- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Sejtem, hogy kitől vetted, Miskolcról jön? Ha napközben nincs sok edzés akkor sztem a 2 nap meglesz vele simán. Sajnos én nem jöttem rá a megoldásra, az AI azt állítja, hogy elérhető nálunk de a fitbit oldalán nincs feltüntetve Magyarország. Volt leírás hogy VPN-nel megoldható de nálam az sem működött!
-
PACSA75
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Én most kaptam meg Aliról a Oneplus Watch 3 - at, ami ott, most nagyon jó árban van. WearOS elméletileg 4-5 nap akkuidővel. Még teszt alatt, tehát egyelőre hiszem, ha látom. De az óra nagyon prémium kinézetű, egyelőre bejövős.
Szóval aki gondolkodik, hogy milyen órát vegyen, érdemes számolni ezzel a típussal. -
-
gretzky77
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Pixel 3 is volt korábban, mivel a telefonom is Pixel így adta magát. Az együttműködés olyan mint iPhone és Apple watch esetén, minden flottul megy, csak egyszerűen valami komolyabb férfiasabb kinézetű órát szerettem volna. Próbáltam Amazfit, Xiaomi és Huawei órát is de mindegyiknél volt valami kompromisszum, a Huawei watch 5 sztem egy nagyon jó óra csak ugye ott kicsit több a kompromisszum. A Pixel watch esetén igazából csak a kinézet a kompromisszum, az üzemidő már vállalható, persze a helyén kezelve. Valamint hiába tudja az EKG funkciót nálunk nem elérhető. Így sajnos inkább elengedtem és "összeszorított fogakkal" vettem egy Garmin Fenix 8 47mm-es zafír, titán órát. Eddig bevált, szép és jó óra, minden funkció hibátlanul működik, csak hát ugye az ára.
-
gretzky77
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Ha nálunk forgalmazzák a típust akkor sztem igen, pár napja vettem egy 45mm-es watch 4-et a konzol Stúdió boltban és amikor ránéztem a Google oldalán akkor a vásárlás dátumától írta a garancia érvényességét. Más kérdés, hogy végül visszavittem és másik típust választottam.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pixel 10 Pro XL

Csepy