Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Ha jól látom, akkor ezt az OONI sütőt a konyhában használod? Vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy csak a szabadban használható, vagy zárt térben/konyhában is?
bbuffy: Nagyon köszönöm! A mostani sütőnk 260fokot tud. Ezzel elboldogulunk. Igaz járatni kell 45 percet maxon a vaslapnak.. De a 230fok nagyon karcsú lesz... -
ribarszki
őstag
Kedves Fórumosok. Egy kis segítség kellene. Vaslapon szoktunk eletromos sütőben pizzát és 3naponta kovászos kenyeret sütni. Konyhafelújítás miatt elkezdtem nézegetni a gőzsütőket, s találtam egy steamboost-os Electroluxot. Igen, de meglepődve olvastam, hogy az olcsóbb sütők 200k-ig 300fokig állíthatóak, a magasabv kategóriás gőzsütők 200k+ pedig 230fokig. Ez miért van? Jól sejtem, hogy ez nekem kevés lesz pizzára? De a kenyeret is 240-en kezdjük, utána csendesítjük 190-re. Miért van az, hogy egy 300k-s elektromos gőzsütő max 230fokot tud? A gőz miatt? Ti tudjátok a választ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest