Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-29 12:53:51

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8051) motrola válasza petakpa1 (#8049) üzenetére


motrola
aktív tag

10-15 méterre simán elvezethető a 12v DC tápfeszültség pl. riasztó veztéken.
Ha ilyen távolságban jól szellőző helyre tudod tenni a tápot nem viszel plusz hőt a kamera mellé.
Nálam 1 5 csatornás, csatornánként 1A-es tápról megy így 2 kamera + egy sziréna.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#8052) YxVs


YxVs
senior tag

Sziasztok,

IP video kaputelefont keresek okostelefonos eléréssel, megbízható applikációval, legalább 720p-s kamerával, és két irányú kommunikációval vezetékes kivitelben.
Kínából beszerzés sem gond. Tehát a kevésbé ismert márkák is játszanak.
Tudnátok konkrét, már tesztelt, bevált típust ajánlani beszerzési forrással? 20-30 ezer Ft közötti ársávban gondolkozom.
Az sem baj, ha nem tartozik hozzá beltéri monitor. Erre a célra jó gondolom egy falra akasztott tablet is.
Tápellátásuk ezeknek hogy néz ki? POE megoldható?

Köszi.

üdv,
YxVs

[ Szerkesztve ]

(#8053) kisapa válasza YxVs (#8052) üzenetére


kisapa
senior tag

Esetleg ezt nézd meg. Egy ilyet már szereltem és semmi gond nem volt vele.

(#8054) YxVs válasza kisapa (#8053) üzenetére


YxVs
senior tag

Szia,

Köszi. Ehhez nekem húzni kell ki a routerből utp kábelt a kapuhoz? Vagy a
táppellátást csak külön tápegységgel tudom biztosítani? De ezt hogy viszem ki a kapuhoz? Bocs, de a villanyszerelési, tápellátási részhez tök láma vagyok...

(#8055) nTom


nTom
aktív tag

Vettem egy FSP nano ups-t a kamerák miatt. A viharok miatt előfordul pár perces vagy csak egy pillanatnyi áramszünet, ez ellen jó lesz.
Először csak a Poe táp volt rajta, 5 kamerával kb 20w,
most 5 kamera, nvr, router nappal kb 40w
éjszakára bekapcsol az egyik kamerán az infra, meg 2 infra refi külön, kb 50w
Elég kellemes fogyasztás szerintem.

Az ups alap fogyasztása 4w

(#8056) kisapa válasza YxVs (#8054) üzenetére


kisapa
senior tag

Itt egy leírás róla. Én a régi kaputelefon helyett raktam fel. Csak a kültérinek kell tápot adnod 24-36V között de ez benne van a leírásban.

(#8057) YxVs válasza kisapa (#8056) üzenetére


YxVs
senior tag

Köszi.
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nekem a kapu a háztól kb. 10 méterre van. Ha ez wifis, és a router a házban van, nyilván a hatótávolság nem lesz elég. Vagy tévedek?

(#8058) r3dsnake válasza r3dsnake (#8012) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Erre komolyan semmi válasz? :U

(#8059) nTom válasza r3dsnake (#8058) üzenetére


nTom
aktív tag

Én nem tudok erre válaszolni, de ha várakozás közben visszaolvasgatnál, találnál megfelelő válayzokat. Sokan kérdeznek hasonlókat

(#8060) < CyberBob >


< CyberBob >
őstag

Sziasztok!

Vennék egy Xiaomi YI 1080P HOME kamerát. Mi a véleményetek róla?

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#8061) sparks


sparks
senior tag

Vettem egy Videosec IPW-2124L-40 kamerát. A képe nagyon szép, de lehetséges, hogy ez nem tud se NAS-ra se FTP-re videót készíteni? (NVR-em nincs, mivel Linux szerveremen sok terabyte NAS hely áll rendelkezésre, újabb eszközt már nem tennék fel a polcra).
Dahau, Hikvision simán megteszi (első ftp-re is készít videót, második NAS-ra leginkább).

A másik kérdés: a magyar nyelvű pdf leírásban téves (?) adatok szerepelnek, ezek láthatók:
Viselkedés-érzékelés: Behatolás, vonalátlépés, Elfókuszálódás, Helyszínváltozás, mozgásérzékelés (22x18 rács / 4 terület)
Na most én nem találok vonalátlépést sehol. Vagy én vagyok a béna vagy az, aki ezt a pdf-et elkövette. A szomorú az, hogy azért vettem ezt a kamerát, mert úgy tudtam, hogy van benne ilyen funkció is.
Szóval nagyon klassz, hogy a Videosec "magyar" - igaz made in China, de ha ilyenek vannak, akkor gyorsan elpártolnak a leendő ügyfelek.
Továbbá az oldalukon azt olvasom, hogy a star4live oldali reg. használható a GuardStation programban. No ez sem megy, nem tudok vele sehogy belépni.
P2P az működik a Guard View app-ban, igaz ez kevéssé hoz tűzbe, mert VPN kapcsolaton keresztül így is tudom a képet nézni bármikor.
Jó lenne, ha ez a szuper kis kamera jól működne, mert vennék még belőle szívesen.
:R

[ Szerkesztve ]

(#8062) bigrock válasza sparks (#8061) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Magyarországi forgalmazótól vetted? Ha igen, célszerű lenne nálunk érdeklődni, elvileg van VS képviselet.

(#8063) sparks válasza bigrock (#8062) üzenetére


sparks
senior tag

Persze, riasztobolt.hu oldalon, majd megkérdezem ott is. Bár láttam, hogy valaki van itt a fórumon tőlük.

(#8064) Gondwana válasza sparks (#8061) üzenetére


Gondwana
addikt

Üdv, kezdjük a közepén, azaz vagy az, aki ezt a pdf-et elkövette. Mert kétféle Videosec L-szériás kamera van, az IPW-2122L-40 és az általad is említett IPW-2124L-40, amik pont abban (és ebből következően árban elég jelentősen) térnek el a nem L-szériás 2 és 4MPix csőkameráktól, hogy ezekben nincs videóanalitika, csak mozgásérzékelés (illetve a 4MPixelesben még adott a korridor mód is, a kettesben nincs hozzá elég RAM).
Guard Station: Eszközkezelő, ott harmadik tétel, felhő eszköz, itt lépsz be a star4live accountoddal, utána itt jelennek meg felül a saját eszközeid, alul a feléd megosztottak. (Ha VPN, akkor az Enkóder eszköz alatt már IP-vel felvetted a kamerát, gondolom).
A kamerából indított NAS és FTP videó rögzítés bonyolultabb történet, de vedd úgy, hogy mi kértük, hogy soha ne is legyen (rögzítőben NFS és CIFS support alakul, de még nem tartunk ott, hogy dicsekedjek vele). Ezt a rögzítési formát csak SOHO userek kérik, ők is csak ritkán, ellenben egy bankban, vagy repülőtéren meglát az ellenérdekelt fél egy kamerát, ami ilyent tud és azt hálózaton sikerül megtámadni, hogy tudja a vállalati tűfal megkülömböztetni, hogy a CIFS vagy a hosszan tartó FTP forgalom az most épp a céges SQL kitalicskázása, vagy csak a kamera rögzítgeti, amit lát? (ftp snapshot az van, illetve persistent UDP streamet is tudsz indítani a kamerából, aztán a te dolgod, hogy mivel-mikkel kezeled le a broadcastot megjelenítési/rögzítési oldalon)
Tavaly tavasszal sikerült kitaposni a Synology-kompatibilitást, 8.04-gyel még nem, 8.10beta Surveillance Stationtől működünk, de neked egy mezei ZoneMinderre van szükséged linuxon.
Ha pedig egy szál kamerából szeretnél általad ütemezetten riasztási infót kapni (a GuardViewer push-rendszere brutáljó, igaz, egyszerre 3 párhuzamos telefonig teszteltük csak, többel nem, de az inkább rögzítőről, mint közvetlenül, kameráról ajánlott), akkor használd a kamera e-mail küldését. Ütemezed a napszakokat, beállítod a címeket, mailenként 3 snapshot eseménykor.

Szerk.: Videosec az magyar cég, képviselet néhány környező országban van (és Ausztráliában, csak oda kicsit nehezebben supportálok az időeltolódás miatt)

[ Szerkesztve ]

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#8065) sparks válasza Gondwana (#8064) üzenetére


sparks
senior tag

Köszönöm a válaszod. A közepe számomra akkor is problémás, amit linkeltem PDF-et, azon pontosan az L szériás kamera adatlapja van és ott van rajta az említett dolog. A szépsége különben az egésznek, hogy ugyan ennek az angol nyelvűjében már helyesen szerepel, abban nincs ez a funkció megemlítve. Szerintem egyszerűbb ezt a PDF-et frissíteni, átírni, hogy ne legyenek panaszos ügyfelek.
Ha valamit még mindig benéznék, akkor elnézést - most vagyok túl egy nyomorult szerver halálon, csak 5 órát szívtam, így az agysejtjeim kissé kimerültek.

Guard Stationt még mindig nem vágom (lehet az említett okok miatt), de nálam csak egy login fogad, ahova be kéne írni egy nevet/jelszavat, de nem fogadja el. De ha ez ua. mint a Star4live oldal - funkcionalitást tekintve - , akkor annyira nem érdekes.

És, ha esetleg az inkriminált mondatommal "(aki ezt a pdf-et elkövette)" megbántottam volna valakit, azért elnézést, kissé személyeskedőre sikeredett, sorry :R

(#8066) pip


pip
aktív tag

sziasztok, egy kis segítségre volna szükségem. Elfelejtettem az egyik IP kamerám jelszavát, és nem tudom hogyan juthatnék ismét hozzá. A kamera típusa Eyecam EC-1360, gyárilag admin/admin volt a user/PW, de az első belépéskor kérte, hogy változtassam meg, amit meg is tettem, de nem emlékszem mire változtattam. A kamerát akkoriban az iSpy nevű szofttal is próbálgattam, amely valahová elmenthette a credentialt, mivel ha megnyitom az iSpyt azonnal rácsatlakozik erra a kamerára, nem kér usert és jelszót és van kép.

Van valami lehetőség kiszedni az iSpyból a jelszót, vagyesetleg valamilyen resettel a kamerát visszállítani gyári állapotba, hogy rá tudjak csatlakozni más softtal is?

(#8067) Pól2


Pól2
csendes tag

Üdv az Uraknak

Hikvision ds-2cd2512f-iws IP kamerával rendelkezem évek óta, a kamera sokszor hetekig nem üzemel, ilyenkor elfelejti a dátumot, illetve nem is hogy elfelejti hanem pontatlan időpontot mutat-késik- beüzemeléskor. Ilyenkor le kell szerelnem, és a számítógép órájával szinkronizálni.
Szétszedtem ,de nem találok bent semmilyen gomb elemet, szeretném megkérdezni, hogy ha 1-2 napig nincs bekapcsolva akkor megmarad a pontos idő,ilyenkor mi szolgáltatja az energiát a kamera órájának.

(#8068) ΞΔGLΞ válasza < CyberBob > (#8060) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nekem 3 is van, szerintem teljesen frankó!
A winfos program, sajnos butított verzió, néha az idegeimre megy, az ios, droid app-ok viszont nagyon jól működnek.
Pl, amikor mozgásértékelésnél egy kis részletet megtudsz nézni, akkor onnét azonnal nem tudsz belépni a teljes anyagba windows alatt, csak úgy, ha kikeresed idő szerint, ez egy oltári nagy fasság! Telefon applikáción viszont azonnal...

Ezt leszámítva, teljesen frankón működik minden. A legérzékenyebbre állítva a kamerát már a egy berepülő légy is rögzítve van, vagy egy szél által kicsit megfújt bokor. Közepesen használva szerintem bőven elég, mert ekkor valóban csak az élőlény mozgásokat rögzíti.

Pl az egyik egy sötétített ablak mögött van. Ajánlott cucc részemről...
És mivel a házon kívül is van kamera jól látható helyeken, biztosan 2nekik" köszönhetem, hogy amikor meghúzták az egyik autóm, akkor ott figyelt a cetli az ablaktörlő alatt, elnézést kérve telefonszámmal.
Mivel visszanézve elsőre gyorsan el akart menni, aztán gondolom meglátta a kamerákat.
A kár 88 ezer volt úgy, hogy utalva számlára kértem az összeget, de ha bevittem volna szakszervizbe, lett volna az 250 ezer is. Náluk jóval vastagabban fog a ceruza...

és este...

[ Szerkesztve ]

(#8069) < CyberBob > válasza ΞΔGLΞ (#8068) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Köszönöm a kimerítő választ. Szerintem be is rendelek egyet. :)

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#8070) Pityesz78


Pityesz78
tag

Üdv!

TX-67-es kültéri dom kamerám behalt. A forgalmazó cserélné vagy jóváírná. Viszonylag jól működött amíg ment de most elgondolkoztam egy cserén.

Ami fontos:
-kültéri
-full hd
-optikai zoom
-mozgásérzékelés
-vonalátlépés
-IOS, Android kezelhetőség, élő megfigyelés
-NAS/FTP
-Micro SD
-fém ház

Jól használható szoftver, alaposan konfigurálható megbízható kamerát keresek.

Köszönöm az ajánlásokat!

(#8071) czifraj2


czifraj2
csendes tag

Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani egy két dolgot. A következőt szeretném megvalósítani, az autószervízembe kellene nekem kb 5 kamera ami nézi a munkásokat illetve az autókat, ehez kellene nekem egy felvevő egység amit bárhol elérhetek és kellene nekem egy darab POE-s switch amibe bekötöm ezeket.

Eddig ezeket néztem ki : Hikvision DS-7608NI-K2, Hikvision DS-2CD2120F-I véleményeket kérnék illetve segítséget. Saját magam akarom megvalósítani nem szeretnék külsős embert ehez alkalmazni. Előre is köszi.

(#8072) bigrock válasza czifraj2 (#8071) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Jó választás, de azért illik tudatni a kollégákkal, hogy megfigyelés alatt lesznek... Javasolt PoE switch..

(#8073) Apooca


Apooca
tag

[Ez jó árnak tűnik]

Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430

(#8074) szabacsik


szabacsik
őstag

Helló. Szeretnék az albiba egy kamerát. Nincs sok igényem. Jelezzen ha mozgás van. Sötétben is lásson ( bár akkor többségében otthon vagyunk úgy is.) Lehessen hallani mi történik és beszélni is a kamerán át. Lehetőleg ne legyen 10-15nél több.

Első körben a sokszor itt is emlegetett xiaomi dafangot szemeltem ki, de Xiaomi Mijia Smart 720P is játékos egyenlőre.

A formán kívül és azon kívül hogy a dafang 1080p-s van valami különbség?
Melyik lenne jobb választás?

/\____/\

(#8075) bigrock válasza Apooca (#8073) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Annyiért meg kell venni, ha tényleg van. A nagyker nem adja ennyiért, nettó. :W Mondjuk, nekem az emakk több okból is feketelistás.

(#8076) Pityesz78 válasza Pityesz78 (#8070) üzenetére


Pityesz78
tag

Hikvision DS-2CD2125FWD-IS ez lett! Megrendeltem, majd beszámolok, de nagyon jónak tűnik minden szempontból.
A technaxx is ígéretesnek tűnt de sajnos behalt a zoomja, szervízhálózat nincs, cserélni nem tudták, pedig német az anyavállalat. De ez a domkamera minden igényemet kielégíti, még mikrofon is vanmeg hangszóró kimenet :)

(#8077) Reinhardt


Reinhardt
őstag

A cegunknel elszallt a kamera rendszer, meg vmikor aprilis vegen.
36 Samsung kamera
4 SRN-470D/1670D NVR
NET-i Viewer szoftver.
A hely uzemelteteseert felelos ceg egy ilyen teszetosza soher banda, de gondolom ez latszodik abbol, hogy aprilis ota nem sikerult senkit szerezniuk aki megjavitotta volna a rendszert.
36 kamerabol 7 maradt meg ami rendesen mukodik, megy a remote recording es latom is a kepet.
Itt ugye senki nem ert semmihez, es a ceg reszerol semmifele hajlandosag nem mutatkozik arra, hogy valaha is megjavitsak, szoval ugy dontottem, hogy en is ranezek (en a lattam mar szamitogepet kategoriaba tartozom itt), rontani a helyzeten mar nem igen tudok.
Annyira rajottem, hogy visszahoztam az osszes kamera kepet (ujra regisztraltam oket), de a felvetel nem megy az NVR-okon a 7 kameran kivul. Es sehol nem talaltam meg, hogy hol es mit kene beallitani.
Ha esetleg vki ismeri a rendszert es lat arra eselyt, hogy el is tudna magyarzni nekem, hogy mit, es hol, azt megkoszonnem.

[ Szerkesztve ]

(#8078) lappy válasza Reinhardt (#8077) üzenetére


lappy
őstag

Meg kellene nézni hogy hálózatban látja-e az NVR és egy újra config lehet megoldja a problémádat.

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#8079) Reinhardt válasza lappy (#8078) üzenetére


Reinhardt
őstag

Legkozelebb kedden leszek a rendszer kozeleben, akkor kiprobalom. Addig is minden oteletre vevo vagyok.

Amit meg probaltam, hogy egy szuz gepre telepitettem a NET-i Viewer egy ujabb verziojat (1.41 az itt hasznalatban levo 1.38 helyett), de ez nem latott semmit a halozaton, se az NVR-eket se a kamerakat.
Telepitettem ezutan a SmartViewer-t az uj gepre, es azon mar lehetett regisztralni a kamerakat, de tovabb nem neztem mert, lejart a muszak.
Szoval ha esetleg azt ismeri vki, nekem az is jo

[ Szerkesztve ]

(#8080) Wolfs


Wolfs
csendes tag

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Kaptam egy ilyen kamerát s346 szsinocam vagyis kettőt, be szeretném állitani de sajnos nem értek hozzá annyira.
Reset gombot nyomtam semmi sem történik.
Ha közvetlen gépre dugom nem is látja, wifi sem megy, ha egy router lan portjába dugom akkor sikerül 192.168.1.100 ip beirom a belépőablak felugrik, de ott nem tudok tovább menni mert az user admin password admin semmi sem történik.
Nem tudom mit kell még megadni a routerben ami egy linksys WRT54G vagy hol, hogy fel tudjak lépni rá.
sajnos két éve betörtek hozzánk igaz nem volt semmink amit vihetnének ezért most jó volna ha sikerülne beállitani.

[ Szerkesztve ]

(#8081) lappy válasza Wolfs (#8080) üzenetére


lappy
őstag

Sinocam CMSPro programmal próbáld elsőnek rábírni vmi képre, beállítások
aztán majd jöhet a router

[ Szerkesztve ]

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#8082) < CyberBob > válasza ΞΔGLΞ (#8068) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Meg is vettem a Xiaomi YI 1080P HOME kamerát. :)

Teljesen meg vagyok vele elégedve. Viszont lenne két kérdésem.
Az sd kártyáról hogy tudok törölni, mert a telefonos app-bam csak kártya formázás van? Vagy ha megtelik kezdi elölről?
A riasztáskor egy 6 másodperces videót küld el. Lehet ezt kicsit növelni?

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#8083) Wolfs válasza lappy (#8081) üzenetére


Wolfs
csendes tag

Ha rárakom a számitógépre közvetlen a hálózati kábellel akkor nem ismeri fel és azt irja ki, hogy a helyi kapcsolat nem rendelkezik ip konfigurációval.
Ezért próbálom routeren keresztül lan portra dugva látja
és ott bejön az ip cam ablak.
CMS_Pro_v3.47.7. felraktam, de az vmi jelszót kér admin admin nem jó.
és ha a gép nem látja a camerát vagy a routeren nem tudok belépni akkor addig nem lehet menedzselni sem gondolom én?
Ha valaki találkozott már ilyennel jó lenne tudni mi a következő lépés és valahogy müködésre birni.
kösz a segitséget mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#8084) lappy válasza Wolfs (#8083) üzenetére


lappy
őstag

ez alapján kellene

password: 1111

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#8085) lappy válasza < CyberBob > (#8082) üzenetére


lappy
őstag

A régebbi felvételeket törli, de csak akkor ha elért egy minimális helyet a fennmaradó SD szabad kártyán.
Azt olvastam hogy van akinek 10 másodpercet küld el. Talán egy frissítés megoldja, de ez nem 100%. Amúgy megnövelni változtatni nem lehet (sehol nem olvastam erről)

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#8086) Wolfs válasza lappy (#8084) üzenetére


Wolfs
csendes tag

köszi.
Megnéztem,telepités után szeretné ha megadnám az új klienst camerát ip cimet port cimet ami online élőkép stb miatt kelene , de ezt csak akkor tudnám ha azonositanám a kamerát bárhogyan ami sajnos nem megy azon kivül, hogy rajta van az ip cime meg az h a jelszó admin amivel semmire sem mentem.
vagyis nekem ez magas de ha jól értem oda kéne eljutnom, hogy látja a szgép a camerát böngészőböl be tudok rá lépni és utána mehetne ez a segédprogram vagy rosszul gondolom?

[ Szerkesztve ]

(#8087) lappy válasza Wolfs (#8086) üzenetére


lappy
őstag

Ezt a menüt próbáld meg
New Device Register - benne van a leírtakban amit linkeltem

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#8088) Wolfs válasza lappy (#8087) üzenetére


Wolfs
csendes tag

Próbáltam.
Remote Site Connection Setup
De nem látja a camerát a gép ezért ez a segédprogram sem tud vele kapcsolatot létrehozni, hogy aztán új eszközként fel lehessen venni.
New Device Register
Ha jól látom és amit visszaolvastam abból derült ki, hogy routerra rakva lan portra látni fogja a gép és úgy be lehetne lépni a camera vebes felületére ahol lehetne menedzselni megadni a nevét vagy azt, hogy vezetéknélkül hogyan sugározzon milyen név vagy jelszóval lehessen rá online belépni.

Eddig szeretnék eljutni ha volna valaki aki le tudná irni hogyan csinálta vagy akinek volt ilyen camerája vagy van ebben tapasztalata.
Hogyan lépet be a felhasználó felületre vagy mi lehet a megoldás a router részét nem értem lehet ott kellene állitani még valamit.
Sajnos eddig jutottam.

(#8089) Wolfs


Wolfs
csendes tag

Még annyi, hogy most már a routerben is megnéztem milyen ip cimet oszt ki a kamerának ha DHCP akkor ott látni fogjuk aztán bejött az ablak és akkor beugrott, hogy talán itt az olalon olvastam, hogy explorerből kellene megnyitni a camera ip cimét és nagyon fasza :) beirtam bejött az ablak admin admin és ment egyből ha valakinek lesz ilyen akkor igy menni fog elötte még leszedte ezt a bővitményt magától NVOCX_setup feltelepitettem és kész bejött a kép.
köszönöm a segitséget!

Lappy az a menedzselő program az most vagy máskor még jól fog jönni :N

Most még szedtem össze rá telefonos alkalmazást és asztali verziót mert ez a része megvan de most jön az, hogy távolról szeretnék belépni rá és esetleg e-mailban értesitést kapni meg ami kellene, hogy mozgásra rögzitsen NVR rögzités vagy felhőbe feltöltés vagy ilyesmi amin gondolkodok mert amikor bejöttek hozzánk akkor igazán jól jött volna egy ilyen.
Ha ebben van tapasztalat tanács segitség szivesen veszem.

(#8090) ΞΔGLΞ válasza < CyberBob > (#8082) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szia!

A kártyát hagyd, ha megtelik, ahogy írod is, törli a régit.
Igen 6 sec, de az csak egy butított minőségű "bemutató", hosszabbítani nem lehet, viszont telefonról egyből oda tudsz lépni a teljes FHD anyaghoz.

(#8091) Apooca válasza bigrock (#8075) üzenetére


Apooca
tag

Megrendeltem, már csak 1 db. van, majd meglátjuk...

Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430

(#8092) fireman123


fireman123
őstag

Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni IP kamera vásárlásban, használhatót szeretnék, persze nem horror áron :), nem igazán értek hozzá, az alábbi paraméterek szedtem össze olvasgatás után:

1. verzió:
- kültéri, WIFI-s, éjjellátó is, SD kártyára rögzítsen, riasszon mobil appra, fix, minél nagyobb látószög,

2. verzió:
- kültéri, WIFI-s, éjjellátó is, SD kártyára rögzítsen, riasszon mobil appra, appról (esetleg pc-ről is) forgatható kivitelű

Családi ház bejárati részét (előkert, kocsibeálló) figyelné.
Kb. 50e-t (esetleg picivel többet, ha "megéri" a plussz) gondoltam rákölteni, megfelelő minőségű kép elvárás lenne (nincs tapasztalatom, így nem tudom hány Mp-es a jó).

Mekkora sd kártyát kellene fogadnia, hogy ne teljen be gyorsan? ...folyamatosan rögzítenek, vagy csak ha mozgást érzékelnek?

[ Szerkesztve ]

(#8093) MuNy3Z


MuNy3Z
csendes tag

Sziasztok!

Egy amatőr kérdésem lenne. A képen látható megoldást tervezem. A 3 IP kamera (PoE), 3x30m UTP kábel már meg van. Az lenne a kérdésem, hogy mire van még szükségem? NVR nem lesz, én úgy gondoltam, hogy egy PoE switch-re kötöm a kamerákat, ami megy a router-be, onnan pedig a PC-re. Ez így működik vagy kell még más is? Esetleg olcsóbb alternatíva?

[ Szerkesztve ]

(#8094) lappy válasza MuNy3Z (#8093) üzenetére


lappy
őstag

Nem kell más hozzá így működni fog. egyedül vmilyen rögzítő szükséges (PC, winyó vagy felhőbe akarod rögzíteni?
Milyen IP kamerát használsz majd?

[ Szerkesztve ]

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#8095) MuNy3Z válasza lappy (#8094) üzenetére


MuNy3Z
csendes tag

Egyenlőre PC, később NAS. BESDER 6024PB 2.8mm Wide IP Camera 1080P.
Switch-et milyet érdemes venni? 4 portosnál nem kell több.

(#8096) bigrock válasza MuNy3Z (#8095) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Pl.

(#8097) MuNy3Z válasza bigrock (#8096) üzenetére


MuNy3Z
csendes tag

Köszi.

(#8098) < CyberBob > válasza ΞΔGLΞ (#8090) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Még párkérdés. :)
Ki lehet valahogy másolni a kártyáról (gondolom a megnézett részeket sem a telefon tárolja?) a felvételeket?
Ha igen muszáj kivenni a kártyát, nem lehet wifin ketesztül? Milyen formátumban rögzít?

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#8099) fireman123 válasza < CyberBob > (#8098) üzenetére


fireman123
őstag

sziasztok, ...csatlakoznék a témához még egy kérdéssel (én is tervezek venni esetleg ennek a kültéri változatát: Xiaomi Yi Outdoor):
- kb. mennyi MB helyet foglal mondjuk 1 perces felvétel a kártyán (ha jól tudom max. 32GB-os kártyát kezel, ki szeretném nagyjából számolni, hogy mekkora időtartamú felvétel fér a kártyára)

[ Szerkesztve ]

(#8100) tuki2200


tuki2200
senior tag

Sziasztok, bekötöttünk egy kamera rendszert, a kamerak mennek, van egy kozponti DVR meg iranyito doboz ott lehet allitani mindent, de halozaton kivulrol tehat ha nem ugyan azon a WIFI-n vagyunk nem tudunk csatlakozni a kamerakhoz, pedig pont ezert lett csinalva, hogy a helyet tavolrol is lehessen figyelni :( tudna valaki segiteni mit kellene csinalni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.