Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #36155 üzenetére
így van, aquariust iszom én is, ezen kívül a fonte verde és a nestlé a jó, a többit nem szeretem, az ízük is rossz, árban meg sokkal többe kerülnek
One Ring to rule them all
-
Xbody
csendes tag
Helló!
Most kezdek bele egy jó kis MHP kombóbaMHP A-BOMB
MHP Cyclin
MHP Dark Matter Áfonya
MHP TRAC EXTREME NO
MHP SIMPLY WHEYMi a véleményetek a stack-ről?
[ Szerkesztve ]
http://testepites.linkpark.hu/ http://bodyshop24.lapunk.hu/ http://testmester.linkpark.hu/
-
m4rc!
őstag
Ezt próbálta már vki? Érdemes lenne venni?
Vagy, ha tudtok ajánlani egy minőségi tömegnövelőt, amibe nincs kreatin az is jó lenne...We are analog players in a digital world
-
P00By
nagyúr
-
Xbody
csendes tag
Egy kis látnivaló [link]
http://testepites.linkpark.hu/ http://bodyshop24.lapunk.hu/ http://testmester.linkpark.hu/
-
Markgx10
őstag
válasz Froclee #36174 üzenetére
Voltam ezen a meccsen is Békéscsabán, ráadásul a második félidőre már ennek a szektornak a széle felé álltam, mert szünetbe kimentem egy üdítőért és már nem volt erőm átverkedni magam a két szektoron
A berohanó gyerek általános derültséget keltett, de ő békéscsabai és a hazai szektorból ugrott be, persze röhögtünk nagyon, főleg, hogy alig tudták a hálóból kiszedni -
whitezo88
nagyúr
akkor viszlát
én ma csináltam egy 4,5-5ös edzést, kis kardióval is a végén, szétcsaptam magam rendesen, kellett ez a HB
-
Shodan
addikt
válasz Boxer001 #36180 üzenetére
üdv újra itthon [link] a hazai gyúrosok táborában
nekem a mellezés még mindig nem megy, komolyan már láb napot jobban szeretem, lassan nyakmögül többet nyomok mint fekve, akkor pedig nagyon elvan b@stva valami.Mindig úgy érzem a karom fárad el, de ez jellemző bicepszre is, ott is aló kart érzem jobban
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz Oracle #36183 üzenetére
hát mostanában mindig variálom, de mondjuk
bicepsz ülve 3 vagy 4x8,kiforgatós vagy sima
bicepsz állva 4x8
koncentrált bicepsz :3x8
scotpad 3x8mell:
fekvenyomás4x8
chessprest:4x8
tárogatás4x8
egykezesnyomás döntöttpadon:4x8
meg még valami+az mi hogy a trickóra gyanakszol? gyenge vagy erős? mert azaz egy amivel talán nincs gondom, azt mindig sikerül jól megedzeni.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Markgx10
őstag
válasz Shodan #36185 üzenetére
Nekem eleve alkatilag semmi mellizmom nincs, max két kis zsírcsomó a helyén , ráadásul semmilyen téren nem lehetek példa, mert edzeni is messze a legszarabbul edzek, viszont a fekvenyomást és a ferde pados nyomást mindig piramisban csinálom, addig a súlyig, amíg tényleg össze nem szarom magam Ezt még Janesztól tanultam és valóban nem rossz, sztem ezért van az, hogy ha kihagyok, ha még fehérjém sincs, nem hogy más, ha minden addiginál szarabbul nézek ki, akkor is nyomok 150 körül. Tudom nem nagy tanács, de addig kell erőltetni, amíg már meg akarsz halni és akkor erősödni fogsz. Szerintem... Ha eleve így csinálod, akkor nem szóltam
-
LOTR
addikt
nekem a háton kívül talán a mell fejlődik a legjobban, de kb úgy év elejétől, vagy nemtudommióta ezt a lassú szabályos gyakorlatokat csinálom, lassan leenged, megtart lent majd normál tempóban kinyomás
nekem egyedül a mell az amire azt érzem, hogy edzés végére majd le szakad, utána meg napokig izomláz - ha a lábat nem nézzük, és mindezt úgy, hogy max a súlyokon variálokOne Ring to rule them all
-
Shodan
addikt
válasz Markgx10 #36186 üzenetére
ha csak fele olyan szarul csinálnám mint te, meg két ilyen zsírcsomó lenne a mellizmom helyén már boldog lennék
egyébként én is szarásig szoktam nyomni, tehat ugy hogy az utolsó vagy ki se megy, vagy épphogy a 8-ból.
egyszer még karácsony előtt sikerült jól bedurrantani a mellet, és tudom milyenek kellene lennie, azóta próbálom elérni azt az érzést, de nem megy, akárhogy koncentrálok.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Bibby
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #36194 üzenetére
én 3-4 gyakorlatot szoktam csinálni de abból 2 szuperszettben megy pihenő nélkül.
mostanában így néz ki: 30 fokon smith gépen felmegyek közel maxig. aztán utánna még kis súllyal csinálok 2-3 bedurrantó sorozatot. aztán athúzás és 45fokos tárogatás megy szuperszettben. majd felső csigákat használva csinálok nyomásokat kb szemmagassághoz, de mivel be vagyok dőlve vehetjük olyan 30-40 foknak. ez nagyon frankón szokott hatni mert jobban tudok koncentrálni a mellem felső belső felére.
ezt kb 6 hete csinálom
holnap így változik valszeg: fekvenyomás, aztán 30 fokon egykezesek aztán áthúzás és 45 fokos tárogatás szuperszettben
ezt a tárogatást nemrég kezdtem el. eddig egyeltalán nem csináltam, talán az első egykét hónapban mikor elkezdtem az edzést. mert ugye már olyan burtális és hatalmas mellizmot sikerült építtenem hogy muszáj csinálni ezt is
amivel legjobban meg vagyok elégedve az a hasam bár bálnazsír az van rajta de brutál sokat erősödött simán megcsinálom a dragonflaget, ami 12x kilósan nem rossz szerintem jah hogy még penenésebb legyen az írásom ezért folytatom blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
és Márknakyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Oracle
senior tag
Arra gondoltam hogy gyenge a tricepsz azért nem megy a nyomás, nálam ez volt a gond azaz még küzdök a trickómmal de alakul Nem szoktad érezni nyomásoknál?
Mellre szerintem is sok az 5 gyakorlat, én 4et szoktam fekvenyomás 45fok tárogatás áthúzás de abból már csak 3 sorozat, a nyomásoknál piramisban a csúcsig(bexarásig).
Próbálta már valaki a six star hiperszuper kreatinját?? Tervezem hogy kipróbálom idáig cellmasst nyomtam no xploddal elég ütős páros
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #36195 üzenetére
Ritkán nézek ide mostanában, de az ilyen brutál HSZekre mindig felkapom a fejem (ki ez az állat, aki ilyen sokat ír)...
Aztán kiderül, hogy tényleg egy állat.Jah.. ma hát-tric-has volt +10 perc futás. Jól sikerült, bár sajna még vissza kell fogjam magam a váll miatt, buzi lehúzásnál is éreztem kicsit, meg az evezésnél. De nembaj, lesz ez még ígyse.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Mekkoramá...
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #36198 üzenetére
Azt most lekopogom, de jól, tehát megérte a fokozatosság eddig.
Most a vállra kell figyelnem. Érezhetően baja van még, mert a mozgástartománya is eltér a másik oldaltól. Börtöntricepsz is sztornó volt ma emiatt, leengedéskor irdatlanul megfájdult múlt héten, még azt a tartást nem bírja.
Tehát extrán figyelek minden gyakorlatra, ami nem váll, arra is. Aztán csak jó lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok