Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• einstein

senior tag

válasz JanoXP #1599 üzenetére

XP-t nem pumpálsz a játékosba, az jön magától...
    Ezt egyébként az ifiválogatottakra írtam. Pl ha nincs már esély továbbjutni a csoportból egyből cserélik a keretet fiatalabbra a többlet xp-ért amit ők kaphatnak... Vagy akár nagyválogatottban játszatnak ifiket, szintén töblet XP-ért. Az így szerezhető többlet nem sokkal lehet több 2-3 szintél, mintha csak bajnokikon játszatnák a srácot, de úgy látszik ez is jelentős...

Nekem azt senki ne mondja, hogy egy kiemelkedő tapasztalatú ragyogó ember, vagy egy gyenge tapasztalatú legendás ember ugyanazt tudja, mert beszarok...
    Ilyen nem létezhet...

Ez IRL lefordítva: Lipcsei, vagy Illés béla (HT-nyelven az előbbiek), míg Ronaldhino az utóbbi. Van különbség?

Az IRL példával az a baj, hogy Lipcsei még csak közel sincs a ragyogó szinthez :)) Max megfelelő.
    Nekem ami logikusnak tűnne csillagok számolása terén az az, hogy a program megnézi ki mennyit adott a csapat teljesítményhez (legyen az támadás, védekezés, vagy kp) és ez alapján osztja ki az értékelést.
    Ebből adódik hogy attól hogy mondjuk 2 kp ugyanazt a teljesítményt nyújtja csillagban, nem mindegy, hogy mihhez mennyit ad hozzá. ezért szokták mondani hogy a csillag nem minden.

Új hozzászólás Aktív témák