Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Mindless
tag
válasz L|zsidoboz #4801 üzenetére
amen
-
csudri
őstag
Délután láttam egy bannert a BB.hu-n, amiben a Gyurmával reklámoznak valami Peak Performance nevű gyártó termékeit. Megnéztem, bazisok mindent gyártanak, használta már valaki a termékeiket? Főleg a fehérje érdekelne.
-
Mindless
tag
Ha lenne lovem vennek 4et
-
harry
veterán
Új BB.TV rész.
Benne tanácsok gerincproblémákra. Majd holnap megnézem, bár szerencsére ez engem nem érint.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
ithomas
őstag
válasz L|zsidoboz #4810 üzenetére
Nincs benne...gondolom hogy sajnálod!
Viszont az magyarázza már el valamelyik koxmátyás( ),hogy milyen cucctól tudott 14 hét alatt 44! kilót befogyasztani?
Gondolom nem karnitin....
DNP?Vagy milyen cuccok vannak még amivel ezt meg lehet csinálni?MOD:Jahh...Béciről beszélek amúgy...
[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
Janesz
őstag
sziasztok!
rég nem jártam erre,mert nem edzettem,egyéb problémáim voltak stb..
de a lényeg : 2 hete elkezdtem készülni a december 4-én megrendezésre kerülő Vásárhelyi erőemelő háziversenyre.. (épp időben mi) nah mindegy..erőben még nem vagyok valami topp,de ez ugye érthető..viszont a tömegemet annyira nem vitte el a cica..fogalmam sincs,hogy lehetséges ez,de így van..napi kb 50g fehérjét vittem csak be maximum,és azt is szinte csak szemétből.
elkezdtem nyomni most a kreatint,aminek az eredménye az,hogy 100kg vagyok jelenleg,és szerintem fel tudok menni vele vagy 105kg-ig..ami jelen esetben nem sikerült időzítésileg túl jól,mert pont mire lesz a verseny addigra még erőt épp nem hoz még,csak tömeget..
nah de nem baj..
pár adat:
fekvenyomás max: 165kg
guggolás max: 210kg
karom jelenleg hidegen 47cm kb de mértem már 48-at is durranva épphogy nincs meg az 50cm
combom: 73cm
mellkasom : hidegen 128cm durranva 132cm
derekam pedig 85cmszóval igen fedett vagyok,de talán ez lehet az oka,hogy nem fogyok olyan könnyen izomból..
de itt egy kép rólam ami a mai edzésen készült..csak bicepsz volt ma,az is csak lájtosan..szerintem eleget tettem Márk kérésének és írtam valamit..
üdv mindenkinek és egy a lényeg..NEFOGGYÁÁ Le! -
Boci_83
őstag
Na fasza! Könnyű akinek a verebek hordják össze az izmait.!! Egyébként nekem is összehordhatnák, mert egy ilyesmi testalkatot elviselnék magamnak én is.! És én nem vagyok langyi, ne értsd félre Arra megvannak itt a fórumon az emberek...!!
Kinek a beszólása volt ez a NE FOGGYÁ LE? Már mástól is hallottam... Mert a ne fürgyé le eredetét azt ugye tudjuk...
-
Boxer001
veterán
Rendeltem én is ebből az olcsó ON-ból, kiváncsi leszek...de nem hiszek benne.
-
Manitou
veterán
Amúgy nem értem boxer miben bízik, mikor nekem azt mondta már kapott tőlük egy sms-es értesítőt. Amit én is bepipáltam
Neki ezt írták :
Tisztelt vásárlónk!
Sajnálattal értesítjük Önt, hogy jól be lett szopatva, nem is értjük, hogy hihette ezt el, idióta patkánypondró, viszlát -
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #4826 üzenetére
Van aki őszintén felvállalja gondolatait...
bandus
Az enyémben még "picit" több van. -
Woodslave
félisten
karbantartás miatt zárva
Komolyan mondom annak ellenére hogy ügyvéd(jelölt) vagyok nem vagyok az a jogászkodós típus, de ezt nem fogom most hagyni"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Janesz
őstag
válasz BÁ Nutrition #4826 üzenetére
rohaggyatok meg TI!!
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #4837 üzenetére
ilyenkor amikor látom,hogy hosszú még az út és milyen gyors a hanyatlás (legalábbis erőben ) akkor nekem is elmegy a kedvem..
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
az msn szerint Bubi vén pöcs lett
de azért boldogot neki
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #4846 üzenetére
De ez amúgy tényleg elkeserítő. Micsoda egy rohadék ez a János. Ide jön és a maradék életkedvünket is eltiporja.
Szerk.: igaz ez nála bevett szokás. Utálatos egy fickó.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest