- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3797 üzenetére
Bassz... ezt a bátorság szöveget nem kellett volna.
Szerintem már minden létező csontot lerágtunk. Vagy kezdjük el megint a taewondo überbrutál többi gagyi agymenést (bocsi aki azt űzi, nem szándékos)? -
piqla
őstag
válasz
SwordWarrior #3797 üzenetére
-
SwordWarrior
csendes tag
sajna ugy vettem észre, kezd kihalni, de legalábbis színvonalon alulinak lenni(na ezt jól meg mondtam
) a topic
.. Van pár állandó ember aki írogat ide egy-két sorokat, és ennyi mostanában.. régebben ez nem így volt
! Eddig sok-sok hosszú hozzászólás érkezett, most meg naponta 1-2 egysoros, a témához csak kicsit kapcsolódó hsz-t látok, hogy hozzá se tudok nagyon szólni, pedig naponta legalább 1szer fönn vagyok a neten, és mindig nézem a PH!-t...
Kicsit több lelkesedést és több kérdést, bármit, senki nem fogja senkinek vadászpuskával szétlőni a fejét, mert valamit nem tud... BÁTORSÁG!! -
galilean
csendes tag
_az,
Ha szerencsed lesz idovel az osszes vezeto KM instruktorral talalkozni, ki fogsz akadni. Egyik sem allat tipus. Eyal, Gabi, Amnon, Tamir, Zevik. Persze van aki azt hiszi, hogy akkor hiteles, ha allatkent viselkedik.
Egy KM mondas szerint az az oktato, aki allandoan agressziv, az a technikai tudasat probalja elfedni... -
Integra
titán
szerintem jobb helyen van a heti 2x2 edzésben a pénzed. én is ezt csinálom.
ha t. lacihoz jársz, akkor én most itt ebben a pillanatban lebeszélnélek erről.
matyihoz nyugodtan járj, bátran ajánlom továbbra is!
ne abból indulj ki hogy az az edzés a jobb amelyiken jobban elfáradsz, hibás gondolkodás. -
Dorian
félisten
válasz
Integra #3786 üzenetére
Sajnos nem leszek szombaton Pesten...
Más:
Szerinted inkább van értelme heti 2x2 edzésnek, vagy azt a pénzt inkább érdemes szemináriumokra fordítani? Valahogy úgy érzem Laci edzései keményebbek voltak, itt Matyinál nem annyira vagyok elfáradva a végén, ezért gondoltam a 2x2-re... -
Integra
titán
március 25-én a Tamir fog szemináriumot tartani, mindenképpen menjetek el!!
-
Dorian
félisten
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3781 üzenetére
Persze, meg a Bloodrayne-ben is, ááárrrghhh...
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3728 üzenetére
Hogy is van ez az engedély dolog?
Nekem sai-ra kellene.Viszont az páros fegyver, akkor most két engedély kell?
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3775 üzenetére
Na neee! Kardozni meg tanuljon mindenki a Prince of persia 1-2 alapján, kockamozgással.
-
SwordWarrior
csendes tag
Ha már a MK-nál tartunk, van egy új része, naon poén(PS2-re van csak sajna).. A cime: Mortal Kombat - Shaolin Monks!! Naon májjer
-
_az
senior tag
megy vki ma a tal edzésére?
-
piqla
őstag
válasz
Integra #3760 üzenetére
ugye nem engem akartal idezni
amugy ma volt szabad kuzdes wtben, persze mindenki ugy nezett ki mint a michelin-gumiemberke, de jo volt erezni a dolgot, hogy megis mennyi ero van az egeszben..
bar az egyik gyermek mast is csinalt elotte, ott rugasokkal kuzdottek foleg; forgobol egy akkorat kaptam a tokomre, hogy azt hittem, ott sirom el magam.
szoval hallgatlak integra, mikor jossz terjeszteni az iget ide Szegedre -
sasa311
veterán
válasz
Freddy TNT #3765 üzenetére
jaja, a gázspré az legális. többi az nem
-
galilean
csendes tag
válasz
SwordWarrior #3754 üzenetére
Hat...ide is eljutottunk. Mortal Combat...Hihetetlen...
-
Nimrod
addikt
Ezt most találtam, legalább nem kell keresgélni, hogy mit hol merre.
[link] -
Integra
titán
válasz
Freddy TNT #3762 üzenetére
gázspré, sok választásod nem marad.
a lustasággal csak egy dolgot lehet tenni, leküzdeni -
Nimrod
addikt
válasz
Freddy TNT #3759 üzenetére
Inkább tezla, az tuti siker.
-
Integra
titán
válasz
Freddy TNT #3759 üzenetére
cigányoknál fáy piacon asszem, 10rugó
2500ért viperát is kapsz
ha bármelyiket megtalálják nálad a zsernyákok, neked annyi
[Szerkesztve] -
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Semmi köze a harcművészetekhez.......de hol lehet sokkolót venni ?
Lusta vagyok bármilyen küzdősportot tanulni,na meg időm sincs rá, úgyhogy inkább vennék egy sokkolót.
Szóval hol lehet venni és kb mennyiért ? -
Nimrod
addikt
válasz
Ez a gáma kimaradt az életemből, majd bepótolom (nem csak konzolon van?). Egy olyan harcművészetben, ami főleg a lökésen, toláson és hasonlókon alapszik, hogy lehet valakinek betörni az orrát?
-
Obi-1
őstag
válasz
Remélem nem keveri a bátyád régi ismerőse a Tai Chi-t a Thai boksszal.
[link]
Nem ismerem őket, de egy könyvét olvastam. Szerinte a legtöbben eltávolodtak a Tai Chi harci alkalmazásától, de ők ezt is fontosnak tartják.
Mortal Kombattal sosem játszottam. Utoljára C64-en verekedtem. Ja, Gameboyon a Killer Instict volt még meg. Azért ilyen a fogam: -
SwordWarrior
csendes tag
Köszi
Azt hogy érted, hogy jó erdményeket?? Ismered a Mortal Komban Deadly Allience-t??
Ott van benne egy manus, a Kenshi, és állítólag igazi Tai-Chi mozdulatokkal harcol Tai Chi módban... És tetszik... Bátyámnak egy régi ismerőse is járt valamilyen Tai Chi-ra, és betörték az orrát egfyik edzésen véletlenül
... De azt mondta hogy nagyon jó...
-
piqla
őstag
Nem bantottal meg, azert nem vagyok elvakult a dologgal szemben.
nem akarom leirni, hogy kihez, de ha megnezed az adatlapomon a masodik varost, akkor elegge le tudod szukiteni, hogy kihez jarhatok
amugy meg csinalom, de igencsak gondolkodom, hogy KM-re atterek.. az a baj, hogy itt lent nincsen edzes
viszont hetvegen amikor hazamegyek, mar nincsen kedvem estenkent erre szanni az idomet. -
piqla
őstag
-
Obi-1
őstag
Sword Warrior: Tudtommal Dachen-quan (Dachen Chuan) néven fut a Tai Chi Chuan harci változata. De a Yang-Ving Ming nevével fémjelzett Taijiquan is jó eredményeket mutat ezen a téren.
Galilean: Szóval a Wing Tsun szétszedi a könyököt? Ez érdekel, mert anno úgy tanultam náluk, hogy a befordított könyök, álló ököl kombináció az egyedüli üdvözítő a könyök számára.
Piqla: Én a szervezet miatt nem ajánlom senkinek a WT-t. Csöppet pénz-orientáltnak tünt a dolog. Nálunk egy srác 1,5 év alatt 8-as fokozatig eljutott. Jól is nyomta, de ez (szerinte is) azért aránytalan volt.
[Szerkesztve] -
Dorian
félisten
válasz
SwordWarrior #3731 üzenetére
Egyik haverom tai chi -zik ha akarod megkérdezem tőle hol edz Pesten. De önvédelemre őszerinte sem való, pedig úgy tudom, hogy a ''harciasabb'' változatát űzi...
-
Zomb€€
őstag
válasz
SwordWarrior #3741 üzenetére
A kick-box a thai-boxnak a sportosított változata.Nemhiszem hogy bármilyen köze lenne más harcművészetekhez.
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3743 üzenetére
Biztos, hogy van, csak az nem feltétlen jelenti azt, hogy jó is a hely.
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3741 üzenetére
Ja hogy a taijin belül? Azt nem mondtad.
Nem tudom sajnos a nevét.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3735 üzenetére
Kick-box?
-
SwordWarrior
csendes tag
Találtam egy érdekes könyvet(még régen vettem, most valahogy előkerült..)
A címe: A Karate Története!! Van benne szó Bódhidharmától kezdve Bruuce Lee-ig, szépen van illusztrálva, sok hacművészetről irnak benne...(sajnos a WT-t meg az Imádkozó Sáskát nem említi külön, hanem kung-fu ról, mint egységes harcművészetről ír, elég sokat!!) Érdekes könyv, lehet, hogy beszkennelem majd egyszer(nemsokára, nyugi), és ha valaki akarja, mailben elküldöm...
-
ragazzo
őstag
Ismeri valaki a wing tsunt?Persze költői kérdés. Igazándiból a véleménykre lennék kíváncsi.Érdemes ebbe belevágni?
-
Sir Pocok
őstag
SwordWarrior: Egy nagy dojo van, ami szerintem elé színvonalas.
Nimrod: A taiji nem ismerem. Vagyis most már igen. -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3732 üzenetére
Szerintem nincs olyan kűzdősport, aminek űzéséhez nincs Budapesten lehetőség.
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3731 üzenetére
[link]
Végsősoron igen. A taiji-nak rengeteg változata van, többsége gyakorlatilag arra jó, hogy egészségesen éljünk, ezért az idősek is csinálják minden gond nélkül. Én fél évig csináltam és aki azt mondja, hogy ez csak amolyan lányoknak való tinglitangli (bocs), az elég nagyot téved. -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
Sir Pocok #3727 üzenetére
Hello!!
Ha jól tudom, Kecskeméten több Aikido dojo is van...Az aikido tényleg szép harcművészet...
De, ha megszerzed az engedélyt, lehet fegyvert hordani!! Engedély nélkül csak ebbe az izébe.... Amibe a tokot(és benne a kardot) teszik, ilyen kis ''zsákszerüség''...
Ha valaki megtámad, elég csak kivillantani a kardot, és ha a támadónak nem csak izom van a fejében, akkor hamar rájön, hogy rossz emberrel kezdett... -
Sir Pocok
őstag
Szeretném megosztani veletek saját véleményem a harcművészettel kapcsolatban:
Én alapvetően azért kezdtem bele a dologba, mert már „régóta” foglalkozok zen buddhizmussal és tudtam, hogy segíti a harcművészet a zen a gyakorlását. Másrészt fontos dolog, hogy ne csak a szellemünket fejlesszük, hanem a testünket is.
Először aikido-val szerettem volna foglalkozni, de sajnos az edzések olyan időpontba voltak, hogy nem volt lehetőségem eljárni.
A többi harcművészeti ág nem keltette fel az érdeklődésemet a következő okok miatt:
A közelharcban sokkal nagyobb az esélye annak, hogy sérüléseket szerez az ember. Az aikido-ban az fogott meg, hogy rendkívül ügyesen használja fel a támadó energiáját saját maga ellen.
Így maradt a kenjutsu +egy kis kobudo. A két ágban nagyon szimpatikus volt a fegyverek használata. Másrészt, viszont ha az utcán megtámadnak sokkal kevesebb az esélye annak, hogy a támadó/k közelharcban bocsátkoznak, mert ugye a fegyverek elég hosszúak hogy a közelembe kerüljön/ek. Másodsorban ha támadó meglátja, hogy fegyver van nálam akkor erőteljesen elgondolkozik azon, hogy vállalja-e a konfrontációt.
A dolognak persze van egy kis szépség hibája: az ember nem hordhat magánál fegyvert…. -
brownus
veterán
válasz
SwordWarrior #3725 üzenetére
ne haragudj, de minek UPolsz??? tudjuk, hogy itt van még ez a topik
-
SwordWarrior
csendes tag
up
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
VoDaFoNe #3714 üzenetére
Huu emléxem, egyszer(egyszer judo, egyszer úszás) nekem is adott házit a mesterem meg az edzöm!!! Már régen volt, nem emlécem mit irtam...(valamikor 7 éves koromba??
)
Emléxem, judon volt egy gyerek, aki mindig vagánykodott, hogy jujj neki már megvan a sárga öve és nemsokára vizsgázik a narancssárgára(ha az jön utána judo-ban), én meg fehér öves voltam, mer övvizsgánál lebetegedtem... És volt egyszer egy háziverseny, az első harcom vele volt, és legyőztem!!!Szegény gyereknek sült az arcárol a bőr, mert mindig mondta, hogy simán legyőz a csoportban bárkit... Ehhez képest csak egy gyereket győzött le...(aki a verseny elött 1 honappal kezdte...
)
-
brownus
veterán
válasz
galilean #3722 üzenetére
Imi és Eyal könyve? végre
már angliából akartam megrendelni, mert máshol nem találtam közelebb, de így okés!
VoDaFoNe: ''A tested sokkal többet tud, mint te. Nyugodtan bízzál benne. Ez az önbizalom igazi értelme. A bátorság egészséges!''
Csak nyugodtan, higgadtan és mértékletesen csinálni mindent, majd Mi vigyázunk Rád Hugi
[Szerkesztve] -
galilean
csendes tag
Jut eszembe, aprilisban jon ki a KM konyv, magyar nyelven...
-
galilean
csendes tag
válasz
CardineIIa #3720 üzenetére
Cardinella,
Sokan jarnak ugy KM-re, hogy soha nem vizsgaznak, es minden tisztelet az ovek. Ugyanakkor mivel a KM-ben nincsenek versenyek, a vizsga egyfaja fokmeroje a haladasnak.
Annak azert annyira orulok, hogy nalunk nem ov van, mint az amiknal. Na attol megorulnek... -
CardineIIa
csendes tag
válasz
VoDaFoNe #3714 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de én a Te korodban versenyszerűen atlétizáltam; rengeteget futottunk betonon, ami nem igazán használ az izülteknek; tízpróbáztam; hármasugrottam (ahol, volt már akinek 'picit' eltört a combcsontja...), a rúdugrást kentük, stb., szóval egyik sem egy térdkímélő gyakorlat. Ha most gondod van az ízületekkel egy kevéssé speciális terhelésnél...az eléggé probléma.
''Az öv csak arra való, hogy felkösse a nadrágod.'' Ebben teljesen egyetértünk.
(Ezért nem vizsgáztam, és soha nem is fogok KM-ból.)
[Szerkesztve] -
galilean
csendes tag
Par megjegyzes.
1. Sajnos a terd nagyon problemas tud lenni. Magam is ''terdes'' lennek, de javuloban. Nem harcmuveszet az oka, kezilabda...Egyreszt az normalis, hogy minden doki pihentetni akar. Mert kb. ennyit tudnak. Masreszt az is tipikus, hogy a harcmuveszek kozott iszonyuan sok a ''terdes''... Ezen azert erdemes lenne elgondolkodni.
2. A wing tsun sem kimeli az izuleteket, en koztuk nem terd, hanem foleg konyokkel bajlodo, magas szintu mesterekkel talalkoztam. Foleg a lancutes miatt, es ezt nem en mondtam, hanem ok. Erdekes.
3. A saska stilus nem rossz am. Persze ez is inkabb az iskolatol meg a mestertol fugg.
4. Minden korszaknak volt trendi harcmuveszete. Most a BJJ, Muay Thai es a KM a soros. Ugy gondolom, hogy ez azonban nem csak egy trend. Ezek mind komoly szakmai hatterrel rendelkezo stilusok, es bizonyosan meg evekig nagy erdeklodesre fognak szamot tartani.
5. Mivel en nem akarok versenyezni - no meg oreg is lennek mar ehhez - nekem egyertelmu volt a KM. Aki meg azt hiszi, hogy ket edzes utan kiraly, annak javaslom, hogy ket ping pong edzes utan alljon ki egy profival. Ott sem erne semmit...Pedig az meg nem is faj...
-
-
_az
senior tag
válasz
VoDaFoNe #3714 üzenetére
sportkórház is sztk, ráadásul tudnak segíteni edzéstervileg, blablabla... mégiscsak fejlődő szervezet vagy, szal nem lehet nagy gond. az, hogy orvosi javaslat ellenére basztad időben pihentetni a lábad, na az már nagy hülyeség volt, előbb-utóbb át kell esni egy szüneten, utána meg pl pár hónapig rehabos edzés ,semmi mély állás, ilyesmi...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
SwordWarrior #3712 üzenetére
Nem is hagyom abba! The sport is my life! Mikor novemberben eltiltott jártam januárig. Ott anyukám megmondta. márciusig nincs edzés!
ritka szomorú volt edzés nélkül, viszont koriztam helyette!
ezt olvassátok el! edzőm házit adott!
Miért kezdtem el Taekwon-do-ni?
1.)
Ez egy igen hosszú történet. Már csak arra emlékszem, hogy még óvodás voltam, amikor a bátyám már Taekwon-dozott. Persze én tudtam, hogy létezik, mert apukám sokat mesélt abból az időből mikor ő űzte ezt a sportot. A lényeg hogy elkezdtem járni edzésre. Már alig vártam a napot, mert 2 évet vártam rá hogy végre én is elkezdhessem. Emlékszem a hajam két copfba volt kötve és ott próbáltam elsajátítani az alap technikákat. Kisebb nagyobb sikerrel! Aztán haladtam fejlődtem, jöttek a riválisok, a barátok. Hol kezdő voltam hol haladó. De végül is a haladón kötöttem ki, ahol én azt hittem minden simán fog menni. Nos ezért kell hinni a templomban. Az egész katasztrófa volt. Alig láttam a technikákat nem, hogy még mutassam is be! Aztán jött az első vizsga. Soha nem féltem annyira, mint akkor. Azon a vizsgát teljesítettem a legrosszabban ám mégis kettős előléptetést kaptam. Teljesen elszálltam magamtól, de az edző jól a gatyámba rázott. Azóta is itt vagyok a haladón, egy remek társaságban barátok és barátnők közt. Szeretek versenyekre járni, találkozni ismerősökkel és barátokkal, barátnőkkel és összemérni tudásomat valaki mással! Még sokat kell fejlődnöm, hogy jó legyek! Mikor eltiltottak 2 hónapra az utcán kezdtem el sírni. Alig bírtam felfogni, hogy ilyen is megtörténhet. A lazaságom sokat vesztett persze ez az én hibám. Erősítenem is kellet, volna, mivel ha minden úgy alakul, és Mester is beleegyezik Danvizsgára is, mehetek 2007-ben. Aztán meg a kosárlabda fogott össze ellenem. Szerintem a mi klubunkban messze a legjobb a társaság és az összefogás. Itt az emberek számíthatnak egymásra. A táborok is igen kemények de tök poén! Edzőmnek köszönhetem a rangom, és hogy idáig jutottam el, mert nélküle sehol sem lennék, csak az isten háta mögött!
2.)
Az öv csak arra való, hogy felkösse a nadrágod!
Az öv semmit nem ér, ha nem dolgozol meg érte!
Az öv a benned rejlő erőt, kitartást mutatja! (ami nem mindig igaz)
3.)
Szeretem a sportot és nem áll módomban abbahagyni! A sportot nem lehet abbahagyni csak leállni, lehet vele! Nos én nem tudnék. Ez a két hónap is rémes volt. Feszült voltam és ideges. Vártam mikor lehetek újra együtt a többiekkel, mikor ott edzhetek, mikor nyomhatom a büntetés fekvőtámaszt (bár ezt kevésbé)! Vártam a háziversenyeket főleg a lazítást vártam, bár azt én mindig szeretem és mindig vártam. Hiányzott a vicc mesélés az edzés végén, az edzés végi játék, egyszóval, minden hiányzott! De mos már boldog, vagyok, hogy visszamehetek edzeni a többiekhez!
4.)
Bocsi Mester, amiért nem tudok többet írni, de már szívem-lelkem kiöntöttem!
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
SwordWarrior #3705 üzenetére
szerintem.
amennyiben allatosdit akarsz, akkor megfelelo. az imadkozo saska nagyon aggressziv ''mufaj'' , nem is tul konnyu.
azonban ha majomkodni szeretnel, esetleg egyeb allatokat utanozni, mennj el shaolinra, bar manapsag inkabb mar bemutato jelleget oltott itthon az egesz..
ha kung-fuzni akarsz, en a WT-t ajanlom, azt emberekre terveztek, az emberi test anatomiajat tartottak szem elott.
de lassan ideje lenne eldonteni, hogy valoban akarsz-e valamit, mert ugy valtogatod a dolgokat, mint mas a zoknijat (induljunk ki a normalis esetekbol)
ha csak azert akarod csinalni, mert hude jol nez ki ahogy csapkod a kardjaval, akkor megint mashol vagyunk.
azonban a wt nem fogja kulonosebben igenybe venni az izomzatodat (ami az eredmenyeidbol, es magabol a sportodbol kiindulva, rendesen van) ; persze akadnak kivetelek, nalunk manapsag eleg sokat fektetunk az erositesre. persze lehet, hogy csak a teli punnyadas utan tunik farasztonak..
ha izzadni is akarsz, es hatekony onvedelmet is tanulni, marad a km, ami leszamitva, hogy nagyon ''trendi'' lett, baromi jo..
a trendiseggel csak az a bajom, hogy sok olyan embert ismerek/hallottam, hogy elmentek 3 edzesre, lattak 2 utest/fogast, annyi volt szamukra a km, azota a pusztai diszkokba minden este lemennek kemenykedni.. es sok ''avatatlan'' ember az ilyen buckalakok alapjan iteli meg az egeszet. (bar hozzatennem: sok mindennel igy van)
na ennyi voltam -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
VoDaFoNe #3709 üzenetére
szar ügy!!! De egyet sose felejts el: NEM az ORVOS mondja meg, hogy mit csinálj!!Nekem is mondták, hogy haggyam abba az evezést(még régebben mondták) a hátam miatt(elvileg gerincferdülésem volt),és nézd, már nekem a legjobb a tartásom!!! Najóm ez lehet hogy rossz példa
De én azt mondom, semmiképpen se az orvos miatt hagyd abba, mert később rájössz, hogy nagyon rábasztál... Ha valamiér abbahagyod, az csak azért legyen, mert unod, nincs kedved, vagy egyszerüen TE nem akarod!!!
Ügyi vagy!!!!(az eredmények)
szerk: nekem elég volt csúnyán nézni az orvosra...
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
válasz
VoDaFoNe #3709 üzenetére
2 hónapig nem csináltál semmit, erre még jobban bevizesedett a térded? na ez má valami
esetleg szünet után teljes erőbedobással újrakezdted és attól vizesedett be? na ez elképzelhető
nekem is voltak/vannak ilyen gondok, namost én nekiálltam jointx-et szedni, de bármilyen izületregeneráló jó, meg kb 2 hetet szüneteltem minden mozgással, mondjuk mi nem is eröltetjük a lábunkat. de az egyetlen megoldás, ha kipihenteted, majd nagyon óvatosan kezdesz rá edzeni, fokozatosan meg lehet erősíteni.
esetleg sportkórház? (vagy ott cseszegettek?) -
VoDaFoNe
aktív tag
Képzeljétek! Voltunk ortopédusnál kontrolon. Megvizsgálta elvitt megint röntgenre szal SZTK! szánalmas!
Erre mondja mégjobban bevizesedett a térdem a túlerőltetve van 2 hónap tiltás után. erre mondja h csak a Taekwon-do-t tudja okolni. Jó lenne sportot cserélni. Visszaordítom. AZT NEM!
Mert mit tudnék csinálni?
Semmiféle torna nemjó, (amit még csináltam is volna) kosár = x kézilabda = x úszás is kizárva csak sakkozhatnék. na neeeeeeeeeeeee
szal maradunk a taekwond-do-nál. megkérdezi, milyen eredményeim vannak? hát mondom országos bajnok 1,3 nemzetközi 2,3 stb. nem nem hagyom abba soha hiszen már csak a fekete öv van hátra! én EB-re akarok menni!
7,5 éve csinálom! Nem hagyom abba!
-
SwordWarrior
csendes tag
Most vettem észre, hogy végre nem újonc vagyok!! HURRÁ
-
SwordWarrior
csendes tag
Hát mostanában nem igazán tudom, mibe kezdjek bele... Én abba akarom hagyni az evezést, egyszer abba is hagytam, és mindenki azzal b*szogatott, hogy kikerülhetek az olimpiára is... Azé mer Bp 3.-ik és Országos 4-ik vagyok.. De ha egyszer nincs kedvem hozzá??Nah tehát most van időm kiválasztani a legmegfelelőbbet, ezér kérdezgetek mindenről
Érted??
Amugy: a ninjutsu nem drága mulatság??És a szamuráj?
-
Fecdzo
senior tag
válasz
SwordWarrior #3705 üzenetére
Na? Nem jött be a szamurancsosdi??
Érdekes lehet, de sztem nagy drága mulatság lesz... -
SwordWarrior
csendes tag
Hello, szeintetek az imádkozó sáska kung-fu milyen?? Valaki járt/jár ilyen edzésekre?? Mennyire használható?? Ha van valakinek személyes tapasztalata, feltétlenül irja ide!!
köszi:SwordWarrior
Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged