Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jegenye77
addikt
Nekem is most tiltotta le a fiókomat.
Vásárolni akartam a play -en és nem sikerült majd egyből jött az üzenet,hogy a fiókomat törölték.
Miért?
Hova lehet ilyenkor fordulni? -
PedroPascal
őstag
Sziasztok!
Main nap a google letiltotta a fiólomat, nem értem miért.
Ez a fiókom már nagyon régóta megvan google play meg minden más ehez van rendelve.
PC-n sem tudok bejelentkezni, amit felaján helyreállítási lehetőséget az nem segítet.
Mit lehet tenni most, hová forduhatok? -
EmberXY
veterán
válasz
tantam69
üzenetére
Az első részhez nem tudok mit hozzáfűzni, de ennyire csak nem lehet szar a gmail, valami beállítás zavarhat be esetleg...
A második rész is érdekes, de nem lehet, hogy csak ideiglenesen nem kapja meg a címzett, és később megkapja? Az értesítésben mit szokott írni? A gmail útjai kifürkészhetetlenek... -
tantam69
csendes tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nekem minden egyes alkalommal küld egy ilyen üzenetet, ha kilépek az egyik fiókból és belépek egy másikba. Jelszó megváltoztatásakor szintén figyelmeztet, hogy valaki buherál a jelszavammal... Eddig a keleti partról mutatott egy IP címet, ami elvileg egy google szerver címe. Buta fejemmel arra tudok gyanakodni, hogy minden megmozdulásomat öngyilkos merényletnek gondolja :-) Igazából nem értem. Van telefonszámos azonosításom is, de nem kér a belépésemhez biztonsági kódot, csak egyszerűen szól, hogy letiltotta a belépést.
Másik tippem, hogy gmail-ből használok egy másik címet, amiről levelezek. Ez egy olyan cím, ami egy másik szerverről üzemel, azon keresztül fogadom a másolatokat és én is úgy küldök. Amikor a másodlagos címről küldök egy levelet, akkor azonnal kapok egy értesítőt, hogy nem tudta a gmail kézbesíteni, mert a másik félnek ilyen-olyan problémái vannak, ennek ellenére a levél megérkezik a címzetthez. Ez is fura, mert ha megírja, hogy nem küldte ki, akkor mégis miért kézbesíti???
Létezik erre valami beállítás, hogy ez megszűnjön? Ti. azóta szenvedek csak ezzel, amióta beállítottam ezt a több lépcsős biztonságot. A gépemen egyedül én dolgozom, és senki a családból nem tudja a jelszavam, víruskereső szerint pedig tiszta vagyok, mint a friss hó.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy ha egy üzenet címzettjéhez elkezdek begépelni egy nevet, akkor csak a Címtárban lévő neveket dobja fel auto-kitöltési tippként, és ne minden olyat, akivel valaha akár csak egyszer is volt egy levélváltásom?
#8488 Dluinet: Nem működik sajnos a javaslatod, egyrészt ha megfordítom, vesszőt tesz a vezetéknév és a keresztnév közé, másrészt én a régi típusú / stílusú Címtárat használom, ott nincs "A,Z" gomb. Azért köszönöm a tippet!
Köszönöm előre is!
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ok, most olvastam fentebb.

Akkor asszem megkérem barátosnét, hogy használjuk övét.

-
laceszgamer
addikt
Gmail fiókhoz mindenképp kell mobilszám?
Youtube-hoz kéne egy viszont ahogy megadtam a számom hogy küldjék rá a visszaigazoló kódot, akkor írta, hogy már használták a számom. Valszeg ez én voltam de már vagy 5+ éve és még véletlen sem tudom hogy mi volt annak a fióknak az adatai.

-
rolii92i
tag
Hali!
Ezt mire véljem?"Bejelentkezési kísérlet megakadályozva
Kedves Roland!
Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (xxxxxxx@gmail.com) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek.
Részletek:
2016. július 2., szombat 2:35 (kelet-európai nyári idő)
Kocaeli, Törökország*
Nyomatékosan javasoljuk, hogy biztonságos alkalmazást használjon – például a Gmailt – fiókja eléréséhez. A Google minden egyes alkalmazása megfelel ezeknek a biztonsági normáknak. Azonban ha kevésbé biztonságos alkalmazást használ, akkor fiókja sebezhetővé válhat. További információA Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:
TEKINTSE ÁT ESZKÖZEIT MOST
Üdvözlettel:
A Google-fiók csapata
*A helyet a rendszer közelítő pontossággal, a bejelentkezés IP-címe alapján határozza meg.
Ezen az e-mail címen nem fogadunk válaszokat. További információért keresse fel a Google-fiók súgóját." -
EmberXY
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szerintem olyan eszközről próbáld, ahonnan még nem regisztráltak gmail fiókot, hátha akkor nem kérdezi.
Elvileg minél többször próbálkozol, annál "biztosabb benne a google", hogy neki biztonsági szempontból kérnie kell.
Úgy tudom, régebben át lehetett ugrani ezt a lépést, illetve időnként meggondolta magát és mégsem kérte, ez szerintem sok mindentől függ, de főleg attól, hogy az adott eszközről/IP-ről eddig mennyi mindent tárolt be.
Speciel nekem csak egy fiókom van ~10 éve, a regisztrációt nem szoktam használni, bár a számomat egyszer már kikönyörögte azóta, így más nem jut eszembe, de a többiek hátha többet tudnak segíteni. -
Üdv!
Hogyan kell gmail.com-os e-mailt regisztrálni úgy, h ne akarjon telefonszámos kódot küldeni, meg ellenőrizgetni?
Hát ezt nem értem.

Nem véletlenül NEM AKAROK tel. számot megadni.
Miért nincs ott olyan opció, h lépés kihagyása, és ki lehetne venni mittudomén a pipát a négyzetből?
Vagy csak én nem találom ezt a menüpontot?
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben alkalmanként, de többször előfordult már nálam, hogy a levélírás felzabálja a RAM-ot notimban. Nem sokkal ezelőtt három mondatot másfél órai szenvedés után sikerült elküldenem, mert hiába törölgettem a memóriát kínomban, mindig visszanőtt a fogyasztása. Nincs semmiféle kártevőm, ami okozhatná ezt és csak levélíráskor jelentkezik. Nincs valami ötletetek, hogy ilyenkor mi leli a gmailt? Nagyon idegesítő, hogy egy betű lenyomás sok-sok másodperc múlva jelenik meg a felületen, mikor így beáll.
Íme a szemléltető kép, hogy a nem túl izmos 3 GB RAM-ból mennyi fogyott:
-
default.
őstag
Sziasztok!
Több gmail fiókom van, és általában kattintással tudom kiválasztani, melyikbe akarok belépni, és az ahhoz tartozó jelszót kitölti magától. Most valamiért eltűnt az egyik fiókom ebből a listából.
Ezt hogyan tudom visszahozni? És hogyan tudok egy adott fiókot beállítani "alapértelmezettnek", hogy itt a listában mindig az jelenjen meg alapból? Chrome legújabb verzióját használom Win7 64bit alatt.
Köszönöm szépen előre is. -
moma
őstag
Sziasztok. Eddig nem volt mobil okos eszközöm és most használok egy tabletet és arra gondoltam, hogy elég para, hogyha elhagyom és be van lépve az google accountom. Az első gondoltaom az volt, hogy beállítok egy recovery telefonszámot, de ez lehet káros is, mert ha a telefonnal együtt hagyom el, akkor nem tudom mi van. Szóval lehet egy recovery email-cím erősebb, mint ha van telefon szám is? Mert én mondjuk vissza próbálom kérdni a másodlagos emaillel, ő meg visszakéri a telefonnal. Ez hogy van? Ti hogy csináljátok ezt?
-
kovy79
őstag
válasz
petyus_
üzenetére
A telefonodról exportálod a névjegyeket csv formátumban (ha jól rémlik: Névjegyek/menü/Exportálás), majd a gmail felületén Címtár/Egyebek/Importálás, utána meg törlöd a duplikációkat.
Bár ez utóbbi nekem automatikus módban össze-vissza törölt, úgyhogy kézzel, egyenként törölgettem. -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, most fogok új telefont venni, az lenne kérdésem, hogyan tudom a mostaniról a google névjegyek közé importálni az összes kapcsolatomat a telefonról? Elég sok szám megvan a névjegyek között, de az újabbak nem, szeretném, ha a telefonról az összes odakerülne, utána itt szerkeszteném őket, és az új telóra már ez a szerkesztett lista kerülne majd.
Előre is köszi!
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Hétvégén otthon próbáltam belépni a gmail fiókomba, de nem engedett, mivel arról a gépről még nem jelentkeztem be, mi van ha más akar, stb-stb.
Természetesen nem más volt hanem én, csak épp arról az ip-ről még valóban nem jelentkeztem be. Valahol ki lehet kapcsolni ezt a funkciót? Értem én hogy a google jót akar, de egész hétvégén nem fértem hozzá a leveleimhez gépen.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha egyszer az automatizmus hibásan működik, számomra az a logikus megoldás, hogy kikapcsolom azt és egy tökéletesen működő szűrő aktiválásával helyettesítem.
Bocs, ha ezzel nem segítettem neked.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miért nem?
-
looser
addikt
Egyébként ez a cikk erről ír. Én pedig elírtam, Outlook 2010-ről van szó az esetemben is.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én nem is látom ezeket a "Szűrőket", minden a maga helyére megy.
Anno kikapcsoltam ezt az automatizmust szinte azonnal.Hogy hol?
Fogaskerék / Beérkező levelek beállítása / Elsődleges ON, minden egyéb OFF
vagy a
Beállítások / Beérkező levelek fül alatt -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Bjørgersson
félisten
Van valami módja, hogy egy bizonyos felhasználótól kapott mailek a frissítések helyett a fórumok közé sorolódjanak? Pl. hiába állítom be mindig a Hardveraprós maileket, a következők ugyanúgy a frissítésekhez kerülnek.
-
looser
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Szia, engedélyezni tudod a "Kevésbé biztonságos alkalmazások" számára a belépést, hogy legközelebb ne legyen gondja az orosz srácnak belépnie a gmailedere
)
Egyébként én most engedélyeztem, mert Outlook 2012 SP2-re ugyanez az üzenet jött. Kellemetlen. Thunderbirdre kellene váltani?... -
Sanyi.mTs
addikt
van valami az EULA-ban (ÁSZF-ben) hogy mennyi idő után törlik a fiókot, ha nem használjuk?
csak mert a freemail-lel úgy jártam, h valamiért 90 napig nem néztem rá és mikor beléptem, akkor ezt az arcomba tolta és közölte, h a leveleim törölve lettek. -
playmore
tag
Egyik sem (talán egy hely gyanús ahol egy elég szabvány fórummotort használnak). Még egy dologra tudok gondolni esetleg, hogy ez egy valamennyire szabvány levél és bár benne van hogy elvileg a jelszóval megpróbáltak belépni, de miért tették volna ha úgyis fennakad a gmailen? Lehet már esetleg elfogta akkor amikor gyanús volt a bejelentkezés szoftvere / helye. A kétlépcsős bejelentkezést mindenesetre bekapcsoltam és jelszót változtattam ahol ezt használtam aztán meglátjuk. Más profilom más oldalakon nem jelzett semmit.
-
playmore
tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Köszönöm, megváltoztattam a jelszavamat és most megyek végig azon hova is adtam meg ezt, úgy tűnik azért van pár oldal közte ami lehet nem annyira biztonságos (de azok is régi, nagy látogatottságú oldalak). A gépemet átnézetem ESET-el és Spybot S&Dvel (ezek amúgy is fent voltak), de ez egy viszonylag új a nulláról felrakott gépem ami van (mást nem is használok) szóval gőzöm sincs honnan kerülhetett ki a jelszó.
-
EmberXY
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Az " Ön jelszavával" szerintem elég konkrét választ ad a kérdésre, miszerint igen, tudják a jelszót.
Ha nem te voltál, valamilyen alkalmazáson keresztül, amit esetleg a google nem támogat, akkor így első ránézésre csak azt tudnám elképzelni, hogy valamilyen adathalász/keylogger/trójai/botnet lehet a dolog mögött, tehát valahogyan a gépedről kerültek ki a belépési adatok, de a belépési kísérletet a google szerencsére megvétózta, valamilyen gyanús körülmény miatt (pl orosz IP, indokolatlanul), vagy esetleg ugyanonnan több helyre is megpróbáltak egyszerre bejutni (ez is inkább valami botnetre vall), és ez tűnt fel.
Legalábbis más ötletem nincs.
Mindenesetre a gépedet/eszközeidet szerintem vizsgáld át valami biztonsági szoftverrel, és jelszót is érdemes lenne változtatni, és akár a kétlépcsős azonosítást is bekapcsolni a biztonság kedvéért. -
playmore
tag
Helló! Ma reggel kaptam egy levelet a gmailtól:
---------------------------------------------------------------
Bejelentkezési kísérlet megakadályozva
Kedves XY!
Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (xy@gmail.com) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek.
Részletek:
2016. június 15., szerda 7:27 (moszkvai téli idő)
Jaroszlavl, Oroszország*
Nyomatékosan javasoljuk, hogy biztonságos alkalmazást használjon – például a Gmailt – fiókja eléréséhez. A Google minden egyes alkalmazása megfelel ezeknek a biztonsági normáknak. Azonban ha kevésbé biztonságos alkalmazást használ, akkor fiókja sebezhetővé válhat. További információA Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:
---------------------------------------------------------------A legutóbb használt eszközeim között csak a saját gépem van, máshonnan soha nem is lépek be. Ez most azt jelenti, hogy tudják a jelszavamat vagy csak próbáltak belépni a profilomba? Kellene jelszót változtatnom? Teljesen hihetetlennek tűnik, hogy megszerezték valahogy, mert egy direkt 10 karakteres vegyes random generált jelszavam van ide meg pár helyre amik abszolút biztonságos helyek.
-
kovy79
őstag
Tud valaki ebben segíteni?
Hátha itt több gmail szaki van.
-
válasz
üzenetére
Beállítások, fiókok. Itt tudsz hozzáadni másik e-mail címet, amiről akár alapértelmezetten küldeni is tudsz. Céges címeket így állítottam be, de szerintem másik Gmail címmel nem fog menni.
Egyébként Windows-os telefonra nem létezik gyári kliens, ami kezeli az így beállított fiókokat? Sajnos gyárit nem találtunk és egy munkatársam készülékére nagyon kellene valami megoldás...
-
-
törölt tag
Hogy lehet olyat hogy ha google felhasználónevet szeretnék változtatni akkor átmenteni mindent az új fiokba? Mert pl a google photos-ból a képeket nem lehet namost ennyire röghöz kötött lenne egy google fiók? Nem lehet esetleg olyat hogy aliast létrehozni és alárendelt emaillel használni ugyanazt a fiókot?
-
agoka07
senior tag
Üdv!
Nemrégiben külföldre költöztem és szeretném megváltoztatni a google fiókom országát, hogy igénybe tudjak venni pár szolgáltatást. Valaki tud segítséget nyújtani ebben a témában? -
looser
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Igen, ez megvan (ezt neveztem "összesösszes"-nek :-) de ha ebbe már egyet is módosítok, akkor csak az aktuális oldal lesz kijelölve.
(#8452) TigerCat: otthon egy outlook van erre rendszeresítve, csak melóhelyről nézem böngészőből és eszembe jutott, hogy jó lenne törölni :-)
-
-
looser
addikt
Sziasztok, van arra lehetőség, hogy a felgyülemlett leveleket ne oldalanként kelljen kitörölni? A gond a következő, van az újak között pár, amit meg akarok tartani, meg vagy ezer, amit nem. De ha az "összesösszes" :-) kijelölést választom és elkezdek mazsolázni - akár csak egyet is kikattintok - akkor csak az első oldal kijelölt leveleit törli....
Jut eszembe, az ott lévő, egyéb címkével ellátott levelek is mennek a levesbe. Fos ez, hogy nincs mappanézet, sosem fogom megszokni a címkéket :-(
-
DS39
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
lehet, de nem értem, mert androidos gmail app-ban semmi gond, ott engedi plusz ellenőrzés nélkül frissíteni a leveleket, de ugyanarról a routerről netezve pc-n, böngészőből már problémázik?
ugyanaz az ip, csak más eszköz, de azért a 2 még nem kéne sok legyen egy ip-ről.a másik amire én gondoltam a szolgáltatói ip váltás, de akkor szintén az androidon is problémáznia kellene, kicsit logikátlannak érzem ezt a működést.
az outlook, vagy akár a facebook bejelentkezési rendszere nem akad meg ilyeneken.
-
DS39
nagyúr
mi ez a mánia a google-nél, hogy igazolnom kell, hogy én vagyok az....
egy rohadt szolgáltatói ip váltást sem tud elnézni?
más e-mail szolgáltató nem ennyire parás. -
norbi2010
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Lehet, hogy ebbe futottam bele, sajnos még mindig nem működik.
-
donjohnson
addikt
válasz
norbi2010
üzenetére
nem lehet, hogy belefutottál egy ilyen disposable e-mail címbe, ami kikapcsolható, és akkor már nem is létezik?
esetleg próbáld újra, hátha mostanra megjavult. -
norbi2010
őstag
Delivery to the following recipient failed permanently:
xy@gmail.com
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail-smtp-in.l.google.com. [2607:f8b0:400d:c0e::1b].The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 https://support.google.com/mail/answer/6596 h185si2164346qkf.208 - gsmtpMi lehet a probléma? Látom írja, hogy nem létezik az e-mail cím, de tegnap még váltottunk üzeneteket. Át lettem verve vajon?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
half333
üzenetére
Ezzel próbálkoztál már?: https://accounts.google.com/RecoverAccount?fpOnly=1
-
-
half333
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
tudom a jelszavat!
-
-
half333
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Az a poén h sok helyen ez az e-mail cimem van megadva,illetve a kontaktjaim oda vannak elmentve.
-
válasz
half333
üzenetére
Pedig biztosan rosszul adsz meg valamit. Vagy a jelszót vagy egyéb azonosítót. Passz, hogy hol van, csak tippelem, hogy azzal még talán vissza lehet hozni.
Eddig én akárhányszor találkoztam ilyennel, ott mindig a jelszó volt a problémás, hiába mondták, hogy márpedig biztosan tudják azt. Nem tudom, mennyire fontos ez a mailcím, de lehet egyszerűbb lenne csinálni egy újat, és felírni valahova a jelszavakat.

-
half333
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Tudom a jelszavam! De egyik nap hirtelen nem engedett be,és még a jelszavam sem tudom módositani második e-mail cim megadásával sem 😔. Hogyan lehet sms-ben megkapni a jelszavat? Keresgettem,de hiába ott is kéri h töltsem ki azokat a hülyeségeket,de a végén nem talál egyezést!
-
válasz
half333
üzenetére
Tyű, ez innen nehéz lesz. A jelszót ezek szerint nem tudod biztosra. Nyilván azért kéri ezeket az adatokat, mert sokszor próbáltál (vagy valaki más) sikertelenül belépni.
Max ha telefonszámot megadtál, azon keresztül tudod magad igazolni, de más tippem nincs.
Ja igen, talán ha okostelefonon be vagy lépve valami e-mail klienssel...
-
half333
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Próbáltam safari,firefox,chrome,de semmi. Ki kell tölteni azokat a hülyeségeket h mikor léptem be utoljára,mi az első tanára neve,stb.,és a végén kiirja h nem egyezzik. Régebben csak simán beirtam másik email cimem és elküldött egy új jelszót,de most nem lehet. Valami megoldás?
-
-
-
half333
őstag
Üdv! Sehogyan sem tudok belépni a fiókomba pár napja,most meg azt irja túl sokszor próbáltam belépni,próbálja később. Mi ez?
-
klampfer
tag
kapott már más is figyelmeztető levelet a Gmailtől a Gmailjére, hogy xxxx időpontban Kina/hongkong/stb.. helyről be akartak lépni a gmailjére és javasolná megváltoztatni a jelszót?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Persze, ez "A Beérkező levelek mappa kihagyása" opció.
Ahol ez BEkapcsolt, az nem látszik, ahol meg KIkapcsolt állapotban van, az látszik.
-
concret_hp
addikt
olyat be lehet valahogy állítani, hogy a cimkézett levelek ne látszódjanak a beérkező levelek közt? vagy hogy pontosan milyen cimkék látszódjanak csak?
-
macimeister
aktív tag
Én pedig pont az ellenkezőjét akarom berakni. Nekem csak annyi kéne, hogy van egy G-mail fiók amiben hozzá van adva egy POP3 levelezés és az erről a címről küldött leveleket autómatán továbbítsa egy másik címre is. Titkos másolat oké lenne, csak azt mindig ki kell tölteni

-
zeorsdfd
senior tag
Elvileg tovább kéne küldenie, ha jól állítottad be a címke szerinti szűrést.
Egyébként meg..
-
Zsivi
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: Adott egy email fiók( munkahelyi) ahova elég sokan kapunk e-maileket, a rendszergazda ezeket becinkézi (legjobb tudása szerint), mindenkinek van egy névre szóló cinkéje. Azt szeretném megoldani hogy a nekem becinkézett leveleket továbbítsa a Gmail a saját email fiókomba, de sajnos ezt nem tudtam sehogy sem beállítani.
Hiába állítottam be egy olyan szűrőt ami ezt tartalmazza: label:xynév, majd beállitatottam hogy ezeket továbbítsa a saját e-mailemre, minden beérkező emailt továbbított, nem csak azt ami bekerült az én kis "mappámba".
Szóval össze foglalva: Hogy lehet azt megoldani hogyha be cinkézek egy email (lehet az olvasott vagy olvasatlan), akkor azt automatikusan tovább küldje egy másik email címre?
Erre valaki tud valami megoldást?

-
Soma01
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére

-
-
Soma01
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Semmi gond, szívesen segítettem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Soma01
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Amúgy ez a "Light" (magyarul "Világos") nevezetű az alap (default) téma?
-
-
Soma01
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Nagyon köszönööööm!
Nagyon jó tanácsot adtál!
A "Load basic HTML" magyarul "Alap HTML-nézet betöltése" linkre kattintottam, aztán minden megjavult onnantól kezdve. Jaj de jó, köszönöm még egyszer! 
-
-
Soma01
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Semmi változás.
Nem találtam még olyan oldalt ahol van ilyen kereső. Belinkelhetsz egyet, ha tudsz. -
-
Soma01
veterán
Megnéztem, nincs fent nekem egy darab téma se.
Arra gondolok, hogy az xy weboldalakon belül lévő google kereső stílusa lehet át volt állítva és a fiókom meg megjegyezte ez a beállítást. -
Soma01
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Lehet. Azt hol kell átállítani?
-
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszi!
Tegnap este valami történhetett a gmail fiókommal, de nem tudom mi! Az összes keresési találat címe a google.com-on szürke lett. Ha nem jelentkezek be, szép kék, mint eddig. Kipróbáltam más gépen, más böngészőben is, mindenhol szürke. A Daemon Tools Lite-ot telepítettem ami közben ez történt, de nem hiszem hogy összefüggésben lenne vele, mivel más gépen is szürke lesz, ahol bejelentkezek és ott nincs fent a Daemon Tools. Megnéztem plusz bővítményt nem rakott fel semmilyen program és inkognitó módban is csinálja (minden böngészővel, IE, FF, Op, Ch, portable-el is), ahol ugye le vannak tiltva a bővítmények.
Ha kijelentkezek, megint újra kék. Hogy, hol, mit állítsak be, hogy újra kék legyen akkor is ha be vagyok jelentkezve? -
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Belépve, jelszómódosítás után? Le is tud hívni új emaileket? Nem csak a régieket látja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon jó tanácsot adtál!
A "Load basic HTML" magyarul "Alap HTML-nézet betöltése" linkre kattintottam, aztán minden megjavult onnantól kezdve. Jaj de jó, köszönöm még egyszer!