Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
üzenetére
Nem igazán értem kristálytisztán mindegyik pontot, hogy mi is akar lenni. Viszont semmi nem változott, nem csináltam semmi olyat, amit eddig ne csináltam volna. Otthon laptopon, és asztali gépen sem szoktam kilépni a Google fiókomból, tehát akárhol nyitom meg, azonnal látom a Gmail fiókomat. A párom is be van jelentkezve, tehát csak váltogatni kell a felhasználót, Youtube-ot szoktuk még használni, de ott sem lépünk ki. Szóval nem tudom, mi történt ma, de tegnap még minden rendben volt, és rohadtul idegesít, hogy ha bezárom a Gmailt, azonnal kilép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest