Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
EEdem_Dtx #1295 üzenetére
szerintem megteheted.
bemész, bemutatkozol, megkeresed a fejest.
azt mondod hogy judoztál de közelebbit keresel és amennyiben lehetőség van, beállnál egy csoportba. mérjék fel mit tudsz és mondják meg mit tanácsolnak.
mindent lehet, csak rajtad múlik
nem kell szégyellni semmit, a tisztelettudó beszéd csodákra képes
[Szerkesztve] -
EEdem_Dtx
csendes tag
válasz
Integra #1294 üzenetére
Te ha jól tudom nem judo-ztál ?
Csak így gyorsba találtam a Megyeri úton (UTE) egy lehetőséget, nem is lenne messze...
A problémám az, hogy 20 éves leszek és nem tudom, megtehetem-e h besétálok valahova és azt mondom, holnaptól itt edzenék...
Régebben természetes volt, h minden nap edzés, nincs késés, hétvégén verseny, szakadj meg az eredményekért, a 'nem muszály ide járni' magatartás. Nagyon nehéz elvonatkoztatnom, ettől a felfogástól. Én jelenleg csak a sportszeretet és nem elsősorban a versenyzés miatt szeretném csinálni. Ebben az esetben más helyeket kell keresnem ? -
EEdem_Dtx
csendes tag
Hi. Valaki tudna ajánlani egy helyet ahol, cselgáncsozni lehetne ?
Nem vagyok kezdő viszont jópár évet kihagytam. Úgy gondoltam, hogy klubbomon kívül soha többé nem öltök judogit, viszont már versenyeken nem szeretnék indulni (kivéve ha visszanyerem régi formám), így megpróbálnám.
További infok: Óbudához közel ha lehet, ne legyen drága (elég lesz megvenni a ruhát).
mod.:a képzavar miatt
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Még egyszer megnéztem a capoeira-s videókat, és azt mondom, hogy kurva jók.
Van aki ezt csinálja? Hogyan lehet ezeket a figurákat elsajátítani, és mennyi idő alatt?
-
b0unCe
aktív tag
Bővebben: link
google a baratod -
Josh
tag
Ezt a fajta akrobatikus táncszerű harcművészetet lehet tanulni M.o-n?
Nekem már van saját stílusom, és azt, hogy hogyan fejlesztem ahhoz, hogy meg tudjam védeni magam az utcán, már csak az én szorgalmam kérdése......
Alkatomnál fogva nem szándékozom reklámozni a tudásomat, elég az, hogy ha szükséges megruházok egy-két hmcs-t (Helyi menő csávó) -
b0unCe
aktív tag
Szvsz ennek nem sok koze van az utcai onvedelemhez, de van olyan aga ami hatasos. De a capoeira stilusok tobbsege ma mar nem.
(regen az afrikabol attelepitett feketek talaltak ki, ami olyan hatasos volt a portugal gyarmatositokkal szemben, hogy betiltottak. Ezutan lett tancszeruve, hogy alcazzak, vagyis legjobb tudomasom szerint)
Ha meg meg akarod vedeni az utcan magad akkor 3 dolog kell: Box, thai box, birkozas/brazil jujitsu. (utes,rugas,foldharc) Ha ez a harom megy akkor lehet menni az UFC-be meg a Pride ba -
Josh
tag
Megnéztem őket, és leesett az állam. Olyan, mintha köteleken rángatnák őket. Nagyon látványos, komolyan. DE! Lehet, ezt az utcán használni? Úgy gondolom, hogyha valaki megtámad, és nincs ekkora szabad hely, és egy leszorításból kell kijönni, akkor ezt lehet használni, és ezek a filmek csak a show miatt van? Lehet, ezt M.o.-n használni?
-
b0unCe
aktív tag
Tettem fel capoeirat.
Bővebben: link -
Josh
tag
Valaki tegyen már még fel linkeket, ahol eksönöket lehet látni, mert engem érdekelnének, és csak decemberben van korlátlan netem. Lécci!!!!
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
válasz
Versus123 #1282 üzenetére
Ugy tudom, hogy csak parszor krav magazott. Egyik oktatofilmben (a vege fele) mutat 2 ''menekulest'' ha fegyvert fognak rad. El is mondta, hogy csak azert nem mutat tobbet mert nem ert annyira hozza es nem tudna jol elmagyarazni, es nezzuk meg a www.kravmaga.com ot a tovabbi ''trukkokert''.
Krav maga line of fire. Ez pont a fegyverekrol szol ha vki erdekel. Ez a pontos cim.
Bas Rutten nagy kedvencem lett avval, hogy minden mozdulata egyszeru, kemeny es hatasos. Egyik filmben elmeseli elete tortenetet is, azt is, hogy mit eszik, napkozben mit csinal stb... Szoval ezek a videjók ''kicsiknek nagyoknak'' (kezdoknek profiknak) nagyon haasznos lehet. Akik nyitottak olyan topikokat, hogy meg akarom magam vedeni az utcan, onvedelm stb, azok mindenkepp nezzek meg ezeket.
A hub amit ajanlasz, (amit akkor ajanlottal) nekem nagyon bejott, tényleg minden van ami harcmuveszet. Pride, ufc, k1... meccsek stb.... -
Versus123
aktív tag
Bas Rutten nem csak nagy krav magás,hanem nagy tae kwon do-s,kick-box-os,thai-boxos,brazil jiu-jitsus,szóval egy multifighter a pali
Iszonyatosan jól magyaráz,nagyon jók a videói, imádom őket....már régebben írtam itt hogy tényleg sokat lehet belőlük tanulni.
FleSs, ezen a hubon próbálkozz: 10mbit-1.myftp.org .Ez egy mma hub, van minden földi jó.....(pl. bas rutten oktatófilmek)
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
Jah egyebknet Steve Schmitt a srac aki csinalta a filmeket.
-
b0unCe
aktív tag
válasz
Integra #1279 üzenetére
Akkor ugy mondom, hogy csak tátottam a számat. Edzésekre nem jártam.
Csak kipróbáltam az alábbi videókon látott (Bas Rutten és Krav Magás) fogásokat embereken egyszer egyszer és jó sokszor megnéztem , kerestem bennük az összefüggéseket, hogy hol mikor milyen helyzetben lehet ezeket hasznosítani. Nem tanultam sehol. De már került sor arra, hogy finoman is, de használjam. -
fLeSs
nagyúr
Taek-won-do videókat honnan lehetne leszedeni?
-
Integra
titán
ami nem IKMF az nem az igazi krav maga.
ennek a logónak mindig szerepelnie kell a hivatalos KM-nél:
itt a nemzetközi főoldal:
mond a pontos krav maga linket amikről szedtél le videót, megkérdezem hogy mi a véleményük róla, de mondom, ha nem ikmf, akkor az kókler.
az Eyal személyesen vizsgáztat a mai napig minden krav maga instruktort!!
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
Nem is irtam, hogy az lenne.
Van Bas rutten, meg kravmaga kulon kulon.
Krav Maga assoclation of America inc. Offical seal. Ez van ra irva.
Sajna nem vagyok pesti...de a videok nagyon sokat segitettek. Foleg a bas rutten. Mindenkinek csak ajnanlani tudom.
-
b0unCe
aktív tag
válasz
Integra #1266 üzenetére
Ez igaz.
Szvsz olyasvalmi lehet, mint az aikido. Csak nagyon magas szinten lehet hasznositani az utcan.
Nemreg kertem tőletek tanácsot, hogy mit is kezdjek magammal. Eljárkáltam par edzésre nézőként, de nem fogott meg egyik sem.
De Bas Rutten összes videojat (ami kb 10óra tömény anyag) + 5-6 óra kravmaga oktatófilmet is leszedtem, meg beszereztem egy zsákot meg egy zsákolókesztyűt.
Annyit mondok, hogy ha vki tényleg meg akarja védeni magát akkor ez a legjobb megoldás. Egyszerű és hatékony, bármikor alkalmazható fogásokat kell tanulni, abból is csak mértékletesen, egy kis elmélet mit, hogyan tegyen az ember az utcán. És persze meg kell tanulni ütni+rugni. Nekem bevált....
A capoeira pedig tetszik, mint harcművészet és nem pedig önvédelmi sport. Ha jövőre kijutok braziliaba akkor biztos vagyok bene, hogy elkezdem. -
b0unCe
aktív tag
A capoeira-rol kinek mi a velemenye? Megneztem par videót és valami hihetetlen, hogy miket művelnek. Az egyikben küzdelem is volt. Nagyon erdekes, mintha tornászok is lennének egyben. A formagyakorlatok és a bemutatók is hihetetlenek.
-
Integra
titán
megváltozott az ikmf magyar oldala és felkerült rá két rövid bemutató video a svéd kollégáktól, szinte azonosak, de tényleg csak alapdolgokat mutatna be rajta:
gergod
tag
Nem ilyesmi, megnéztem a honlapot.
Aki nem látta a filmet annak elmondom. Van egy kb 3m*3m-es négyzet, ami a ''harctér'' a négy sarokban van 1-1 db kb 1-1,5 méter magas oszlop. Mindegyik oszlop 3 hengerből áll, ami ki tud gyulladni (mármint a lámpa benne). Egy számítógép vezérli a 12 világító hengert, és mindig azt kell megütni egy jó 1,5-2m es bottal ami épp világít, ekkpor az elalszik, és felvillan a következő. Meg lehet ütni a világító hengert a bottal, vagy a végével, esetleg rúgni is lehet.
Ez egy egyszemélyes edző eszköz. Nekem nagyon bejönne, nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne megcsinálni, sőt mégcsak nem is lenne drága sem. -
End
csendes tag
-
gergod
tag
Nem akartam neki új topikot nyitni,
de nem tudja valamelyikőtök, hogy a felejtés bére (Paycheck) c. filmben lévő sport (amikor a főhős egy hosszú bottal üti a 4 világító oszlopot) létezik-e a valóságban? Az szerintem elég király lehet.
Mi lehet a neve?
u.i. Bocs ezt a kérdést máshova is írtam, csak rájöttem, hogy ide inkább illik -
Versus123
aktív tag
Gyerekek,kezd összefonódni a K1 és a Pride
Íme:
K-1 Dynamite & PRIDE Shockwave NYE prediction thread
December 31, 2004
Tokyo Dome & Saitama Super Arena
Match-ups:
15th match RAY SEFO VS GARY GOODRIDGE (K-1 Dynamite show)
14th match KAZUYUKI FUJITA VS KARAM IBRAGIM (K-1 Dynamite show)
13th match MIKE BERNARDO VS BOBBY OLOGUN (K-1 Dynamite show)
12th match HEATH HERRING VS SAM GRECO (K-1 Dynamite show)
11th match AKEBONO VS ROYCE GRACIE (K-1 Dynamite show)
10th match FEDOR EMELIANENKO VS ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA (PRIDE Shockwave show)
9th match HIDEHIKO YOSHIDA VS RULON GARDNER (PRIDE Shockwave show)
8th match KAZUSHI SAKURABA VS WANDERLEI SILVA (PRIDE Shockwave show)
7th match MIRKO CROCOP VS KEVIN RANDLEMAN (PRIDE Shockwave show)
6th match YUKI KONDO VS DAN HENDERSON (PRIDE Shockwave show)
5th match TAKANOMI GORI vs JENS PULVER (PRIDE Shockwave show)
4th match SENTORYU vs MAKOTO TAKIMOTO (PRIDE Shockwave show)
3rd match IKUHISA MINOWA vs STEFAN LEKO (PRIDE Shockwave show)
2nd match CHOI MU BAE vs GIANT SILVA (PRIDE Shockwave show)
1st match YOJI ANJOH vs RYAN GRACIE (PRIDE Shockwave show)
Apám ,a fél herémet odaadnám,ha ott lehetnék ezen az estén.....a csúcs a FEDOR EMELIANENKO VS ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA lesz (mondjuk nekem inkább a CroCop meccs) ugyanis aki ott nyer,az 2 címet/övet is bezsebel : ő lesz a nehézsúlyú világbajnok és egyben a 2004-es torna győztese is!
-
End
csendes tag
Integra!
Lesz PRIDE a Eurosporton??? Mikor? De, ugye nem K1MMA-ra gondolsz? -
-
Integra
titán
ez is ott van
Integra
titán
újabb gyöngyszemekre leltünk....
bamboo videók
ajánlom különösen figyelmetekbe a magic force nevű klippet...
Gambit
őstag
-
kem
addikt
Ismeritek a Jakab féle harcot? Azaz igazi street-fighting.
Szerintem elég érdekes -
Integra
titán
Gambit: megnézted már a videókat amiket linkeltem???
különösen ajánlom a SCARS-osat, drámai -
Apophis
őstag
Valaki nem tudja, mikor adnak újra MMA-t?
-
Integra
titán
válasz
Versus123 #1236 üzenetére
szerintem van, de tény, hogy azzal, hogy felkapott lett és egyre többen ismerik, a kommersz érzés erősödik.
és hidd el, a pride is erre a sorsra fog jutni kis késéssel. ahogy minden ami az ismeretlenségből előkerül.
ezért nem látom értelmét a fikázásnak, ez a dolgok rendje -
Versus123
aktív tag
nézz Pride FC-t
Lehet hogy ösztönös,de ha földön vagy és rajtad a másik,nagyon jó védekezés az,hogyha magadhoz húzod....persze jól kell csinálni. Ha sikeresen magadhoz húzod,teljesen átöleled,nem fog tudni ütni...és innen jönnek hogy hogyan tovább---->átmenni karfeszbe,fojtásba,stb....
-
Josh
tag
válasz
Integra #1228 üzenetére
Hát engem még szerencsére nem vertek meg, mert inkább az odébbállást választottam, tartva az esetleges jogi, és egyéb következményektől. Egyszer egy ilyet is ki kellene próbálni ellenőrzött körülmények között, hogy mi lenne ha a félszemű és a másik kigyúrt néger jönne. Félreértés, ne bátorítok senkit, hogy verjen meg, csak mégis a kiváncsiság, mert ebből is tanul az ember.
Elmondod, hogy hogyan keveredtél ilyen helyzetbe? -
Integra
titán
pedig hidd el így van, nem a levegőbe beszélek.
én feküdtem már pontosan így a földön mozdulatlanul miközben ketten ütöttek vágtak rúgtak ott ahol értek... csak ez az egyetlen esély ilyenkor hogy a leghamarabb abbahagyják! ha ilyenkor megmozdulsz véged is lehet akár!
most ezeket találtuk csak
[Szerkesztve] -
Integra
titán
egészen addig nem foglalkozol, míg becsúszik egy és eltörik az arcod. azt bizony megérzed.
és ha túlerős az ellenfél akkor hiába borítja el az agyad a sz@r, semmit nem érsz vele és nem is leszel olyan legény a gáton, mert az első pillanatban beugrik hogy valszeg esélyed sincsen, és ez a tudat máris más pszichés állapotot szül a fejedben -
Josh
tag
válasz
Integra #1224 üzenetére
Szerintem az húzza össze magát egy vesztes helyzetben (én vagyok alul), aki fél. Én nem tudom elképzelni magamról azt, hogy ha valaki el kezd sorozni, mikor én a földön fekszem, hogy ne kezdjem el neki visszaadni, mert ha valaki fel van húzva, és mérges, és indulatos, akkor az nem igazán érzi a fájdalmat. Ez saját tapasztalat, amikor elborítja a sz@r az agyad, akkor nem igazán foglalkozol a fájdalommal, csaknem akkor, ha valaki nem profin támad az életveszélyes pontokra.
-
Josh
tag
Nem gyengék a videók. Azt tutira megtanultam, hogy nem előnyös, ha az emberen csak úgy lóg a gatya, és a pulcsi, mert eléggé hátráltat, további amikor a fekete srác veri a fehéret, én abban nem láttam a logikát, hogy ha valaki el kezd püfölni, akkor miért szorítom magamhoz, ahelyett, hogy menekülnék, kitérnék védekeznék, és miért hajtja le a fejét?
-
Integra
titán
gettoban pénzbunyó 2 130 kilós feka között. egyiknek eltűnik a szeme -
Integra
titán
na így verekszik az ember utcán tudás nélkül, ezek a természetes ösztönös mozdulatok, lehet belőle sokat tanulni
itt vannak még ilyen realfight videok:
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez se kutya
Vasilev is megmutatja a frankót
egy pár bamboo video:
[Szerkesztve] -
Integra
titán
mindenki számára kötelező letölteni!!!!!!!!!!!!!!!!
ízelítő a SCARS/HCS rendszerből. feltétlen hanggal együtt ajánlott!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Integra
titán
létezik valami hámsérülés gyógyulás serkentő kenőcs????
nem nagyon akaróznak begyógyulni az öklömön a lezúzott bőrsérülések két edzés között, és nem akarom tenyérrel ütögetni még egy hétig a párnát
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
kösz
-
End
csendes tag
Gratula Mindenkinek!!!
-
_az
senior tag
nekem meg hármas lett a programtervezés dolgozatom...
-
Fantasy
tag
Sziasztok!
Képzeljétek! Vasárnap voltam vizsgázni pesten! (Persze Taekwon-do)ÉS az a lényeg hogy piros övre mentem és megkaptam! A piros öv után jön a pirosöv feketecsík, aztán a fekete öv!És a formagyakorlatomra 5 pontot kaptam az 5-ből, a rugópárnára 4-et az 5-ből! Hát nem szuper? Sajnos a formaiküzdelmet még nemtudom! Olyan boldog vagyok! -
Integra
titán
válasz
Apophis #1201 üzenetére
mondom, nem ignashov napja volt, mindig így kap ki, már ha kikap, kiütni amúgysem tudják.
és én nem a thai gyereket szídtam, én megállapítottam, hogy bizony ugyanabban a ballábas formájában lépett fel ellene, mint ami tipikusan jellemzi ha kikap. ez pedig nagyon ritka. most ilyen nap volt....
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest