- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Gython #148823 üzenetére
Ovos ill magánklinika adja be...valakinek elég négy ampulla de valakinek 8 is kell...immunrendszertől is függ de főleg attól mire és mikor allergiás valakinek egy szezon valakinek egy évig is jó...ezt az orvos is figyeli majd.
Én 5 darabra vagyok most 5 keresztes ami a legsúlyosabb, Por, tyúktoll, üröm, parlagfű, gomba, vannak még de azokat nem érzem,
Ebből én a parlagfűt érzem a legjobban és akkor szoktam előtte beadatni egy hónappal az injekciókat.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Gython #148823 üzenetére
Nem a C vitamin miatt jó, azt immunerősítésre írja.
Fürtös menta hajtás, mezei kakukkfű hajtás, lándzsás útifűlevél van benne.
Ez állítólag kimondottan allergia ellen jó.A C vitamin tartalmú a csipkebogyó, szederlevél, málnalevél a feketeribizli-levél, melyeket langyos vízben kell áztatni legalább egy órán át, ha azt szeretnénk, hogy megőrizzék C-vitamin tartalmukat.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Gython #148798 üzenetére
Én most rendeltem ilyen teát, és elkezdtem inni.
Kollégám azt mondta, hogy neki lecsökkentette a tüneteket.
Megpróbálom most ezt a módszert, mert mégiscsak természetes.
Mondjuk annyira nem bízok benne, főleg úgy hogy én nálam brutálisan erősek a tünetek.
Gyógyszer nélkül tényleg nagyon durva, hogy milyen reakciókat vált ki....
De amúgy meg minden betegségemnél próbálok természetes gyógymódot keresni és nem egyből gyógyszerhez nyúlni. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Gython #148798 üzenetére
Nekem áprilisban meg szintén parlagfűszezonban van szenvedés.
Amikor nagyon bedurvul a dolog, én a momentason sandoz-t szoktam nyomni, ami egy orrspray, de szteroidos, szóval max 4 napig lehet alkalmazni, utána legalább 2 hét szünet. Viszont nagyon jó.Illetve ami bevált még gyogyó, és nem ilyen gyilkos cucc, az a Lordestin tabletta. 2-300 Ft között van, de csak vényre írják fel azt is.
Amúgy meg javaslom, amit egy ideje én sem tettem meg, hogy menj el allergiavizsgálatra, ott erre specializálódott orvosok adnak ennél normálisabb kezelést, és személyreszabott gyogyót, amit szezon előtt kell szedni csak egy rövid ideig, utána egész évre jól vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest