Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
Angel2014 #148801 üzenetére
DIPROPHOS brutál cucc azt én csak a végső esetben használnám. KO-zza az immunrendszert, emiatt le is állnak az allergiás tünetek. 2005 környékén nekem is olyan súlyosak voltak az allergiás tüneteim hogy Diprophos kellett. Hatott is rendesen, és mellékhatások nem jöttek ki, de azért óvatosan ezzel a cuccal ...
-
válasz
Angel2014 #148801 üzenetére
Én a cetirizintől másnap nem tudok létezni, annyira álmos vagyok tőle, mintha napokig nem aludtam volna. Nekem a Dymista orrspray vált be, igaz vényes és 5000 forint, de legalább hat. Nekem ezek a szemes allegrák, cetirizen, meg akárhányadik generációs hatóanyagok így önmagukban kapszulákban nem segítettek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest