- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
A mai napon kaptam egy új gépet a cégnél ahol dolgozom. Kicsit el voltunk maradva, a váltás oka:
win xp-röl win7-re.
A lényeg hogy valami új hülye kitalálta hogy márpedig csak mozzila meg IE lehet a gépeken.
Hát mondom én felvágom az ereimet ha ezt a két szart kell használnom.
Mondtam a rendszergazdának hogy legyen szives eröltetni ezt a chrome-ot, legalább nekem, mert én szétmegyek.
Kaptam ígéretet töle, de...ez olyan mintha nem is kaptam volna.
Hát kb fél óráig bírtam, és rákattoltam a "telepítse a chrome webböngészö" gombra. Persze jött a kis ablak hogy rendszergazdai jogoslutság bla-bla...mögötte pedig egy kis google stílusú ablak hogy a chrome telepítéséhez nem szükséges rendszergazdai jogosultság. Mondom ok, ha le is vágják a tökömet, de ezt kipróbálom. Lejött, feltelepült, müködött, aztán gyorsan uninstalláltam, és most kb így ülök a helyemen:
A kérdésem az hogy ezt bármikor meg tudom ismételni, vagy most jól letiltják ezt is? Másik oldal meg az hogy hogyan teheti meg ezt az "agresszivitást" egy program?
(Nem mintha zavarna
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)