- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bug-ok (főleg script bug-ok) mindig is voltak, és lesznek is a GTAO-ban. Én mostanában megint meg szoktam csinálni, átlagban heti 2-3 Cayo Perico-t. Igaz, én s Series X|S-es kiadással játszok jelenleg addig, amig bent marad Xbox Game Pass-ban, vagy amig le nem jár a Game Pass Ultimate előfizetésem (mivel nincs X|S konzolom így csak Cloud-ból tudok vele játszani).
És ez alapján én azt tapasztaltam, hogy nem, nem változott bent semmi. Mindenki ugyan azon az útvonalon közlekedik mint eddig. Természetesen - ahogy az elején írtam - script bug-ok bármikor elfordulhatnak, de eddig (a nerf utáni) kb. 30 Cayo Perico alatt én talán pár alkalommal tapasztaltam ehhez hasonló problémákat. Mondjuk az igaz, hogy a liftajtó az mintha nehezebben nyílna ki néha (közelebb kell menni hozzá), de én általában 10-ből 9 alkalommal megtalálom a kulcsot, és akkor lent megyek be. Illetve a fenti őr esetében már a Heist megjelenése óta megvan az, hogy vagy nem mozdul el. Olyan még nem volt nálam, hogy nem ment végig.
A Plata féle random riasztások meg mindig is megvoltak ebben a játékban. De ugye ő, a speciális GTA V: Plata Edition-el rendelkezik (bár igazából nála minden dolog az
), ahol olyan bug-ok és problémák, meg dolgok vannak a játékban, amik senki másnak a világon nincs. -
Plata
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Valamit variáltak.Nekem a riasztó akkor is megszólalt amikor még senkit nem öltem meg.A csatornán mentem be,kosatkával,elindultam felfelé a lépcsőn be céloztam az első pasit aki háttal volt és mielőtt lőhettem volna a riasztó be indult,pedig senki nem látott meg.Oda nem is lát egy őr sem.Inkább újra kezdtem az egészet,de hiába,a riasztó akkor is megszólalt amint a fő loot a zsákomban volt.Meg próbáltam újra de már idegesen,és hiába.Ha a loot megvan a riasztó megszólalt.
Ui:jujtúb valamiért nem engedi hogy GTA online videót nyilvánosra rakjam,egyszerűen privátra teszi. -
Plata
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Örülök ha segìtett.
Úgyvettem észre ha kosatka-val mész és van búvárruhád nem jön elő.
De ha rebreathert használsz akkor igen.
A videómat meg nem tudom átállítani nem privátra.
Csak pörög jujtúb és nem történik semmi.
Lehet valami nemkóser benne? -
Plata
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nézd én azt tapasztaltam hogyha kosatka-val mész és az a menekülő út is akkor nincs gond és a játék egyből észreveszi ha eljutsz bizonyos távolságra szigettől.
Azonban ha nem kosatka-val mész és nincs búvárruhád a játék nem veszi észre hogy elég messzire jutottál.Amíg nyomod az úszás gombot biztos nem.De ha megállsz elég távol és kicsit vársz akkor lassan de felfogja.
Ha nem búvárruhával mész a szigetre,a heist előtt töltsd fel a táskád rebreather-el.
Lehet hogy a heist ad neked,de abban ne bízz.
Ezért szeretem a Kosatka-t.
[link] -
Plata
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gondolom billentyűzettel tolod.
A játék néha bebugol és amíg úszol nem akarja befejezni.
Ne ússz tovább. -
Plata
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szia.
Az mc klubházas motor eladással nem igazán foglalkozom.
De van ugyanilyen meló csak kocsikkal.
Az auto shop nevű helyen egyszerre két verdát lehet kapni eladásra és tuningolni kell majd kiszállítani.Na persze nem fix összegért,mert attól függ jó verda-e vagy sem.
Ott is rapszodikusan adja a kocsikat be,van hogy zsinórban jönnek az autók és nincs is időm eladni őket,van hogy semmi jó ideig,ilyenkor melózni kell valamit és be adja.
Ha elmegyek cayo perico heist prep-re atól általában be indul.
Mondjuk én nem pénz miatt csinálom,hanem heccből,mert a kocsi eladásnál számít az is hogy eltalálod-e a vevő ízlését és tetszik neki a verda,vagy elküld melegebb éghajlatra.
Én heccből kurvát is szoktam mellékelni a kocsikhoz.
-
Heller2
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Írták a fiúk, lányok feljebb, hogy freemail, ccitromail nem játszik, oda csak üres levél fog jönni...(már ha ezzel használod persze)
-
the_mad
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát, először is a leveleződ webes oldalán nézd meg és tedd át a levelet a beérkezett üzenetek közé, ne a spamba legyen. Ha úgysem jelenik meg akkor pedig: https://support.rockstargames.com/categories/200013306?step=a4edf309
Sok szerencsét hozzájuk!!
-
Plata
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Persze,belépsz a socialclubba és onnan letöltöd.
(#66810) szTotyy
Te neszólj semmit,szerintem te voltál aki teli rakta babgázzal a sessiont.
Attú vót köd. -
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azóta sem sikerült? Neten rákeresve is jobb gombot ír, meg hogy aztán még valamit kell nyomni, de konzolos leírásokat ad ki, és nem tudom, hogy melyik konzolos gomb minek felel meg PC-n. De ha 2 percig keresed, sztem tuti rátalálsz a válaszra.
-
freeknight
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem igazán értem a kérdést, alapesetben a jobb egérgomb csak célzásra való.
Egy kutyás küldetés van, de ott semmit nem kell csinálni, magától követ a kutya, be kell ülni vele a furgonba. Aztán meg amikor el kell fogni a négert, akkor bal ALT-tal kell váltani a kutyára. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
tehat nem tudja senki, okkes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ahol olyan bug-ok és problémák, meg dolgok vannak a játékban, amik senki másnak a világon nincs.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CactuS