- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nincs hardveres gyorsítás VP9-re, akkor elképzelhető. Persze nem mindegy, hogy melyik Skylake...
Pl. nekem egy régi i7 van (920 @ 3.8 Ghz) és csak 4K60fps videóknál volt ekkora a prociterhelés, amíg meg nem jött a GTX1050Ti-m és már az elintézi 10%-os proci használat mellett. -
Thom!
veterán
Skylake cpu-nál szagatt a youtube 4K video?
Win10 legfrissebb driverProci maxon teker 70-80%-on
-
kispx
addikt
válasz
po1son #25588 üzenetére
1 folyamatnál csak kétszer fogsz tudni belépni (normál+inkognitó mód)
Viszont nyithatsz egy másik folyamatot, ha más profil mappát állítasz be nekik. A chrome parancsikonjába írd bele: --user-data-dir=X:\chrome1\profil\mappa\helyeEzt talán még akkor is meglehet csinálni, ha a beállításokba egy másik usert csinálsz parancsikonnal.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Chrome-ban mit kell csinálnom és hol, melyik menüben, hogy frissítsem a böngészőt? köszi
Úgy tapasztalom, hogy nem frissítette magát mostanság. -
po1son
addikt
Kéne egy kis segítség.
Tudnátok mondani egy ingyenes chrome plugin-t, amivel 1 weboldalra akár 12 felhasználóval betudok jelentkezni (1 felhasználó/1 ablak)? -
Thom!
veterán
Üdv.
Egy ideje nem jegyzi a chrome(59) a gmailes jelszómat, sőt fel se kínálja a lehetőséget hozzá?
Már próbáltam mindent de nem akarja a jót.
Win10 -
Észrevettétek, hogy yt video közben ha kihúzod oldalra a kis kockákra a kurzort, akkor elkezdi mutatni a videót?
-
Thom!
veterán
Hogy lehet beállítani google chromeba hogy jól kezelje a böngésző a wacom tollat? Egy idő után állandóan lefagy a toll és idegesít?
A gép Thinkpad Yoga 260. -
zoltanz
nagyúr
-
ph2012
senior tag
Chrome-ot használok. Ha Facebook üzenet érkezik akkor a Chrome jobb alsó sarkában ilyen üzenet jelenik meg:
Ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenjen meg ez az üzenet? Engem zavar.
Köszi.
-
laszlohu
addikt
Az adobe flash jelenleg :
26.0.0.131míg hivatalosan a legfrissebb stabil flash :
26.0.0.137 -
SharpSA
veterán
válasz
adamkaa777 #25552 üzenetére
Nekem így sikerült. Ugyanakkor ahogy ott is írtam, csak tartalék játékos a króm...
-
deedee
őstag
Üdv!
Nekem is a "jó öreg" videolejátszási gond jött elő.
Tegnap még mentek a videók, ma meg már pl a youtube-os videók aloatt a reklám elindul ugyan, de az időszámláló nem megy, körbe-körbe járnnak a pöttyök a töltést jelezve. Aztán a reklám után megáll az egész, nem indul el a video. A reklámot átugrani se tudom, mert nem telik le az a bizonyos 5 másodperc, hiszen nem megy a számláló se.Indavideo sem indul el.
Már sok mindent kipróbáltam, de lassan akkora a káosz bennem, mint jelenleg ebbe a hülye böngészőben.
Két gépem van, a laptopon minden rendben van. Ugyanaz a win10, chrome verzió.
flash engedélyezve van
-
croixleur
csendes tag
Sziasztok!
Van a Chrome-ban egy olyan menüpont hogy hozzáadás asztalhoz. Bepipálom hogy megnyitás ablakként. Ez eddig mind oké, viszont ha megnyitom akkor hiányoznak a navigációs gombok. Meg lehet oldani valahogyan hogy látszódjanak?
Köszönöm a segítséget!
-
adamkaa777
senior tag
válasz
adamkaa777 #25471 üzenetére
Valaki
Már mindent próbáltam .
-
Zolaash
senior tag
válasz
IntelKiller7 #25545 üzenetére
Ez nálam is megoldotta.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Balázs1621 #25546 üzenetére
ja szintén
Nálam az Ublock csinálta. Adblock Plus-al tökéletes
-
Balázs1621
senior tag
válasz
IntelKiller7 #25545 üzenetére
Na, valamit alkottak, ha be van kapcsolva az adblock ugyan úgy nem játszik le videót a youtube. Hát ez sz@pás
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Balázs1621 #25544 üzenetére
No sikerült megműteni. Beállítások-> speciális-> Visszaállítás.
Hihetetlen... egyre jobban kezdem megutálni ezt a böngészőt, pedig már vagy 7-8 éve ezt használom.
-
Balázs1621
senior tag
válasz
IntelKiller7 #25543 üzenetére
Nálam ugyan ez.
-
IntelKiller7
veterán
Hali.
Ma feltehetőleg frissült a chromeom. Azóta egyetlen egy YouTube videót sem tudok megnézni... Újraindítottam a gépet nem lett jobb, töröltem minden előzményt, nem lett jobb. Valami ötlet rá? -
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy a Chrome nem jegyzi meg a rögzített lapokat?
-
choco01
addikt
Hali.
Hol tudok kitörölni email címet/ felhasználónevet hogy ne ajánlja fel/töltse ki automatikusan, pl. PH-n ne dobja be hogy choco01 vagy az email címet a bejelentkezésnél? Űrlapos jelszavas részen nincsen..
-
MK VII
veterán
Basszus. Igazatok van... Az értersítések... De a fene sem gondolta volna, hogy az az, mondjuk az értesítréseimet sem szoktam nézni sosem...
Köszi. -
MK VII
veterán
Skacok...
Mi ez a számozás a youtube fülön?Először arra gondoltam, hogy, ha valamelyik videót többször megnézem akkor kiírja, hogy mennyiszer néztem meg.. De nem...
Egy win újratelepítésnél mindig eltűnik, de ahogy elkezdek youtube-ozni úgy elkezd ez a szám 1-től felfele szépen menni.. De még csak nem is úgy ahogy nézem a videókat.. Van, hogy egy hétig nem változik van, hogy naponta.. Az istennek nem jövök rá, hogy mitől van ez, de rohadtul idegeít..
Valahogy nem lehet eltüntetni? -
Nem ismertek olyan kiegészítőt, amivel meg lehet regulázni a facebook videókat oly módon, hogy ne max hangon induljanak?
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #25502 üzenetére
Wikipédiával is szarakodik a HTTPS miatt.
"Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni adatait (például jelszavakat, üzeneteket vagy hitelkártyaszámokat) innen: hu.wikipedia.org. NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
(z) hu.wikipedia.org webhely rendes esetben titkosítást alkalmaz az Ön adatainak védelme érdekében. Amikor a Google Chrome most csatlakozni próbált, a(z) hu.wikipedia.org webhely szokatlan és helytelen hitelesítési adatokat küldött vissza. Ez olyankor fordulhat elő, amikor egy támadó megpróbálja magát kiadni a(z) hu.wikipedia.org webhelynek, vagy valamilyen Wi-Fi-bejelentkezési képernyő megszakította a kapcsolatot. Adatai továbbra is biztonságban vannak, mivel a Google Chrome még azt megelőzően megszakította a kapcsolatot, hogy bármiféle adatcserére sor kerülhetett volna."
-
LámaZ
addikt
Nálam a Facebook oldalán van az, hogy beírok egy hozzászólást valahová, és utána visszaugrik pár lappal feljebb.
Az is előfordul, hogy miután egy csoportbeli bejegyzésnél az utolsó hozzászólásig görgettem, elkezd remegni, rezegni az oldal (ablak). Ha visszagörgetek feljebb, akkor leáll. -
zeon.hu
nagyúr
Androidon hogy lehetne rávenni a chrome-ot, hogy a google kereső linkeket új lapon nyissa meg egy klikkre?
Régen így csinálta, most se a chrome, se a canary. -
olivera88
veterán
Chrome megkergült omstanában? NEm tudok Outlookot nyitni meg Wargaming shop oldalán is vacakol, azt irja nem biztonságos kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !