- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Melyik video letöltő bővítményt célszerű használni (Youtube-hoz)?
-
TheProb
veterán
válasz
laszlohu #25396 üzenetére
Ilyet nem látok, a certificate-et tudom megnézni, meg a google support oldalára irányít, ahol szintén bullshit-ek tömkelege van csak megoldásként...
Az is fura amúgy, hogy még az addonok se képesek kommunikálni amúgy a szervereikkel. Pl. lastpass se tud kapcsolódni a szolgáltatásaihoz.
-
TheProb
veterán
válasz
Soma01 #25393 üzenetére
Ezeket a bullshit és favágó dolgokat néztem, vagy nem találtam (pl "Remember decisions to proceed through SSL errors for a specified length of time" nincs az említett menüpont alatt, elég régi a cikk), dátumom jó, stb.
(#25394) laszlohu:És avastnál mi volt a megoldás? Bár 3rd party tűzfal és víruskergető hiányában is ez a téma. Csak a windows defender volt fent és úgyan úgy meghülyült egy idő után.
-
laszlohu
addikt
A
chrome://components/nem frissíti a flash playert a 26.0.0.131 - es végűre automatikusan
-
SP4C3
veterán
válasz
spidersoft #25383 üzenetére
Google: Update Root Certificates
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Az Ön kapcsolata nem privát (NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID) hibára van már valami megoldás azon kívül, hogy lekapcsolom a figyelmeztetés kiírását? Valamikor a hét elejétől csinálja egy csomó oldallal... pl. a google.hu, youtube.com oldalakra is kidobja a google chrome
Más oldalak (otp.hu, kh.hu, stb) meg hiba nélkül mennek. Azóta frissítettem a chrome-ot, a windózt (8.1 x64), töröltem a böngészési előzményeket, de nem jött helyre. Firefox alatt simán megy a youtube meg a google is, rendszeróra rendben van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
No.01
addikt
Automatikus kitoltesnel mar reg kitoroltem a cimet igy az nem lehet a gond!
Az esetleg bezavarhat, h be vagyok jelentkezve tabletrol, telefonrol ill 3 geprol?? Anno mintha belefutottam volna v.mi olyasmibe ami egy bizalmas (tan secured pay neven futott) bankolasnal bekapcsolhato extra. Ezt mar probaltam megkeresni, de vagy rosszul keresek vagy csak kavarodnak a dolgok a fejemben.
Mellesleg mar olyanokat is csekkoltam, h nehogy a PayPal vagy barmi hasonlo okozza, de ott is mar az uj cim szerepel a regit pedig toroltem.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg kellene mert magamtol nem jovok ra a megoldasra.
Probalom leirni erthetoen, de kerlek nezzetek el, h fogalmam sincs mity allitottam el vagy be
Szoval ez amolyan autofill dolog lenne. A regi cimunket mindenhova betolti es fogalmam sincs, h mikent tudnam kitorolni. Eddig meg nem volt vele sok gondom azon kivul, h bosszantott, de most a parom jol benezte rendelt egy fontos dolgot a regi cimre. Ez most igy nagyon gaz es jo lenne ezeket elkerulni.
Van tippeteke, h mit es merre allitsak at/toroljek ki?
Elore is koszonom!
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Fura mód nem találtam hsz-t ezzel a hibával kapcsolatban...
Tegnap este óta meghülyült a Chrome-om és bizonyos oldalakra (pl. google page-ek, fb)NET:ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
hibát dob. Próbáltam keresgetni a témában valamilyen megoldás után,de semmi értelmeset nem találtam... Tegnap sikerült helyrehozni a dolgot, a böngésző manuális frissítésével, azon ma megint ugye ezt csinálja... Amiket írnak bizonyos fórumokon, az általános bullshit-eket megnéztem, de semmi megoldás...Van esetleg valakinek tippje rá?
Érdekes módon valahol emlegették a comod firewall-t, hogy belepiszkál a certificate-ekbe. Én is ezt használok, de még azt az "oldalt" se tölti be a chrome, ahol meg tudnám nézni a tanúsítványokat... Ha teljesen bezártam az egész comodo-t, akkor se működött. -
SP4C3
veterán
válasz
klimokrisz #25375 üzenetére
CTRL+F5
-
klimokrisz
tag
Hello mindenkinek! (Lehet volt már ez a téma)
Frissítési gondok vannak a böngészőben pl.: egy weboldalon frissítek valami (szöveget, képet, css-t) majd elmentem ezeket utána megnyomom a frissítés (F5) gombot és nem frissül semmi az oldalon, a régi állapotot mutatja nekem.Csak akkor frissül, ha bemegyek a Böngészési adatok törlése részbe és ott „A gyorsítótárban szereplő képek és fájlok” törlőm.
Kb. egy fél éve vagy lassan 1 éve még nem volt ilyen gond a böngészővel. Azért írok most erről a „problémáról” mert már unom, hogy csak úgy látok valami frissítést, hogy törölni kell a dolgokat.
Erre van valami megoldás?A Google Chrome Verzió: 59.0.3071.86 (Hivatalos verzió) (64 bites) van a gépemen.
Kiegészítők nincsenek feltelepítve a böngészőbe de egy szűz Google Chrome-on is ugyan ezek frissítési gondok vannak.
A Firefox-nál nincsen még ilyen probléma... -
SP4C3
veterán
válasz
freeknight #25372 üzenetére
Nekem mikor volt ez a probléma, akkor visszaraktam az elôzô stabil verziót, vagy régebbi driver-rel orvosoltam.
Egész nyugodtan uninstall, ott a róka, ami egész jó alternatíva, csak ugye lassabb. -
Soma01
veterán
válasz
freeknight #25372 üzenetére
-
törölt tag
válasz
freeknight #25368 üzenetére
Köszi így nekem is megoldódott!
Király vagy!
-
Soma01
veterán
Amúgy hibát bejelenteni hol lehet hivatalosan a Chrome-mal kapcsolatban? És milyen nyelven lehet? Írhatok magyarul is nekik?
-
prannk
őstag
Hali. Bármire kattintok a chromeban felugrik ilyen hirdetés meg minden szarság. 2-3 adjára nyitja meg amire kattintok. Mivel tudom ezt kitörölni?
-
törölt tag
válasz
freeknight #25350 üzenetére
Szia, nekem is fura lett a frissítés óta... egyszerűen nem tudom mi a baja...
Párszor újra telepítettem, alaphelyzetbe állítottam a beállításokat. Semmi... Majd letöltöttem az előző verziót, azzal elmúlt a probléma, persze magától frissítette...Szóval ismét hiba a gépezetben. És nem tudom, mi lehet a probléma.
Mindenhova ilyen fekete kereteket ad, pl. facebook képek, valahol mindent egy fekete kocka eltakar...
Neked is hasonló a probléma? -
A múltkori facebookos nyomkövetős történet után még egy valami izgatja a fantáziám. Az létezik, hogy ha a gépen és a telón is be vagyok lépve az egyik gmail fiókomba, akkor már jegyzi a google, hogy mikor melyik eszközön mit csinálok? Amiket a gépen nézegetek, rendszeresen viszontlátom a telón is oly módon, hogy amikre keresek, amiket olvasgatok, az előtérbe kerül a telefonomon is böngészéskor. Ez hogy lehetséges? A chromeba egyiken sem vagyok bejelentkezve. Ami az androidos telón be van állítva fiók, azt sosem használom gépen, tehát csak az a gmail fiók lehet a kulcs, ahol mindkét eszközön olvasom a leveleket.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem használni a Chrome-ot PC-n is.
Valamiért homályosabbak a karakterek, mint a Firefoxon.
Miért és mit lehet tenni ellene?
(Egyidőben, ugyanazon a monitoron, gépen hasonlítom őket.) -
SP4C3
veterán
válasz
freeknight #25350 üzenetére
Semmi baja a vga-dnak. Software a szar. Driver és Chrome egyaránt...
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Látom jött egy frissítés ma, nekem meg azt kezdte el csinálni (reggel nem, csak most, mikor hazaértem), hogy fekete képernyő van mindenhol, csak a hardveres gyorsítás kikapcsolása segít.
Más is észlelt ilyen hibát, lehetséges, hogy a frissítés miatt van, vagy a videókártyám (750 ti) lehet a ludas?
Ilyenkor sajnálom, hogy csendesen frissít, mert nem tudom, most az új verzió rosszalkodik, vagy a vga-m így tudatja a haldoklását?
-
Sonja
nagyúr
válasz
core i7 #25347 üzenetére
Nincs, mivel az 2018-ban érkezik, lásd itt.
"In dialogue with the Coalition and other industry groups, we plan to have Chrome stop showing ads (including those owned or served by Google) on websites that are not compliant with the Better Ads Standards starting in early 2018."
-
Sonja
nagyúr
Megjött az új Chrome.
Verzió: 59.0.3071.86 (Hivatalos verzió) (64 bites)
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
A Facebook elkezdte a következőt csinálni: Ha rákattintok valamilyen képre az idővonalon, hogy megnézzem akkor eddig azt csinálta, hogy a képet felhozta előtérbe ha bezártam akkor visszadobott az idővonalra. Most viszont Egy pillanatra felvillan majd megnyitja azt az oldalt ahol a kép szerepel majd megint a képet nagyba, és ezt valamiért megint megismétli. Tehát folyamatosan ugrál a kép, én meg epilepsziás rohamot kapok lassan, komolyra fordítva eléggé zavaró. Eddig semmi probléma nem volt ezzel. Más böngészővel nem próbáltam. Feleségem laptopjám Chrome-mal úgy működik ahogy nekem régen, ahogy szeretném most is.
Valaki tapasztalt ilyet? Tud megoldást?
-
Doky586
félisten
Sziasztok! Hogyan kell ezen böngésző alatt megnézni hogy egy https:// kapcsolatot milyen protokol védi és milyen közzétevők hitelesítettek?
SSL3.0 vagy TLS1.0 vagy TLS1.1 vagy TLS1.2 vagy már TLS1.3 ?
pl otpbank.hu beírva: IE részletesen kiírja a tanusítványláncot, Edge csak azt hogy VeriSign hitelesítette, a Crome meg csak azt mondja hogy 'Biztonságos', de se tanusítványlánc se TLS protokolt nem ír.. -
default.
őstag
Sziasztok!
Eddig, ha megnyitottam a gmail-t, facebook-ot, stb, megjelent automatikus kitöltéssel a felhasználó név és a jelszó, és csak a bejelentkezésre kellett kattintatnom.
Ma nővérem belépett a gépemen a saját gmail-jébe és a facebook-jába, és most nem akarja automatikusan kitölteni ezeket a mezőket.Hogyan lehet ezt visszaállítani, ahogy volt?
Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
Szevasztok srácok. Itt sok Chrome szakértő van, adhatnátok nekem tippet, hogy a következő bug mitől lehet. Egy külső bővítménnyel létrehoztam egy gyorsgombot, ami a csajom laptopján nem látszik, de ott van és működik. Most nálam is eltűnt két nap után a gomb, de ott van, csak nem látszik....ürítettem már mindent, töröltem, tisztítottam, újraraktam, stb, stb., de nem változik. Ez mitől lehet?Hm....valahogy elmászhatott a netre feltöltött "gomb kép", javítottam a javascriptben a linket, így most úgy néz ki, hogy jó.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Néha csinál olyat a chrome-om, hogy random pár mp-re nem válaszol, megfagy, majd helyre áll és működik tovább.Felettébb bosszantó, nem jöttem még rá mivel tudnám orvosolni a problémát.
Esetleg van ötletetek?
Win10: intel xeon cpu, 32gb ram.
-
Soma01
veterán
válasz
#41133696 #25328 üzenetére
Van egy másik is, ami kicsit átalakítja az oldalt, azaz rendes url link lesz már magán a weboldalon is, mintha eredetileg is klikkelhető link lenne. De ez nekem néha belassítja pár (nagyobb) oldal betöltődését. Meg hát régen nem frissítették már, de sokáig ezt használtam. Text Link
-
Soma01
veterán
-
törölt tag
Linkification avagy ami remekül működik Firefox alatt, az Chrome alatt nem biztos:
-
laszlohu
addikt
Szerintem frissíteni kéne az alábbi oldalt :
május 31 - re írta( asztali gépre, vagyis desktopra ), hogy kb. mikor jön ki a köv. stabil release,
-
mamusz11
tag
Üdv!!
Chrome-om bekapott egy vírust laggolt magátol rakott be kereső motort stb. Letöröltem,volt vírus keresés stb.
Viszont most nem tudom felrakni a chrome-t.Rá klikkelek 2x a telepítő fájlra de semmi se történik...Valaki találkozott már ilyennel? -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Mostanában ha egy külső hivatkozást nyitok meg (ergo nem a Chrome-on belül, hanem másik alkalmazásból), akkor valamiért a Chrome csak azzal az egy oldallal nyílik meg, a többi, eddig letűzött lapokat eldobja. Ezzel a hibával találkozott már valaki? Van rá megoldást (külső kiegészítők nélkül)? Eléggé idegesítő, eddig nem volt még hasonló problémám sem. Érdekes módon asszony gépén rendben működik továbra is minden (mind2 gép Win 10 x64 + legfrissebb Google Chrome x64)
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Google keep értesítést hogyan tudok megjeleníteni asztali Google Chrome böngészőben?
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Munkahelyemen és otthon is chrome-ot használok. A munkahelyi gép le van jelszavazva, és sose hagyom ébren de mi van ha mégis?
Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet lejelszavazni az egész chrome-ot?
Ezt úgy értem, hogy használok pl olyan bővítményt amihez pl microsoft fiókkal kell belogolni. Azt szeretném, hogy ez is csak akkor legyen aktív, ha belogolok a chrome-ba. A bővítmény maradhat, csak logoljon ki nekem. Ugyanígy, belogolok pl gmailre. Ha kilogolok pl bezárom a böngészőt akkor lépjen ki mindenből. -
Cs1csó
titán
válasz
#20749568 #25288 üzenetére
+1 volt már több panasz is erre a válaszuk kb. ennyi: nem kell mindenkinek beírni ugyanazzal a hibával kapcsolatban - jah ezt még megfejelték azzal is: a CHROME a hibás a gonoszka stb. Értem, hogy a gugli változtatott valamit - az offline régiekkel flottul megy - de könyörgöm akkor egy kis kozmetikázást csinálhatnának, javítást és kész.
Persze az a nyamvadt info csík hónapokig ott van HOGY FIZESS! Megjegyzem az UBLOCK ORIGIN kiegészítővel az infócsíkot is el lehet tüntetni manuálisan - kijelölő eszközzel -
Nem tudom mennyibe kerül egy szerver üzemeltetése de tuti jóval több folyik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11