Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Nem rossz megoldás, de csak ezért létrehozni egy új címet elég macerás. Na mindegy, inkább megpróbálok odafigyelni, hogy ne neki küldjem.

Azért köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
-
G@ben
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Erre én is gondoltam, de több levelet küldök magamnak, mint havernak.

-
energomatt
őstag
Erre esetleg úgy van lehetőség, ha magadnak küldesz nagyobb mennyiségben emailt a gmail-ből, mint amennyit az ismerősödnek már küldtél. Viszont teljesen felesleges újabb csoportot létrehoznod, ha az ugyanazokkal a karakterekkel kezdődik mint a mail címed, akkor ugyanott vagy, mint voltál. Az egyébként nevetségesen rosszabb megoldás, mint pl. egyetlen "q" betüt leütni.
-
G@ben
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Más. Én is meg tudtam adni olyan csoportnevet, ami az én címem, csak hozzáraktam két számot. Az lehet, hogy épp másnak a mailcíme.
Nem egy betűs elérést szeretnék, hanem az első három betűt a saját címemből. Több olyan mail is van ismerősöknél, amiben szerepel ez a három betű, de csak és kizárólag egyik haverét dobja fel előttem. Na ezt a prioritást szeretném megcserélni. -
energomatt
őstag
Más? Fel vannak sorolva a csoportok, azok vannak, amiket ott látsz. Ezek a sajátjaid, más nem hozhatja létre ezeket, ha egyedül te használod a saját mail címedet. Ha egy betűs elérést szeretnél, akkor az legyen egyedi betű amivel másik csoportnév, vagy másik mail cím nem kezdődik, ez a javasolt megoldás, nem kötelező használni. Ha találsz ennél jobb lehetőséget, azt majd ismertesd velünk is!
-
G@ben
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Nekem nem volt ilyen névvel csoportom, más lehet, hogy létrehozott ilyet. Nem Q betűvel szeretném megcsinálni, hanem a mailcímem első betűivel, mert egyszerűen az van benne az ujjaimban, évek óta úgy használom.
-
G@ben
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Amikor létre akartam hozni, azt mondta, hogy már van ilyen. Nem mondom, hogy biztos nem én csináltam sok évvel ezelőtt, de nem emlékszem, hogy csináltam volna.
-
Bridgeman
csendes tag
Sziasztok!
PC-n Chrome böngészővel használom a Gmail-t.Van vm megoldás arra,hogy új levél beérkezését hangjelzés kísérje?(Munka közben nem ülök folyamatosan a monitor előtt) -
G@ben
addikt
Van egy olyan gondom, hogy magamnak szoktam küldeni maileket linkekkel, emlékeztetőkkel, stb, és a címhez a címem első három betűjét írom be, majd nyomok egy entert. Viszont egyik havernak a mailcímében szintén szerepel ez a három betű, és egyre gyakrabban neki küldöm el, amit magamnak akartam. Meg lehet oldani, hogy az én címem akarja ennél a három betűnél alapértelmezettként felhozni?
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nem tudom pontosan ide tartozik-e:
androidon google calendarban meg lehet jeleniteni valahogy a google task feladatait, hogy egy helyen normálisan átláthatóan lehessen olvasni őket? -
Zola007
veterán
Hol tudom beállítani, hogy a címtárban ha hozzáadok / módosítok egy bejegyzést, akkor a default országkód a számnál és tartózkodási helynél Magyarország legyen?
Jelenleg USA-t adja be valamiért -
Jarod1
veterán
Sziasztok , a telefon utolsó helyzetét le tudom kérni valahogy google al ha ki van kapcsolva??
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Gmail alkalmazásban, androidon be lehet valahogy állítani sötét hátteret?
-
válasz
attila157
üzenetére
Szia,
Ha mobilos alkalmazás/felület: A megnyitott alkalmazásban jobb felül, a keresési sáv végén ráböksz az aktuálisan megjelenített fiók fényképére (vagy annak a helyére), a felugró ablakban megtalàlható az összes fiókod, kiválasztod a kívàntat és utána mindig azzal fog nyitni, amíg nem változtatsz azon.
Webes felületen nem néztem, de megteszem majd. -
attila157
tag
Szisztok
Segítségeteket szeretném kérni. Több email címem van és azt hol tudom beállítani hogy a kiválasztott email fiók jelenjen meg elsőnek akkor amikor megnyitom a gemailt.
Válaszotokat előre is köszönöm -
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Én próbáltam saját doménnel, kért adatokat, de 30 napig nem vont semmit.
-
energomatt
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez feltételezés a részemről, nem konkrét tapasztalat. Általában ami üzleti, az fizetős szokott lenni.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Próbaidőszak végén ha nincs fizetés akkor törli az e-mail címet?
Próbaidőszak az hány hónap? -
energomatt
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A próbaidőszakra.......
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Az érdekes lesz xd
Regisztrációkor nem kért semmi számlázási adatot. -
energomatt
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
kirpóbáltam mindent, másik pc-n se lehet bejelentkezni, viszont a párom gmail fiókjába be lehet jelentkezni. az én profilommal van valami, de mi

mi lehet a baj, ha nem enged belépni, vagyis be tudok lépni, de nem tölti be se pc-n, se telefonon a gmail -t

-
HoReSz1975
őstag
hogyan lehetséges az, hogy újrahúztam a gépet és ugyanaz a hiba

-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
megint nem enged be

-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
megnéztem ezekkel is, de ugyanaz a hiba, nem bírok bemenni a gmailba sehol, se PC, se mobil, belépés ok, de nem tölti be.
nem értem, soha nem találkoztam még ilyennel

-
energomatt
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Adwcleaner? Emsisoft Emergency Kit?
-
válasz
energomatt
üzenetére
Ja, az havi díjas... Google cégeknek szolgáltatás.
-
energomatt
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Majd írd meg, ha küldik a számlát! :-)
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Mindegy csináltam egy fiókot. Létrehozásnál megkérdezte, hogy saját célú vagy üzleti. Az üzleti célú kipipálva és most mindenki mehet rá.
Azt hittem, hogy van valami konkrét beállítás rá, de idáig még nem jelzett semmi "illetéktelen" fiókhasználatot.
Van 50-60-as korosztály is, szerintem jobb ez így nekik, egyszerűbb. Citromail, freemail-el meg nem is hiszem, hogy meg lehetne oldani, van hogy még a levél se jut el rá. -
energomatt
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez jó megoldás. Mindenkinek legyen saját email címe. Ezután mindenki hozzáadja a többieket egy csoprtnévhez a névjegyzékben és arra való hivatkozással mindenkinek egyszerre írhat. A Google Keep programmal (PC és Mobil) pedig egy közösen szerkeszthető felületet lehet alkalmazni a csoport számára, levélírás nélkül is megosztva az információkat.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék Gmail fiókot létrehozni egy tanulmányi csoportnak. A felhasználói név és jelszó tudatában 10 ember használná ezt a fiókot.
Mit kéne regisztráláskor vagy regisztrálás után beállítani, hogy ne tilson le a Gmail, ha egyszerre több belépő van az levelezésnél és mindig máshonnan van a belépés? -
GAbre
veterán
Üdv!
2 lépcsős azonosításban volt fiókom,sajnos ez már nem járható út,hogy belépjek.
De nem találok semmilyen módot rá,hogy újra be tudjak lépni fiókomba.
Súgónál még azt se találom,hogy tudok google-től segítséget kérni fiókom használatához.
Valakinek 5lete van? -
melan
senior tag
Sziasztok! Új telómon megadtam a gmail címem, és az app felajánlotta, hogy a küldő ikonjára kattintva megjeleníti az összes üzenetét. Nem nyomtam rá de most használnám, most viszont kijelöli az üzenetet... hogy lehet bekapcsolni a funkciót?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Veletlenul frissitettem a gmail alkalmazast (android). Melyik legutolso verzio ami jol mukodik? Mert ez nem szinkronizal tul jol. -
Rokababa
csendes tag
Sziasztok,
Édesanyám email címének biztonsági email címe az én fiókom. Mikor Anya belép a saját gépéről a fiókjába, folyton kapok értesítéseket, hogy új, még nem ismert eszközről jelentkezik be, holott nem törli az előzményeket, cookie-kat, stb.. Más gépeket, például Apáét elég ritkán használja belépésre.
Ez a kezdetektől így van a fiókjával. Igazából bajnak nem baj, de kicsit idegesítő, mikor fontos levelet várnék,és látom,hogy van egy új, erre rájövök, hogy csak erről küldött értesítést a Gmail.

Lehetséges ezzel valamit kezdeni,hogy a saját gépről történő bejelentkezését ne vegye ismeretlennek?
Köszönöm előre is a választ, ahogy a múltkori segítséget is mindenkinek, aki segített a biztonsági címmel kapcsolatban!

-
need
addikt
Sziasztok...
Volna egy érdekes problémám még pedig a feleségem levelezése nem frankó!
Ha csak simán küldök neki az én mail címemről az megjelenik a beérkező levelekhez
Ha bárki bárhonnan hivatalos helyről jelen esetben a NAV-tol akkor az nincs sehol vagy is meg van a frissek között és onnan nem lehet sehová elrakni mit vagy hogy kellene beállítani hogy minden levél a beérkező levelekhez kerüljön..??Ami talán még furcsább az előtag ott van de sötét mutatom képen..

-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Hasonlóan PeL problémája nálam is jelentkezik, Firefox alatt próbáltam eddig igaz, de rendesen és inkognitó módban is ez van. Ha a sütiket törlöm akkor egy darabig jó, de ugye nem akarom folyton törölni a sütiket, mert akkor az összes oldalba be kell lépnem stb...
Munkahelyi gépen is ez van, rendesen a munkahelyi gmail megy, inkognitóban a sajátom meg nem, egy időben. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-lopásnál első dolguk a telefon kikapcsolása és a sim eldobása
-második az adatok törlése -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
majd holnap visszaolvasok, de ha van másodlagos email amire kiküldi a kódot akkor elvileg mennie kéne, nem? (erre találták ki ezt nem? visszaállító másodlagos email cím )
pl. mobil lopásnál, megy a sim kártya is a számmal.. bár gondolom pl. lopásnál a számot mindig tiltatni kéne alapból?

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ha itt visszaolvasol, akkor a fiók visszaállítás igen csak nehéz telefonszám nélkül.
De nem tudom mitől félnek megadni a számukat, hogyan élhetnek vele vissza? -
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok,
Lehet hülye vagy alap kérdés lesz: Ha nincs hozzátársítva a mobilszámom a gmail,google fiokhoz akkor a 2factor auth on kívül milyen hátrány van még?
-
Gézengúz
addikt
Egy kis segítséget valaki?
Androidon, gmail appból, üzenetekben nem tudom megjeleníteni a képeket, se wifin, se mobilneten, régebben elnyomhattam valamit, de nem az appban mert abban már végigzongoráztam mindent, mi lehet?
Azt hiszem menteni sem tudja, csak drive-ra és onnan tudom megnyitni. Naptár, névjegyek és a tárhely is engedélyezve van a számára.
-
válasz
petymeg
üzenetére
Szia,
A telefonon is tudod módosítani: Naptár -> Opciók (bal felül a három vonás) -> Beállítások (jobb felül a fogaskerék) -> Naptár színeinek a kezelése -> kívánt naptár kiválaszt -> szín beállít
A Gmail webes felületén ha módosítod, szinkronizáláskor átveszi azt is a telefonon is a naptár: Gmail -> Naptár -> a Saját vagy Más naptáraknál a kívánt naptár végén ott az opciók (függőleges három pötty), arra kattintva felugrik a beállítási panel, ahol a színeket is lehet módosítani. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam, ezért ide írom. Androidos telefonon (Note 9 Pie) Microsoft Exchange-ben hozzáadtam a céges fiókomat, engedélyt adtam a naptárhoz is. Hogy tudom a céges profilom naptárbejegyzéseinek a színét megváltoztatni? Jelenleg kék, mint a magán gmail-os profilom bejezései, és azt se tudom megváltoztatni. Kis kontraszt jó lenne a magán és a céges bejegyzések közt.
-
-
PeL
addikt
Üdv. UPC-s topikból irányítottak ide, hátha tudnak itt segíteni. A problémám a következő lenne:
Bármilyen oldalról legyen szó, ahol gmail-es címmel vagyok regisztrálva nem tudom használni az oldalt, mert folyton átirányítási hibával megáll az oldal betöltése, többek közt a UPC ügyfélszolgálati oldalán is ez fogad:
Próbáltam 3 féle böngészővel: Frissen telepített Chrome, újra telepített Firefox, meg a Windows 10 alap Edge böngészőjével is. Próbáltam Ad-Block+ nélkül is, plusz úgy is hogy kikapcsoltam teljesen a tartalomblokkolást a böngészőben, továbbá többször próbáltam törölni a sütiket és gyorsítótárat, sehogy nem jó.
Ezen kívül próbáltam az itthon lévő másik számítógépen amin szintén Mozilla és Chrome is van, ott sem tölt be semmit gmail-es email címmel, plusz a saját telefonomon amin pedig Chrome böngésző van, azon is ERR_TOO_MANY_REDIRECTS üzenettel leáll az oldal betöltés.
Már kezdek kiborulni mert kezdtem elhagyni a freemail-t pont a megbízhatatlansága miatt, minden oldalon átírtam a kapcsolati emailt gmail-re, erre így meg újabban napok óta be sem tudok lépni oldalakra vele... Ötlet?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Ha egy állandó cimről érkezőt szeretnél akkor használj pl cimkét rá, szűrőben pedig állitsd be.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem egy másik levelező adminja azt javasolta, hogy a kívánt küldők címére (esetemben az ebay volt) tegyek fel egy szabályt, hogy az inbox-ba kerüljön. Nálam bevált, de nem tudom, hogy ilyen szabályt lehet-e gmail-en is beállítani...
-
energomatt
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem ismerjük a körülményeidet, miért kell okvetlen többszáz levelet kapnod. Amelyik fiókba nem érkeznek sürgős levelek, azokat nem kell szinkronizálni, akkor nézed meg, amikor akarod. Rengeteg lehetőség van, pontosan azért, hogy mindenki maga alakíthassa ki saját igényei szerint a levelezéseit, az ezzel kapcsolatos értesítéseket, szűréseket.
-
válasz
energomatt
üzenetére
Akkor 10 percenként csipogna a telefonom, szóval ez nem kivitelezhető.

-
energomatt
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
A hulladékokat egyszerűen törlöd. Ha pedig valami onál fogva nagy a forgalmad és komoly szétválasztást szeretnél, akkor használhatsz több email címet.
-
válasz
energomatt
üzenetére
Nem értem, ezt hogy lehet elérni. Most van egy rakás levél, aminek 95%-a valóban hulladék, ebből hogyam tudom átrakni, amik érdekelnek?
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Tegnap lementettem az új telómon (szinkronizált gmail fiókkal) vagy 100 névjegyet, mindegyik kereshető és elérhető volt. A mentés helye direkt a gmail fiókom volt. Reggelre az összes akkor elmentett cím eltűnt. Ilyenkor mi a bánat van?

-
energomatt
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Minden, amit meg akarsz kapni.
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Kapcsold ki és használd csak a bejövőt. Nekem így van, szerintem jobb...
-
Üdv mindenki!
El lehet valahogy érni, hogy a "promotions"-ba érkező levelek közül bizonyosakat az "inbox"-ba tegyen? Már nem először maradok le promócióról emiatt. Nem nézegetem azt a mappát, mert 95%-a baromság, de néha olyanokat is odatesz, ami van, hogy az "inbox"-ba jön, aztán valamiért mégis ott köt ki néha.

Köszi a segítséget előre is!
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Remélem van itt valaki aki ebben a témában jártas.
Eddig egy ingyenes G-suite fiókot használtunk a cégünk .eu-s domainjára regisztrálva .
Azonban .hu-s domain-re váltottunk és előfizettünk a G suite basic-re.A kérdésem, hogy van-e arra lehetőség, hogy az .eu-s G suite domain-ről a .hu-s domain-re átköltöztessem az adatokat. Felhasználónként külön külön az e-maileket (igazából ez a legfontosabb).
Valamint minden .eu-s felhasználónak a beérkező leveleit automatikusan a .hu-s domain-re való továbbításra van-e valami lehetőség. Sajnos a Admin súgóban ezekre nem találtam megoldást.
Pl. béla@valami.eu-ra bejön egy e-mail és ez automatikusan továbbmegy béla@valami.hu-ra. (azt tudom hogy egyénileg ezt a gmailben be lehet állítani, de szervezeti szinten erre van-e lehetőség?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: tajati.
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Beállítások/Címkék
-
energomatt
őstag
Eltünt a Spam könyvtáram a rendszerből. Ez hogyan állítható helyre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Frissítés érkezett a telefonomra, s önkéntelenül rányomtam. Máskor is frissítettem, de most úgy veszem észre, hogy nincsenek meg levelek. Más tapasztalt ilyet?
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
A céges Gmail fiókomhoz szeretném hozzáadni a privát fiókomat, de ezt a hibaüzenet dobja fel: "A szerver visszautasította a POP3-alapú hozzáférést a megadott felhasználónévhez és jelszóhoz."
Hogyan kivételezhető, hogy lássam egy fiókban a két e-mailt és ne keljen oda-vissza lépegetnem?
-
daeyvd44
tag
Sziasztok,
Csak egy kis segítséget szeretnék kérni bár nem tudom ez-e a megfelelő topik rá.
Szóval ma ahogy megnéztem a spam mappámat egy ilyen emailt találtam benne:Üzenetazonosító <636867925251222694@Newstimes-u.Newstimes-u.securehostdns.com>
Létrehozás időpontja: 2019. február 26. 11:12 (4920 másodperc alatt kézbesítve)
Feladó:
Címzett: <saját email>
Tárgy: Delivery Failure
SPF: NEUTRAL a következő IP-címmel: 202.66.172.22 További információDelivered-To: <saját email>
Received: by 2002:a0c:86b2:0:0:0:0:0 with SMTP id 47csp505907qvf;
Tue, 26 Feb 2019 03:34:05 -0800 (PST)
X-Google-Smtp-Source: AHgI3IYXh+CjtAazndmpoMjn0ULyYvDE30OSgtWbHYmd/LNBJ4orf8MPQPY1m5LbFR6Rgc0hvOqT
X-Received: by 2002:a81:62c4:: with SMTP id w187mr1097312ywb.106.1551180845660;
ARC-Seal: i=1; a=rsa-sha256; t=1551180845; cv=none;
d=google.com; s=arc-20160816;
b=tzX3lVmDbus0y5ZGEu/CvJzKCO1xRii0Xwtn0RQsByFoIQCAdfPNgso7YVjjcP0BIw
Dxi1PkiyQDin4G3Ib+oEgzFQYQcljHiYCifLUOc0p6rKXQDmMmwaVOP7RK95UTDW7X+E
VFCam4pGHKqBxvI/6S4mVKqABJ26xvWv9H6XyXHJvf3H/tWp+UbyNZ3Idamj20Nl4fNr
s/gy25SEzDNeQPx6XeZ0HJBRa3pRjsbA5ktFiDJ0qP01OHAl/UHJOZvxiREP4ZbYMWed
3WFLYz5Z7CACWzfF/wd8xiQ1NiGlaP75/baF4IxjG/TnPNIGwZYoore+o3gq8AYMxOUA
gXeQ==
ARC-Message-Signature: i=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=google.com; s=arc-20160816;
h=subject:date:to:from:message-id;
bh=kboK/MZJhpID4+Q/FHJzVJIP5sNke9yn8GUm1s4EfWQ=;
b=XO2ePTXbbcdSMROJofyFuS7+/gqrthXFaR5dKbVYtYlm/DCrQRTT2KktmZ09tYFAjw
vrfSxCwWbjbaepIwJ14eEebIdRx+3Y4wIf4UHysiCdW9YzJa2RGf6+B2uEZVgM2LQE0r
nIFSz7Tkb+EmdsfhWvHYgkefbIbkBWJH+LAnvLgwXYA/AmKDibuZcWoWESkASkRQcbeN
Weu0cFRLkGgzS3+l/Xuhh3Ym3gDSErKhZAYj1eBX+Eii/AKP3/4jllNUGW/PjOt6T2+P
xlnU+jGntw1bCYh8mMNzpSEbJqf7QyxLoAKzgS6LEp3ep8O7J5mpgHp8GZtBakJ5idLr
F+vQ==
ARC-Authentication-Results: i=1; mx.google.com;
spf=neutral (google.com: 202.66.172.22 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of postmaster@newstimes-u.securehostdns.com) smtp.helo=Newstimes-u.securehostdns.com
Return-Path: <>
Received: from Newstimes-u.securehostdns.com ([202.66.172.22])
by mx.google.com with ESMTP id p7si6991536ywb.171.2019.02.26.03.34.04
for <szilagyidav@gmail.com>;
Received-SPF: neutral (google.com: 202.66.172.22 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of postmaster@newstimes-u.securehostdns.com) client-ip=202.66.172.22;
Authentication-Results: mx.google.com;
spf=neutral (google.com: 202.66.172.22 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of postmaster@newstimes-u.securehostdns.com) smtp.helo=Newstimes-u.securehostdns.com
Message-ID: <636867925251222694@Newstimes-u.Newstimes-u.securehostdns.com>
From: "System Administrator"
To: <saját email>
Date: Tue, 26 Feb 2019 15:42:05 +0530
Subject: Delivery Failure
X-SmarterMail-MessageType: Bounce
Could not deliver message to the following recipient(s):
Failed Recipient: <saját email>
Reason: Remote host said: 550 5.7.1 [202.66.172.22] The IP address sending this message does not have a
5.7.1 PTR record setup. As a policy, Gmail does not accept messages from
5.7.1 IPs with missing PTR records. Please visit
5.7.1 https://support.google.com/mail/answer/81126#authentication for more
5.7.1 information. s66si7052467ywc.5 - gsmtp
-- The header and top 20 lines of the message follows --
Received: from dn.farlep.net (UnknownHost [41.76.8.59]) by Newstimes-u.securehostdns.com with SMTP;
Tue, 26 Feb 2019 13:20:32 +0530
Reply-To: <saját email>
From: <saját email>
To: <saját email>
Subject: Caution! Attack hackers to your account!
Date: 26 Feb 2019 07:50:32 +0000
Message-ID: <20190226075032.E66AC665AEF98877@gmail.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
I hacked your device and then got access to all your accounts... Including =
<saját email>.
It is easy to check - I wrote you this email from your account.
Moreover, I know your intim secret, and I have proof of this.
You do not know me personally, and no one paid me to check you.
It is just a coincidence that I discovered your mistake.
In fact, I posted a malicious code (exploit) to an adult site, and you visi=
ted this site...=20
While watching a video Trojan virus has been installed on your device throu=
gh an exploit.
This darknet software working as RDP (remote-controlled desktop), which has=
a keylogger,
which gave me access to your microphone and webcam.
Soon after, my software received all your contacts from your messenger, soc=
ial network and email.
At that moment I spent much more time than I should have.=20Ezt tartalmazza az eredeti üzenet (bocsi ha hosszú).
Szóval lehetséges, hogy valóban feltörték a fiókom?
2 lépcsős azonosítást használok és egy eléggé erős jelszót és nem tudom eldönteni erről, hogy ez most valós vagy fake.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest