Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Gyermelyi Pizzaliszt vajon mennyire érheti meg?
leírásCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Digitalpimp
senior tag
Én a legutóbbi pizzámat sütöttem belőle, szerintem teljesen jó.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Ciccuka
veterán
Kipróbáltuk a Gyermelyit egész jól nyúlik. Talán ez a legolcsóbb liszt, ami hasonlít az igazi pizzalisztre, ez az amit már meg lehet venni. A Nagyi Titka lisztet felülmúlja állagra, viszont sütéskor nagyobb odafigyelést igényel.
Nem lett előre hűtve így könnyen odaragadt mindenhez.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
gyuszos
tag
BF, -20%
-
vendingo
veterán
16-os méret nagyon praktikus, van benne játszási lehetőség. Szépek a pizzák, már várom én is a fyra-t. Holnap bevásárolok pár áruházi alapanyagot, hogy legyen min gyakorolnom, palacsintán kívül más tésztát még nem sütöttem. Új nekem ez a kelesztéses, gyúrós világ.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nem cigizek, nem iszok. Ha nem jön be, árába eladom.
Szeretek a szabadban sütögetni, szeretem a finom kajákat. Kellett valami a 2 grill és a smoker mellé, amibe tésztát is lehet csinálni. Nem csak pizzát tervezek vele készíteni, hanen lapos tésztákat, pl török kenyér, langalló, naan, pita, tortilla.
Esetleg steak, bár nincs kedvem összefröcsögtetni zsiradékkal.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
bl4ze
veterán
Nem tudom mi lehet, mert én most is látom a képeket, és vendingo is mondta "szépek" ergo biztosan látta
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
Zirowe
nagyúr
Egy egész jó videó+van benne ooni is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy 16-os Kodát, erre még jön a 27%-os áfa ugye, és vám nem mert EU-ból jön.? Nem vagyok külföldről rendelős, azért kérdezem.
Köszi
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
julius75
aktív tag
Honnan rendelted?
Ha az eu.ooni.com-ról akkor semmi sem jön rá, holland raktárból küldik, dpd hozza majd elvileg. -
ribarszki
őstag
Kedves Fórumosok. Egy kis segítség kellene. Vaslapon szoktunk eletromos sütőben pizzát és 3naponta kovászos kenyeret sütni. Konyhafelújítás miatt elkezdtem nézegetni a gőzsütőket, s találtam egy steamboost-os Electroluxot. Igen, de meglepődve olvastam, hogy az olcsóbb sütők 200k-ig 300fokig állíthatóak, a magasabv kategóriás gőzsütők 200k+ pedig 230fokig. Ez miért van? Jól sejtem, hogy ez nekem kevés lesz pizzára? De a kenyeret is 240-en kezdjük, utána csendesítjük 190-re. Miért van az, hogy egy 300k-s elektromos gőzsütő max 230fokot tud? A gőz miatt? Ti tudjátok a választ?
-
bbuffy
senior tag
válasz ribarszki #928 üzenetére
Sok ügyeskedéssel lehet viszonylag jó pizzát csinálni úgy is. Bár nekem 250 ig megy, mégis a kis Arietében sokkkkal jobb pizzát csinálok. Plusz nem kell 45 percig járatni előre. Sztem az otthoni sütő nem ezekre a HC pizzákra lett kitalálva. Kenyérhez tök jó.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
ribarszki
őstag
Ha jól látom, akkor ezt az OONI sütőt a konyhában használod? Vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy csak a szabadban használható, vagy zárt térben/konyhában is?
bbuffy: Nagyon köszönöm! A mostani sütőnk 260fokot tud. Ezzel elboldogulunk. Igaz járatni kell 45 percet maxon a vaslapnak.. De a 230fok nagyon karcsú lesz...[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
2 hete megjott az Ooni sutonk, a hetvegen sutottunk is benne.
A teszta Mate Szabi 1-2 hete feltett videoja alapjan lett keszitve.
A nyujtast meg gyakorolni kell. De a vege fele mar eleg szep pizzakat sikerult kesziteni.
a 2. Kepen mondjuk nem pont a legszebb pizza lett lefenykepezve, de aki sutott mar ilyet az tudja, hogy kb levegot venni sincs ido..
Az alja is szepen megsult.
Most hetvegen ismet sutes.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Toobee
veterán
Cozze Pizza Sütő 13″
Én nem ismertem őket. Szimpatikusabbnak tűnik, mint a 12-es Koda. -
bugizozi
őstag
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz IntelKiller7 #932 üzenetére
Welcome to the club
A fotó alapján kicsit még sűlhetett volna.... sok finom pizzát vele.:. bl4ze .:.
-
IntelKiller7
veterán
Igen, az pont nem lett a legszebb, és picit korán vettük ki, ezért színe sem lett. A többi pizzát olyan gyorsan felfalták, hogy idő sem volt fényképezi.
Holnap sütünk ismét, a tészta tegnap már be lett keverve.
Megpróbálok majd fényképezni, hogy sikerült.
Első sütésre, azt mondom nem volt rossz. Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó lesz.
Van egy nagyon jó pizzéria a környéken, csak nyáron vannak nyitva. De hozta a feelinget.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bl4ze
veterán
válasz IntelKiller7 #940 üzenetére
Szuper.
További jó sütögetést, sok finom pizzát kívánok !.:. bl4ze .:.
-
Masooo
aktív tag
Most tévedtem ide pár napja, az intelmek alapján ma megpróbálkozom az első komolyabb pizzámmal Köszi a sok okosságot!
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
julius75
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest