- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Silenzio #7595 üzenetére
Gondolom azt vágod, hogy szinte bármelyik géphúzás instabillá teszi a rendszert! Nekem volt, hogy az beépített AiGear (Asus lap) full gyenge húzásánál kifagyott a gépem, "szakember" meg olyan húzott rajta, hogy csak na és soha nem fagyott ki. Az enyém most pl. nincs is meghúzva mert nem akarok kifagyni GTA4 közben és a sráchoz még nem tudtam elvinni az új konfigomat, hogy úgy legyen meghúzva, hogy azért ne kelljen a kékhaláltól tartanom.
-
Silenzio
addikt
Nekiálltam a játékban a netről csengőhangot letölteni a telóra, és resetelte ez a buzi a gépet...
Mekkora lol. Idáig egyszer sem fagyott. Lehet az AMD Fusion nem teljesen stabil?
-
Geryson
addikt
válasz
barnam_ #7590 üzenetére
De a rendőr megkerget ha több másodpercig ráfogod!
Kocsiból sokszor nem kirángatom az embert (pedig az kemény amikor arconrúgja és úgy szedi ki, vagy odaveri a fejét a kormányhoz), hanem ráfogom a fegyvert és lövés nélkül kiszáll és elfut.
Gondolom az alap, hogy ha ráugrasz egy kocsinak a motorháztetőjére, akkor a tulaj asszem ugat is, de nyomja a dudát mint a veszett majd elindul veled együtt, de sajnos ilyenkor le is esik el hamar Niko.
Jaja, vannak dumák, szoktam mosolyogni pl. amikor csattansz valakivel vagy elütöd.
-
snataniel
tag
Engem Nem Zavar!
-
ext06
csendes tag
Sziasztok!
Titeket nem idegesít, hgoy vezetés közben csak nagyon lassan követi a kamera a kocsit hátulról és csak az egér mozgatásával lehet követni rendesen. ill. úgysem igazán mert mindig vagy lesülyesztem vagy felemelem a kamerát.
Lehet ezzel vmit csinálni, hogy olyan legyen mint a régi GTA-kban:?
THX! -
Geryson
addikt
Alapbeállításnál a "SPACE" a védés, az "R" az ütés és "Q" a rúgás. Igazából én mindig rúgással kezdek és utána ütök csak ha kicsit gyengébb lesz a fószer. Hárítani eddig még nem hárítottam.
Úszni nekem magától szokott, ruhabolt meg kapásból a kecód mellett van, az első missziók között menned is kell oda, mert különben nincs randi...
Hú, a pénzszállítót este kipróbálom, ez nagyon tetszik! Tudjátok hol van faca eldugott hely? Nekem eddig mindig bejött, simán a móló leges legvége az utcánk folytatásánál! Sima körözéseknél odáig nem látnak el, simán meg kell állni a végén. Azt nem is mondom, hogy visszafelé a lépcsőn simán ronggyá tudod törni a kocsit.
Mod: lekéstem...
Aggregátor: Azért volt "véletlen", mert meg sem halt a szerencsétlen (legalábbis előttem nem), gondolom ezért kaptam 3-ast de jómagam is elcsodálkoztam.
-
Rusher
őstag
A combat beállításoknál van egy Kick is azt nemtom most hirtelen mi a default
Ja igen...elgem lett a játékból..jobban mondva nem "a játékból", mert az tetszik csak nem tudok vele játszani
Patch után a mentett állás betöltésénél ismeretlen hibaüzenettel kilép ergo a játékig el sem jut....uninstall majd re mindent beállítottam ahogy előtte ment normálisan (commandline, contig stb...) patch nélkül, elindul a játék textúra ohne tehát nem látszik a ház belülről hanem állok a levegőben és látom messze, hogy mennek az autók a levegőben....semmit nem lehet vele csinálni...alt+tab akkor megjönnek a textúrák lépek kettőt és "GTA IV.exe hibát észlelt..." 10x szer megpróbáltam semmit nem lehet vele csinálni
Uninstall...lesz@rom...játszanék vele, de így...csak kínszanvedés az egész még ha 11x-re elindult volna normálisan is már nem lett volna kedvem vele játszani.....sajnálom, de nekem eddig csak bosszúságot okozott ez a játék....mármint a játék tetszene és szeretnék vele játszani, de nem így....ez azért nevetséges....rohadjon meg az egész
-
Mans20
addikt
Hi
Valaki nem tudja hogy hogy lehet taposni Nikoval?mert eddig csak ütni tudtam az embert de amikor földre kerül akkor is csak ütni szokta.
Úszni lehet a gameba?meg vannak ruházati boltok legalább?most nem otthon vagyok nem tudok gamelni csak érdekel.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Geryson #7582 üzenetére
Akkor is kapsz 1 *-t, ha kötekedsz a rendőrrel
(pl. fellököd, nekimész párszor)
"Tegnap véletlenül arcon lőttem egy sörétessel egy rendőrt"
hogyan lehet valakit véletlenül arcon lőni?janeko: E-t nyomd meg 1-2x
de ha van utasa, akkor nem fog megállni. én piros lámpánál kirángatom az utastF-t kell hosszan nyomni hogy beszálljon hátra.
Mans20: Q-val rúg, ha az ellen a földön van akkor megtapossa.
Úszni lehet, de víz alatt nem, ruhaboltból pedig 3 fajta van. -
janeko
őstag
taxit, hogy lehet hívni, vagy ha ott áll, hogy tudok úgy beszállni, hogy elvigyen?
-
Geryson
addikt
Az milyen már, hogy ha b@szakodsz egy rendőr előtt egy kocsival (vagy éppen egy másik teszi azt), akkor rányomja a szirénát egy-egy pillanatra, hogy húzzál már?
Meg mekkora már, hogy ha a gyalogos rendőr elkap egy számára bünöző jellegű alakot, akkor elsikéri az első rendőrautóhoz, ahol a gyanusított be is ül szépen hátulra a gyalogos rendőr meg elindul és teszi tovább a dolgát.
Tegnap véletlenül arcon lőttem egy sörétessel egy rendőrt, kaptam is egy 3-as körözést. Persze a legtaknyabb autót kötöttem el, ami hamar szikrára is kapott. Kiszálltam, mire azonnal leszedtek és csodák csodájára látom, hogy nem vették el a fegyvereimet, merthogy nem épen tartoztattak le, hanem lelőve. Ezek szerint csak akkor veszik el a fegyvereidet ha az örsre visznek be éjszakázni? Akkor inkább mindig lelövetem magam...
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish #7579 üzenetére
Abban tényleg nincs.
Én sem akartam előről kezdeni, de ezt dobta a gép ! -
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish #7535 üzenetére
Nahh, problema megoldva.
Azért nem játszotta le a zenéket mert ékezetes karakter van a nevemben, ezt kiküszöböltem egy másik fiók megkreálásával ami nem tartalmaz ékezetes karaktart.
Igaz buktam a mentésemet és kezdhetem előről az egészet, de mostmár lejátsza a zenéimet !
-
barnam_
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #7569 üzenetére
Ezt kipróbálom, köszi.
Most jutott eszembe hogy a SA-ban rabolni is lehetett! Vagyis betörni házakba.Sh4rKy: ebben nem nagyon lehet. vagyis bűnözőket lehet elkapni, de pénzt én még nem kaptam érte.
(#7573) audi100td: tudom, de egyszer azok a melók is elfogynak.
-
Cool Face
aktív tag
Írtam egy szép szaftos levelet a Rockstar GTA IV supportnak, kíváncsi leszek mit válaszolnak rá.Ha már ilyen jól megcsinálták az optimalizálás.Az új patchről ne is beszéljek, több károm, mint hasznom lett belőle.Még bugosabb és lassabb lett...
-
BemAnyó
senior tag
válasz
kanmajom #7566 üzenetére
még lehet hogy lesz ilyen jellegű kieg, szerintem eléggé össze kéne kapniuk magukat a csúfos debüt után. Egyenlőre még azt se tudni hogy pontosan mi lesz a Lost and the Damned ben, meg hogy az mikor lesz pc re, és ez a patch se volt az a megváltó amit ígértek... tehát még jöhet ez-az... de az igazán zsir az lett volna ha moddolható lenne a game, mint a Oblivion, persze a kezem meg bilibe lóg közbe
-
kanmajom
tag
tegnap elvittem LJ-t inni totál eláztunk az utcán szédelegve nekiestem egy izomagynak aki ott helyben péppévert.
védekezni se lehet részegen nemhogy visszaütni.
én egyszer elkötöttem egy pénzszállítót belehajtottam egy benzinkútba fel is robbant a kocsi velem együtt. baromi jól nézett ki a robbanás el is mentettem.
-
kanmajom
tag
válasz
-=Sziszi=- #7552 üzenetére
a fodrász nem volt rossz. én afrófizurával toltam, viszont az elhízás meg a konditerem szerintem is túlzás volt.
a 4ből nekem hiányzik a nyerőgép. vagy berakhattak volna egy kaszinót (a bowling helyett vagy a nightklubb helyett) blackjackkel rulettel pókerrel. milyen sirály lenne! -
Báze, csak vista alatt fagy ki 3870-el az inditas utan azonnal, felraktam XP-t is azzal tokeletesen megy 1680x1050-ben, minden annyira maxra huzva amit a jatek enged +4x AA driverbol kenyszeritve.
Texturak viszont neha-neha bevillannak itt ott keresztben-hosszaban, de nem zavaro, mert nagyon ritkan csinalja.
Amugy van egyaltalan a gta4-ben vmi dx10 tamogatas? -
BemAnyó
senior tag
válasz
medvezsolt #7551 üzenetére
Max a kevéske cache többlet miatt jobb egy hajszállal (meg hogy egy picit jobban meg van húzva) A GTA -nak mindegy hány magos vga-t használsz, vagy hogy hogy kötöd össze, ígyis-úgyis csak egy magot fog használni, szal kb ugyan az a konfigotok ebből a szempontból
-
tomesto
aktív tag
Na mostmár nincsenek grafikai problemémák a game alatt
Régi proci(1,6Ghz-es Sempron) nemigazán szerette a GTA4et bár ment rajta...
Most egy Athlon 1640es 2,6Ghz-s van a gépembe 1Mega kessel ezzel már bírgya szeretni a lucernát
Ráadásul olcsó is volt -
athomi
veterán
válasz
C.Brigante #7553 üzenetére
Játék közben nyomd meg kétszer a fel gombot, majd írd be a kódot a numerikuson.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
C.Brigante #7553 üzenetére
Telóba kell bepötyögni.
-
C.Brigante
veterán
hali, srácok az itt [link] leírt csíteket melyik résznél kell beírni? thx
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
medvezsolt #7551 üzenetére
Nekem pont a konditeren,kaja,fodrász és hasonló dolgok miatt nem tetszett annyira a San Andreas. Teljesen lelassították a játékmenetet ilyen unalmas xarságokkal. Ha ez tetszik akkor menj Simsezni.
Az pont erről szól.
A IV jó ahogy van. Kajától gyógyulsz így van értelme, néha ruhacsere és kész. Ezek nem fogják meg a játékmenetet.
Üdv Szisz
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Cool Face #7050 üzenetére
Hát őőőő, erre csak azt mondom hogy Lol. nézd meg az én konfigomat. Valami más probléma lesz akkor a gépedben.
Nekem is jó a vasam,de a tiedtöl leesett az állam
P
Nekem a GTA 4 simán megy 30-50 FPS között (néha néha gondolja ugy hogy 25) kinti terepen. Igaz csak a auto config beállitások mellett..de egyszer kiprobáltam mivan ha felhuzom picit. Nemsokkal lett kevesebb az FPS
Egyébként a gémbe se Taxizni se mentőni nem lehet?
Tők ká hogy kivették a San Andreas-os Kondi termet meg a fodrászt stb, kéne vmi DLC amibe ujra bele teszik ezeket. -
Geryson
addikt
válasz
Heavymetal #7549 üzenetére
Azt én is feldobtam már, de tényleg kajak régi...
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Heavymetal #7541 üzenetére
talán egy új sound max driver ?
jaja : az integráltnál minden jobb
bár itt valszeg nem ez lesz a gond...
-
jaja1981
addikt
válasz
Heavymetal #7544 üzenetére
Csak úgy szólok, hogy valszeg az a 7.1 hangkari sem lesz jobb, mint az integráltad.
-
-
jaja1981
addikt
válasz
Heavymetal #7541 üzenetére
Lehet, hogy nekem is csak az Audigy keveri le 5.1-re.
-
-
Geryson
addikt
válasz
Heavymetal #7536 üzenetére
Nekem is furcsa egy kicsit a hang. Integrált hangot használok, a sztereó tényleg szépen szól, de nem hallok igazi 5.1-et ebben a játékban. Azt sem mondom, hogy tök süket a 2 hátsó, de csak nagyon gyéren szól bármit is csinálok. Tegnap nem játszottam csak 1 missziót, de majd ma letesztelem mert hétvégén nekem is feltűnt a szar hangzás. Menüben semmit nem lehet állítani, igaz? Legalábbis én nem találtam...
-
barnam_
nagyúr
válasz
próbáld ki sorround rear-en, mert alapból sorround side-on van.
mondjuk nem próbáltam az utóbbival, de nálam rendesen megy az 5.1 -
jaja1981
addikt
válasz
Nekem semmi bajom a hanggal.
Mondjuk nem néztem, hogy 5.1, de 2.1 biztos, és sztereoban a jobb bal szól.
Audigy4-et használok.
Majd megnézem, hogy van-e 5.1. -
BemAnyó
senior tag
válasz
milyen hangkarid van, és milyen op rendszert használsz ?
-
Heavymetal
csendes tag
Nos a patch nem hozott semmi jót vagy rosszat! Nem lett szebb sem!
Ugyan olyan! 18-25FPS Minden high-on és 100%-on! (1920x1200)
Ami bajom már az elejétől az a hang. Ez ugye 5.1-es játék? Nos én ha bármit állítok a hangokon ku*vára nem szól mind at 5+1. És ha sorroundon van a beszélgetések nem hallatszanak! Ha sztereóra rakom akkor szól 2+1. És tudjátok melyik? A bal hátsó és a bal első! Valakinem van ilyen problémája? Driver újratelepítás már megtörtént...... -
barnam_
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #7531 üzenetére
Ezt tudtam
De én inkább megveszem a fegyverboltban, úgyse lehet mire költeni a pénzt. -
Geryson
addikt
válasz
-=Sziszi=- #7531 üzenetére
Én még noob vagyok, valami 15%-nál járok. Mi is van ott?
Mondjuk nekem a középső sziget csak online utján járható úgyis, oda még nem kaptam belépőt...
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Van ott 3 is+1 a lábánál
Helizettek [IDE KATTTTTTTTTTT] és mehet a RAMPAGE és spóroltok nem kis összeget.
-
Angmar
tag
" Hová kell másolni a saját zenéket?
A zenéket (vagy azok parancsikonjait) a "Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/User Music" mappába kell másolni, majd a játék Audio menüjében beolvasni őket. Ha kész, keresd az Independence FM-et a rádiók között. (ha a Windows profilod ékezetes betűt tartalmaz, előfordulhat, hogy a játék nem találja a számokat) "Lehet, hogy az utolsó mondat nálad a probléma
-
Darkmilka
csendes tag
Szerintetek, mennyit dobna a teljesítményen ha a HD3850-em 512MB-os lenne 256Mb-os helyett
Egy egyszerű CoreDuo E2160@2664Mhz proccal hajtom+2GB ram.
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish #7519 üzenetére
Beraktam ide : Rockstar Games\GTA IV\User Music az mp3-at,de nem hajlandó lejátszani.
Autoscan ON és shufle modban van a rádio.
Rátekerem az inependencere és csak dumál benne az ürge a zenéim helyett !Ötlet
-
Đ@n!
tag
hy! ma feldobtam a cuccot... És egészen elégedett vagyok a futásával van egy HD4870 OC-m 512-es , egy core2duo E7300 4ghz-n, 2x 1gb ballistix tracer 1000mhz-n cl5-4-4-10-be és ahogy belőtte magát 1680x1050-be szépen megy, hozzá kell tenni hogy 8.10-es driver + nem patchelt gta van.
És végre egy játék ami talán le fog tudni foglalni
-
pentiumbt
csendes tag
sok a bug...tény,én is tapasztaltam
viszont hallottam h ati kártyákkal nem szívesen rohangál a gta IV
de asszem a pacthel már igen de nagy a különbség az nvidia és az ati(azonos árú)kártyák között teljesítményben -
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish #7519 üzenetére
Thnx and Respect !
-
Sirandrish
legenda
válasz
Depression #7515 üzenetére
nálam szimplán nem változik szóval ami lehet az High
-
janeko
őstag
válasz
Depression #7515 üzenetére
hát örülj neki, én is örülnék, ha nálam is így lenne
-
Depression
veterán
High beállításon több az FPS-em, mint Mediumon. Erre varjatok gombot.
-
snataniel
tag
HALI ALL PAPI !
Indítottam egy Hamachi Szobát-Kifejezetten GTA IV-lan Partykra! Például azoknak akiknek a Multi nem Szuperál Vagy Nem Tudnak Online Accountot Csinálni stb.
Név: GTA IV LAN PartyJelszó: niko
Gyertek BátranRemélem Összegyűlik eggy Szép kis Társaság!
-
horyk
senior tag
Saját zenét le lehet valahogy játszani, tudja valaki
-
Readi
tag
2600xt agp karim van, az lenne a kérdésem h adnak-e ki hotfixet a gta4-hez?
-
Pubszon
veterán
Hívtam én már mindenkit, de senkinél nincs egy kis meló.
Már kiléptem, majd ha elindítom akkor megnézem mit ír Pm -nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest