Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Mivel a nyári gumi ajánlásotokkal (Michelin Primacy 4) megvoltam elégedve, ezért keresnék valami téligumit is a szekérre. Van valami jó ajánlat?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz 2ozzmexy #51713 üzenetére
Miért hagynám el?
Cseréltem már kereket defekt miatt. Az meg számomra egyáltalán nem releváns információ, hogy éppen tőcsavaros-e az autóm kereke, vagy sem.
Amúgyis mindegy lenne, ha tudnám is, mert mindent a szervízben csinálnak, egy sima olajszintet nem nézek
Inkább én mutogassak rájuk, hogy ezt nem csináltátok meg, azt sem, minthogy bármikor is azt hallgassam, hogy össze lett kókányolva. De ez az én véleményem. Lényegtelen is.#51715 pepe091 Hívtam szegényt, csak gondolom dugig vannak munkával, mint mindig, engem meg sürget az idő, azért gondoltam, hogy vállalkozom a műtétre
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Csak annyit írnak a számlán, hogy 50-100km után a csavarokat jó volna utánhúzni
-
Laraxior
titán
Az új felniket gumival elég ha csak én feldobom, vagy azért szerelő jobb ha ránéz a masinájával mielőtt felkerülnek?
-
Laraxior
titán
válasz Killer01 #51664 üzenetére
Hja, de en pont megyek haza par naora, bayernbe meg az osztrakoknal szokott eleg rossz helyzet lenni ho szempontjabol szoval kicsit tanacstalan vagyok.
Aprilisban muszakim van, szoval mindenkeppen le kell cserelnem..
Amugysincsen kerékőr rájuk, otthon meg sanszos, hogyha csak csavarni kell, akkor meg is teszik az ejszaka*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Megjottek a Michelin gumik, meg a felnik, felnire szerelve
De baszhatom, mert ket napja esett a ho elotte meg 20fok volt*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Gergőke88 #51554 üzenetére
reifendirekt.de
Kompletten mindent onnan. De még varom a visszajelzest, hogy van-e raktaron, mert a Contitnentalos rendelest visszadobták. Mondjuk ezzel a Michelin gumival majd' 400€-val dragabb a pakk, szoval nagy remenyt fűzök hozzá*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Módosítottam a rendelést az itteni javaslatot figyelembe véve
PROLINE PXF matt bronze 8.0 x 18 (LK 5/120, ET 35)
Michelin Primacy 4 245/45 R18 100WRemélem beválik, mert akkor marad az autó még egy két éves műszakis ciklust
-
Laraxior
titán
válasz rbalint88 #51474 üzenetére
Szuper, mert sztornozták a rendelesem, rossz árat irtak ki.. Még jol isnjartam volna.
Akkor nezek masik gumit, mondjuk azt a Michelint.Sima szedan, csak ugye a csomagterajto nem nyilik a hatso ablakkal, igy nem tul nagy a nyílás
-
Laraxior
titán
Ha egyben rendeltem felnit es gumit, akkor mekkora az eselye annak, hogy már raszerelve kuldik, es nem mindent kulon dobozban?
Illetve mi a tapasztalat a Continental PremiumContact 6 gumival? Latom van belole 3-as, 5-ös számú is.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
A szám és a betűkombináció mit takar a gumiknál?
Úgy értem az enyémen van 255/50 R17 és ez van utána: 101W
ez a 101W érdekelne.. láttam hogy van másféle betűkkel és számokkal is*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest