Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
ezzel kapcsolatban van egy sztorim: ismerős (K.B.Cs.) mesélte még évekkel ezelőt, hogy a szegedi Tisza Gyöngye diszkóban voltak ismerősökkel, haverokkal. Áll a pult mellett, odamegy hozzá egy vékony srác, és elkezd vele kötözködni. Csaba nem foglalkozott vele, a srác megunta, és sípcsontal bele akart rúgni a lábába, de nem vette észre - gondolom sötét, félhomály volt - hogy ott van Csaba lába mellett a bárszék fémlába...és izomból belerúgott. Meglepett arca fájdalomba csapott át, majd bicegve elhagyta a helyszínt...
-
Integra
titán
válasz
BobChemistry #2196 üzenetére
azt jelenti amikor úgy megütöd a sípcsontod, hogy nem múlik el viszonylag rövid időn belül, vagy mondjuk más napra. nekem is van sajnos már pár ilyen foltom, nem nagyok, de már hónapok óta nem múlnak el és valszeg maradandó nyoma lesz
szimplán azért mert akkora ütést kap a csont egy ponton, hogy nem képes azonnal megfelelő mennyiségű csöntszövetet termelni, hogy megvastagodjon és megerősödjön, ezért is lesz huplis meg olyan gusztustalanul ronda sokaknál a sípcsont.
én nem használok sípcsontvédőt, edzéstársaim azt mondják hogy rohadtul fáj nekik ha megrugom őket még úgy is hogy rajtuk van sípcsont védő. az igazsághoz hozzátartozik, hogy én messze nem érzem ilyen erősnek a sípcsontomat, rengeteget kell még edzenem, de az is biztos, hogy én határozottan jobban fejlődök csonterősödés ügyben (is) mint ők.
én azt tudom mondani hogy mindig ésszel, nincsen annak értelme hogy mások előtt bizonyíts hogy te milyen kemény csávó vagy, annyit csinálj amennyit tudsz és úgy érzed még nem károsít -
I_Am
veterán
válasz
BobChemistry #2196 üzenetére
Nincs olyan, hogy túlütés. Az első hónapokban nem is engednek rúgni csak zsákot. Aztán jöhet az egyenes fa felület, majd a hengeres. Mire a hengereshez elérsz az legalább 1 év, de ez függ a szervezetedtől is. Eleinte ne csodálkozz ha minden ok nélkül belázasodsz.
-
Integra
titán
válasz
BobChemistry #2193 üzenetére
óvatosan a sípcsont feledzéssel
ha ''túl'' ütöd nagyobb kárt okozhatsz mint amennyit használ
nem két hónapos meló, éves meló -
I_Am
veterán
válasz
BobChemistry #2193 üzenetére
Az egy egyszerű vita volt, nem kellett tisztázódnia, mert normális hangnemben folyt.
Azért kérdeztem, hogy tudsz-e majd úgy élni, hogy a lábszárad gyakorlatilag érzéketlen lesz, főleg elöl. Egy idő után már nem lesz lila meg kék, de az érzékelés megszűnik.
És szerintem ezek az igazán kemény sportágak a gyúrással kombinálva jók, mert itt az erő az ami igazán számit a pontosság és sebesség mellett. -
BobChemistry
őstag
már unom a gyúrást
igen, láttam haverom lábait 2 hónap eddzeés után, olyan volt mint egy szilvafa (akkora gumók voltak rajta, és olyan kék-zöld volt)
lehet, hogy megunom - megijedek - de ki szeretném próbálni
a múltkori ''nézeteltérésünk'' a gyúrós topikban remélem tiszázódott
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jee, megjött a képem amin az amnonnal meg a tamillal vagyok
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
BobChemistry #2185 üzenetére
Komolyan gondoltad, hogy Thai boxolni akarsz? Tudod a velejárókat?
-
BobChemistry
őstag
Szegeden hol van thai box edzés?
-
-
brownus
veterán
Látta vki ezt a filmet?:Bővebben: link most néztem meg filmelőzetest, és jónak tűnik
-
Integra
titán
nagyon fain volt a tegnapi amnon edzés
-
Integra
titán
haha, attila a végén lecsapja a kezetekről
-
-
brownus
veterán
válasz
Integra #2162 üzenetére
Tesóm most írta, hogy balhé van az országos judo szövetségben (svédo.), Jonas rohant is be Stockholmba, mivel az ottani edző(k) verte a gyerekeket és a szülők feljelentették az egész vezetőséget, a vezetők felmondtak, most tisztázniuk kell, hogy mi is a 100%-os igazság. ilyenről még nem hallottam
, max. molesztálásról, de hogy verték a gyereket?? maximum véletlenül eltört 1-2 csont vagy hasonló. itthon előfordult már hasonló szitu?
-
Fade_Away
őstag
válasz
barbikenje #2161 üzenetére
ha Pécsi vagy tudok segíteni.
Mondjuk nekem nemszimpi, hogy az ezések 60%a kata -
Integra
titán
válasz
barbikenje #2161 üzenetére
irc-en elég sokat beszélgettem egy csajszival aki ezt csinálta és ha jól emlékszem akkor ők is fakarddal csinálták természetesen
telefonálj be egyesületekhez, ez a legegyszerűbb és legcélravezetőbb -
barbikenje
aktív tag
válasz
Integra #2131 üzenetére
Én nem katanázni akarok, hanem FAKARDOZNI!... Megtanulni azokat a mozdulatokat, hogyan kell a kardot kivonni, eltenni, a helyes kardtartást, azoknak a különféle stílusait, a támadás és hárítás mozdulatait és lépéseit, a kéz és láb (ne adj isten két kéz/két penge/ és lábak) összhangját, valamint a precíz, kiszámított mozdulatokat, hogy a penge addig és úgy hasítsa a levegőt, ahogy azt én elképzeltem. ÉS szeretném megízlelni fakardpárbajt, akár több ellenféllel is (sok-sok év... de most pont ráérek)
-
Integra
titán
válasz
brownus #2159 üzenetére
ez is ikmf, levédték a kravmaga.hu-t meg a krav-maga.hu-t is.
azt nem tudom hogy miért más ez az oldal, majd megkérdezem, meg is akartam, de mindig elfelejtettem eddig
tegnap előtti hírlevél:
Szia, Most pénteken Amnon Darsa - expert 4. -, Eyal Yanilov egyik legközelebbi asszisztense tart edzést, amelyre függetlenül a Krav Maga jártasságtól bárki jöhet, bármelyik csoportba is jár.
Helyszin: Krav Maga Központ Kezdés: 18.30 Ára: 1500 Ft per fő
Üdvözlettel, IKMF Magyarország -
brownus
veterán
válasz
Integra #2157 üzenetére
ezt nem Attiláék csinálják, nem? Bővebben: link
-
Josh
tag
Tudna valaki mondani olyan könyveket, ami Bruce Lee-ről szól, vagy a Jeet Kune Do-ról, vagy esetleg Bruce Lee könyveinek magyar fordításairól?
-
Integra
titán
válasz
brownus #2152 üzenetére
én csak jövőre csinálom az instruktorit.
talán megtudtam volna csinálni, de azt gondolom még egy év és simán menni fog, van mit még erősödnöm, javulnom meg híznom is
nem átakarok csusszanni, hanem a legjobbak között akarok lenni minden tekintetben.
meg nem is lett volna pénzem rá hogy most kifizessem..... -
brownus
veterán
-
_az
senior tag
és beismeri
najó, kezet az egyezségre, csakne légy olyan, mint az avatarod -
_az
senior tag
válasz
brownus #2136 üzenetére
te szemét mázlista!!! télleg, az új csajjal fojtogattatok!
NE IS TAGADD, hogy miatta HAZUDTAD, hogy nem ismered ezt a lefogást!!!
Én meg nyomhattam ki a szemét egy vézna infós arcnak!!!
Csütörtökön én vagyok a soros
amúgy van egy megoldás a problémádra... szóval az elején volt egy magasabb lány, elég kedvesnek tűnt, namost miuátn pofántérdelték, nem jött többet...
én ilyesmire ne mvagyok kompatibilis, bár egyik-másik arcból kinézem, hogy ''segít rajtad''...
szerk: 7végére ne mmek, mer sóher vagyok
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
válasz
barbikenje #2126 üzenetére
Akkor ez valószínűleg érdekelni fog… Bővebben: link
Én ezt gyakorolgatom. Szerintem nagyon jó, hatalmasokat szoktunk vívni.
Ami kell:
Fehér felsőrész (karate gi) és nadrág.
Edző kard -> fa boken (én a vöröstölgyet ajánlom)
Bővebben: link -
-
Fade_Away
őstag
válasz
BobChemistry #2134 üzenetére
bármelyik küzdősportokkal is foglalkozó boltban
-
Integra
titán
válasz
BobChemistry #2132 üzenetére
nem
van egy merev ház, amibe egy belenyomsz egy két komponensű trutyit. először összekevered rendesen aztán belenyomod a házba és ráharapsz mikor keményedik és kb 15 percig szorosan tartod, aztán kiveszed, megkeményedik és késsel levágod a felesleget
ez a legjobb, mert ez veszi fel a legpontosabban a fogprofilod -
Integra
titán
válasz
barbikenje #2130 üzenetére
szívesen!
de arra készülj, hogy ez nem úgy fog kinézni hogy odamész és másnap katanával fogsz hadonászni...
egy barátnőm csinálja ezt és csomó ideig katana sem került a kezébe, meg mindenfélre japán út így meg úgy meg a többi..
szóval európai embernek ezzel eltudják venni a kedvét -
_az
senior tag
iaidoval én is szimpatizálok egy ideje (jedi academy és sw3 után pláne
)
nem lehet rossz móka... -
Integra
titán
válasz
barbikenje #2126 üzenetére
természetesen van, ez az iaido
Bővebben: link
Bővebben: link -
barbikenje
aktív tag
Nem tudom, mennyire tartozik ide, de:
egy ideje azon vettem magam észre, hogy nagyon érdekel a tradícionális japán kardforgatás művészete... Nem a kendóra gondolok, bár az is roppant jó dolog, csak engem nem az érdekel... mivel én szamurájkardozni akarok úgy, hogy:
1. Ne kelljen emiatt buszokat járnom és bűnügyi híradókban szerepelnem...
2. Szeretném minden tagomat az edzés/gyakorlás végén a helyén tudni, és továbbra is használni.
Néha látni olyan filmbejátszásokat, ahol a vívást fakarddal gyakorolják (higyjétek el, egy fakard is rendkívül kártékony tud lenni, bármennyire is röhejesnek hangzik...). Valami ilyen helyet keresek. Remélem van... -
Integra
titán
válasz
BobChemistry #2124 üzenetére
két komponensű fogvédő
ált kb 14 unciás kesztyű
tökvédő
dá, dasz iszt állesz -
BobChemistry
őstag
szeptembertől megyek thai-boxra Szegeden
arra lennék kíváncsi, milyen felszerelésre van szükség a kezdéshez -
Versus82
aktív tag
Bővebben: link...esetleg akit érdekel. én úgy néz ki ott leszek, mivel keddtől-vasárnapig debrecenben vagyok. majd beszámolok milyen volt. a ''közönségtől'' előre félek....
-
Versus82
aktív tag
így 14 nappal a nagy döntő előtt, megtaláltam az eddigi legjobb CroCop HL-t. Szedjétek amíg lehet, yousendittel van fenn sajna. Bővebben: link
-
_az
senior tag
up?
-
_az
senior tag
válasz
brownus #2097 üzenetére
nekem tökre nem teccik ez a ''félmeghajlás'' dolog...
karatén ott volt a hosszú rizsa, stb... de az meg volt tervezve rendesen...
nem értem itt minek kell, illetve főleg a végét nem értem az edzésnek, miért kezd el tapsolni mindenki
szóval valami szertartást csak akarnak, csak nem jön össze
arra, hogy egészség, inkább azt kéne simán mondani, hogy kösz, nem karatés hajlongást, meg tapsot nyomni... eleinte montam is, hogy kösz, de mindenki furán nézett
majd valahogy csak kialakul... -
End
csendes tag
Szia!
Thaiföldön a gyerekek általában már igen korán, 7-9éves korukban elkezdik a muay-thait. Szerintem Te is bátran belevághatsz. Persze ez a korai kezdés abszolút nem helyes szerintem, de nálunk az edzések koránt sem olyan kemények, mint ott, és itthon egy normális edző ügyelni fog a fokozatosságra. Remélhetőleg beleférsz a(z alsó) korhatárba.
Sok szerencsét! -
Neo...
aktív tag
Up !
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest