Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat13
senior tag
ez a hét nálam még mindíg a kapusoké, aztán lehet nyomok két hét erőnlétet, bár alég jól állok ezen a téren, de meglátjuk, igazából csak a középpályán számít, nem?
-
JanoXP
aktív tag
most még gyúrjatok főskillt, mert 2 játéknap van egy héten...
Jövőhéten és azután meg mindenki azt edz, amit akar. Ha az IM-eknek és a wingereknek (nekik annyira nem vészes) nagyon gyenge az erőnlétük, akkor 2 hét erőnlét (egyébként ez jót tesz a játéktördeléses felállásnál is), ha magas, akkor pontrúgást.
Én speciel játékszervezést gyúrok továbbra is (a pontrúgások nagyon alacsonyak, 1-2 kivétellel), az erőnlétek remekek szinte a teljes csapatnál.
1 meccsen 3 IM és 2 középre irányított winger helyén másik 2 IM. Vagyis 3 ember kap 100%-ot, további 2 50-50 %-ot... -
-
Harrylles
aktív tag
A kapusoknál menniyre fontos az erőnlét?
-
einstein
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Pedig szegény nem akart feljutni, úgy mint corm, vagy mint én tavaly. de sikerült neki.
Nem került vészesen nehéz csopiba, lehet esélye.
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
A vereségem ellenére elkerültem az osztályozót, és negyedik lettem a bajnokságban.
A bajnok csont nélkül feljutott a IV osztályba. Eléggé kiemelkedett közülünk szal nem hullatok búcsukönnyeket
-
mkbla
senior tag
Azt nem tudja esetleg vki megmondani nekem h miért esett a kapusom tsi-je és formája a meccs után....? nem sérült....
-
einstein
senior tag
Addig csak a TS függ tőle,
Engem pont ez érdekel. Mennyivel jobb, egy csapnivaló, mint egy pocsék. Érdemes e a TS miatt cserélni. Egyébként van egy edzőjelöltem, de ő csak szezon végére lesz jó tapasztalatú, ráadásul nem biztos, hogy 5. osztályra akarom pazarolni tehetségét
[Szerkesztve] -
JanoXP
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
ha csak 1 jó kapusod van, akkor vegyél még egyet mellé. Kapusoknál 2 ember edzhető... Bár most szünet jön, amikor sokaknál csak 1 meccs van egy héten, így nem tudsz két embert edzeni. Ilyenkor erőnlétet, vagy pontrúgást edzenek nagyon sokan, mert ahhoz nem kell játszani, hogy fejlődjenek...
-
Tomcat13
senior tag
Jöhetne már az a zsé, mert stadiont kellene építenem.
-
törölt tag
Vasárnap már alig várom a köv. meccset! Jöhetne már meccs!
Jövő héten csak egy meccsem lesz! -
gery03
senior tag
Nah végül rúgott-kapott gólaránnyal 2. lettem a csoportomba 3. helyett szerencsére. Ezért mennyi summa fog járni?
-
JanoXP
aktív tag
Allsvenskan 5. helyezett:
Középpálya: titáni (régi)
Jobb oldali védelem: megfelelő (régi)
Középső védelem: természetfeletti (régi)
Bal oldali védelem: titáni (régi)
Jobb oldali támadás: lenyűgöző (régi)
Középső támadás: varázslatos (régi)
Bal oldali támadás: isteni (régi)
középpályán és a védekezésben nekem is van ilyenem, sőt egyik oldali támadásom is (ha jó formában vannak a csatáraim), akkor közel jár az istenihez. És magyar III. ligás vagyok... Becarás!
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
Gratula, az szép!
Minden csoportból csak az ELSŐ helyezett jut(hat) tovább!!!
Te a 4. helyedért egy kis pénzt fogsz kapni...
Jah? Az Allsvenskan győztese pontrúgás-edző!
Van 47 spílere, azokat gyúrja, de az első csapat fizetése van vagy 200 millió hetente (tökig van isteni, csodás és varázslatos játékosokkal)... Miből fizeti őket?
-
Harrylles
aktív tag
Hol kell megnéznem, hogy följutottam-e? A 4. feljut egyáltalán. Ja, JanoXP elvitték azt a játékost, akit mondtál, hogy szerinted ingyen rakjam ki. Elvitték 170 eFt-ért.

-
lamadou
senior tag
ja tényleg, én is feljutottam
Kíváncsi vagyok hova jutok fel.(én még nem találtam. bennem a hiba?) -
corm
senior tag
-
törölt tag
válasz
38busdriver
üzenetére
Nekem osztályt esni sikerült a 3 pontommal a bajnokságban

-
38busdriver
tag
Hali mindenkinek!
Sikerült megnyernem a mai meccset 7:0-ra, és így 100%-al jutottam fel az V.-be!
Grat mindenkinek aki gyözött, és főleg akinek sikerült osztályt lépni!
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
ööö hogyishivják azt az oldalt ahol a 4. osztáályig minden csoport statjai fentvannak?
-
corm
senior tag
Nabasszameg, nyertem 5-0ra meccs nélkül, és feljutottam egyenes ágon. A f*szomba, ezt annyira, de annyira elakartam kerülni. Nincs se osztaályozó, csak szopás a köv. idényben.
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
ne fényezzetek már, nem csináltam semmit. Csak rávilágítottam 1-2 dologra, amire előbb-utóbb magatoktól is rájöttetek volna!
én viszont keményen kikaptam (6-2) és kiestem a III.11-be! Azt hiszem, nem lesz túl nehéz dolgom a feljutással. Az Angelland az egyetlen komoly ellenfél.
Egy másik csapat, a Szajk FC pedig egy régi-régi cimborám a foci.hu-ról. Előle is elveszem a feljutás esélyét! -
Drizzt
nagyúr
Úgy döntöttem, én is kezdem újra a Hattrickezést...

-
törölt tag
OK, akkor az lesz!
Más: Most hoztam fel egy playát, nem tudom mit kezdjek vele:
Tamás Röst (64063204)
18 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
TSI: 3 130
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerű
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: jó
Gólszerzés: jó Pontrúgás: gyenge
Ezzel mit kezdjek?? Egész jó húzás volt ifi-ből...
Az utolsó bajnoki meccsen 4-0 -ra helytálltam a csoportelső ellen (kikaptam).. -
Harrylles
aktív tag
Nyertem 2:0-ra!
Kösz JanoXP a sok segítséget! 
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
wow, elég gyengén kezdtem, nem gondoltam h így feltámad a csapat, hála JanoXP-nek

1 perc alatt sikerült 2 gólt is vágnom
-
Tomcat13
senior tag
Sok sikert mindenkinek az utolsó fordulóban !!!
-
-
lamadou
senior tag
six! Te mostanában nem jársz ide, vagy csak nincs mit mondanood?
-
Harrylles
aktív tag
Köszi! Még egy kérdés: Ha egy játékos gyenge formában van arra nem érdemes licitálnom?
-
JanoXP
aktív tag
Szvsz a védekezés skill egy IM esetében sokkal többet tesz a védekezéshez, mint az átadás a támadáshoz! Nekem Kázmér megfelelő védekezésű IM. Ha defensive-re állítva teszem a középpályára, akkor 1,5-2 szinttel megemeli a középső védekezésemet.
Détári remek átadású offensive IM, ha támadóra állítom, akkor csak max. 1 szintet ad bele a középső támadás-értékeléseimbe, annak ellenére, hogy támadó szellemű edzőm van.
Ezzel kapcsolatban nem tudom, kinek milyen tapasztalata van. -
JanoXP
aktív tag
válasz
einstein
üzenetére
Már nem lesz válogatott! Anno Keynes nem vette be, helyette betette a 2 héttel kevesebb edzéssel bíró saját játékosát...
Egyik nagy játékosom sem lesz válogatott, de a csatáredzéshez mindegyik tökéletes lesz! A középpályán jövőre már szeretném mámoros TS-el elérni az isteni szintet, ha az meglesz, akkor a csatáredzés mellett nem lesz olyan III. osztályú csapat, aki megállít a feljutásban (a jövő szezon végére szeretném elérni középső és egyik szélső támadásban a varázslatos, vagy csodás szintet)...
Nagy álmok, de talán kivitelezhetőek... -
corm
senior tag
válasz
Harrylles
üzenetére
Középpályásoknál az átadfás a 3. legfontosabb skill. Viszont elég sokat nyom a latba amikor a licitálásra kerül a sor(nem érdemes nagyon mgas átadásút venni, mert aránytalanul drágább...). Viszont minimum 4-5 azért legyen, én ifiknek 5öst veszek, egyelőre, aztán ha gazdag leszek...

-
Harrylles
aktív tag
Ha egy játékosnak akire licitálnék, remek az erőnléte és megfelelő a játékszervezése, ahogy JanoXP mondta, akkor az átadás mennyire fontos?
-
lamadou
senior tag
a honlapon kijavítottam a linket, az új topicra.
-
lamadou
senior tag
bár nem szokásom itt hírdetni, de hátha kell valakinek egy 17 éves csatár.
56615191 az ID-je. ingyér van.
[Szerkesztve] -
-
JanoXP
aktív tag
János Kázmér (aki anno majdnem bekerült az U20-ba) most lett mythical (legendás) játékszervezésű... Ha normális formában lenne, hozná talán a 8*-ot is...
De így gyenge formában örülök, ha majd 6-ot hoz... Sőt, csak 5,5-et fog hozni.
[Szerkesztve] -
lamadou
senior tag
honlap frissült. Fent van a végeredmény, bár az utolsó két helyben nem voltam biztos, mert nem volt meccs.
-
JanoXP
aktív tag
Igen, én Görömbölyön lakok jelenleg az asszonyékkal...
Martin-kertvárosban egy jó cimborám lakik (Bakó Laci: nem tudom, ismered-e).
Én még abból a gárdából a Krynn-el vagyok nagy haverságban (Ryke), vele napi dumában vagyunk a foci.hu-n...
Hát, ha nem is lennél NBI-es, de legalább a III. osztályban veretnéd... -
lamadou
senior tag
Tudod akkor egy időre elhanyagoltam a Hatricket, ezért a csapatom tönkre ment. Tavaly csináltam egy újat, de annál is kimaradt néhány hónap, így csak most fogok feljutni az V. osztályba. Ezek szerint te is miskolci vagy?(Görömböly) Nem is lehetsz túl messze(én a Martin-kertvárosban lakom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem került vészesen nehéz csopiba, lehet esélye.