- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanmajom
tag
szerintem a classic rádióadóból hiányzik ez a gyöngyszem, ez még illik is a játékhoz. ezen nöttem fel. [link]
-
Vekiboy
tag
A GTA IV Complete Strategy Guide-ot valaki olvasgatta? A 100 galamb közül eddig 3at sikerült lelőnöm.... Ki hogy áll vele?
-
Vekiboy
tag
Windows vista 32 bites verzióval kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata? Mármint Gta 4 terén.
-
Zin
őstag
válasz
Sirandrish #7468 üzenetére
sp3-at honnan szedted le?200 megas jo lenne nekem is!
-
Kiskokó
veterán
AmikorPackie és 2 haverjával kel pénzért meni egy raktárba ot amikro felvettem a pénzt megkel várni mig midenkit megölök vagy elkell indulni kifelé? mert elősször ottvagyok a pénzel lövöldözök mindenfelé már avgy 10 perce aztán meghalt packie. de az ellenség nme fogyot mindig csak jöttek jöttek. elkellne indulnom kifelé ?
-
HalasKYO
aktív tag
Warez miatt törölve
Nyomatékosan felhívom a figyelmedet, az alapelvek betartására a következő wareznél már ban....
[ Módosította: philoxenia ]
-
Kucsek
aktív tag
Hát lehet ,hogy nem a legjobban optimalizált játék,de nekem bejön szerencsére a maga a game feledteti a grafikai fogyatékosságokat.
Másodszorra sikerült megfektetni az első csajt,kár,hogy nem mutatnak semmit
Ha a sztriptízbárba megy valaki vigyázzon mert lehúznak lóvéval a ringyók.Csak lestem amikor jöttem kifelé de végig táncoltattam őket.Szerintetek gáz lenne ha bevágnának egy sex jelenetet?vagy egy igazi Strip videót?olyan filmesre gondoltam nem animáltra.
A konzervatív Wallmart polcairól biztosan levennék a játékot amcsiban, már ha egyáltalán kirakták -
Enton
addikt
válasz
Sirandrish #7473 üzenetére
Mert tuti elkurtad a randit!
Amugy igen az enter a szerencse próbálás, a backspace pedig a hagyuk a francba!
Nekem ált. elsőre nem sikerült az enter utána minden egyes alkalommal.Valami ilyet kéne látnod, ha sikerül(enter megnyomása után) plusz élveszkedő hangokat:
[link]Habár ez a legelső csajszinál volt utána nem mentettem le egyiknél sem.
-
bpx
őstag
válasz
Sirandrish #7473 üzenetére
vegyél elő egy angol szótárt és olvasd el, hogy mi van oda írva
Enter: Try your luck.
"szerencsét próbálsz", nem feltétlenül kötsz ki a csaj ágyában, ha nem tetszik neki a hely ahova elvitted, vagy még nem kedvel eléggé, akkor lesz az, hogy csak néztek egymásra és nem történik semmiBackspace: nem emlékszem pontosan, ez talán a Say goodbye. Elköszöntök és nem történik semmi.
-
Ice!?
őstag
válasz
Sirandrish #7468 üzenetére
Köszi, hogy segítettél.
Megcsinálom neki.
-
kanmajom
tag
válasz
Sirandrish #7470 üzenetére
enter aztán felmegy nikó a csajjal de nem mutatnak semmit se csak az ablakot, meg hallani hogy a csajnak tetszett.
calbon: a latinó csajnak pl bejön a night klub tökre élvezi a női testek látványát, a bowling meg egy szar valamiért nem tudok gurítani
-
Sirandrish
legenda
-
barnam_
nagyúr
Cross motort merre lehet találni? Brucie-nak el loptam egyet, de azok kívül eggyel se találkoztam.
-
-
Ice!?
őstag
Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatosan?
"Csak saját felelősségre: Van azonban egy módszer, amivel a Windows XP SP2-vel rendelkezőknek nem muszáj SP3-ra frissíteniük:
A registry-ben (Start menü - futtatás: regedit) a következő módosítást elvégezni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows-nál CSDVersion értékét módosítani kell 0x00000200-ról 0x00000300-ra
Módosítás után a gép újraindítása szükségeltetik."Egy havernak SP2-es XP-je van, és szeretné kipróbálni anélkül, hogy bármit változtatna a rendszerén.
-
cizoe
őstag
válasz
-=Sziszi=- #7461 üzenetére
Én a motoros zsarukat hiányolom... Na meg a repülőket. Pl egy jó kis G5ös jetet.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Megvan mi hiányzik nagyon ebből a játékból: Nincs gumibot a zsaruknál. Elég durva a gumibotot kihagyni. Nah mind1 biztos lesz majd mod hozzá.
-
C@rbon
senior tag
SPOILER
Kiakasztottam és a végén a revenget választottam. Vagyis Kate meghalt. Erre elmegyek a szabadság szobortól és felhív KATEAzt mondja hogy hang outoljunk. Mondom biztos jó helyen vagy, de oda én még nem mennék. De azért elmentem hozzá, hátha csak Niko képzelődött vagy valami, de nem
SPOILER OFFAmúgy mit kell csinálni egy randin?
Én elvittem már mindenhová de csak követ.
-
Zin
őstag
4870-es karival ki tolja?
-
audi100td
nagyúr
"Nem a warezről kéne leszokni, hanem az emlegetéséről, szóbahozásáról, de legfőképp az álszent "csúnya dolog a warez, én sosem warezolok" kommentekről.
Kis százalék az, aki nem warezol, nem játszik tört verzióval - ez rendben is van (komolyan szerintem ez rendben van, ami miatt van ez az nincs rendben*) csak persze nem a topikba való."
Ebben teljes mértékben egyetértek, csak arra akartam kilyukadni, hogy ezzel kapcsolatos dolgok ne a PH-n legyenek megvitatva, felemlegetve, bocs hogy nem fogalmaztam olyan részletesen, azt hittem egyértelmű. Én sem ítélek el senkit azért mert ilyen oldalakról tölt, hisz mindenki csinálja, nem mint ha én nem, csak ez nem a topikba tartozik, ennyit szerettem volna, remélem most már érthetően leírtam.
-
Sirandrish
legenda
sehogy
KiráályEgyébként nemtudom a játék miért azon részét cseszegetik ami a kutyát sem érdekli...
Mondjuk ez a Social Clubos baromság nemtudom mire jó de én pl a Patchre is értem...hát hihetetlen hogy pont a Bowlingot javitják?
Kit érdekel de tényleg?
a másik..nemhiszem el hogy semmiféle hibával nem találkoztak az állitólagos több 100órás tesztüzemben..márpedig ha találkoztak akkor mé nem arra összpontositanak? nemértem... -
cizoe
őstag
válasz
Sirandrish #7454 üzenetére
Optimalizáltak. Most mindenkinek ugyanúgy megy.
mod: Most próbáltam, már a lakásban is egy egyperces lagg volt, meg se mozdult nico, úgy beakadt. Eddig egyszersem volt ilyen, max pici megröccenés. Teszek egy próbát a shader mappák átnevezésével.
-
cizoe
őstag
válasz
audi100td #7452 üzenetére
Nem a warezről kéne leszokni, hanem az emlegetéséről, szóbahozásáról, de legfőképp az álszent "csúnya dolog a warez, én sosem warezolok" kommentekről.
Kis százalék az, aki nem warezol, nem játszik tört verzióval - ez rendben is van (komolyan szerintem ez rendben van, ami miatt van ez az nincs rendben*) csak persze nem a topikba való.
*anyagi háttér hiánya, játékosok hülyének nézése, etc.etc.etc.
Sirandrish: Nekem a social club tegnap esti baromkodása (valamit updateelt, nem engedett be stb) óta rosszalkodik a gém. Például Adolfnak se megy jól...
-
athomi
veterán
Nekem a mai naptól kezdve időnként előjönnek kisebb szaggatások.Több, mint 1 hétig minden rendben volt, de mától úgy döntött a játék belekezd.
Maga a játék kiváló, de a PC-s verzió egy gányolás. -
cizoe
őstag
válasz
Pubszon #7449 üzenetére
Ez a legtöbb topiknál így van, csak itt valahogy nem bírjátok megszokni, hogy mindig lesznek kérdséek, amire 1000x szer is válaszolni kell. Ez az első hszt olvassa el és kuss hozzáállás szerintem baromság. Lehet segíteni és kész.
Az a gáz max, ha előtte két hsz-szel van a problémája megoldása.
athomi: Nekem meg ma reggeltől vannak fekete textúráim...
Eddig nekem is ment minden zsírul.
-
Pubszon
veterán
válasz
Sirandrish #7445 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha az első hsz-t kimásolnák és a topik neve helyett beillesztenék.
De így se úgy se olvasnák el, mert meglátják hogy GTA és már kattintanak rá és írnak is, hiába írnánk utánna bármit is. -
audi100td
nagyúr
válasz
Sirandrish #7445 üzenetére
Te is aztán folyton csak kötözködsz, szerintem nem csak én keltem ma bal lábbal.
"te kérdezted hogy minek rakták be az első hsz-be!"
Ezt arra írtam ironikusan, amiért te lecsesztél engem, hogy miért vetettem fel azt az ötletet, hogy beírjuk a főcímbe, hogy "no warez", ami mellesleg nem 3 mondat.
Komolyan te is csak folyton a hibát keresed a másikba, szerintem most már hagyjuk abba ezt az értelmetlen vitát, részemről ott a pont.
-
_ak_
addikt
Én is gondolkodóba estem, h 9800gtx helyett veszek egy x360at, feltéve ha vinyóra másolva nem szaggat és nincs popup. A multiplayeren kívül van más ok amiért érdemesebb lenne a pc-s verziót előnybe részesíteni? 55k körül tudnék elitet, ami igen csalogató
-
cizoe
őstag
Hát elindítod (lényeg hogy overdriveot kapcsold be előtte).
Aztán a kis köralakú ablakban klikk az advanced modera, és aztán expert és run profile.
Mod: Viszont elvileg kell hozzá AMD cpu, de próbáld meg anélkül, mert alapjában azon kívül, hogy kicsit optimalizál ezt azt a vga-n meg a cpun, nagyrészt azzal gyorsít, hogy leállítja a windows 70%át ami eszi a procit.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Sirandrish #7434 üzenetére
Akkor ennyi erővel minek beleírni egyáltalán az első hsz-be, de mind1 nem is mondok semmit mert mindenért le kell cseszni.
Miért szerinted ahogy Kiskokó reagált az rendben volt?!
Szerintem azért nem írtam neki olyan szöveget, amiért le kellett volna "bunkó parasztozni".
"Kiskokó hsz-e hagyott kivetnivaló maga után ez tény de azthiszem te kezted el látványosan lesz@rni a véleményét..."
Én nem a véleményét szartam le, hanem hogy ő hogyan hallgat zenét, lehet hogy nem úgy jött át...
"menjél yetikéhez hogy mit képzel...minek rakta bele? hogy gondolja ezt..."
Engem egyáltalán nem zavar, te volták fenn akadva ezeken a dolgokon...
-
Sirandrish
legenda
Te hülye vagy
(jó értelemben
)
"van időd a következő lépésen gondolkodni.Igazi stratégiai élmény!!! " ez a kedvencemAudi: menjél yetikéhez hogy mit képzel...minek rakta bele? hogy gondolja ezt...
én oda se raktam volna bele mivel alapelvek ugye de oda yetike berakta...ennyi...Kiskokó hsz-e hagyott kivetnivaló maga után ez tény de azthiszem te kezted el látványosan lesz@rni a véleményét...
-
rup1u5
nagyúr
azok után amiket itt olvasok azt hiszem hogy szépen elrakom a játékot a polcra és majd pár hónap múlva veszem csak elő. friss oprendszerrel, netkapcsolattal, második, harmadik patchel, 9.1, 9.2 -es catalyst-al. és majd szépen fölfedezem. addig csak javulnak a dolgok remélem. ennek ellenére sem bántam meg hogy megvettem. az elöző részekért és ezért a részért is megérdemli a rockstart, hogy a tiszta utat kövessem. így talán jók lesznek a pc-s gta 4 eladások is.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #7434 üzenetére
hagyad má szegény embert.. legyen boldog.
-
Sirandrish
legenda
válasz
audi100td #7421 üzenetére
látom te nagyon értelmes vagy
Saját magad mondod hogy eddig is megérdemelték mert benne van az alapelvekbe..akkor meg mégis minek kéne a címbe is beirni? azzal hogy regisztár valaki elfogadja az alapelveket amiben le van írva hogy tilos a warez..nem kell emelett még minden mondatnál feltüntetni...ennyi erővel minden topicnak a címébe szerepelhetneNah mindegy...
Kiskokó: látom a hsz.ed is töröltette...nem akartam beleszólni de a MOD-ik őt is figyelmeztethetnék mert ugylátom ma kicsit elszaladt vele a ló...
-
Vahur
tag
Testvéreim az Úrban!
Szeretnék megosztanék pár meglátást: a szűk keresztmetszet nem a cpu, vga,ram vagy OS hanem egyszerűen a képzelőerő hiánya. Nincs textúra: képzeld oda amit szeretnél!
Melyik játékban kapod meg ezt a szellemi szabadságot 12 ezerért?
Nincs épület, NPC: képzeld oda amit szeretnél!
Ha mégis felbukkan akkor izgalmas meglepetés!
Diavetítés fps problémák: ez is pozitívum, amíg lerendereli a következő képkockát bőven van időd a következő lépésen gondolkodni.Igazi stratégiai élmény!!!
Élsimítás hiánya: nyomd meg a "p" betűt hosszan, és lám!
Újabb rejtett feature: összemos és szétmos mindent, mint a cavintonos nagymama.
És az új patch! Hogy ráéreztek hogy a közösség a bowling probléma miatt van kiborulva!
Új funkciók a videoeditorban! Azóta a részecskerendszerek eltűntek, se füst,se tűz,se robbanás, döbbenetes. Meg is veszem az Adobe Aftereffectet hogy a saját igényeimre szabhassam a robbanásokat! Az alkotás szabadsága, igen, igen!
Szóval ezek nem bugok hanem feature-ök, valós hozzáadott érték, nem vitás.Pár száz hsz-el előbb elmélkedtem pár kollégával hogy PC upgrade vagy PS3, anyagi szempontból.
Hát PS3 lett belőle és nem is vagyok már ideges, bár megvallom azért kicsit hiányoznak a villogó árnyékok, a hiányzó geometriák, a popup, a szaggatás meg a tréfás kamerakövetés.32"-es HD TV-n tutti flash az egész, siaxissel helikopterezni pedig istenkirály.
Plusz még rá egy Yellow Dog Linux második oprendszerként. Mi kell még? Linux box,
média és játékcenter, mindezt halálosan csendesen.Nem PC vs PS3 flame-nek szántam, hozzáteszem.
Áldás, békesség. -
_ak_
addikt
Épp h beléptem megint ledobott.
cizoe: én is újra nyomtam a wint, de semmi nem változott, mármint én pl egyik indításnál tudok felbontást változtatni a másiknál már nem engedi, de ha sikerül is akkor is ablakba rakja a játékot. ugyan ezt csinálta 64bites vista alatt is.
Btw L.Jacobtól kapott Huntert hol találom?
-
cizoe
őstag
Tegnap 22-24 óra körül rossz volt végig a social club, alig bírt belépni.
Más: Nekem elszállt a játék, először előjöttek újra a hiányzó textúrák, aztán felbontásváltás visszahozta jól. Ment is, erre ma már be se indul a gém normálisan. Semmi nem változott a gépen, minden próbáltam. Szerintem reinstall lesz belőle, de akkor már egy friss windózzal.
-
_ak_
addikt
Nálatok nincs semmi a live-al? Tegnap este elkezdett ledobálni, most meg már nem is tudok online menni, pedig megy a netem rendesen. A Social klubbos infókat sem tölti be.
szerk.: 20ik próbálkozásra bejött..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #7424 üzenetére
köszi!
közben én itt találtam meg és ezt írják:
"Start your game and connect to LIVE to trigger the download."
ezért gondoltam hogy nem lehet külön letölteni.Az új rendszer szerint már valami 30 vagy 50 ezerig mennek a topikok asszem.
-
Geryson
addikt
Mennyi hozzászólásnál zárnak egy topikot? Nem 5.000?
-
rup1u5
nagyúr
amint látom a patch-et sem lehet másképpen letölteni csak ezen a szerencsétlen social szaron keresztül, vagyis kell hogy legyen internetkapcsolat azon a gépen amin játszani szeretnék.
mekkora szivatás, hogy megvettem jópénzért a játékot és nem tudok vele játszani csak azért mert nincs otthon netem. ha nem tudtam volna ezt előre és nem készültem volna rá lelkiekben akkor most akár kurva ideges is lehetnék....csak tudnám hogy akkor miért írják oda hogy net nélkül is játszható??? -
audi100td
nagyúr
válasz
Sirandrish #7420 üzenetére
És szerinted ettől még elolvassák?! Csak mert oda van, írva, nem tűnt fel, hogy ugyanazokat a hülye kérdéseket teszik fel, amik le is vannak írva az 1. hsz-be.
Szerinted ez 300 karakter?
[link], csak annyit kéne bele írni a címbe, hogy no warez, ez akkora baj?!
"aki ezek után krekkel az meg is érdemli a figyelmeztetést/bannt..."
előtte is megérdemelte, mert le van írva az alapelvekbe...
-
Sirandrish
legenda
-
-
Silenzio
addikt
Sikerült elindítanom végre az új Win 7-en is. Csodálkoztam milyen lassú, a játék legelső képernyőjén 19 fps. Aztán rájöttem hogy nincs fent a patch. Most már 22. 25 volt idáig a legjobb adott beállításokkal, ráengedem a próba driver helyett a 8.12-t meg a contigot, lesz ez még jobb is...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kiskokó #7401 üzenetére
Picasso képeit ne hasonlítsd már a mai igénytelen, pop-rap-hez...
"én személy szerint nemnagyon figyelem a szöveget"
Ezzel a legtöbben így is vannak, mivel nem szeretnek gondolkozni, csak ostobán rázni a fejüket, de persze így a legegyszerűbb, amúgy is asszedd nem sz@rom le tökre, hogy te mit csinálsz, csak elmondtam az én álláspontomat.
-
rup1u5
nagyúr
már elérhető a patch hozzá?
-
Silenzio
addikt
Mert az előző builddel jobban futott mint XP-n, és simán elindult. Mellesleg 3 játékot toltam rajta gond nélkül, a FC2 pl. 15-20%-kal volt gyorsabb mint XP-n. Ezzel meg, mint a torkos borz. Az a gond hogy a WS10 hibakód szinte bármit jelenthet, itt meg ráadásul le is hagytátok a hibalistáról. Kész verzión tolom amúgy, de a kíváncsiság mindig nagyobb mint a "járt utat járatlanért..." flash. Elnézést a hangnemért, de 6 órás folyamatos szívás még az én birkatürelmemnek is sok.
-
Geryson
addikt
válasz
jaja1981 #7402 üzenetére
Nincs a patchel semmi gond, csak újra kell indítanod a játékot plusz nekem le kellett húzni a joy-t (amit azóta nem is dugtam vissza). Megmondom frankón, hogy nekem nem is volt más lehetőségem, játékindításnál azonnal kidobta, hogy kijött egy patch és most ha továbbmegyek azonnal fel is teszi, szóval nem lacafacázott...
-
Geryson
addikt
Este toltam még egy pár órát a "karrier" részét, most mentünk el fegyvert venni a faszival a szexshop után. Egyszerűen félelmetesen jó ez a játék furcsa, hogy a SA abszolúte nem fogott meg. Nekem szerencsére elég jó a gépem vagy még szerencsém is van, de nagyon szépen játszható minden - nagyon-nagyon ritkán vannak eltűnő, előugró dolgok, pedig piszkosul fel van tolva a grafika. Azt néztem, hogy a memhasználat 1.8 . 2.0 giga között van feladatkezelőben (minden futó program együtt!), de a párba rakott 2 x 2 giga úgy látszik elég neki.
A legjobban a sok-sokféle balesetek (ez már a sima GTA3-ban is tetszett), nem győzők "fotózni", meg a videókat felvenni. Toltam egy Hummerral, erre ugrattam azon a nagy széles úton és közbe kijött keresztbe egy szöszi. A Hummer pont arconvágta, eskü az ajtó lent meg sem sérült, csak az ajtókeret és a tető. Ott nézegettem utána a járókelőkkel, ahogy nyomta a dudát a fejével. Ilyen részletességet...
Egy dolog zavar egy picit: ha lopok a házam előtt egy rendőrkocsit (tudjátok, balra a bejárattól egy sarokra), akkor az E-vel sokszor nem lép be a számítógépbe, hanem nekem ott fagy ki. Sehol máshol eddig, de ott szinte 95%-ban. Remélem majd a feladatot meg tudom csinálni.
Tényleg jó nagy baromság amúgy, hogy román
nem száll ki a kocsiból ha egyszer már beült. Bebatytunk mint az állat, tolom neki hazafelé erre akkorákat csattantam, hogy kigyulladt a kocsim. Én kiugrottam, ő bentégett.
A legjobb, hogy a zsaruk leszedtek, kiengednek erre pár perc múlva hív román, hogy vigyem már haza a kórházból!
Én fel nem hívnám még a rokonomat sem, ha miatta robbantam fel egy kocsiban!
Azért majd csapathatnánk egyet online is!
-
jaja1981
addikt
Most megéri felrakni a patch-et?
Nekem eddig 26% semmi gondom a game-val.
Megy rendesen, elég gyorsan, pár textúra hiba van, de nem gond.
Nem lassul, nem dob ki.
Kockáztassak a patch-el?
Pedig a gépem nem komoly. Core duo 3GHz, 2x1GB ram 1066, ATI 4850 512. -
Kiskokó
veterán
válasz
kanmajom #7385 üzenetére
Hát sztem ez annyira apróság hogy elnézhetjük nekik emelelt az a baromi sok apróság amit beleraktak jóvátaszi.. és nekem ezek miatt tetszik a játék.
kezdve hogy a rendőrautóból alehajtot ablakon kidobja a fánkot a rendőr vagy
a kapcsolódó beltérvilágítás
vagy a városban játó kelő emberek aktivitása.. ( a múltkor emgyek a parkban és két csöevs veszekszik a pián)vagy meállok kurvázni melletem megáll egy pénzszáliitó és felveszia másik kurvát é s továbbmegy.
vagy az úton az aknafedőkön áthaladva hallható hangot és még sok kis apróság..Szerk
Audi : Művésztre. Igen értem alapjában véve a zene tényle művészet ez való igaz. De ez akkor is olyan mitnha utálnád Picasso képeit mert szted amiket festtet az nem jó ( mitn a mai rappben a pénz,pia, nők stb) de attól mégis tetszhet egy két képe..
na midn1 ezen fölösleges vezsekdeni minenkinek a saját dolga mit szeret. én személy szerint nemnagyon figyelem a szöveget.vagyis figyelem de attól hogy nem tetszik attól még nem fogom nem szeretni.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest