- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Nem történik semmi, de szerintem nem éri meg. Bár még nem próbáltam... Ott van dinamo midfield kalkulátora, nézd meg, hogy hidegháborús motsal tudod-e hozni a hüvös átlagos felállásbeli értékelést, majd dönts. Rekordra pedig: A svéd válogatott világbajnoki döntőbeli értékelései alighanem a legjobbak... Bár, mint tudjuk az értékelés egy korlátos dolog, 240 fölött nem jelzi ki.
-
SLYM
veterán
ha most ingerült a csapatszellemem és a hétvégén nagy szükségem van egy motsra akkor ugye akár hidegháborúsra is leeshet a csapatszellem. mi van akkor ha ez engem nem érdekel és a szezon végéig minden meccsemet motsolom?
úgyértem megéri kb ingerült szinttel elszórakozni alap hozzáállással, vagy a hidegháborús+mots a jobb?
-
corm
senior tag
A 4. hét végére csődbe fognak menni ezek a csapatok. Ha nem, akkor nektek van igazatok, de szerintem igen. A srác másfél év alatt összeszedett 1,8 mrdot+a jelenlegi játékosainak árát, kb 4-5 mrd. Ez lehetséges. Legutóbb szombaton lépett be, aznap többször is, olybá tűnik tehát, hogy a most pénteki frissítéskor lockolódott a csapata. Azaz csak egyszer élte túl a pénteki frissítést. Bár az is lehet, hogy már azt sem, és a szombatra írt belépések már a maximum engedélyezett 5ből ment. Vagyis a képlet egyszerű: gyűjts össze 4-5 milliárd pénzt, és ha feladod a csapatod, megnyerheted a HM-t.
-
Patrick
addikt
Sztem ott is el van cseszve, hogy a fizukat hetente kell fizetni...
-
SLYM
veterán
mivel 4 hétig kéne fizetned a 2 millás fizut az már 8 milla és a csapatot amikor összevásárolod (amúgy volt az 4 milla is) egyből ki kell fizetned a 2 millás fizujukat.
ez így 14 misi. és a gyerek 2005 március 14.-e óta nyomja. ennyi idő alatt ennyi pénzt lehetetlen cheat nélkül összekaparni
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Nos, ilyet én is meg tudnék csinálni. Ez a masters legfőbb hibája, és ezért nincsenek vele sokan megerlégedve Túl gyors a lebonyolítás. 3 vagy 4 hét alatt lecseng az egész, így az összevásárolt csapatok nyernek. Nézzétek meg a két eddig győztest, már megszűnt csapatok. Ezek is, most jól bevásároltak, megnyeri valamelyik a masterst, de ha kis szerencséje van, éppen életben marad a csapat, ha nincs akkor abbahagyta a ht-t, legalábbis ezzel a csapattal.
Noés, hogy miért tudnám megcsinálni? Kb 2,5 milkó volt a csapat összevásárlása, és az említett 1,8 hetente. Nekem a csapatom most kb 5 milliárdot ér, ez durva becslés. Ám ennyi pénz épp elég lenne arra, hogy most ott tartsak, mint ez a két csapat, sőt, ha egy kicsit okosabban, jobban vásárolnék/eladnék, még akár végig is tudnám vini anélkül, hogy megszűnne a csapatom.
A megoldás tehát, egész szezont átölelő sorozat, ami persze még mindig nem a legjobb megoldás, mert a döntőn ígyis világválogatott csapatok mérkőznének meg, de legalább az csak egyetlen meccs lenne. Esetleg be lehetne vezetni olyan szabályt a teljes szezonos megoldással együtt, mint irl is van, hogy a kupasorozat kezdetén le kell adni a nevezési listát. Nem tudom, miért nem csinálják ezt így, sokkal logikusabb és életszerűbb lenne. -
L|zsidoboz
őstag
Fc Pärtna sem tűnik rossznak. Igaz, annak a tulaja már 4 éve nyomja...
-
SLYM
veterán
nézed a masterst? láttad a mostani esélyest? Alberto Garcia a neve. 1 nappal később kezdte a játékot mint én 2005. 3. 14.-én. azóta összerakta a világ legjobb csapatát és fizeti az összesen 1.820.624 ezerHUF-os fizut a játékosainak. ez lehetetlen valamiféle cheat nélkül. ja és nézd az átigazolási archívumát
-
-
SLYM
veterán
nagyon lapos most a topci
-
SLYM
veterán
jó szoros csoportba vagyok most épp 7. még minden lehet simán. nagyon jó meccsek vannak. jó így jáccani
-
L|zsidoboz
őstag
Nem tudja vki, hogy mi történt a cupmanagerrel?
-
Patrick
addikt
Őszintén melyik magyar csávó keres itthon nálunk hetente 250 millát, ez egy akkro aelcseszés a HT-ban...és ki fizeti ezt a csávót? Ha több milliárdod van akkor is cumi, mert ez csak egy a sok közül...Ezen változtatni kéne...pl havonta lennének cask a fizetések, vagy ugyan úgy hetente de nem ekkora...
-
SLYM
veterán
ezen beszartam. hasonlót láttam már de ilyet
[link]
-
corm
senior tag
Vicc kérem, új rekordot állítottam fel 235tel, mots nélkül. És, hogy miért vicces ez? Azért mert az ellenfelem a 179es értékelésével, úgy vert meg 4-3ra, hogy egyik helyen sem ütötte át a védelmemet, egyetlen helyen sem tudta levédekezni az én támadásomat, és egyenlő mértékben birtokoltunk kb. Random ruuuulz
-
SLYM
veterán
ha átadást edzek akkor az mindenkinek felviszi az átadását? ja és milyen gyorsan?
-
Patrick
addikt
Sztetek hány gyúrót érdemes használni?
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #3257 üzenetére
vegyél fel szóvivőket. nekem még úgyis karnevéli a szponzorok hangulata, hogy nem nagyon nyerem a meccseket. most is 0-0-át jáccottam. bár most ezzel is is egyeztem volna.
-
bandingman
tag
Én eddig 100% os vagyok a bajnokságban 22: 0 a gólkülönbségem. Hetente 20 szurkoló jön átlagban. De fellegjáró fölé nem tudom tornászni sem a szponzorokat sem pedig a szurkerek hangulatát.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
10 gyúróval 5 hétre sérült játékos mennyi idő alatt épül fel kb. 23 éves.
-
SLYM
veterán
válasz
Patrick #3249 üzenetére
nekem mindenből 10 van. kivége kapusedző mer ott 1 meg segédedző abból 9. nekem az önbizalom csak akkor megy le erősre ha kikapok. az alatt asszem még nem volt. a csapatszellem az meg hűvös mindig. az se nagyon változik. bár tavaly 3 meccset jáccottam szezon legfontosabb meccsével egymás után és akkor szépen lement hidegháborúsra. de az ugye szezon elején felment nyugodtra
-
Patrick
addikt
Sztetek kellenek sportszicológusok? Mer nekem nem magyon növekszik az önbizalom péntekenként...tavaly mindig kiválóra ment fel...de idén semmi. Lehet kirúgom őket.
Amúgy nekem 1890 szurkolóm van, kettő elment tegnap...Már rég 1900 felett járnék -
SLYM
veterán
válasz
bandingman #3247 üzenetére
mennyi a max? corm neked mennyi van? nekem most 1911
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
Állítólag meg van határozva hogy mennyi a maximális szurkoló létszám. Ahogy közeledsz ehhez úgy csökkennek az új tagok. Minél magasabb osztályban játszol annál több alkoholista, drogos,nyálcsorgató jön közelebb a csapatodhoz!
Én már szelektálni akarom a bandát! Csak nyugdíjasok jöhetnek mert kevesebb széket törnek!
-
corm
senior tag
Kösz amúgy a válaszokat. Pedig azt reméltem, végignyerve a szezont legalább 300 szurkerrel lesz többem, de hát akkor kicsit lassabb növekedésre kell számítanom sajna. affene
-
Patrick
addikt
Nálam 8 jött eddig, aztán 7 a szezon végén, most, hogy feljutottam V-be, megint 8 jön...de elég gyorsan csökken...
-
corm
senior tag
Most újra olyan korszak köszöntött a klubra, hogy sorra nyerem a meccseket. Gázolok át az ötödosztályú csoporttársakon és a kupaellenfeleken is, ámde: mindössze 7 új szurkoló érkezik hetente. Legutóbb, kb másfél éve mikor még szntén az ötödik ligában szerepelt a cspaat heti 12-13 szurkoló jött, ezen változtattak közben és csak én nem vettem észre, vagy vmi nincs rendben? Nálatok egy-két győztes meccs után hány szurkoló érkezik?
-
bandingman
tag
Én is rekordot döntöttem! 133 idegenben és semmi extra beállítást nem csináltam. A csoportomban én vagyok az első 17:0 gólkülönbséggel! De simán odaadnám a két következő meccsem egy használható ifi-ért. Az utolsó ifim 18 éves volt és 0 TSI. Hat húzásból összesen 180 a TSI. Pedig Remek az ificsapatom!!!
-
SLYM
veterán
a 156-os legjobb ratinget ma megdöntöttem 174-re. köszönhető a 2 ragyogó belső középpályásnak
-
bandingman
tag
válasz
bandingman #3235 üzenetére
[link] Na ezt még nem próbáltam( linkelni) Pedig a nőm szerint az vagyok
Ez a HT Tabló linkje
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3233 üzenetére
Mija linkje:?
-
bandingman
tag
Én most a MOTS nélkülire gondoltam!
Rajta vagytok már a HT Tablón? Én már igen. Elég jó lett az újításokkal. Nem olyan pucér. (Nőben sem igazán jó a tök meztelen!
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3228 üzenetére
Nekem 174 a rekordom.
-
bandingman
tag
válasz
Latissimus Dorsi #3227 üzenetére
Én állandóan reménykedek! Rajtam már csak egy nagyon jó ifi segíthet hogy kimásszak az anyagi csődből.Igaz mostanában nyerek de nincs akkora stadionom hogy jelentős bevételre tegyek szert. Edző is kellene egy jobb... Szélső védők sem a legacélosabbak.. Csatár sem volna rossz ha jönne.. De nem panaszkodom mert ez még csak a 3. szezonom lesz. 128 Hts már most simán is összejött.
-
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3224 üzenetére
Én hamarosan abbahagyom az ifitámogatást...olyan úgy se jön fel akit edzenék...mert úgy is veszek a piacon...majd ha magasabb osztályban leszek folytatom
-
Wolverine
félisten
PIC-eltem, lerúgták a kezdő kapusomat, és így 9-0 lett ide...
-
bandingman
tag
Remek ificsapat mellett az utóbbi 5 felhúzott játékosnak összesen volt 170 a TSI-je. Azért ez is ott van valahol a csúcson! Igaz negatívban.
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3222 üzenetére
Jah sajnos, bár a svédeknek biztos jó edzésük volt.
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3220 üzenetére
Tele van buggal és hibákkal...sajnos.
-
bandingman
tag
A kupából már kiestem! Nem baj legalább a bajnokságra koncentrálhatok. Pedig még egy fordulót terveztem a bevétel miatt.Esélytelen ellenfél vert meg 3:1 -re.Néha útálom ezt a játékot.
-
spud13
csendes tag
Ez az végre kikapott a chelsea
-
spud13
csendes tag
hajrá REAL MADRID
-
Wolverine
félisten
A VI. 952.ben játszom idén a kiesés után, a tavalyi 2.-at 9-1-re vertem
Csak nem tudom elkerülni megint a feljutást...
-
Patrick
addikt
Én V ben nyertem az első meccsem, bár nem votl túl nehéz dolgom...kupában is nyertem szintén picelve, egyenlőre minden a tervek szerint alakul!
-
bandingman
tag
Teljesen leült a fórum! Viszon én csak dicsekedni akarok! Az előző szezon csoportelsőjét végre sikerült megvernem idegenben! 5-öt gurítottak a srácok! Ja és velem volt Random Bácsi is!
-
bandingman
tag
Talán túlélem a második kupafordulót is! Igaz megint idegenben játszom és elég sovány bevételem lesz. ( megint -51 millában vagyok.)
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
Megvolt már az évlépés ugye? tehát mostmár h aveszek egy playert akkor annyi éves is marad a köv szezonig?
-
ferenc999
tag
Hi!
Ma a kupán , 1 ik playám kapott 1 pirosat.
Mikor játszhat legközelebb? Szombaton a csoporton, vagy jövő szerdán a kupán?
Vagy mikor???
Köszi előre is a választ! -
Lest4t
aktív tag
Mi a fene súlyt engem? Eleve van 3 sérült playerem, erre ma 2 még lesérül..... és még hól a meccs vége... Mi lehet?
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
válasz
L|zsidoboz #3203 üzenetére
5-3-2 esetében lehet hogy bukod a birtoklást ami a legfontosabb a HT-ban. De ha igazolsz megfelelő középpályásokat akikkel még birtokolni is tudsz akkor jó ez a felállás. Ha erős ellenféllel találkozol akkor az 5-4-1 a jobb mert igaz nem rúgsz sok gólt de nem is kapsz sokat.
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3205 üzenetére
Ha az aktuális bajnoki ellenfelednek nem túl erős a középpályája, akkor mehet ott is az 5-3-2. Ahogy jön, aszerint válassz majd.
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3203 üzenetére
Az edzés szempontjából mindegy, de 1 csatárral nagyon esélytelen a győzelem, mert a támadásértékelés rettentő gyenge lesz csak a játéktördeléses döntetlenre játszás marad.
Épp ezért a legtöbb védőedző 5-3-2-t játszat, szélsőtámadás nélkül de ide meg azért nem gyenge IM-ek kellenek.
Esetleg a 10 edzéshelyet 9re csökkentve a bajnokikon 4-4-2. -
L|zsidoboz
őstag
Szerintetek az 5-4-1 vagy a 5-3-2 taktika a jobb a védők edzésére?
-
Patrick
addikt
Feljutottam V-be, kaptam sok lét, meg jöttek szurkolók is...egész jó volt az elmúlt szezon... az erősítés is jól sikerül, siekrült...
-
Lest4t
aktív tag
Beállítottam a B csapatot az osztályozóra, csak még rosszabb csapatot akartam volna összeállítani... Viszont elfelejtettem, hogy most van a meccs, már nem tudom változtatni a kezdőt. Nagyon remélem, hogy vesztek. Mondjuk 99 %.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest