- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanoXP
aktív tag
válasz
mefistofeles #1597 üzenetére
ezt mondom én is! JUSS FEL!!! Sajna a VI ---> V-be jutást nem lehet úgy ''befolyásolni'', mint ahogy én be tudom a sajátomat a III-ból a II-be (itt már tudok kicsit taktikázni, hogy melyik csoportba jussak, hol vannak a gyengébbek).
De az tény, hogy olyan tapasztalatokat szerzel egy osztállyal feljebb, amit lent soha... Erősebb ellenfelek, akik ellen már nem elég a létszám, hanem néha taktika is kell (ellentámadás, játéktördelés, felállások variálása, stb.). Itt már a játék minden szépségét ki tudod élvezni, nem csak azt, hogy 7-0-ra, meg 10-0-ra nyersz. A Kupát Te még hanyagolni fogod egy ideig, abban biztos vagyok (nem lesz rá módod, hogy ne így legyen, mert első, vagy 2. körben összekerülsz egy III-II. osztályúval és kész). De ez ne keserítsen el, koncentrálj a saját fejlődésedre... -
JanoXP
aktív tag
válasz
einstein #1588 üzenetére
XP-t nem pumpálsz a játékosba, az jön magától...
Nekem azt senki ne mondja, hogy egy kiemelkedő tapasztalatú ragyogó ember, vagy egy gyenge tapasztalatú legendás ember ugyanazt tudja, mert beszarok...
Ilyen nem létezhet...
Ez IRL lefordítva: Lipcsei, vagy Illés béla (HT-nyelven az előbbiek), míg Ronaldhino az utóbbi. Van különbség? -
JanoXP
aktív tag
''Nemjönnek majd a szurkolók, kevés lesza szponzori pénz, emg a jegybevétel''
A szurkerek valóban elmennek apránként, de amikor feljutsz 10%-kal növekedik a számuk, tehát több lesz, mint vártad. Ha folyton kikapsz, tényleg alig jönnek meccsre (nekem a II-ben 90ezres stadionban voltak 40-50 ezren).
DE A SZPONZORI LECSÓRA NINCS NAGYON HATÁSSAL az hogy a csoporton belül hol állsz és hogyan szerepelsz. Nekem akkor is dőlt a lé a szponzoroktól, amikor utolsó voltam a csoportban... -
válasz
Harrylles #1596 üzenetére
Hasonló cipőben jártam az előző szezonban, mint Te.
A VI. osztályos csoportom olyan gyenge volt, hogy veretlenül nyertem a bajnokságot, és felmentem V-be, bár volt bennem bizonytalanság.....
Most utólag azt mondom megérte.Sokkal többet tanulok egy meccsből itt a nehéz ellenfelek ellen, mint VI ban, ahol szinte csak a gólarány volt kérdéses, a szurkolók sem pártoltak el tőlem, és úgy néz ki, megvan az egyik osztályozós hely.Jövőre, a szezonvégi erősítések után, szeretnék stabil csoporttag lenni.
Nekem az V. osztály sokkal izgalmasabb, színesebb, és egy pillanatig sem bántam meg, hogy feljöttem. Persze lehet, hogy szerencsém is volt...... -
corm
senior tag
válasz
Harrylles #1593 üzenetére
Még van hátra 3 forduló, nem biztos, hogy oda jutsz fel, sőt szinte bizts, hogy nem oda. Én továbbra is azt mondom, hogy vi.ban lentmaradni felesleges, neked mostmár pláne, mert a hátrelevő meccsid mindegyikét elkéne buknod ahhoz, hogy lent amradhass, azmeg nagyon nem éri meg szvsz. Ám ha mégis a maradás meleltt döntesz, akkor úgy tudod elérni, hogy egy nagyon összekuszált cspaatot küldezs a pályára. Védőnekk csatárt, csatárnak védőt állítasz be, stb. az edzett poszton azért ne változtass
-
corm
senior tag
válasz
einstein #1589 üzenetére
RGK-ról már énis hallotttam. Egyébként csak azért érdekel ennyire, mert a legutóbbi meccsemen az 5ből 4 gólt egy solid/solid/solid(score, pass, sp) csati rúgta weak xpvel, az 5.et egy védő. Viszont a másik csatár 8/6/5 egyet sem rúgott solid xpvel, tehát a xp alapú dolog asszem kizárható
Mindamellett a 4 gólt szerző csatár ''felejthető produkciót nyújtott''
(az ilyenek engem annyira idegesítenek) Jaés 13 gólnál tart a bajnokságban...
-
Tomcat13
senior tag
válasz
Harrylles #1587 üzenetére
Na ja nekem is az elveim ellen szólnának, ha direkt visszakéne fogni a csapatot, de ez egy észjáték is, szal van amikor érdemesebb így taktikázni
Ajánlom neked ezt az oldalt: Bővebben: link
Itt megtudod nézni, hogy hova kerülnél fel, melyik csoportba ott nézd meg a középcsapatok értékelését, ha közelít a tied azokhoz, akkor juss fel, ha nagyon több csillag elmarad akkor érdemes megfontolni. -
einstein
senior tag
válasz
einstein #1588 üzenetére
Meg is van, hogy fogom kikéserletezni... van egy tapsztalt de gyengébb védőm , meg van egy jobb tapsztalatlan. Szélsőhátvédet fogok játszatni velük, és egyik héten ez 1ik oldalról rakom fel az extra kp-t, másik héten a másik oldalról . Megnézem melyik oldal hoz jobb értékeléseket. Én nem hiszem, hogy szignifikáns lesz a különbség. De meglátjuk.
Már korábban is voltak hasonló meccseim, esetleg elég ha megnézem azokat... -
einstein
senior tag
Azt mondják, hogy random, igaz....
De sztem biztos nem teljesen csak véletlen, van benne valami súlyozás, pl csatárok többet rúgnak, vagy a tapasztaltabbak is jobban rúgdoshatják a gólt. Ez utóbbit csakk abból gondolom, hogy nekem van 2 edzőjelölt védőm megfelelő-jó tapasztalattal, és ők is időnként be-be találnak, sztem védőkhöz képest sokat...
Emellett van egy urban legend, amiben lehet igazság . Ez az RGK, azaz rejtett góllövő képesség. Ez abból adódik, hogy többen megfigyelték már, hogy mondjuk az 1ik csatáruk általában több gólt rúg, mint a másik. És ez nem csak 1 szezonon keresztül fordul elő, hanem huzamosabb ideig. És ezt nem tudták a semmilyen tulajdonságbeli különbséggel magyarázni...
Ezt pl én is megfigyeltem már. -
einstein
senior tag
Ebben te biztos vagy? Mert ilyen alapon hülyeség XP-t pumpálni a játékosokba.
Sztem ha van 2 ugyanolyan kiegekkel rendelkező kp, de az egyiknek az XP-je jobb a másiknak meg a játékszervezése, s kb ugyanannyi csillagot hoznak (elvileg a csillagokon belüli szinttől eltekintünk), akkor az a 2 kp egyenlő.
De majd még utánanézek.... -
Harrylles
aktív tag
Na most akkor mindenki mást mond.
Akkor kikapjak direkt? Akkor maradjak lent? Áh, Jano XP, te mit mondasz?
-
corm
senior tag
Abból mi igaz, hogy a gólszerző személye nagyjából random? Vagyis tényleg csak a helyzet adódik, és utána a gólszerző az abszolút random, vagy olyankor kitől függ?
-
corm
senior tag
válasz
Harrylles #1583 üzenetére
Van úgy, hogy megéri lent maradni, dez ez inkább feljebb szokás 6->5 arra nem jellemző. 5->4 azt már megkell gondolni, mert megéri egy évet pluszban eltölteni lent és gazdagodni, fejlődni, mint fentlenni ugyan, de kiesni. Nemjönnek majd a szurkolók, kevés lesza szponzori pénz, emg a jegybevétel. De mondom, 6. osztályból feljutni, mindenképpe érdemes.
-
törölt tag
-
JanoXP
aktív tag
válasz
mefistofeles #1576 üzenetére
''A gyógyuláson kívül, ugyanazt hozzák mint a fiatalok, és töredéke az áruk.''
Miben? Csillagszámban? Mert hát, khm...
nézz meg egy 3 db 6*-os IM-ből álló csapatot, ahol az IM-ek 30 év felettiek kiemelkedő tapasztalattal és nézz megy egy ugyanolyan másikat, ahol az IM-ek csak 22 évesek és csapnivaló tapasztalatuk van.
Az első csapatnál lévő játékosok ragyogó szint körül lehetnek (a tapasztalat miatt a 6*), míg a második csapatnál ugyanezt a 6*-ot a TUDÁS adja ki, vagyis azok kb. titáni-földöntúli szinten vannak.
ÉRTÉKELÉSBEN az első csapat hoz neked egy világklasszis (13) középpályát, míg a második esetben egy csodásat (19). Melyik jobb?
Bocsesz, hogy ilyen magas értékelésekről beszélek, de alacsonyabb szinten már régen voltam, nem nagyon tudom, miből mi lehet... Viszont ugyanez a különbség ott is fennáll...
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Igen, csak most spec azért vetődött fel bennem, mert az elmúlt meccseimen ez történt: egy szintén bp.-i csapat megvert otthon, kb azonos kp. értékeléssel, a visszavágón, én vertem emg majdnem ugyanolyan arányban(2-4; 2-5), szintén hasonló értékeléssel. Ugyanakkor egy nyíregyi csapat ellen otthon hoztam a birtoklást is, nyertem is, viszont idegenben az értkelése a kpályámnak 15 pontot csökkent, ugyanazzal a felállással, gyak. változatlan formával. Így ő azon a meccsen lesöpört. Mivel úgy tudom hogy az értékelésbe nem játszik be a random, így azért már eléggé szembetűnő a különbség. Igaz persze, hogy ha 100as nagyságrendű midfield értékelésekről beszélünk, akkor a 10-15 pont jóval kisebb mértékben számít...
-
Igaz, bár néha vannak kivételek!
A 35 éves jó főskillű középpályyásomat lerúgták 5 hétre, gondoltam kirakom 0 ft ért hátha......és elkelt! igaz csak pár millióért, de legalább kevesebbet buktam.
Elő fordult már töbször, hogy sérült helyére,(felépülésig) vettem egy ''öreg'' játékost fillérekért, aztán olyan jól szerepelt, hogy a kezdőben nyomta. A gyógyuláson kívül, ugyanazt hozzák mint a fiatalok, és töredéke az áruk. -
JanoXP
aktív tag
szerintem emiatt nem érdemes régiót váltani... A hazai pálya előnye szerintem egyébként is a PIC-hez és a MOTS-hoz hasonlóan a középpálya teljesítményébe számít, csak sokkal kisebb mértékben. Az én Kupaellenfelem sem hiszem, hogy a régió miatt nyert volna gyengébb teljesítménnyel (igaz, csak egy hangyányival) 4-1-re ellenem a Kupában. Egy bizonyos szint felett a meccsek végeredménye már sokkal nagyobb mértékben múlik a randomon (aminek csak egy pici része a régió), mint a képességeken, mert az értékelések kb. hasonlóak (hasonlóan nagyon magasak)...
-
JanoXP
aktív tag
''Sőt az idősebbeknek ugye jobb az xpjük és olcsóbbak, cserébe persze 1-2 évnél többet nem érdemes alkalmazni őket mert elértéktetlednek. Bár szvsz 35ig simán játszatható egy playa, nagyobb veszteség nélkül.''
Hát azért ha egy 33 éves nagypapát lerúgnak 5 hétre, az egy teljes szezon, mire felépül... -
Harrylles
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1564 üzenetére
Hát az egyik szélső hátvédem védekezése jó. Én most úgy számoltam, hogy a szezon végére kb. 100 000 eFt-ig eljutok. Egyébként kapust edzek. Az edzőm pedig ilyen:
Stefan Fröhult (10704068)
51 éves, csapnivaló forma, egészséges
középszerű edző, aki védekező felfogású
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van
Ezt se ártana lecserélni? -
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1565 üzenetére
Abszolút nem életkortól függ. Nekem pl. anno volt egy 6os 32-34 éves im-em. A meccseinek 90%án 3 csillagot hozott tisztán, forma szinte változatlan volt. Viszont a mostani legjobb játékosom, egy 12es francia srác, minden szombaton játszik és pár hete elkezdett zuhanni a formája, most már 4es, úgyhogy a hétvégén nem is játszott. Pedig ő fiatal, csak 21 éves.
-
corm
senior tag
Felvetődött bennem egy érdekes kérdés: Vajon az olyan csapatok, amelyek a kupagyőzelmet tűzik ki célul, váltanak régiót emiatt? Arra gondolok, hogy ha pl elmegy egy nagyon ritka régióba, pl salgótarján egy 3. osztályú középcsapat. Akkor az simán elérhet egy nagyon jó eredményt a nagyok ellen, mert kap némi pluszt a hazai pálya miatt, mígha pl. pesten maradna ez az előny már nemlenne meg egy szintén pesti nagycsapat ellen.
-
Tomcat13
senior tag
Lehet, mondjuk talán jó lenne tudni mit edz és miylen edzővel, mert ugye pénzt csak azzal lehet igazából termelni.
Másfelől nekem van egy 32 éves remek IM-em, és már vagy 6-7 fordulón kerezstül nem játszhattam, mert a formája iszonyatosan lezuhant és csak most kezdett visszakapaszkodni vagy ez nem életkor függő, mert én arra gondoltam. -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1561 üzenetére
Ha sokszáz milliós nagyságrendben gondolkodsz, akkor valóban fontos szempont az életkor, mert ott már lehet sokat bukni egy-egy játékoson, de 100milkó alatt nem nagyon, jó playakkal meg főleg nem, mert nabumm 1-2 millió mínusz az semmi, max 1-2 szezonon belül őis eljut arra a szintre, hogy a ötszámjegyű árak nem jelentenek majd problémát, a négyzsámjegyűek meg játékpénz gyanánt funkcionálnak majd
Csak okosan kell edzeni a játékosokat...
-
Tomcat13
senior tag
Na igen, nem akartam megijeszteni, de sztem ha ezeket a szempontokat tűzi ki magának az jó, mert így tudja merre kell fejlődni, az életkorban pedig igazad van, de én úgy gondolkoztam, hogy több szezonra vesz vki egy játékost. Az igazi, hogy egy 30 éves playa is lazán el játszik még 1-2 évet komolyabb TSI esés nélkül.
-
corm
senior tag
válasz
Harrylles #1557 üzenetére
Ha minden belső középpályásod csak 3 csillagot hoz, akkor már nagy gondok nem lesznek. Ilyet meg kapsz pár millióért, idősebbet. Bár fáj, hogy ilyet mondok, de a román im-ed még maradhat is
Ahogy elnéztem a csapatod, szerintem egy közepes ötödosztályban simán bentmaradnál.
-
X-COM
nagyúr
hát, ha lehet az NTA adatbázisra hagyatkozni azért még kispadra mindenhogy belefér, van egy srác ami talán egy picivel le volt/van maradva, de őt excellent edzővel nyomatják, szal előbb-utóbb ígyis-úgyis lelépett volna, így mindenképpen max. kispados lehet a srác.
(igazság szerint már régóta nem néztem rá, szerintem már lelépett a gyerek)
mefisto: milyen néven futsz ott? -
-
X-COM
nagyúr
tegnap lesérült +4re a 18éves kapusom, felvettem 200dokit.
kíváncsi vagyok. -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1550 üzenetére
Azért ez egy eléggé ultrabiztosított tétel
Én tavaly úgy nyertem meg újoncként a csoportomat, gyakorlatlag pontveszteség nélkül, hogy csak a ifijeim voltak megfelelőnél jobbak, meg az egyik csatárom. mindenki más 6os főskill. Ha meg van nagyon erős csapat a csoportban, aki egyből megy vissza iv-be, akkor úgyis mind1. Az életkorkhoz pedig: a nem edzett posztokon olyan teljesen mind1 hogy 30 elmúlt-e vagy sem. Sőt az idősebbeknek ugye jobb az xpjük és olcsóbbak, cserébe persze 1-2 évnél többet nem érdemes alkalmazni őket mert elértéktetlednek. Bár szvsz 35ig simán játszatható egy playa, nagyobb veszteség nélkül.
-
Tomcat13
senior tag
válasz
Harrylles #1548 üzenetére
Ötöd osztály, hüm amikor én feljutottam akkor kb. az volt az elfogadott tétel, hogy megfelelőnél roszabb játékosaid ne legyenek, persze ezekből is csak 1-2 mert ha eredményt akarsz akkor inkább minden játékosnak jó-nak kell lenni.
A középpálya itt is fontos, ajánlott vagy 2 remek IM, 1-2 jó szélső, 1-2 jó és 1-2 megfelelő védő, 2 jó csatár, de 1 remek se ártana idővel.
Nagyjából ennyi, sztem egy ilyen csapattal nem lesz gondod a bentmaradással.
Ami még fontos lehet, hogy jól válaszd meg az életkorokat, ne nagyon legyen 30 év körüli vagy idősebb playad, vagy csak 1-2.
Sok sikert a feljutáshoz! -
Tomcat13
senior tag
Köszi a tanácsokat, mondjuk nekem ez most nem aktuális, csak majd a következő szezonra szeretnék egy oylan csapatot amelyiknek meglehet a bajnokicím és a feljutás is.
Egyébként csatárt edzek, van 1 remek 4 jó + 1 megfelelő, szal ezzel nem lesz gond, ezért a védelemre és a középpályára szeretnék költeni, már vettem egy kiemelkedő IM-et, most váro, hogy megint gyüljön egy kis pénz a jegybevételből, a reményeim szerinti 2. helyért járó pénzből és a gólkirályi bonuszból, ha ez meglesz akkor vehetek még 1 playat, nemtom inkább egy védő vagy inkább egy nagyszerű szélső legyen, talán az utóbbi, majd még meggondolom. -
Harrylles
aktív tag
Tényleg, nekem is adhatna valaki tanácsokat.
Csakhát, én még csak az ötödosztályba fogok feljutni (nem akarom elkiabálni, de valószínű).
Szóval valaki adna valamilyen tanácsokat?
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1546 üzenetére
SZtem: középpálya! ha azt edzel akkor 4 csilalg alatt neakarj feljutni, ha nemazt, akkor vegyél 2-3 3-6 csilalgos playát IM-nek. Aztán a védelem: egy remek kapus minimum + a védők nem nagyon bajosak, én magyar jó védőket vettem 15-20 milkóért párat, vannak 5en összesen a 3 posztra, így van miből válogatni, hozzák a 3-3,5 csilalgokat. Csatárral meg azabaj h drága. Amúgy nagyon nem mind1 hogy hova jutsz fel. Én olyan 20. negyedosztályban vagyok, X-Com top5ben. Nálunk azért nem egyszerű a megmaradás, de egy könynebb csoportban joval egyszerubb lehet a dolgod, szal a legfontosabb: mindenképp osztályozóra játsz!
-
Tomcat13
senior tag
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1544 üzenetére
Akkor hajrá, ma sikerült nekemis nyerni, és így a múltheti győzelemmel együtt már 13 pontom van újoncként, így az 5. vagyok megnyugtató, 3-4 pontos előnnyel a 6-7. előtt. Nemakarom elkiabálni, de ebből még akár osztályozó is lehet, tekintve hogy a két mögöttem levő még játszik egymás ellen. Most hepi vagyok
41.5 csilalgot csináltam a legjobb játékosom nélkül is
-
Tomcat13
senior tag
Ma nyertem simán 5-0-ra de nagyon érdekesen alakul a csoportom, az 1-5 helyezésig még bármi lehet, viszont az egyik csatárom 11 meccsen 13 gólt szerzett, így mots 3 góllal vezet a 2. előtt a góllövő lsitán, jó lenne ezt és a 2. helyért járó zsét begyűjteni, mert még szeretnék legalább 1 játékost venni a következő szezonra.
-
Harrylles
aktív tag
Melyik a jobb középhátvéd posztra?
Ő:
Benedek Martinovics
29 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és katasztrofális vezetői képessége van.
Ország: Magyarország
TSI: 370
Fizetés: 108 eFt/hét
Tulajdonos: Real Madrid 93'
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: gyenge
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: katasztrofális
Vagy ő:
26 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és megfelelő vezetői képessége van.
Ország: Österreich
TSI: 520
Fizetés: 139 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Real Madrid 93'
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: középszerű
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
Középhátvédnek melyik jobb? -
corm
senior tag
Jelentkezzetek a török-magyar challengre! (Annak szól, aki még nem...)
Bővebben: link -
JanoXP
aktív tag
Ezzel azt akartam mondani, hogy én a magyar HT 2. szezonjának legelején kezdtem a játékot. Most tartunk a 11. szezonnál. Ha 3 hónappal korábban kezdtem volna, akkor nem a IV.17-ben kezdtem volna, hanem a II.4-ben, ugyanis, fentről lefelé töltik fel a csoportokat. Egy szezonnyi edzés és HT-tapasztalat azért nem kevés, főleg nem a játék legelején.
Tehát ha az 1. szezonban tudtam volna kezdeni, akkor most valszeg lenne néhány jobb Kupa-szereplésem és talán NBI-es bajnoki címem is... De így legalább izgalmasabb a játék... -
Tomcat13
senior tag
válasz
Harrylles #1536 üzenetére
az biztos, hogy nehezebb, mert sokan úgy akarnak játékost venni, hogy akár már a következő meccsen játszon, mondjuk ez logikus is, viszont ha annyira jó akkor spekulálhat valaki úgy is, hogy most olcsóbban megveheti és majd beépíti a csapatba ha felépül, de nehezebb, mert ezt csak az engedheti meg akinek jó csapata van és belefér neki, hogy ne játszon a játékos egy ideig ill. naon jó játékos esetében ugyanúgy el lehet adni, de ahoz nagyon jónak kell lennie.
-
Harrylles
aktív tag
Mennyire lehet egy sérült játékost eladni? Ha a képességei jók is, attól még, nem biztos, hogy annyira licitálni fognak, mivel sérült? Vagy ez nem szokta befolyásolni az embereket?
-
corm
senior tag
Még a múltkori nézőszámos kérdéshez egy adat: Most épp 4180 néző előtt játszok napos időben, egy ír 4. osztályú csapat ellen.
-
Tomcat13
senior tag
Most végeztem egy felsőfokú szakon és a bizonyítványt családi és egyéb okokból csak a hiánypólási hat.idő után vettem kézhez így nem tudtam mellékelni a jelnetkezéshez, azaz elestem plusz pontoktól, pontosabban 6 ponttól, amivel simén bent lennék a kommunikáció szakon, szal emiatt próbálkoznék fellebezéssel.
egyébként durva a dolog, mert úgy voltam vele simán bent vagy erre 30 ponttal emelték a határt tavalyhoz képest és így 3 ponttal lemaradtam és ilyen hülyeségekkel kell izzadnom. -
einstein
senior tag
válasz
Sixkiller6 #1526 üzenetére
Valószínű ez történt.
De nem fogják az eladónál hagyn a pénzt, levonják majd tőle. -
törölt tag
Akkor is dupla tapasztalatot kapnak az emberkéim, ha hozzám jön külföldi csapat??
Végülis ez is nemzetközi barátságod. Vagy az 1,2 milla az ára a dupla tapasztalatnak? -
Sixkiller6
őstag
playaid: 52560299
26 éves, 1360 tsi, 2,7 milliárdért vették meg...
ezt vki megmagyarázhatná. max arra tudok gondolni, h a vevő megunta a hattricket (már elnézést a szentségtörésért) és elkölti minden pénzét. de akkor miért nem rám költi?! -
einstein
senior tag
válasz
Sixkiller6 #1521 üzenetére
Sok tényező van amit figyelembe vehetsz. Pl. te elvileg vedőedző vagy, mégis 3-5-2-t játszol bajnokikon. Ha kp-t erősítesz, már akár 3 középpályással is meglehet a kívánt birtoklás és több védőt játszathatnál...
Ha viszont hosszútávon akarod a 3-5-2-t játszatni, akkor vehetsz már csatárt is, mert már így is megvan a birtoklásod és akkor jó ötlet a támadás erősítése.
Egyébként én most vettem egy 5,5*-ot tudó világklasszis, középszerű tapsztalatú, gyors csatárt. 25 éves és 555 milla volt.... Hétvégén mutatkozik majd be
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
Valaki írt már fellebezést a felvételi miatt, már hogy nem sikerült és aztán fellebezett. Én most készülök megírni, de nem igazán vágom, hogy is kéne megszövegezni, ha valakinek van ilyen jellegű ismerete megoszthatná velem.
sorry, az offért! -
Tomcat13
senior tag
válasz
Sixkiller6 #1518 üzenetére
Én annyira nem vágom ezt, de sztem ahhoz középpálya is kell, az hogy lenne egy brutál csatárod még nem biztos, hogy annyival több gólt eredményezne, sőt jobb középpályával talán a kevésbé brutál csatár is beindulhat vagy többet hozhat ki magából.
-
Sixkiller6
őstag
kérdésem lenne. ugyebár 5ödosztály, mennyi gólt vágna itt egy 5-5,5 csillagos csatár? azon gondolkodom, h megérné-e venni egy atombrutál csatárt, vagy inkább egy hasonló árú brutál középpályást?
itt, ahol 2,5-3 csillagos csatárok vannak, mit villantana egy 5-5,5ös? nagyon sok gólt vágna? -
Tomcat13
senior tag
Hétvégén sajna kikaptam az 1. helyezettől, így már csak a 2 helyre lehet esélyem, megteszek mindent, aztán meglátjuk mire lesz elég...
-
Sixkiller6
őstag
van egy eladó félbohócom, ha érdekel vkit, keresse meg (sixth heaven).
-
JanoXP
aktív tag
''...aránylag...''
Ez a jó szó...
Én 2002. augusztusa óta nyomom, több-kevesebb sikerrel. Ha 3 hónappal hamarabb kezdtem volna, most NBI.-es lennék...
Nagy meglepetésre 3-3-as döntetlent játszottam a legutóbbi bajnokin. Íme a remek példa, hogy NEM MINDIG A KÖZÉPPÁLYA A LÉNYEG!!! -
törölt tag
Igen, lehet 2értelmű voltam. A már regelt emberekre gondoltam a szkriptet.
Mondjuk aki nagyon durván nem valós adatokat ad meg (pl.: Zaránk, Virág utca).
A példát lefordítva: Egy település, ahol nincs is a megadott utca. Persze ez nem teljesen ellenőrizhető 100%-os biztonsággal, és persze ezek csak tippek. -
Pavel Nedved
csendes tag
Valaki szerepel e ebben a ligában? Csoport: VI.248 (72039)
-
sas33
csendes tag
Ne hello every body most fedeztem fel ezt a fórumot!Én már arányrlag régóta hattrickozok jah és még annyi h ha valaki megmutatná a feljútó listár örülnék!
-
gery03
senior tag
Szerdán lesérült a kapusom 2 hétre... Mondom fasza. Csere meg csak egy középszerű van. Aki mellesleg csapnivaló formájú, meg 700tsi-s. Akkor ki legyen a kapuba? Mondom húzzunk egy ifi-t. Erre mi jött fel? Egy 1770tsi-s megfelelő kapus. Tök zsír, ekkora mákot.
[Szerkesztve] -
JanoXP
aktív tag
válasz
Harrylles #1501 üzenetére
''Nemzetközi barátságoson szoktak 10-20000en lenni, ugyremlik.''
10-20 ezren? Milyen barátságos meccs az? Én 6000-nél több szurkolót még nem nagyon láttam nemzetközi barátságoson. Még a svédeknél sem...
''Hogy lehetnek ilyen szemetek a hattricknél??? Licitáltam egy játékosra és már fél perccel túlléptük a lejárati időt, és még valakit engedett licitálni!!!''
Ilyet szívtam már meg én is. Általában 20-30 másodperccel a xx:yy időpont után mág engedik a licitet és csak utána zárják le. Ráadásul ebben az a cumi, hogy ha valaki az utolsó 3 percben licitál, akkor onnan indul egy újabb 3 perces időtartam... -
Harrylles
aktív tag
Hogy lehetnek ilyen szemetek a hattricknél??? Licitáltam egy játékosra és már fél perccel túlléptük a lejárati időt, és még valakit engedett licitálni!!!
mod: végül sikerült megvennem, de ha nem engedi azt az embert, akkor nem mérgel fel és akkor nem dobom fel 6700-ra 6000-ről...Na mindegy...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest