Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz ledgeri #96236 üzenetére

Persze, alapvetően én is repülővel próbáltam meg, kivéve az egyiknél, amikor a repülőről felülnézetből kéne ledobni bombákat, abban is béna voltam, szóval inkább leszálltam a francba, bepattantam a kocsimba és sticky bombbal elintéztem mindent. Két robbantandó hajó is volt benne, a gond akkor lett, amikor kiderült, hogy egyikben van a szajré. A másik esetben vadászgépeket kellett leszednem szintén vadászgéppel, azzal nem volt gond, leszedtem mindet, közülük az egyiken volt az áru, persze a tenger felett, szóval a víz felszínen landolt. Lehet le tudtam volna szállni olyan alacsonyan, hogy már felvegye az árut, ezt nem tudom, mert nem tartottam reálisnak, hogy úgy felkapom, hogy ne kerüljek gépestől a vízbe, így kiugrottam belőle és ekkor kezdődött a fentebb taglalt sztori.

Opressorom nincs, próbálom a lehető legrealisztikusabban játszani a játékot, de a helikopter és a hidroplán jó ötlet. Eddig mindig azokkal a gépekkel mentem, amiket lerakott a reptérre Ron, hogy azzal végezzem el. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentem azzal vissza. Ha veszek egy helikoptert (egyébként is tervben van), akkor ha lekérem akkor úgy fogja nagyjából elhelyezni, mint ha egy autót hívnék le, vagy pedig a legközelebbi reptérre teszi le? Ugye a hajókat mindig a legközelebbi kikötőbe teszi például.

Új hozzászólás Aktív témák