- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
szerintetek mekkora stiont érdemes még építeni 5-ben?
-
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3788 üzenetére
főleg, hogy senki sincs aki ellenfelél lenne. Nagyzee is visszamondta, illetve majd vissza fogja mondani. a többiek, meg esélytelenek kremo-val szemben. pedig még mondta is, hogy nem lesz rá ideje, meg, hogy nem fog fórumozni a taktika megválasztása miatt, mert nem nagyon van ideje. még is őt nyomatja mindenki
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
5-0ra vezetek a kupába
hamarosan vége. Kell a nagy győzelem,mert azt akarom,hogy felmenjen a szurkolók hangulata és mivel otthon kezdem az 1. meccset teljen be a stadion
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
őőő.... lehet reklámozni magam a szövetségi kapitány választás miatt?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
mefistofeles #3775 üzenetére
Csinálják az új ifi rendszert. Majd olvasd el.
-
Nálatok megy a HT? Nekem nem megy semmi...
-
SLYM
veterán
bevezették az új ifiredszert. elolvastam róla mindent és mindjárt megalapítom az akadémiát. jameg leveszem a támogatást 0-ára a régi randomos ificsapatnál
-
SLYM
veterán
a kapusoknak van az a fejlődésmérő ami bele van építve a foxtrickbe. most nézek egy kapust 29 éves
Your keeper with a TSI of 24790 has a level between 11.86 (brilliant) and 12.15 (magnificent)
meddig lenyűgöző még? addig amíg a 12.15 le nem csökken 12 alá, vagy előbb leesik esetleg később? -
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3760 üzenetére
ja engem nem az érdekel, hogy a védőim mikor lépnek szintet, hanem, hogy az öreg, tapasztalt játékosok mikor fejlődnek vissza. én amikor 8 tized alá esik akkor adom el egyből. és tegnap és ma megvettem a 10 db 17 éves jó védőt akiket majd edzeni fogok. a 10 védő össz-vissz 86800-ba fájt. namost hamár itt nosztalgiázunk, amikor én vettem egy 17 éves jó védőt, igaz szezon elején, de asszem kb a 2. vagy 3. héten, na az anno 83400-ba fájt. sose felejtem el. eddigi legnagyobb szopásom egy emberen. utána rá 3 hétre ugyanez kb 20-30-ból kijött volna. ja és majd 2 hét múlva kezdek el csak edzeni, mikor egyszerre lehet majd 10-et edzeni, mert most muszály általános edzenem. meg még nem akarom az edzőt se cserélni, meg még fel kell majd vennem 8 segédedzőt, amit majd csak a jövő hét végén fogok felvenni. so-so azért vettem most a 17 éves jókat, mert lehet, hogy szezon elején a 18 éves jók drágábbak lesznek, mint most ők. ha nem akkor meg IJ
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
A [Forma=Átlagos] átlagost kell nézni...és ha még az edzéseket is írod és azt is, hogy hány hete edzed, simán ki lehet lalkulálni ki mikor lép.
Amúgy van még egy ilyen a foxtricken belül, de arra még nem jöttem rá mit és hol kell bekapcsolni.De keresem és a srácot is megkérdezem hátha tudja
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3753 üzenetére
az lesz, csak amikor vettem ezt, már semmi pénzem nem volt. de csak majd ha eladom a palákat akkor váltok. hogyha marad még pénzem lehet, hogy érdemes lenne egy nagyobb stadiont építani. 40000-es most.
más: nézegetem a ht hall of fame-et. azon belül is a legnagyobb pénzű emberkéket és a legjobb 100-ban csak 1 magyar van. az 51-edik helyen álló Férgek nevű csapat. dejó neve van. na ő 2003-ban regelt. most kapust edz az 5-ben, és mellette van egy 88888 férőhelyes. stadionja. jó neki, mert nyeri a meccseket így rengetegen kijönnek a meccsére. amúgy 5.300.000-ja van
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3751 üzenetére
hát még nem tom. szerinted szezon elején éri meg 18 éves jóket venni, vagy most 17 éves jókat? szezon elején kezdek csak el edzeni, addig általános lesz. nem akarok sok pénzt kiadni az edzett emberkékre. remekre nem lesz pénzem. viszont ha minden jól megy, az IM-ek olyanok lesznek, mint amit pár napja vettem(supnat nagyon magas tapasztalattal), és a másik csatárom is valami olyasmi. a kapuson még gondolkodok. most a csapatomból 2 IM-en meg 1 csatárok kívül csak a cserék maradtak
szerk: ja most olvasom, hogy írtad, hogy kitolódnak a licitek. a HT fórumán is ezt írták. szerencsém van
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3748 üzenetére
5-3-2-be. 3 IM és 2 csatár. középen támadással. csak bassza meg én hülye pont akkor tettem ki a csapatot amikor nincs HT. csütörtök reggel leáll 7-től 2-ig. és én meg fél 2-kor tettem ki az emberkéket. kurvajó
szerinted kitolódik ilyenkor a licit, vagy frankón feleslegesen tettem ki az emberkéket?
ja még nincsenek meg. majd ha eladtam az emberkéket. remélem lesz belőlük olyan 1.1-1.25 mrd
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
kipakoltam a fele csapatot átadólistára.(úgyhogy ha kell valami lehet válogatni.
nem drágák) átállok védőedzésre. kiszámoltam, ha mindenki elmegy, a védőkön kívül minden posztra tudok venni természetfeletti emberkéket. a kapus posztra vaamivel gyengébbet, bár még nemtom. remélem így se esek ki a csoportból. muszály volt ezt meglépnem, mert hosszútávon nem jövedelmező a kapusedzés
-
-
corm
senior tag
Ha megnézted volna, hogy mennyiért akartam eladni őket, akkor értetted volna. Sajna nem akadt a horogr egyetlen balek sem, vagy olyasvalaki akinek az osztályozó miatt óriási szüksége lett volna rá, sebaj. ebben a szezonban stabilan 300 fölött lesz így a hatstat értékelésem. kérdés, hogy ez mennyire lesz elég.
-
SLYM
veterán
nem tudjátok mi alapján számolja ki az engine a fizetést szezon elején?
-
SLYM
veterán
én jó rég óta nézek focit, de nem tudom megunni.
ezt se tom megunni. főleg azért nem mert mindig mások a viszonyok. lehet, hogy azt hiszed megcsináltad az év üzletét és 2 hónap múlva meg már látod, hogy mégse. régebben azt hittem, hogy nagyszerű emberekkel bajnok leszek az 5-ben. most meg lenyűgöző fölött vannak az embereim, van 1 WC, 2 supnak és 1 titán is, és még így sem tudok nyerni. sőt szerintem a következő szezont se fogom. még mindig nem tom, hogy kéne eljutni a legfelsőbb osztályba. szóval van azért még itt kihívás. amúgy miért adod el azokat a jó kis legendás kp-kat brutál tapasztalattal? szerintem nagyon megdobják a középpályádat
-
corm
senior tag
Heh. Méghogy aki sikeres akar lenni, az pénzt az üzletelésből szerezzen
Ez való igaz, a hátéban így működik, de ez a legnagyobb hibája: ez baromira nem reális.
Ott van pl. a sokker, ott egyrészt nem is tudsz daytraderkedni, mert nincen se árbecslés, se átlagos ár, mert túl sok skill befolyásolja a játékos teljesítményét, as in real. Ezen kívül a te felelőséged nem annyiban merül ki, hogy megnézed a múltheti hatstat értékelésket, és az alapján felállítod a csapatod, hanem magad határozod meg a játékosok mozgását, as in real.
Én nem vagyok ht ellenes, mostmár egyértelmű célom előbb-utób a bajnoki cím, mert a legnagyobb előnye viszont az 1millió/13k user, ami kihívást tesz a játékba. Nem mindegy azért, hogy sokkerbe leszel pár száz user közül bajnok, vagy hátéban. Ám játékélményt már énse kapok tőle régóta. Igaz a többitől se nagyon, az az idő kb fél évnyi ht után eltelt, amikor már midnent felfedeztem benne
Ez viszont törvényszerű, és mindennel így van az életben, nem a ht hibája... (még a wow-al is, lásd ''make love not warcraft'' c. southpark epizód)
-
SLYM
veterán
ahoz, hogy valaki kapjon általános edzést jáccania kell a barimeccsen?
-
SLYM
veterán
Daniel Åkesson (5526349)
31 éves, jó forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata világklasszis, és csapnivaló vezetői képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Ország: flag Sverige
TSI: 19 280
Fizetés: 3 605 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: DREAM TEAM5
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: természetfeletti Átadás: gyenge
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: gyenge
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
170-ér vettem. egy 22 éves WC csapnivaló tapasztalattal adtam el 180-ér és ez jön a helyére. mekkora jó ember. bazz ha most több pénzem lenne még vannék 2 ilyet -
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3723 üzenetére
ez van. de ami a legjobb a középpáláysok. nem veszek 100-ér lenyűgözőt, mert hozzáteszek egy 20-ast az egy WC, ha még 30-at 150-ér enyém egy supnat. ja és persze ezek jó+ tapasztalatúak és olyan 29-32 évesek
most kintvan 3 kp-m hátha valaki megveszi az egyiket. ú de jó is lenne bazz...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Patrick #3718 üzenetére
Gőzöm sincs, de előbb-utóbb muszáj lesz, mert a HT azóta nem változott sokat, amióta először regisztráltam oda, az pedig 2004-ben volt. Az pedig elég szomorú, hogy a játékélményhez plusz programok és pluginok kellenek... (igen, nekem is a HT volt az első, de a varázs régen elszállt már)
-
Patrick
addikt
válasz
Wolverine #3717 üzenetére
Én is kipróbáltam őket, de nemtom, nekem a HT az első és az utolsó
Játékélményt a HT is ad, nem is keveset, persze ehhez van egy két + progi és beépülő modul ami jobbá teszi
Szted pl van esély arra, hogy egy két dolgok azokból a managerekből átvesznek vmit a HT-sek?Mert van egy két jó dolog ami tetszik...
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Terveim szerint kiestem; még azt sem néztem meg, hová...
-
SLYM
veterán
2. lettem az 5-ben. jeeeeee!!! jövőre egy osztályozóval feljutós hely a cél. bár ahogy látom ez nem fog sikerülni, de akkor majd 2 szezon múlva
-
SLYM
veterán
bentvagyunk a 8-ba és az u-20 is ottvan a továbbjutók között. grat MO
-
SLYM
veterán
de az, hogy lehet jövedelmező? egyszerre 11 embert edzhetsz ami jól hangzik, dehát nem jönnek az eredmények. 3 évig csak ezt csinálta. belegondolni is rossz.
ja és nem csak ezt, hanem néhány ezres emberekket is bizniszelt. 3500 átigazolása van. adok veszek 3 éven keresztül. (ez már több pénzt hoz) türelmes egy fazon
ténylweg itt MO-on kinek van nagyonsok pénze? van ilyen progi ami ezt nézi?
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
-
SLYM
veterán
azért nem egyszerű figura. akárhogy is szerezte a pénzt. csóri most, hogy bánkódhat a kamat felezésén, meg most a megszűntetésén. amúgy honnan tudsz róla ennyi mindent? és, hogy lehet valaki egy másik ország szövetségi kapitánya
ja és az a nagy oltás, hogy a csóka 8-ad osztályba van. azért az se semmi. 7 szezon kell minimum míg feljut az 1. osztályba. én a helyébe alkezdenék kapaszkodni. de lehet, hogy a zsinórban nyert meccseket akarja megdönteni. mondjuk az nehéz lenne a HT masters miatt)
meg vannak még eléggé hasonló nagy pénzű managerek. illetve voltak. aki csinűált egy 2 millás stadiont az se volt egyszerű
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest