- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Érdekes dolog ez a Kalundborg-eset. A srác jókor találta ki, hogy ő most edzőtrader lesz, támogató, így a csapatoldalon hírdette, hogy van mindenféle ifi, aztán szövkap is lett, plusz reklám. Sikerült elérnie, hogy ha valakinek edző kellett, akkor nem keresgetett feleslegesen, hanem megkereste az ő csapatát. Aztán azt gondolta volna az ember, hogy jól betesz neki a vez.képességre keresés. Hát nem, hasonló effektivitással folytatta. Nem semmi amit véghez vitt, le a kalappal előtte. Más kérdés, hogy az ilyen eseményeknek elvileg semmi dolga nem lenne egy focimenedzserben, dehát adott volt eza kiskapu és ő maximálisan kihasználta. Csak egy nagy gond van az ilyen csapatokkal. Ha majd egyszer úgy dönt, hogy abbahagyja atréderkedést, és elkezd játszani, akkor több szezonon keresztül megszorítani se fogják tudni, szerintem 10 bajnoki címet simán besöpörhet ebből a 23 mrdból, sőt ha üyes, akkor akár örökös bajnok is lehet. Így meg ugye eléggé beárnyékolja majd a többi dán csapat jövőjét... Szerencse, hogy - legjobb tudomásom szerint - Magyarorszgáon nincs hasonlóan erős csapat. Van egy-két amelyiknek van nem kevés tőkéje, de azért nem ennyi.
-
SLYM
veterán
válasz
mefistofeles #3697 üzenetére
az kemény. én csak 6-ot. mi a csapatod neve? amúgy jól mondja öcsém. én mindig akkor kezdek izgulni amikor 8 alá esik. pl van egy WC középpályásod ami ugye 13-as. ha az 12.8-on van akkor kell eladni. Corm is azt csinálja. mondjuk ő nem tom milyen progit használ, mert jól kiszámolta, hogy a legandás kp-ja mikor esik vissza, mer már jó ideje 16.8-on volt és nem nent le a tulajdonsága pedig 35 éves volt. ja és még mindig elég bugos ez a kis progi. szóval ha valami nagyon nem kóser akkor az a progi miatt van
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
mefistofeles #3697 üzenetére
Nem random. Megvan szabva,hogy a progin belül kb mikor esik vissza a csóka tulajdonsága
-
-
SLYM
veterán
hallottatok már olyanról, hogy az eredményekbe az is pontnak számít ha visszavásárolsz egy ifit? 10 pont jár érte. és ami a kemény, hogy öregfiúk csapata
akkor láttam ezeket amikor megnéztem a mostani leggazdagabb HT-st a Kalundborg-ot. a csókának most így kéznél 23 mrd van
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
mefistofeles #3690 üzenetére
PsicoTSI Tool Terminus Edition
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
mefistofeles #3692 üzenetére
Majd meglátod
Szezon elején sokkal többért mennek el az emberek! Mjd megmutatom,hogy mennyiért ment el szezon elején! Untálom szezon végét mert pár hét kihagyás van és nem tudom edzeni mind a 10 védőmet
Csak 5-öt tudok edzeni...
-
válasz
R3ĐßuŁŁ #3691 üzenetére
Oké NEKED elhiszem.
Szóval mindenki hülye és kihagy ekkora üzleteket, amikre aztán te lecsapsz.
Akkor csak azt nem értem, hogy kinek fogod 2,5 x árért eladni, ha ennyiért vesztegetik őket.....
De részemről lezártnak tekintem a vitát, és őszintén kívánom, hogy sikeres legyen az üzleted! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
mefistofeles #3689 üzenetére
Pedíg hidd el,hogy megéri
De ha neked sok pénzed van
Mi a csapatod neve?
Mindenki: garristop lett a kupagyőztes!
[Szerkesztve] -
-
válasz
R3ĐßuŁŁ #3681 üzenetére
Mester!
Mások okítása helyett jó lenne ha figyelmesen olvasnál!
Én azt írtam, hogy ''Ha magadnak vásároltad és záros határidőn belül nem veszít a játékszervezéséből, akkor a csapatodat segíteni bőven megérte. ''
Nekem nem kell magyaráznod egy tapasztalt játékos előnyeit......
Az eladásával kapcsolatos kételyek pedig csupán azért fogalmazódtak meg bennem, mert én (persze lehet, hogy rosszul csinálom) biztos nem veszek hasonló korú játékost. -
SLYM
veterán
tegnap jáccott a magyar válogatott az észtekkel és az észteknek van egy védőjük aki 13.5 csillagos, eddig a max 12.5 amit láttam és van egy 20 csillagos!!!!!
kapusuk. én eddig kapusból csak 18.5 vagy 18 csillagosat láttam. szóval nem gyengék, de 0-0-ra kihoztuk a meccset. 544 kontra 409 rating. eszméletlen. 20 csillag vazze
MatchID: 111462752 -
Patrick
addikt
válasz
L|zsidoboz #3686 üzenetére
1,7 milla
-
Patrick
addikt
Vettem egy WC kp-t 27 830 TSI-vel, 23 éves 204 milláért
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
L|zsidoboz #3683 üzenetére
Ez őszinte volt
Végre egy értelmes ebmer aki egyetért!
Igen ezt elmondtam,de szerintük egy világklasszis középpályásért 65 rongy pánzkidobás
No comment
JA és csak hozzáteszem,hogy Ht-be a középpálya a legfontosabb!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
R3ĐßuŁŁ #3682 üzenetére
''Legalább te értessz a hthez'' Nem hangzik túl öszintén.
Ha megnézi az ember a piacot, akkor nagyszerű játékszervezésű középpályások vannak ennyi pénzért, világklasszis meg pár fokkal jobb.
Amúgy tényleg 100 000 fölött vannak jóval ezek a játékosok, mert én is szétnéztem. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
L|zsidoboz #3680 üzenetére
Legalább te értessz a hthez
Egyébként ezzel az emberrel nagyon bemakkoltam,mert ilyen emberek 120-150 rongyot érnek
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
mefistofeles #3677 üzenetére
Na mibe fogadsz hogy többért fog elmenni amiért vettem? Én védőt edzek. 17-18 éveseket és mivel a tapasztaltabb játékosok sokkal jobban teljesítenek a fiataloknál ezért más posztra tapasztalt öregebb embereket veszek. Oka: 1 nincs pénzem,hogy fiatalt vegyek 2 felesleges fiatalt venni,mert nem edzem és következő szezonba úgyis eladom,mert veszek jobbat. 3 a tapasztalt öreg emberek sokkal kevesebb pénzbe kerülnek és mégegyszer elmondom,hogy sokkal jobban teljesítenek a tapasztalatuk miatt!
Mi a csapatod neve?
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
L|zsidoboz #3671 üzenetére
Milyen vén trotty? Azért örülnél egy ilyen vén trottynak
Nagyon jó vétel volt és 32 éves ember még nem olyan idős!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #3674 üzenetére
Te bolond vagy már bocs! Egy ilyen emberér pénzkidobás?
Ez vices. Ezt te se gondoltad komolyan ugye?
-
Ha magadnak vásároltad és záros határidőn belül nem veszít a játékszervezéséből, akkor a csapatodat segíteni bőven megérte. De ha ebből akarsz pénzt csinálni, az már nehezebb lesz, mivel a legtöbb user (pl. én is) eleve rá sem keres ilyen idős játékosokra. Aki vesz effélét az főleg edzőnek keresi......
....ha 150 misiért eladod, akkor igen szép balekot fogsz ki.......
....ja, és imádkozz, hogy le ne sérüljön....
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3674 üzenetére
ez mókás. szóval szerinted 65k-ért nem éri meg egy WC remek tapasztalattal.(remek formába 6.5 csillag kb) van ám egy olyan progi amivel majdnem biztosan lehet tudni, hogy mikor fejődik vissza a csóka. és ha akkor kiteszed, mondjuk szezon elején lehet, hogy elviszik 150-ér (és akkor még lehet, hogy keveset mondtam
). én most azt tervezem, hogy 3x éves embereket veszek olcsóér, mert az eladásnál nagy pénzt lehet velük kaszálni és ami fontosabb keveset is keresnek.
mondjuk ehez kell némi kezdő tőke amire már vagy 2 hónapja gyúrok kapusedzéssel -
R3ĐßuŁŁ
őstag
MA nyertem 4-0ra
Ja és vettem egy 32 éves remek tapasztalatú világklasszis középpályást 65 800-ért
Na erre varrjatok gombot
-
fabika
tag
A játékosok mikor öregszenek, mikor van a szülinapjuk?
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3661 üzenetére
nekem is volt régebben egy hasonló, de szerencsére nemrég az ellenfelemmel történt ugyanez, amikor velem találkozott
screamers elleni legutóbbi meccsen ha jól emléxem
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Az mitől függ,hogy például a középen támadásnak milyen az értéke? Mitől függ,hogy milyen szinten van?
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3658 üzenetére
hát ez tényléeg érdekes. te vagy a 316 team?
-
L|zsidoboz
őstag
érdekes ez a HT random...
MatchID: 101783307 -
SLYM
veterán
X-COM mikor tervezed eladni a válogatott kapusodat? nem lesz kicsit sok a fizuja szezon elején?
-
SLYM
veterán
hogy lehet jelöltetni magam a szövetségi kapátány választáson? nem mintha elöltetném magam csak úgy kérdem
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Ihaj! Megvan a csapat első negyedosztályos bajnoki címe!
-
fabika
tag
Hello!
Pénzügyi gondjaim vannak, -21 564 eFt-m van, mit csináljak? Egyébbként 0-5-re vertem a 4000 hellyel előrébb lévő csapatot.
mod: Ha valakit kirugok a csapatból, azért is fizetnem kell?
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Nem játszattam még alap szélsőként játékost
A szélső vagy támadjon, vagy legyen towmid, asszem ezt NagyZee mondta a jelenlegi szovkap, es teljes mertekben igaza van. Vannak már multiskilles játékosok, akiknek mindkét skillje(jsz, szj) nagyon jó, őket érdemes nem középre tolni, de a megfelelő szj még nem ok arra, hogy ne told középre. persze így elég erőteljesen csökken a szélsőtámadás értékelésed, de amúgysem lenne túl magas a megfelelő szint alacsonysága miatt. Bizniszelni meg csak próbálok, meglátjuk hogyan sikerül.
-
fabika
tag
Ez mit jelent? Taktika szintje A meccs összefoglalaónál láttam.
-
SLYM
veterán
látom bizniszelsz rendesen. sérült az egyik alap emberem a középpáláyán, és lehet, hogy én is megpróbálok olcsón venni legendás+ embereket ''alacsony'' fizuval hátha kereshetek vele.(pénteken a frissítés után venném, így csak 1x kell fizetni a fizut) bár még nem tom. most úgy állok fel, hogy 3-5-2 és az egyik szélső poszton lévő ember középre van vonva. ő a sérült.(helyére kell most emebert vennem) világklasszis jsz megfelelő szélsőjáték. ezen a poszton megfelelő formába csak 4 csillagot kapott, előtte belső poszton kapott már 5.5-öt is. lehet, hogy nem kelett volna középre vonni, hanem alapon hagyni(szélső poszton)? mit gondolsz?
-
SLYM
veterán
megnétztem a csapatodat. az a gond vele, hogy nagyon gyenge a középpályád. állj át 3-5-2-be és edz kapust. látom a pénzed nagy részét elszórtad. ha még van erre pénzed akkor vegyél egy megfelelő edzőt csapnivaló vezetői képességgel és vegyél 2 17 éves középszerű kapust. ezeket edzed fel kiemelkedőig, vagy ameddig tudod fizetni a fizukat. ez kb 25 hét. ja és persze a klubba vegyél fel 9 kapusedzőt, 1 segédedzőt (ezalatt az idő alatt, ha tényleg érdekel a játék rá fogsz jönni, hogy miket kell még csinálni......)
[Szerkesztve] -
fabika
tag
Ha valaki nem gondoza a csapatát, akkor mikor törlődik a felállás?
-
fabika
tag
válasz
L|zsidoboz #3631 üzenetére
Fóthi Torna Club (584202) a csapatom és Wermacht (583553) ellen fogok játszani.
-
fabika
tag
Hello!
Nem lehet valahogy kihasználni, hogy az ellenfelem nem kezeli a csapatát?
Uccsó belépése dec. 26-án volt. Tehát biztos, hogy alap taktikát fog ellenem alkalmazni.
Egyébbként erősebb, mint én , de szeretném legyőzni, ezért szeretném kérdezni, hogy alap taktika ellen milyen taktikát ajánlotok? -
Skacok, nem úgy volt, hogy 3 óra leállás lesz????
Nálam még a függőágyban heverésző alak se jelnetkezik, és semmi friss infó..... -
ferenc999
tag
valakinek kiemelkedő 32 éves belső kp? 70 en áll, kb fél óra mulva lejár. középszerü golszerzés ,jó pontrugás, 3000 TSI kb. Közép európa, középpályás
Csak ha vkit érdekel! Jó licitet -
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3618 üzenetére
nincsenek konkrét tapasztalataim ezügyben, de hallani azt hallottam, hogy azért ilyen egyértelmű esetekben gyorsan épnek. Ellenben hallottam már rosszat is a magyar gmekről lustaság és felelőtlenség szempontjából.
Más: következő kpaellenfelem a Bulldogs SE lesz, kétszeres magyar bajnoki ezüstérmes, fincsi meccs lesz.Amúgy az a gáz, hogy ma végre eljutott a tudatomig, hogy nincsen kupasorsolás, csak besorolás, ezért mivel mostmár a negyedik leggyengébb versenyben levő vagyok, sorra jönnek majd az igazi favoritok. Így nehéz lesz sokáig eljutni.
-
SLYM
veterán
[link] a hétvégi meccsen a mi csoportunkba volt a legerősebb csapat az 5-öd osztályban. valószínű, hogy ez az 5-öd a legerősebb is MO-on. íme a ratingek: 118 148 170 174 180 194 200 267 ja és a 267 ratinges döntetlent jáccott a 194 ratingessel
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
na végre szintet lépett a tapasztalata a másik edzőjelölt csókámnak is. ha ő elmegy márcsak a bohócnak lesz jó vezetői képessége
-
SLYM
veterán
na itt egy szponzorpénzes leírás. a csoprt topicba írta le egy srác
NBI-ben kapnak 70 millát akár még 75-öt is.
II-ben kb 50
III-ben kb 40
IV-ben 30 alatt. esetleg 30, ha sok szurkolód van. Nekem csak 27 volt.
Most meg kapok 24et
nekem pedig csak 22.5nade majd........
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Ánémjóját kéremszépen, ki ez a géniusz?
-
SLYM
veterán
szoros meccsen de sikerült nyernem 3-2-re. ja és az eddigi 197.-es ratingcsúcsomat is sikerült feljavítani 209-re.
úgy álltam fel hogy 3-5-2 és az egyik szélső poszton középre vontam egy lenyűgöző játékszervezősű csókát. középszerű volt a rormája és gyenge a tapasztalata csak 3 csillagot kapott
gondolkozok, hogy lehet hogy marad egy szélső aa helyén
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
kiszámoltam, hogy ha jövő héten is teltházam lesz még akkor se fogok tudni jó edzőt venni. így nem vártam még 3 hetet. mivel jövő hét után csak 2 héttel jáccok megint otthon. játékost meg nem akarok eladni ezért vettem egy megfelelő edzőt, meg felvettem még 8 kapusedzőt. most 9 van összesen
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3604 üzenetére
hát engem kb 1 hétig bannoltak és miután újra jácchatam kaptam egy 20k-s bűntetést is. annyi volt, hogy egy 1000-et érő csókát 9-ér egy 500-at érő csókát meg 5-ért igazolt át egyik haverom csapata. szóval ezért szerintem vagy bann jár, vagy 150-200k-s bűntetés
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3604 üzenetére
De, és szokták is.
-
SLYM
veterán
szerintetek jó vétel volt? lementem érte 20k minuszba, és mivel most nincs pénzem edzőre kénytelen vagyok még 1 hetet általános edzéssel tölteni. amúgy 325.000k-volt
Mózes Tiber (92321344)
20 éves, középszerű forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Ország: flag Magyarország
TSI: 40 070
Fizetés: 3 368 eFt/hét
Tulajdonos: DREAM TEAM5
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: jó
Szélsőjáték: titáni Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
3368-as fizetéssel titáni. LOL. mennyire fog ez felmenni szezon elején kb? -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3601 üzenetére
attól füg mit követett el. 1-2 játékos nem feltűnő átigazolása kb 20k-s büntetés. de az a minimum
-
L|zsidoboz
őstag
ha 2 csapat egyértelműen csalt, és azt 2en is jelentettük, akkor:
*várhatóan kizárják az adott csapatokat?
*ha lesz bármiféle szankció, akkor kb. mennyi idővel a bejelentések után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged