Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha valaki tudja a választ a problémánkra.
Van egy céges Google fiókunk, így megkönnyítve a bejelentkezéseket több, a munkához elengedhetetlen oldalra. A chrome-ba bejelentkezve ezen oldalak jelszavai ugye elmentődnek. A probléma az, hogy miután bezárjuk a böngészőt, azonnal kidob. Újranyitásnál folyamatosan be kell jelentkezni, a már beállított (pl: ne figyelmeztessen többször) értesítéseket is újra feldobálja, mintha a cookiek törölve lettek volna. (Azt hiszem azok felelősek az ilyen apró, elmenthető értesíétsekért).
Korábban az office 365-ből is kidobálta a gépeket, azt az infós ismerős valahogyan megoldotta, de ezzel a folyamatos gmail kijelentkezéssel nem bírunk, és rohadt idegesítő.Sejti valaki, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
z123456789
addikt
Nem szoktál? Mind a 341-et megjegyzed, amihez manapság kell jelszó? Na persze ez a te dolgod, én képtelen vagyok erre. Főleg, hogy valamelyiknél kell karakter, kell szám, havonta változtatni kell stb...És az sem árt, ha nem mindenhova ugyanazt használod. Nem használja senki a céges gépemet, illetve titkaim sincsenek, szóval használják. A másik meg hogy ott a két lépcsős biztonság, annyira nem félek.
Na mindegy, akkor lényegében ez egy kényelmi funkció.Köszi.

-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ez a számomra egyértelmű funkció azt hiszem nálam nem működik.
Ha jól sejtem ennek azt kéne jelentenie, hogy mondjuk amikor rájelentkezem bármire ami jelszót kér (ftp, router, NAS, stb...) akkor legalább egy entert kéne ütnöm, a már mentett jelszavakra.
A kérdés azért merült fel bennem, mert van olyan otthoni linkem, amit külső hálózatról is elérek, és nem szeretném, ha más csak úgy rá tudna jelentkezni.
Szóval nyugtassatok meg, az, hogy egyből a kezelő felületek jönnek be, és nem kér még csak megerősítést sem az első alkalom után (amikor mentem a jelszót, felhasználót), az nem azt jelenti, hogy nincs is jelszó és bárki más egyből beléphet. Elnézést, ha bagatell a kérdés, de számomra fontos lenne.Köszönöm.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ha valaki egy mobilos linket dob be, én rákkattolok, és asztali gépen mobilos nézetet dob be, hogyan tudom átváltani asztali nézetre?
Mobilról fordítva tudom ugyan ezt, de windows alól az istenért nem találom. Előre is köszi. (Nem működik, ha kitörlöm az m. megjeleölést a linkből.
) -
z123456789
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Srry, rájöttem. A jobb felső sarokban a személyt kell eltávolítani.

-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Hosszabb szabira megyek, és nem akarom hogy a céges gépemen meglegyenek a chrome könyvjelzőim, jelszavaim stb. Nem mintha belépne akárki is a gépembe, de ez a biztos.
Szóval hogyan tudom azt megcsinálni hogy A chrome visszaálljon basicre úgy hogy az otthonival ezt a tevékenységet ne szinkronizálja? :S
Tavaly az lett a vége dolognak hogy ez egész fiókomban szinkronizáltam az állapotot, és elveszítettem majd az összes könyvjelzőmet.Előre is köszi.

-
z123456789
addikt
Aha! Tehát ahol látom a chrome nevét az csak egy hivatkozás egy indító fájlra/letöltött mappára.
Mert mondjuk tudtam "uninstall"-álni, ami ezek szerint egy kamu uninstall volt. Lényegében letörölte a fájlokat tartalmazó mappát.
Szuper!
Köszönöm!
-
z123456789
addikt
Ilyen portable-s megoldásra gondoltam én is, de nem tudtam hogy ha falba ütközik a telepítés, akkor automatikusan odaírányít. Mondjuk mit sem változtat a dolgon hogy sose hallottam erről. Ennek ellenére ott van a telepített programok listájában. Akkor ezek szerint ezt majd meg tudom ismételni máskor is ugye?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
A mai napon kaptam egy új gépet a cégnél ahol dolgozom. Kicsit el voltunk maradva, a váltás oka:
win xp-röl win7-re.
A lényeg hogy valami új hülye kitalálta hogy márpedig csak mozzila meg IE lehet a gépeken.
Hát mondom én felvágom az ereimet ha ezt a két szart kell használnom.
Mondtam a rendszergazdának hogy legyen szives eröltetni ezt a chrome-ot, legalább nekem, mert én szétmegyek.
Kaptam ígéretet töle, de...ez olyan mintha nem is kaptam volna.
Hát kb fél óráig bírtam, és rákattoltam a "telepítse a chrome webböngészö" gombra. Persze jött a kis ablak hogy rendszergazdai jogoslutság bla-bla...mögötte pedig egy kis google stílusú ablak hogy a chrome telepítéséhez nem szükséges rendszergazdai jogosultság. Mondom ok, ha le is vágják a tökömet, de ezt kipróbálom. Lejött, feltelepült, müködött, aztán gyorsan uninstalláltam, és most kb így ülök a helyemen:
A kérdésem az hogy ezt bármikor meg tudom ismételni, vagy most jól letiltják ezt is? Másik oldal meg az hogy hogyan teheti meg ezt az "agresszivitást" egy program?
(Nem mintha zavarna
)
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)