot és 2 ventit lehet rákötni 3 pines csatlakozóval. Erre a szabályzóra elosztóval lehet rákötni több hűtőt is?
Árban olyan 5 ezer / hűtő körül lenne a maximum amit ráköltenék. Szívesen fogadnék ledes és sima ventikről is javaslatot.Előre is köszönöm.
-
dugo_
veterán
Sziasztok,
Létezik viszonylag csendes vagy alacsonyabb fordulatszámú ventilátor 80x80x15-ös méretben?
Egy Integra SFX tápban akarnám lecserélni a Protechnic MGA8012ZR-O15 darabot, mert ez maradt a gép leghangosabb alkatrésze.
12V/0,35A, elvileg 4000rpm@12V, 2000rpm@5V, 2pinLeszabályozza a táp, de szerintem feleslegesen sokat pörög így is. Teljesen hideg az átáramló levegő és a gép összterhelése is valahol 130W körül lehet csak.
A topikból előtúrtam egy több éves Xilence COO-XPF80S.W ajánlást, de azt sehol nem találok.
Ebayen van egy pár olcsó 0,16A-es modell, az vajon kevesebbet is forogna? -
Televan74
nagyúr
válasz
NandorHUN #26308 üzenetére
Csak 120mm és 200mm -s felfogatási hely van.140mm talán sufni tuninggal menne,de nem ajánlom.Vannak nagyon jó 120mm ventilátorok,csendesek,viszonylag nagy légszállítással. Grózi majd mond valamit neked.De ha a méret a lényeg,akkor letudhatod egy darab 200mm -sel is.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Bifenix Raider házamba szerintetek jók 140mm-es ventik? Élőről befér 200mm-es is, de honlapon nem írják, hogy jó lenne...
Képek:
[link] -
Peddy789
őstag
Helo, osszeraktam a gepet a nanoxia deep silence ventikkel, nagyon tetszik a ketto 140es 1200rpm (asszem)
a 12cm-es 1500rpm es viszont elkezdett egy gyenge sercego motorhangot adni ami nagyon idegesito, mert jelenleg igy ez lett a leghangosabb az egesz hazban (idle)... lehet ezzel valamit tenni vagy kuldjem vissza a boltba?
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Van egy Cougar qbx házam. Milyen ventillátort tudnatok ajánlani max 5000 ft-ig. Fontos hogy halk legyen. Jelenleg egy gyári fújja hatul ki a levegőt illetve egy 120-as szívja be oldalt (valami 2000ft-os ledes Cooler master, ezt cserélem mert hangos nekem). Milyen légáramlást lenne érdemes kialakítani? Maximum 3 ventivel számoltam. Nincs többre szükség, nem egy erőmű dolgozik benne. Asrock fatality z170 gaming itx\ac, g4560, 2x4gb g.skill ram, Radeon hd 7770 vga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest