Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Hiába duplás, számomra borzasztó unalmas a pizzázás. Nemrég volt alkalmam kipróbálni, gondoltam hátha nem csak a robogóval lehet menni, szóval csináltam egy "tipikus futár kocsit", ami egy szándékosan gagyin pimpelt Blista lett, fekete színnel, enyhe sötétítéssel, valami debil felnivel. Motorikusan azt hiszem semmi nem volt rajta, hiszen ezeken a tuning a valóságban is a sportlégszűrő szokott lenni
, erre a mission indításakor rátett arra az iszonyat lassú vacak robogóra. Azt hittem elalszom közben.A Special Cargo meg tök jó, hogy duplán fizet, csak éppen nem lehet egyedül csinálni, legalábbis amikre gondoltam, hogy rámegyek, mind többszereplős volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, erre a mission indításakor rátett arra az iszonyat lassú vacak robogóra. Azt hittem elalszom közben.
CactuS