Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz homerhamm #93476 üzenetére

"Hogy visszatérjek a témához, én már elengedtem a GTA V-öt, mar csak 10-15 percre járok fel, meg pörgetni."

Ezen nem csodálkozom. Tegnap felmentem, gondoltam kikapcsolódásképp játszok egy kicsit. ... Egy igazi bughalmaz volt. Pedig eddig minden rendben futott és nem volt semmi probléma. ... Az Auto Shopba érkezett autó javításra. Kettesével ugrott a tételek között egy gombnyomásra. Le is, fel is. ... A karakterem amikor kiszálltam a kocsiból elkezdett ujjal mutogatni. (Én eddig azt sem tudtam, hogy tud ilyet) Hogy mi miatt, arra nem jöttem rá. ... Nightclubban ki kellett valakit dobni, megtaláltam a gyereket a mosdóban, nyomtam a gombot, hogy kivágjam, erre nem töltötte be scene-t, feladatkezelővel kellett leállítanom a játékot. ... Később Nightclub eladásnál az egyik ellenféltől felvettem töltényeket, és a kép közepén kint maradt a "töltény képe, +12". Semmitől sem tűnt el. Beszálltam kocsiba, ugrottam, semmi nem történt, ugyanúgy kint maradt. Ezután kiléptem a francba és elengedtem.

Elvileg ha minden igaz május vége magasságában lesz a GTA VI bemutatása, hát kíváncsi leszek mit sikerül kihozni belőle, mert ezek szerint annyira arra összpontosítanak, hogy a GTA Online-t teljes mértékben el is engedték.

Új hozzászólás Aktív témák