- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanoXP
aktív tag
válasz
mefistofeles #1597 üzenetére
ezt mondom én is! JUSS FEL!!! Sajna a VI ---> V-be jutást nem lehet úgy ''befolyásolni'', mint ahogy én be tudom a sajátomat a III-ból a II-be (itt már tudok kicsit taktikázni, hogy melyik csoportba jussak, hol vannak a gyengébbek).
De az tény, hogy olyan tapasztalatokat szerzel egy osztállyal feljebb, amit lent soha... Erősebb ellenfelek, akik ellen már nem elég a létszám, hanem néha taktika is kell (ellentámadás, játéktördelés, felállások variálása, stb.). Itt már a játék minden szépségét ki tudod élvezni, nem csak azt, hogy 7-0-ra, meg 10-0-ra nyersz. A Kupát Te még hanyagolni fogod egy ideig, abban biztos vagyok (nem lesz rá módod, hogy ne így legyen, mert első, vagy 2. körben összekerülsz egy III-II. osztályúval és kész). De ez ne keserítsen el, koncentrálj a saját fejlődésedre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest