Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Persze, alapvetően én is repülővel próbáltam meg, kivéve az egyiknél,
és ekkor kezdődött a fentebb taglalt sztori.amikor a repülőről felülnézetből kéne ledobni bombákat, abban is béna voltam, szóval inkább leszálltam a francba, bepattantam a kocsimba és sticky bombbal elintéztem mindent. Két robbantandó hajó is volt benne, a gond akkor lett, amikor kiderült, hogy egyikben van a szajré. A másik esetben vadászgépeket kellett leszednem szintén vadászgéppel, azzal nem volt gond, leszedtem mindet, közülük az egyiken volt az áru, persze a tenger felett, szóval a víz felszínen landolt. Lehet le tudtam volna szállni olyan alacsonyan, hogy már felvegye az árut, ezt nem tudom, mert nem tartottam reálisnak, hogy úgy felkapom, hogy ne kerüljek gépestől a vízbe, így kiugrottam belőle Opressorom nincs, próbálom a lehető legrealisztikusabban játszani a játékot, de a helikopter és a hidroplán jó ötlet. Eddig mindig azokkal a gépekkel mentem, amiket lerakott a reptérre Ron, hogy azzal végezzem el. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentem azzal vissza. Ha veszek egy helikoptert (egyébként is tervben van), akkor ha lekérem akkor úgy fogja nagyjából elhelyezni, mint ha egy autót hívnék le, vagy pedig a legközelebbi reptérre teszi le? Ugye a hajókat mindig a legközelebbi kikötőbe teszi például.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

CactuS