- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oroszLajos #8847 üzenetére
Minden módszert próbáltam már amiket itt ítatok vagy épp redditen, de semmivel nem működik.. Rá kattintok és nehány pillanat utána el is dobja.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
oroszLajos #8784 üzenetére
Az állítható nagyságú panelek a lehúzható menüben , tiszta Tetris ha úgy állítod be H kicsi nagy nagy kicsi kicsi kicsi nagy...persze first world problem. A szülői felügyeletben szerintem pont jó volt H voltak különböző színek a kordiagrammon most ez eltűnt a színek a menüben visszajöttek tiszta Samsung érzésem van.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
oroszLajos #8450 üzenetére
Mousnál van akció a super thin tokokra.
-
roseben
tag
válasz
oroszLajos #8459 üzenetére
Értem. Ami ennél vékonyabb az valószínűleg műanyagból van nem gumiból és csúszni fog.
-
roseben
tag
válasz
Én ezt használom. Két okból tartom jobbnak az előttem ajánlottnál bár nem tudom, hogy mennyire vastag ez vagy az. Én is utálom a vastag tokot. Az egyik hogy texturált a felülete és így sem az a tapadós fajta. A másik, hogy az oldalai nem lekerekítettek hanem sík felület amibe jobban kapaszkodik az ujjam amikor felveszem valahonnan.
-
jan herz
tag
válasz
Nekem 8a-m van, szerintem a legjobb tok, amit eddig használtam, bármilyen telefonhoz.
https://www.alza.hu/spigen-thin-fit-black-google-pixel-9-pro-pixel-9-tok-d12472666.htm
-
embe
nagyúr
válasz
oroszLajos #7749 üzenetére
Amikor megvettem az ALlegróról, utána 1 nappal a Smasrtdiszkont leakciózta, és egy ezressel olcsóbb is lett, ráadásul helyben áttudtam volna az üzletben venni. Néztem, de már nem él a link az Allegrón.
-
embe
nagyúr
válasz
oroszLajos #7742 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
oroszLajos #7742 üzenetére
Honnan rendelted?
-
embe
nagyúr
válasz
oroszLajos #7740 üzenetére
Autós tartón stabil. Nem lötyög. Sokféle tokot használtam, de ez nagyon bejött.
-
embe
nagyúr
válasz
oroszLajos #7733 üzenetére
Nekem is bejön a Pixel 9-en ez a tok...és védőüveg.
-
K82
őstag
válasz
oroszLajos #7733 üzenetére
9XL-en nekem magsafe-es Onyx van és egy Caseology üveg, ami gyk. Spigen. Jól elvannak egymással.
A P7-en Spigen üveg és Onyx tok ugyanúgy hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest