Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz L|zsidoboz #4891 üzenetére
Berecz Árpád, ezért Berci Konditerem. Nyáron klíma, télen padlófűtés. A gépek tökéletesen működnek(melyeken én dolgozom- a lepattogzott festék ellenére- számomra ugynannyira kényelmesek és hatékonyak mint a SZOTE Technogym gépei, vagy a pécsi F3 GYM80 gépei, de lehet csak megszokásból). Azt nem tudom másnak mennyibe kerül, gyanítom 3K, eléggé különleges eset vagyok
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
válasz L|zsidoboz #4902 üzenetére
Ha délután belépek proteinért/kreatinért akármiért, mindig vannak benne, elmondások szerint hetente talán 1 alkalommal van délután pár órára tömeg.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Boxer001
veterán
Ennyit a fehérjéről cumizzanak le:
Kedves Vásárlónk !Sajnálattal értesítjük, hogy a szombaton leadott rendelését nem tudjuk teljesíteni.
A Weboldal frissítése miatt hibák léptek fel a programban, így például az Ön által kért:
On 100% Whey 4,7 kg-os nem 7.130.- Ft, hanem 21.760.-Ft!
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel: Sportika Europe KFT.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Boxer001 #4904 üzenetére
Ha valaki nagyon ráér velük szarakodni az hivatkozhat az általam linkelt képre,mert ott rajta van minden lényeges.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Mindless
tag
Kurva anyjukat most kaptam tőlük mailt, hogy száradna beléjük a szar
-
Boxer001
veterán
válasz L|zsidoboz #4906 üzenetére
Ezen mi a vicces?
Viszont most komolyan írok nekik választ, csak ennyi lesz benne:
ADKA
Szerk.:
megtörtént.[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz Mindless #4913 üzenetére
Én mellettetek állok, ne legyen félreértés, de azért azzal szerintem mindenki tisztában volt hogy ez csak elírás lehet semmi más, főképp hogy tudtuk foldozzák a weboldalukat.
Az más kérdés hogy ilyenkor milyen jogokkal rendelkezik a vevő, egy emilt a fogyvédőkhöz megérhet a dolog.
Möhe: edzés előtt eszel másfél órával, 3 óránként eszel, akkor edzés után hogy a lópikulába nem jön kajatime? Neked 10 perc összevissza egy edzésprogram?
Ελευθερια η θανατος
-
-
Möhe
addikt
válasz L|zsidoboz #4917 üzenetére
Most értem haza és már iszom is a turmixot,de úgy habzik (vaniliás volu35) mint anyám szája mikor suliból egyest hoztam haza matekból.
-
Boxer001
veterán
válasz Bubee82 #4921 üzenetére
Az egy dolog, hogy lehetett sejteni a dolgot (én konkrétan esélytelennek gondoltam)...de azért engedd már meg, hogy "pattogjon" egy picit rajta az ember. Gondolom te nem rendeltél...azért ekkora a pofád, most meg örülsz, hogy nem sikerült. Na ez a szánalmas fiam.
God
Jó móka volt, köszönjük. Nem perelek én senkit, egy ADKA-t írtam csak.
Manitou
Nem mondod.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #4925 üzenetére
fogok is nyugodtan, nekem ingyér van
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Bubee82
őstag
-
Boxer001
veterán
válasz Bubee82 #4929 üzenetére
Te ez az utólag okoskodó kötsög fajta vagy? Viszlát.
Szerk.:
mi a magyar szokás? Az, hogy lófax bérek mellett drága minden, és kihasználná az ember a lehetőségeket? De okos vagy bazzeg... X év múlva remélem jól pofánbasz a fiad...
Álljál vissza a helyedre kertitörpe.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
-
End
csendes tag
Üdv!
Egy borzasztó amatőr kérdést tennék fel, de fontos lenne.
Hogy lehet az oldalsó-hátsó vállizmokat erősíteni, növelni, karakteresre formálni (cél vállszélesség növelése) otthon:
- egy- v. kétkezes súlyzóval(milyen gyakorlatok);
- súlyzó nélkül milyen gyakorlatokkal (pl tolóckodás?);
- konditeremben (melyik gép, milyen gyakorlat)?Köszönöm előre is!
-
Thom!
veterán
válasz L|zsidoboz #4886 üzenetére
én olyan helyre nem mennék ahol tele van tükörrel meg koxállatokkal mint pl Szvse
pl életem legnagyobb fejlődését dohos pincébe értem el csak onnan elloptak mindent azt oda se mentem le többet, meg időm se sok van, így otthon vagy néha suliba edzegetek módjávallehet visszanézek majd erőtérbe, de az egy kicsit kicsi meg nem olcsó közel 5K, de jár hozzá 5db szoli plusz szauna
-
Vandit.
addikt
Súlyzó nélkül a fekvőtámasz,
kétkezes rúddal hátad mögött könyök felhúzás,
egykezesekkel meg döntött törzsű oldalemelés.
Gépeket szerintem hanyagold.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Möhe
addikt
Csak azt nem tudom,hogy napi 2 turmixot igyak vagy elég egyenlőre az 1 ?
-
End
csendes tag
Köszi emberek!
-
Bibby
addikt
Hm...ez így elég "hülye" kérdés...azért iszod ezeket, hogy könnyebben be tudd vinni a megfelelő ch és fehérjemennyiséget (plusz ébredés valamint edzés után azért is mert gyorsan felszívódik). Ha van egy étrended, tudod miből mennyi kell, és megtudod kell-e turmix. Persze legegyszerűbb azt mondani hogy igyál nyugodtan kettőt, az a többlet nem árt, csak hátha spórolni akarsz.
Ελευθερια η θανατος
-
End
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #4938 üzenetére
Döntött törzsű?
Előre dőlök?
Karok, hogy mozognak? -
Vandit.
addikt
Leülsz egy padra,rádőlsz a lábadra és oldalemelést csinálsz v. beállítod a padot kb 30 fokra lelógatod a karod súllyal akaezedben és emeled oldalra.
Igaz nem engem kérdeztél,hanem a Nagy MestertA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Bibby
addikt
Szerintetek ez jó lehet edzés alatt? Vagy láttam izotóniás pezsgőtablettát, az is egész olcsó volt, csak most nem találom.
Ελευθερια η θανατος
-
Vandit.
addikt
-
End
csendes tag
köszönöm, Uraim mégegyszer
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest