- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snataniel
tag
Nekem Már Csak 9-11 Főküldetés Van Hátra És késsz...
Király!
SPOILER: Melyik az a Küldetés amikor lehet valami Revanzsot Venni valakin a Pénz Helyett??,? és akkor Roman-élí Tul az esküvőt?Mert nagyon rossz lenne ha meghalna a Jó öreg Roman Kuzin...KB-Hanyadik Küldetés??
Remélem még hátra van! SPOILER OFF/
-
erikjoe98
csendes tag
hogy lehet meg nézni hogy hova mentettél??? mert most töltött be van meg és meg akarom venni eredetibe és átakarom elyezni a mentést
-
XtNz
tag
már eléggé a játék vége felé vagyok de az egyik küldinél állandóan kifagy a töltöképernyőnél és nemtudok továbbmenni, már próbáltam vagy ezerszer
valakinek van valami 5lete? -
mad1
veterán
válasz
bagyulajuve #7794 üzenetére
Milyen oprendszeren?Gondolom 64en de melyiken?
-
barnam_
nagyúr
válasz
::Trunks:: #7789 üzenetére
- Menj az internet kávézóba, klikk a "Goldberg, Ligner & Shyster" hirdetésre, a megjelenő oldalon menj a "Careers"-ra, utána pedig katt a Submit-ra.
- vegyél fel öltönyt + nyakkendőt
- 12:00-ra legyél ott az interjún
- bemész, a recepciós néni bekísér a főnökhöz
- ha készen állsz, öld meg, majd rázd le a zsarukat.mindegy, majd ha csinálod ezt a küldetést, jól fog jönni a segítség.
-
DerStauner
senior tag
miután lejátszottam a PoP4-et, feltettem ezt. minden jól ment a telepítésnél, nem volt probléma. indítással sem, habár eltelt egy kis idő, mire bejött a social club, de utána a játék gyorsan indult.
a grafikát hagytam úgy, ahogy be van állítva (a két nem számos érték - most nem jut eszembe a nevük, valami textúraminőség, és társa) "magas" értéken van, a többit hagytam alapon. így van átlagban 25-40 fps.
a nyelvet beállítottam németre, de csak angolul dumált (habár amikor leszállt a hajóról, elcsippentett egy járókelő egy "Entschuldigung"-ot. kis naivan azt hittem, hogy a szinkron is német lesz, de csak a felirat az (vagy csak nem állítottam be valamit??).
mentés megy, bár az elején azt írta ki, hogyha a házam elé leparkolom az autót, és úgy mentek, akkor megmarad az autóm. ki is próbáltam, de nem maradt meg. csináltam pár küldit (4%), és közben mentett is a játék, viszont amikor bemegyek a menübe, és be akarok tölteni egy játékállást, ott csak azt találom, amit a házamban mentettem. hol találom az autosave mentett állásokat a játékban?? vagy ez olyan, hogy amikor startolom a game-t, és bejelentkezek, automatikusan betölti a legutolsó mentett állást??
az 1. hozzászólással ellentétben nálam megmaradnak a grafikai beállítások.
még egy kérdés: mi van akkor, ha az aktuális graf beállításokhoz a játék szerint kell 850mb vram, nekem meg ugye csak 512 van. honnét veszi akkor a maradék pluszt?? mi történik ilyenkor a videókártyával??
elvittem randira Michelle-t, bowlingozni mentünk. de az istenért sem akart összejönni. jobb egérgom, és hiába mozgatom az egeret lefele, majd felfele, nem történik semmi. abba is hagytam.kártyaterhelés: érdekes, mert játék közben kb 70-75%-on van a terhelés, amint belépek a menübe, máris felmegy 99%-ra. érdekes.
irányítás: még jó, hogy lehet benne futni... bunyózni könnyen lehet, fegyver még nem volt a kezemben. az autók kormányzásával viszont bajom van. nem ezzel a kamerakövetéssel, hanem azzal, hogy amikor kanyarodok, olyan, mintha az autónak gyenge lenne a tapadása, és ki akarna sodródni, és így nem tudok pontosan kanyarodni. vagy ez azért van, mert nem követem a kamerával megfelelően az autót???
amúgy a rádiózenék jók. honnét tudom letölteni őket?
-
Kommy
veterán
válasz
::Trunks:: #7783 üzenetére
A Long way to Fall missoórol van szó ha jól gondolom. Azt kell csinálni, hogy elmenni a megadott helyere ott kapsz egy üzenetet egy képpel , amin egy 72-es számú pólót viselő embert kell megkeresend, odamenni hozzá, ráfogni a fegyvert és megölni miután elmondta az infót. Be kell menni az épületbe ott a liftbe be kell szállni, majd amikor kiszállsz meg kell ölni mindenkit, majd a végén Teddy a tetőre menekül ott is meg kell ölni mindenkit -és Teddy-t is. Mivel te kimentél a házból Teddy elmenekült.
-
Kiskokó
veterán
Na gyerekek iylenkor mi van ?
Ott tartok hogy
SPOILER
Lelőttem a francis és derricekt hagytam életbe
na de utánaeljövök és hiv packie madj utána kate is... és ezután semmi... nem mutat semit se a térkép se a briefbe sincs semmi. Mentem nemtudok emrt aztirja hogy nem lehet menteni Mission közben.
Most akkor mivan ?
remélem nemkell az utsó savetől folytatno emrt akkro kiba mérges leszek . -
barnam_
nagyúr
válasz
::Trunks:: #7780 üzenetére
Most már fogalmam sincs melyik küldetés lehet az
Próbáld meg itt kikeresni vagy csinálj 1-2 képet, hátha beugrik. -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Első próbálkozásom video editorban.
Tetszik ez a feature, nagyon jó unalom űző! Egy az egyben megkapjuk benne a The Moviest és a kiegészítőjét. -
Kommy
veterán
válasz
::Trunks:: #7780 üzenetére
Valamelyik ajtót ki kell lőni és be tudsz menni a szobába ha rendes piros kör van akkor vagy azon a szinten ahol az ajtó van, ha van benne egy fekete nyíl akkor még feljebb kell menni.
fdisk: Igazából azt írja , hogy csak öltöny, nyakkendő és cipő. Próbáld meg úgy hogy leveszed a szemüveget.
-
barnam_
nagyúr
válasz
::Trunks:: #7778 üzenetére
Nem kell azzal beszélni. Én úgy csináltam meg, hogy felmentem a házzal szemközti darura, majd távcsöves puskával egy fejlövés.
-
::Trunks::
senior tag
Srácok!
Van az a küldetést mikor smsbe küldik a csávó fényképét és keressem a parknál vagy mi az... meg beszélek vele,bemegyek egy ilyen nagy épületbe kinyírok mindenkit és a végén kiírja ,hogy keressem meg a tagot,nade hol a pics@ba van? már a tetőn is voltam meg az összes emeleten,nem hiszem el annyit futkozott csóri gyerek már leszálkásodott teljesen
-
fdisk
őstag
Tegnap segítettek az interjúi küldetésben,h mit hogyan stb.
De hiába veszek öltönyt nyakkendővel,fekete cipót,nem hívnak be.
Először ugye 12.00-ra kell(ene) menni,de később kapok egy üzit,h 18.00-ra menjek.
Ott vok 18.00-ra és semmi.Várok kb 20.30-ig de semmi.
Felhív az a Fracais (v ki a fene),és érdeklődik,de mivel nem sikerül ezért utána már el is tünik a kis ikon a térképről.
Mi a p.csát csinálok rosszul? -
cizoe
őstag
válasz
snataniel #7770 üzenetére
Akkor szokta ezt csinálni, amikor piros értékre van állítva a grafikai beállítás. Vidd le zöldre. Ha nem segít, akkor nem tudom. Nekem akkor csinálta ezt, amikor bőven felhúztam a distance-t, meg a textúrákat. JÓl futott, de mivel pirosban volt, megtelt a vram és kilépett időnként.
-
snataniel
tag
Bakker... Eddig Gond nélkül ment a GTA IV-most meg Fél-óránként Kilép és azt írja ki:
A GTA IV.exe Hibát észlelt Bla Bla....Mi lehet a Baj
-
cizoe
őstag
Xboxnál is utána kell fordítani, csak ott az analóggal. Szóval szerintem nem gáz, engem sose zavart, néha picit előnytelen, de gyorsan rá lehet fordulni, nem érzem kényelmetlennek. Viszont megértem akit zavar, főleg akinek új a GTA sorozat.
Kommy: Próbáld meg -minspecaudio utótaggal indítani a játékot. Szóval a parancsikon kb így nézzen ki (persze ami nálad más mappa, írd át)
"D:\gtaiv\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -minspecaudio
-
Kommy
veterán
Valakinek van olyan gondja ,. hogy a hang beakad? pl- a gumi csikorgás, vagy a duda, de ha kilépek menübe akkor megszűnik, majd visssza és ismét azt hallom
-
Kommy
veterán
Mondjuk én amikor autokázok akkor gamepaddal nyomom és oott nehéz lenne az egérrel mindig utánna állítani. Egyi oka hogy így játszok, meg engem nem zavar az a pici kameramozgás. Ízlések és pofonok. Meg egyszer végigvittem motorháztető nézetben a küldetéseket, de most valószínű másik kameraállásban fogok menni kipróbálom hátha meg lehet szokni .
-
Macka
veterán
Sziasztok! Van az a küldetés, ahol egy hotelben a Penthouse szinten ki kell nyírni a dílereket. Beszállok a liftbe, LOADING, és ennyi. Írja a lódingot, de a menübe már nem tudok belépni. Valaki tapasztalt ilyet?
-
Raptus
tag
Túl sok a hozzászólás ahhoz, hogy mindet át tudjam bogarászni, ezért inkább direktben kérdezem:
van bármiféle megoldás autózás közben a NORMÁLIS kamerakezelésre???????????
Mert ez borzalmas, hogy kanyarodás közben oldalról látom az autót, előre meg semmi és vagy egérrel kell korrigálnom (gáz), vagy a "C"-t kell nyomkodni. Vagy ez csak engem zavar??????????? -
TTomax
félisten
Kíváncsiságból töredezettség mentesítettem a vinyomat OnO defraggal... a játék rögtön kisimult... hibátlan...se egy röcc se egy lag....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #7733 üzenetére
kár hogy nem grand seft alumínium lett a címe
-
snataniel
tag
válasz
::Trunks:: #7751 üzenetére
XDD
-
senior tag
Ki a király vazzeee?
-
cizoe
őstag
válasz
-
barnam_
nagyúr
válasz
"Ajánlott rendszerkövetelmény:
... Nyolc általános nem szükséges" -
athomi
veterán
A robbanások piszok jól néznek ki a játékban. [link]
Egy-egy küldetés során felesleges leállni lövöldözni, elegendő gránátozni.
-
Kommy
veterán
válasz
::Trunks:: #7741 üzenetére
Ahol megkaptad az üzenettet ott kell lennie, azssem játszótéren van
-
Kommy
veterán
válasz
::Trunks:: #7739 üzenetére
el kell olvasni az üzenetet amit kaptál, ha jól emlékszem van egy kép a végéen, azt az embert kell megkeresni
-
senior tag
Srácok,itt mit kell csinálni?!!
-
XtNz
tag
Ha újrarakom a játékot és visszamásolom a mentéseimet azok akkor működni fognak?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
"- Érthetetlen párbeszédek"
-
Geryson
addikt
válasz
-
Sirandrish
legenda
válasz
a zsiguli mikemény
-
-=Sziszi=-
aktív tag
[EZT] látnod kell!!!
Biztos, hogy rosszul portolják át konzolra -
barnam_
nagyúr
válasz
bagyulajuve #7723 üzenetére
Fraps benchmark:
nincs letöltés:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
12883, 431535, 17, 51, 29.854megy a letöltés:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
12893, 454100, 14, 49, 28.392a számokban nincs különbség, de észrevehető, hogy ha megy a torrent, akkor gyakrabban akad meg. délelőtt lassabb volt ha ment a torrent, de azóta újraindítottam a gépet.
Sirandrish: Hanem?
-
Arnold2
őstag
válasz
Sirandrish #7721 üzenetére
Jaja, nekünk is tetszett. Egy kis háttérinfó, hogy a barát egy DVI kábelt hozott át tesztelni, mert nála szar volt a kép, s hogy tényleg a kábel miatt, nem pedig más a ludas.
S mikor Nico fordítva pattant fel a mocira, akkor egymásra néztünk, mondom: "Hmm, ilyet még nem csinált", erre ő: "Tuti a kábelem miatt
"
(#7715) Geryson : Köszi. Egy Rammstein szám refrénje, ha nem tudtad volna. Ha meg tudtad, akkor
-
Sirandrish
legenda
válasz
bagyulajuve #7723 üzenetére
akkor nálam sokkal nagyobb a gond mint az hogy megy a torrent...én ha 3,5M/sec-el töltök és 3,2M/secel közben felfele is tolom az infot akkor sem lassul/laggol az olyan game amihez nem kell net..márpedig a GTA4 singlehez nem kell..
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Valaki segítsen, újra telepítettem a gépet és most nem tudok játszani mivel ha elindítom a játékot és kezdené, majd kiírja hogy törtés és utánna hogy The cousin's Bellic és ezután csak fekete képernyő van. ezt az egészet ha bejelentkezek games for windowsba semmi nem történi és ha kijelentkezek akkor meg kiírja , hogy A sign-in change occurred. Restarting... és kezdődik előről az loading és a cousinos és csak fekete kép. A jéték eredeti és steames, ha valaki tud sehíteni megköszönném.
UI.: újratelepítés elött ment a játék. -
Vekiboy
tag
válasz
Arnold2 #7714 üzenetére
Kíváncsi vagyok hány patch fog még jönni hozzá, mert ha magát a játékot nézzük az szerintem nagyon jó. Mekkorát röhögtem amikor xbox-ra megjelent megvettem és elkezdtem telefonálgatni..... Leölsz valakit és kihívod neki a mentőt....
Az érdekes az, hogy lehet csal az emlékezetem de úgy rémlik, hogy Vlad bácsi hulláját a xboxos verzíóban nekem kellett behúzni a vízbe... Itt meg nem.
-
Arnold2
őstag
Találkoztam egy érdekes bug-gal. Itt volt egy barátom és gondoltam megmutatom neki a játékot. Felpattantam egy motorra és irány a reptér fele a szembejövő sávba. Persze elkaptam egy kocsit,leestem, majd visszaszálltam a motorra, de így.
Érdekes volt. Mikor nyomtam neki a gázt akkor látszott hogy mozognak a kerekek, ill. ha balra ill jobbra nyomtam, akkor betölt az irányba, de egyik esetben sem haladt a cucc, max. pár millimétert.
Ha már volt akkor sorry, ha még nem, akkor egy kis érdekesség gyanánt szolgáljon nektek -
Geryson
addikt
válasz
EAndrew #7711 üzenetére
Az elmentésnél nagyon vigyázz, hogy ne írja ki, hogy "vmi fontos funkciót nem osztottál ki" vagy valami hasonló, azaz nem tudsz bizonyos funkciókat nem hozzárendelni billentyűkhöz még akkor sem, ha azt Te úgy ítéled meg, hogy soha nem fogod használni. Egy szó, mint száz ha ez a felirat megjelenik mentés előtt és Te mégis el akarod menteni, akkor automatikusan marad a régi kiosztás! Ez tuti így van, a fiamnál játszottunk vele.
Ellenben ha minden parancsot szépen kiosztasz, akkor a megfelelő gombbal a kilépési szándékot jelzése után (asszem ENTER, de lent úgyis kiírja) el tudod menteni pöpecül, ennek semmi köze a patchhez.
A kontroller az furcsa, nekem a joy miatt pörög a patch óta, de én ezt egyszerűen egy kihúzással megoldottam. Majd jön egy kontolleres és ő okosabb lesz ebben a részben...
-
EAndrew
aktív tag
Megtudja nekem mondani valaki, hogy a billentyűzet kiosztás változtatásait hogyan lehet elmenteni? Csak mert hiába állítom be a c.mapping menüpont alatt, sosem menti el és mindig vissza áll eredeti beállításokra. Pedig már a patch is fent van, és az sem változtatott semmi
t.
Ha kontrollert használok akkor pedig csak forog körbe és körbe a kamera.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Sirandrish #7708 üzenetére
Oké... megpróbálkozok egy töredezettség mentesítéssel, meg csinálok szabad helyet.
Egyébként HD sentinel szerint nincs bad sector, a teljesítmény pedig 96%-s. -
Sirandrish
legenda
válasz
barnam_ #7707 üzenetére
Ha ilyen gondod van akkor a vinyod egyenlő a kukával..köze nincs hozzá...annyit nem foglal le..sávszélt foglal a seed is és a download is ami max a netet lassitja vagy ha a sávszél 50-70%át lefoglalja akkor lehet online játéknál lagg...mondjuk ha 1-2 megas neted van akkor akár 15-30%nál is eredményezhet laggot ONLINE játéknál...offline nem okozhat semmit...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Sirandrish #7706 üzenetére
1db torrentet töltök, annak is előre lefoglalta a helyet, hogy kevesebbet használja a vinyót.
De valami köze mégis csak lehet, mert eddig csak seedeltem, és nem voltak ilyen akadozások. -
barnam_
nagyúr
Mi a f@tól akadozik a játék? Eddig minden rendben volt, most 15-20 fps körül ugál, és folyamatosan világít a HDD led. Most hogy írom ezt a postot, nem csinál semmit a vinyó.
-
Geryson
addikt
Hát ez számomra érdekesebb mint a Bencsmárka eredmények!
Este megnézem én is a statomat. Mivel a gyerek is az én gépemen játszik, így gázolásból tuti mi leszünk a nyerők főleg amiatt mert teljesen vételenül mindig a járdán kötünk ki. Azt ugye vágjátok, hogy tömegben nagyobbat pusztít ha még Te kis kiszállsz a kocsiból és így nyitva marad az ajtó. Tegnap úgy arconvágtunk egy fószert az emlékműnél az első szigeten a dombtetőn, hogy leszakadt az ajtó. Ott is maradt a fószer! Le is fotóztam, akarok feltolni úgyis egy csomó képet.
Én is 200 galambról tudok, tegnap találtam is egyet a hullámvasút tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest