Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
"Hogy visszatérjek a témához, én már elengedtem a GTA V-öt, mar csak 10-15 percre járok fel, meg pörgetni."
Ezen nem csodálkozom. Tegnap felmentem, gondoltam kikapcsolódásképp játszok egy kicsit. ... Egy igazi bughalmaz volt. Pedig eddig minden rendben futott és nem volt semmi probléma. ... Az Auto Shopba érkezett autó javításra. Kettesével ugrott a tételek között egy gombnyomásra. Le is, fel is. ... A karakterem amikor kiszálltam a kocsiból elkezdett ujjal mutogatni. (Én eddig azt sem tudtam, hogy tud ilyet) Hogy mi miatt, arra nem jöttem rá. ... Nightclubban ki kellett valakit dobni, megtaláltam a gyereket a mosdóban, nyomtam a gombot, hogy kivágjam, erre nem töltötte be scene-t, feladatkezelővel kellett leállítanom a játékot. ... Később Nightclub eladásnál az egyik ellenféltől felvettem töltényeket, és a kép közepén kint maradt a "töltény képe, +12". Semmitől sem tűnt el. Beszálltam kocsiba, ugrottam, semmi nem történt, ugyanúgy kint maradt. Ezután kiléptem a francba és elengedtem.Elvileg ha minden igaz május vége magasságában lesz a GTA VI bemutatása, hát kíváncsi leszek mit sikerül kihozni belőle, mert ezek szerint annyira arra összpontosítanak, hogy a GTA Online-t teljes mértékben el is engedték.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Renault, Dacia topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Temu
- Óra topik
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CactuS