Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha még valamit akarsz a commandline-ban állítani, van pár lehetőség...
pl. -width 1680 -height 1050 -refreshrate 61, meg ilyenek
google-ba beírod, és ki dob mindent, amit bele lehet írni. nagyon hasznos dolog, nekem pl. az enbseries mód miatt kicsit bántja a felbontásom, de a commandline-al jó. -
ittakary
nagyúr
GTX260 ~ 4870
Itt van egy kis játszadozásom 4870-nel, pontosan Fraps-szal lemérve: KATT!
Ezeken a beállításokon már én is szerelmes voltam a játékba...
És GTX260-nal valószínűleg ennél jobban menne neked (de annyira azért nem sokkal). Viszont én nem már vennék ilyen kártyát: elég magas fogyasztása van a mai kártyákhoz képest. Tényleg kár volt eladni a 460-at
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Ha tuningolni is akarsz, akkor a gtx 260 nem rossz választás. Sokat fel lehet húzni a gtx 275 szintjére, némelyiket kicsit tovább is. A legjobb megoldás egy másik gtx 460 beszerzése lenne, amit úgyszintén jól lehet tuningolni. Melyik 460-ad volt, az 1 gigás, vagy a 768-as?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
ittakary
nagyúr
Mehet a menet. A csávónak több pirosa van mint égen a csillag
Ennyiért nem rossz vétel.
-
félisten
-
hajbel
addikt
Most akkor 460-at, vagy 470-et akarsz venni? Gtx 460 mellett nálam az szólna, hogy sokkal jobban húzható, mint a 6850, 470-en több a memória, mint a vörös (csúnya szín, nem azért, mert nvidiás vagyok) megfelelőjén, a memóriát pedig a GTA IV szereti.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
A sima 560-al az a baj, hogy egy húzott 460, és a Ti-nél kb. 15%-al lassabb. Tehát szerintem egy gtx 460-at érdemesebb venni, és azt tuningolni. Egyébként tényleg kevés gtx 470 van, de azért van pár: 470, 470, illetve van 480 is, 48 ezerért.
-
hajbel
addikt
Kb. 30% ph-s teszt szerint kb. ennyi tartalék van még a gtx 460-ban, de persze az 560 ti-t is lehet húzni. Azért itt furcsa, hogy gtx 470 10%-al lassabb az 560 ti-nél. Minimum fps-ben kevesebb a különbség, sőt szerintem nyilvánvaló, hogy min. fps-ben a gtx 460 és az 560 ti között sincs 30%. Láttam még 1-2 gtx 480-t hardveraprón, aminek nem volt odaírva az ára. Szerintem kérdezz rá pü-ben ezekre is a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Ilyen drága a 480? Én most a helyedben tényleg leTOJnám és vennék egy 5870-et Remekül fut ezzel is. Ekkora teljesítmény szintnél már alig számít valamit, hogy AMD v nVidia... Tömény izomból kisajtolják a játékból az FPS-eket...
Akartam mondani, hogy inkább a CPU, RAM párosra gyúrj rá, de amint megnéztem az adatlapodat, már be is fogtam a számat
-
chatran
őstag
Ötödszörre sikerült megcsinálnom Rájöttem, hogy mutatóujjal sokkal gyorsabban tudom püfölni a kontroller gombját, így kétszer is sikerült megcsinálnom. Utána persze találat érte a helit és felrobbantam, de ezen már nem is csodálkoztam, addigra már hozzászoktam a szivatásokhoz.
-
Redneck
nagyúr
Értem. És a csúszkák, a látótávolsággal? Nálam most így van:
High
High
Very High
High
Medium (n shadow)
100
100
511080p v-sync on.
Nem szaggat vagy hasonló csak a buzi pályaelem betöltögetések zavarnak picit. Mondjuk nemsokára lehet 7850 2gb lesz.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Azért mert iritál a textúrabetöltögetés. Na meg az hogy 100 méterre lehet ellátni ha lejjebb veszem a távot. Azt szeretném hogy next gennek nézzen ki ahogy reklámozták. A Just Cause 2 motorja mellett úgy érzem ez a Rage engine nettó fos, legalábbis a GTA IV alatt. Ez nem optimalizálatlan, hanem szarul programozott. Anno az EFLC amúgy nekem is jobban ment, pedig virágbolti volt. Na mjad veszek 7850-et vagy GTX 660-at és jobb lesz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Meg BF3 miatt is inkább az Mivel multihoz kell a VGA rendesen... Meg az jobb amúgy is mint egy 7850. Nekem mind1 hogy zöld vagy piros, ár/érték arány legyen rendben.
Úgy vettem észre hogy GTA-hoz és BF-hez is kell a 2GB VRAM.
A GTA-hoz visszatérve, tényleg kiábrándítóak a távoli dolgok... Meg a fák
SZERK:
Mafia 2, bár totál statikus, nagyságrendekkel jobban néz ki azonos konfigon. A Just Cause 2 meg pláne és az dinamikus nem kicsit Ott a "földön, vízen, levegőben" maximálisan működik. GTA fizikában erős.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Asbee
veterán
Én feltettem hozzá minden szükséges dolgot amit neten találtam, illetve amiket itt is írtak nekem. Majd utána utolsó esélyként csináltam egy újratelepítést és megoldódott. Illetve most még kicsit állítgatva azt is észrevettem ha a játék exe-jét, nem a launchert, admin és win7 módban indítom, akkor nem indul ugyanezzel a hibával! Simán meg elindul. Érdekes... A lényeg most megy.
Más: Steames-hez milyen ENB vagy Icenhancer modeot tudtok ajánlani? Van már annyi féle.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Én felraktam (Orig) aztán indítás és akadt mint atom... azt rájöttem, hogy a patchek kellenének rá mert az alap kicsit fail optimized... azóta simán fut a game !
5k huf -ér vettem díszdobozos (hun felírattal ellátott) verziót , megérte ?
(elötte csak a tört verzióval gameltem)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
JoolsNOS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest