Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
noénemtudom mikor kezd, legalább a sorsolást kiirhatták volna h legalább fel tudjak készülni lelkileg a meccsekre, mesélj vmit a csoportról h mennyire melyik ellenféltől kellene mennyire tartani???
egyébként mikor lehet vmi medált vagy vmit kapni? mert látom vannak akik a 6-od osztály bajnokaiként kaptak.... -
JanoXP
aktív tag
Hát én az ilyen meccs nélküli győzelmeknek nem nagyon örülök, nem is volt még ilyenem...
Viszont csege problémáját sikeresen megoldottuk: 2 gép van routeren összekapcsolva, és a router szórakozott. Mondtam neki, hogy áramtalanítsa, majd várjon egy kicsit és dugja vissza. Bejött... -
JanoXP
aktív tag
Ha nincs jó középpályád és támadásod, akkor egy isteni kapussal sem mész semmire...
Ebben a játékban az nyer, aki minél többet birtokolja a lasztit és olyan csatárai vannak, akik a kínálkozó helyzetekből a lehető legtöbbet értékesítik...
Ezért hanyagolom én is egy kicsit a védelmet. Az viszont tény, hogy egy jó kapussal mindhárom védekező oldal teljesítményét egyszerre lehet növelni, ezért fogom én is lassan lecserélni a brilliant kapusomat egy jobbra... -
deadguy
aktív tag
Gery, köszi hogy elfogadtad. A csapatod miatt meg ne izgulj (tudom, könnyen beszélek...), de én amikor megkaptam ezt a csapatot, akkor tök láma voltam a hattrick-hez (most is, no comment
), és hónapokig nem törődtem a csapattal, majdnem mindenki katasztrófális állapotban volt, na akkor votam én is így mint te... A mai meccsemen is mázlim volt: PIC-elve 4-2 re nyertem, pedig vagy 4 gólt vártam volna, hogy kapok. Ráadásul az egyik gólt egy olyan pali rúgta, akit ingyen igazoltam (mert vettem pár embert ingyenbe, és 2000 eFt ért rakom ki őket; persze olyanok, akiknek valamely tulajdonságuk jó volt ). Szóval nálam olyan szerencsétlen csapat van, hogy ihaj...
Fel a fejjel.
-
JanoXP
aktív tag
megnéztem: venned kéne egy nagyszerű vagy afeletti kapust...
Fejlesztened kellene a középpályádat (1-2 jobb IM-el), valamint venned kéne 2 jobb csatárt (legalább nagyszerűt).
Ez a meccsed RANDOM volt, nem volt 6 gól köztetek, max. 2. Alacsonyabb szinten azonban sokkal jobban kijön a középpálya-hatás, mint feljebb...
Vagyis ha birtokolsz, nyersz.
Én PIC-elve nyertem 3-0-ra, így szerdán megnövelt eséllyel meccselek a Kupában a 64 közé jutásért. Mivel az ellenfélnél a 2 normális csatár egyike 3 hétre, a másika 6 hétre sérült, így ha addig nem igazol, akkor gyakorlatilag nem lesz támadása... Anélkül meg nehéz lesz meccset nyernie. Itt már NEM a középpálya fog dönteni... -
corm
senior tag
Ugyan, kérem. Az általam ismert legjobb tsi-jű játékos: 2417923, és szokik ám remek formában is lenni
Lehet hogy van nála jobb, de nem biztos, Így is annyit keres, mint amennyit itt sokak legrágább játékosa (se) ér... ((Nekem egyébként 61K a totál tsi-m, ez 23K fejlődés az előző mérés óta...))
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest