- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-09-06 18:38 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
-
Enter65
senior tag
-
Grózi
Topikgazda
-
flymi
addikt
-
fogtunder
nagyúr
-
Grózi
Topikgazda
"PWM ventiket szeretnék ha már van rá lehetőség, az a tapasztalatom hogy ezek halkabbak tudnak lenni, mert alacsonyabb fordulatszámon is képesek működni"
Ez így nem igaz,maximum a lapod tudja jobban vezérelni őket.
A Nanoxia nem rossz választás,de felhívnám a figyelmed az Alpenföhn Wing Boost 2 Plus 140-re is!![link]
Van minden színben és ráadásul sorba is köthetők,így 3-t nyugodtan vezérelhetsz egy aljzatról.Annyi,hogy mindenképp a színes belsővel rendelkezők közül válassz,a Pure verzió(tiszta fekete és csak kör alakú a kerete) nem ajánlott. -
Nerazim
őstag
-
zolikaDB
veterán
A Noctuával nincs baj, de valami iszonyat módon drágák.
Fel akartam tenni a régi bordámat (775) az új lapomra (1150), lefogató nuku. Írok nekik szerdán este, csütörtök reggel jön a válasz, hétfőn már ittvolt Ausztriából igényes dobozba csomagolva az új szett, úgy, h egy fillérembe nem került. Igaz 6 éve volt 13k a hűtő, és mi is 10k-ért vettük használtan.
Szóval, support van, igényesség van, és ezért meg is kérik az árat.
De valószínű, h én is inkább Akasa Apache-t vagy Nanoxia Deep Silence-t veszek, pláne, h utóbbi márkájú házat akarok venni pluszba
Urak: fenti bordám felülete nem valami szép. Oxidálódott az évek során (sokszor volt ki-be szerelve, pára csapódott le rajta, stb). Érdemes lenne egy homokszórással kicsit felfrissíteni a kinézetét?
-
Nerazim
őstag
-
eventus
veterán
-
eventus
veterán
-
eventus
veterán
-
joe979
senior tag
-
joe979
senior tag
Helló.
Nekem van használatban Redux ventim : Noctua NF-P14s redux-1200 PWM ... ezt használom jelenleg egy dupla tornyon, piszok halk, sokkal több levegőt mozgat mint amivel kaptam. Csak is akkor vegyél ilyet, ha nagyon efelé hajlasz,és rálátsz a házra és szereted bambulni mi van benne
.Mert nem éri meg egyszerűen . A sima barna kiadványok jobban megérik TALÁN, az extra kábelek, gumibakok miatt , mert ehhez nem jár semmi sem. Ahogy Grózi is mondta, inkább válassz Akasát, bármelyiket, mert még a Piranha is halkabb mint a Noctua FLX, nem sokkal csak egy árnyalattal, és még több levegőt is mozgat meg valamint szélesebb a felhasználási területe ... De ha az ember kifogja mikor olcsón van az Akasa kb 3,5k a Noctua meg majdnem 6k ...... -
Grózi
Topikgazda
-
eventus
veterán
-
Grózi
Topikgazda
Az Akasa nagyon jó minőségi venti terén.A Riing-re 1 év garit adnak.Bármelyikből ha hibás darabot fogsz ki,2 hónapon belül kiderül az esetek 99%-ban.Párszor már leírtam,ha egy gép 24/7-be megy akkor 1 nagyon max.1,5 év után javasolt a ventik cseréje,mert ennyi ídő után azért már romlik a hatásfok-főleg hang terén.
A Coolingtechnique kérdésre válaszolva,attól függően hogy ki szponzorálta őket éppen..
joe979 Ideje volt! A B14-PS-re kíváncsi vagyok. -
eventus
veterán
Grózi megöl engem, de... Nekem van af/ sp ventim is, mind a quiet. H100i pumpa hangja jobban zavart mint ezek feltekerve maxra. Ha kell a látvány, akkor ne habozz. Ha jársz Budapesten adok kölcsön és meghallgathatod

Grózi, neeee,, neneeee eeerrrrrrrrr -----------------------------------
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grózi
Topikgazda
Hát ha te mondjuk a Noiseblocker ELoop szériát hangosnak találod,akkor a korszar sp-től meg fogsz süketülni...

Aprón láttam nem olyan rég ilyen gyári ventit hirdetni 1 K körül,véleményem szerint annyit is ér.
Ha majd aktuális,szívesen ajánlok az AF és Sp-nél sokkal halkabb,jobb légszállítással rendelkező darabot-igaz szép színes karikák nem lesznek rajta... -
Grózi
Topikgazda
-
haxiboy
veterán
Jelenleg még nem tudom hogy milyen radiátor lesz, ez nagyban függ hogy mennyi pénzt tudok rászánni az építésre. Első körben csak a CPU fog kapni vizet, illetve ha jó áron kapok hozzá blokkot akkor a vrm. GPU-ból nem refim van és tudomásom szerint csak az EK gyárt rá blokkot, elég húzós áron, és ha cserélni szeretnék az már drága mulatság lenne ha nem viszik el a gpuval együtt.
-
Grózi
Topikgazda
Üdv itt is!
Mint ott írtam(és más is) ha finoman akarok fogalmazni akkor közepes az Sp(én rondábban mondanám).A Quiet csendesebb ez tény,viszont cserébe se légszállításban ,se statikus nyomásban nem jeleskedik.
A Korszar ventik terén abból él,hogy jól néz ki és csomó épített csodagépben látod(vajon ki szponzorálta?)
Milyen vastag radira kéne a venti?
kikey [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Garmin topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Teljes kapacításon mentek a számítások, és elég szépen hűtőt! 

Grózi