- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Itt is megtörtént a frissítés, én még nem tapasztaltam problémát! De édesapám gépén egyszerűen lehetetlen netezni mióta frissített... Nincs is egy hú de jó gépe, 1 egy magos gépről van szó, de eddig nem volt semmi gond a böngészéssel. Most irdatlanul lassan hozza be az oldalakat, érdekes, hogy van amikor gondol egyet és akkor jóó, ez a frissítés óta van. Van esetleg erre valami megoldás, vagy, hogy miért van ez egyáltalán? Vissza tudom rakni a régi verziót anélkül, hogy frissülne az újra? Vagy lehet kidobni a gépet, mert már internetezni se lehet rajta emiatt a sz*ros frissítés miatt? Bocsánat, de nagyon feldühít, hogy hogy lehet így elcseszni valamit. Azért használtunk azon a gépen Chrome-t, mert sokkal jobbnak és gyorsabbnak bizonyult a Mozillánál meg az Explorer-nél is, de most jelenleg egy kalapsz*r már ez is.
Légyszíves ha tudtok valami megoldást a problémámra akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- Hővezető paszták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest