Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
XP-t nem pumpálsz a játékosba, az jön magától...
Ezt egyébként az ifiválogatottakra írtam. Pl ha nincs már esély továbbjutni a csoportból egyből cserélik a keretet fiatalabbra a többlet xp-ért amit ők kaphatnak... Vagy akár nagyválogatottban játszatnak ifiket, szintén töblet XP-ért. Az így szerezhető többlet nem sokkal lehet több 2-3 szintél, mintha csak bajnokikon játszatnák a srácot, de úgy látszik ez is jelentős...
Nekem azt senki ne mondja, hogy egy kiemelkedő tapasztalatú ragyogó ember, vagy egy gyenge tapasztalatú legendás ember ugyanazt tudja, mert beszarok...
Ilyen nem létezhet...
Ez IRL lefordítva: Lipcsei, vagy Illés béla (HT-nyelven az előbbiek), míg Ronaldhino az utóbbi. Van különbség?
Az IRL példával az a baj, hogy Lipcsei még csak közel sincs a ragyogó szinthezMax megfelelő.
Nekem ami logikusnak tűnne csillagok számolása terén az az, hogy a program megnézi ki mennyit adott a csapat teljesítményhez (legyen az támadás, védekezés, vagy kp) és ez alapján osztja ki az értékelést.
Ebből adódik hogy attól hogy mondjuk 2 kp ugyanazt a teljesítményt nyújtja csillagban, nem mindegy, hogy mihhez mennyit ad hozzá. ezért szokták mondani hogy a csillag nem minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest