Hirdetés
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a google maps állandóan lefagy, amikor megnyitom a chrome-ban? Amikor elindítom, akkor olyan max fél percig megy rendesen, azután meg használhatatlanná válik, ha az egér görgőjével közelíteni akarok valamire, akkor minden homájos paca, a street view sem működik. Másnak is van ehhez hasonló problémája? A google earth ellenben jól működik, de a mapsot jobban szeretem. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Médiaklikk oldaláról szeretnék letölteni egy videót. Van erre alkalmas bővítmény? Ha igen, melyik?
Köszi! -
Soma01
veterán
Akkor most ki a hunyó? Kinek kell javítani a "hibát"? Mert akkor ha az oldal fejlesztőinek, akkor megpróbálom forszírozni náluk a hiba javítását.
-
Soma01
veterán
Nem reszponziv az oldal. Teljesen mindegy milyen nagyítást választok. Már 1%-os nagyításnál is elcsúszik az oldal. Egy torrent oldalról van szó. Mondhatjuk, hogy a legnagyobb magyar. Tudok privátban képet küldeni arról, hogy hogyan csúszik el az oldal. (ide nem tenném be
) -
Soma01
veterán
Igen, ez jó ötlet. Szoktam én is alkalmazni.
De nem tudom itt a konkrét esetben mi lehet a baj...Nektek a nagyítás általában jól működik? Van egy oldal, aminél van egy nagy hiba, ha nagyítok és nagyon zavar. Az 58-asra frissítés óta van ez csak amúgy. Nem tudom ez fog-e változni (a Chrome fejlesztői részéről), vagy az oldal készítőinek kell optimalizálni. FF és IE alatt jó amúgy a nagyítás.
-
Soma01
veterán
Az nem lehet, hogy blokkolja valami a net kapcsolatot és nem tudja letölteni a telepítőt? Vagy az, amit ír, már a telepítéskor van?
-
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
Elég baj ez hogy ez (is) még mindig nyűgje neki.
Lehet kalóz, nem védeni akarom, csak mondtam, hogy attól, hogy figyelmezteti a win, hogy nem lett aktiválva, attól épp hogy nem lopott. Az meg megint más kérdés, hogy ép eszű ember adna-e ennyi pénzt ($199) egy ilyen redva software-ért? Ezt még ingyen sem szabadna osztogassák a népnek.
-
SP4C3
veterán
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Próbáld admin jogokkal futtatni.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
Hello a chrome nem tudom el indítani telepítőt csak forog azt annyi Windows 10 mi a teendő letöröltem és ma újra akartam telepíteni mi a gond ?
-
olivera88
veterán
Ez valami bug h időnként elfelejti a megnyitott lapokat a Chrome és kezdőoldal jön be helyette. Elég idegesitő tud lenni, főleg mikor 7-8 oldal volt megnyitva.
-
SharpSA
veterán
Csak ezzel is ugyanaz a probléma, mint a többivel, hogy a youtube-on minden elcsúszik, az egérrel nem ott fogja meg a csúszkát a lejátszóban, ahol az valójában van. Ez egyedül a Firefoxban működik jól a Zoom Page kiegészítővel. Pedig jó lenne erre az automata oldal nagyításra egy jól működő bővítmény.
-
fecsu
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Soma01
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Íme: Custom zoom a neve.
-
Soma01
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van jó kiegészítő erre. Akár egyesével is állíthatod.
Mobiltelefonról netezek most, később belinkelem. Mert nem mind olyan jó. -
- = Zk = -
félisten
sziasztok
egyedi ablakméretet nem tudok belőni?.. mert a 150% sok, a 125 már kicsi... kettő közé kéne beröffentenem valahogy...
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Video letöltő kiterjesztést tudtok ajánlani?
Youtuberól (IS) szeretnék videót letölteni.
Feltetten egy GetThemALL-t, de az nem segít. -
törölt tag
Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
Az egyik, mitől lehet az, hogy teljesen véletlenszerűen, van hogy napokig semmi, máskor napi 8-10x is bejönnek reklámok egy Chrome ablakban a háttérben? Weboldalakhoz semmi köze, akkor is jönnek, ha csak fb van megnyitva, és közben teljesen mást csinálok a gépen. Chrome újratelepítés megvolt, AdwCleaner, Windows Defender nem talál semmit, csak alap programok vannak telepítve, folyamatoknál nincs semmi gyanús, AdBlock van. Csak a Chrome csinálja ezt, ha nincs megnyitva, nem jönnek.
A másik. Elkezdtem használni az Edge-t a reklámos probléma miatt, és sokkal jobb / simább benne a görgetés, viszont nem szeret pár oldalt. Próbáltam SmoothScroll bővítményeket Chrome-ban, de sehogy se tudom elérni, hogy olyan legyen, mint Edge-ben, egy idő után elkezd akadozni, stb. Van erre megoldás?

-
metaksza
tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem túl izgalmas, de ezt a szart hetek óta nem tudom törölni. Természetesen első gondolatom az volt, hogy a beállításokban a kezdőoldalt módosítom, valamint a keresőmotort is, de nem ér semmit. A bővítmények között sincs semmi olyan, ami erre az oldalra utalna, mégis folyton ez az oldal jön be, amikor megnyitom a böngészőt. Többször újratelepítettem már, ez sem segített. Van valakinek erre ötlete?

-
NandorHUN
addikt
Letöltött PDF automatikus chromos megnyitását valahogy ki lehet kapcsolni?
így mindig meg kell keresnem a letöltések között és onnan megnyitni Adobe-val. -
Boost3er
tag
válasz
üzenetére
Most letöltöttem, hogy kipróbáljam FF sem hozza be az oldalt, annyi különbség, hogy folyamatosan tölt nem ír ki semmi hiba üzenetet, de nem tölti be. Kipróbálom majd egy másik interneten, de én is inkább arra gyanakszom, hogy ezen a gépen lehet valami baj, csak az a baj hogy pont a laptopot használom állandóan és csak ezért nem kapcsolnám be az asztali gépet. Illetve nem értem, hogy egyik napról a másikra(ugyan nem ma történt csak eddig nem foglalkoztam vele) miért romlik el.
Szerk:
Közben kiírta FF, hogy biztonságos kapcsolat sikertelen. -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de remélem itt esetleg kapok választ. Adott egy hálózaton 1 laptop, 1 asztali gép és 1 telefon. Egy jó ideje már a laptopon se chrome se IE alatt nem tudom meg nyitni a tippmixpro weboldalát, azt írja ki, hogy A(z) www.tippmixpro.hu nem küldött adatokat. ERR_EMPTY_RESPONSE. Az asztali gépen és a telefonon működik. A laptopon windows 7 van sima windows tűzfal és avast antivirus. Valaki tud segíteni, hogy ezt mi okozhatja és hol keressem a problémát?
UI: Más oldallal nem tapasztaltam ilyet, csak ezzel.
Köszönöm a segítséget!Írtam már az internet problémák topikba csak az annyira nem pörög, hátha itt tudtok segíteni :/
-
Soma01
veterán
Nekem mobiltelefonon sem jött be amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látom "jó cucc", és messze "elkerüli" a bajt.
Mehetnek karanténba és lehet törölni? Vagy valamit kell velük csinálnom?