- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #12344 üzenetére
A vasárnap este nekem tökéletes lenne, majd meglátjuk másoknak is jó lesz-e.
[OFF]Más:
Sajnálatos módon törölték a GTA 4 videóimat vimeo-ról.
Íme az e-mail egy szösszenete:
Vimeo does not allow game walk-throughs, game strategy videos, depictions of player vs player battles, raids, or any other video gaming video that simply depicts individuals playing a video game.Hátha más több szerencsével jár, és talán még el is olvassa a szabályokat mielőtt feltölti a videóját
.[/OFF]
-
törölt tag
válasz
Mariann294 #11888 üzenetére
Sajnálom én is de csak mikor a koliban vagyok, akkor tudok játszani, mert ott van a megfelelően összeépített játékgépem, itthon igaz van még jópár gép, de azok nem bírnak a gta 4-el sajnos. De amint felérek vasárnap este a koliba tolhatjuk megint
-
törölt tag
Na hány óra körül lőjem be a szerót skacok?
-
törölt tag
Hát csak azóta van mióta a gépet felhoztam koliba, itt 150M/50M-es net van de nem érezni, hogy gyors. Nyilván dinamikus ip kiosztás van, azzal nem tudok mit csinálni. Valószínűleg a ping lesz túl magas. Viszont más multi játékokhoz gond nélkül tudtam csatlakozni, így ez érthetetlen. OS, game 2 hete lett újratéve mielőtt bejöttem koliba. Sajnos otthon nincs mégegy olyan gép ami vinné a GTA-t, így a hétvégi otthoni játék kilőve, viszont a hétköznapokon mikor a koliban vagyok azért jó lenne játszani, mert csak ekkor van rá lehetőség. Majd még esetleg azt próbálhatjuk meg, hogy mi van akkor ha én hozok létre szervert. Egyéb ötletem nekem sincs. Nem lenne jó ha emiatt most majd fél évig hanyagolnom kellene a ph-s team-et
.
-
törölt tag
Egyre több problémám van mióta visszajöttem a koliba. Többször is előfordult, hogy nem tudtam kapcsolódni hozzátok, de egyre rosszabb a helyzet, ma már az írja, h: Nem tudok csatlakozni, mert kirúgtak a játékból
Valakinek van ötlete? -
-
törölt tag
válasz
Mariann294 #10612 üzenetére
Hát ezaz. Kiütöttem egy bűnözőt aki épp csépelte szerencsétlen rendőrt, persze utána semmi köszönet, csak körözés, illetve egy két golyó a hátamba. Hát ezt érdemli egy bátor állampolgár aki kisegíti a hatósági szerveket?
-
törölt tag
válasz
rup1u5 #10429 üzenetére
Tényleg jó a zene, nekem is bejön. A videód is tetszett. Beregeltem én is Vimeo-ra és feltettem oda is a videómat és szerintem jobb minőségű vimeo-n mint youtube-n.
Vimeo-s link: [link].Mariann:Nem rössz ötlet a közös autós videó. Mellesleg, hogy sikerült összeütközni a repülővel
, nekem az negyon tetszett, kellett időzítés rendesen.
-
törölt tag
Első editoros próbálkozásom:[link]
-
törölt tag
válasz
Mariann294 #10412 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy hová menti a videó editor-ral renderelt videókat a játék?
Sajnos connection problemre hivatkozóan nem tudok belépni az sc kliensbe, s így a játékba sem.
-
törölt tag
Na már kezd idegesíteni h nem tudom feltölteni a videóimat sc-re, van valaki aki már próbálta?
Mert nekem mindig upload failed-et ír ki. Megpróbálom újratenni a játékot hátha akkor jó lesz.
Kérdés: a videókat honnan lehet kimenteni? Illetve uninstall előtt a kulcsot érvényteleníteni kell és mikor feltettem újra érvényesíteni kell vagy nem muszály érvényteleníteni? -
törölt tag
Hellosztok
Elhatároztam, hogy csinálok egy kis videót a GTA 4-ből és felteszem SC-re. Volt is egy klippem ami első próbálkozásként meg is felelt. A szerkesztőben való bűvészkedés után el is készült a videó. Elmentettem majd web-ként lerendereltem. Átléptem az Upload fülre, hogy feltöltsem, kiválasztottam a videót, majd lent rámentem az upload-ra, itt kijön egy sablon duma, h biztos- ezt akarom-e ... nyomj enter a feltöltéshez. Megnyomom, majd rögtön kiírja ,hogy Upload failed. Mit tehetek, hogy jó legyen, mi lehet a probléma? Ez kicsit elkeserítő, mert annyira szerettem volna feltölteni a videót, mellyel annyit dolgoztam. Esetleg valakinek ötlet, megjegyzés, javaslat mit, merre, hogy jó legyen.
Előre is köszi.Zolee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest