Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Történt egy furcsa dolog, ami elég érdekes. A barátnőm belépett a gmail-ra és kiírta, hogy más ip címről beléptek a fiókjába. 3 napja csináltuk,, csak egymásnak, senki még csak az azonosítóját sem tudja. Wlanon keresztül kapcsolódik, de az kilométeres kis és nagy betű karakterekből álló jelszóval rendelkezik.
Ki is írta a belépett ip-ket mert kétfélét is talált: mindkettő 81.183..... így kezdődik.
Hogy lehetne ip-t visszakeresni, mert megvan az egész ip?
Vagy csak téves infó lehetett?Köszi
-
Subimp
tag
És még van egy gondja: nekem gmailes fiókom van, neki régebben upcmailes volt. Sokszor előfordult, hogy 1-2 órával később kapta meg a levelemet, időnként csak fél nap múlva. Az ő levelei rendben megjöttek. Volt amikor napokig nem volt gond, máskor pedig egy hétig használhatatlan volt ez a levelezés. Tulajdonképpen ezért is nyitott egy gmailes fiókot.
A kérdésem az, hogy létezik olyan, hogy a gmail nem szereti a upcmailt, ill. fordítva? -
Subimp
tag
Egy barátomnak az a gondja, hogy a Gmail fiókot ha IE-ban nyitja meg, akkor a levél elolvasása után eltűnik. Tudom, hogy vmi beállítási hibája van, de nem tudunk rájönni mi az. A Gmail fiókja IMAP-ra van állítva.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Kephamos
üzenetére
Én ilyenséle célra azt találtam ki, hogy telepítettem egy pdf-nyomtatót (bullzip) és bármi a képernyőről későbbiekben kell azt erre a virtuális nyomtatóra kinyomtatom, lesz belőle egy pdf file aq meghajtóm egy előre megadott könyvtárában, felugró alblakban még nevet is adhatok neki.
LINK: [link]
-
EmberXY
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Elméletileg igen, ez nem OTP...

-
Dr. Romano
veterán
Lehet amatőr kérdés, de ez az SMS-es emlékeztető ingyenes?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
A gmail anonim levelező? Ha elküldök valakinek egy e-mailt, akkor az meg tudja nézni az IP címemet vagy azt elrejti?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Miféle megoldással tudok néhány levelet lementeni, hogy az esetleg később bizonyítékként szolgálhasson. (Stem vásárlásaim "blokkját" szeretném archiválni.)
Egyelőre nincs semmiféle problémám, de jobb félni, mint besz**ni.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
van egy gmail-es fiókom, és egy windows mobilom. Szeretném őket szinkronizálni(névjegyek). A gmail kontaktjaimat rá is szinkronizálja a pda-mra, de visszafelé nem. Tehát megoldható az, hogy a pda címjegyzékét szinkronizálja a gmail címjegyzékébe? -
wolffy
aktív tag
Sziasztok, van egy regisztrált Gmail-es e-mail címem, azonban a fiókomból úgy szeretném küldeni az e-maileket, hogy kifelé ne ez a cím látsszon feladóként, hanem egy másik. A Gmail beállításaiban hozzá is adtam ezt a másik e-mail címet az "E-mail küldése erről a címről" opciónál, azonban nem úgy működik ahogy szeretném:
Az új e-mail cím nevében tudok küldeni, ám aki megkapja ezt a levelet a feladónál két e-mail cím szerepel, mégpedig úgy, hogy "xy@gmail.com xyz@t-online.hu nevében. Azt szeretném elérni, hogy csak az xyz@t-online.hu látsszon feladóként de mégis a Gmail-ből levelezhessek. Tudtok erre megoldást??? Előre is köszi!
-
EmberXY
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Be tudod állítani, először a beállításokon belül az "Átirányítás, Pop és Imap" menüben adj meg egy továbbítási címet (nyilván az új címedet), majd az új címre érkezni fog egy megerősítő e-mail, abban a fiókban ezt meg kell erősíteni, utána a régi fiókból már engedélyezve van arra a címre a továbbítás.. --> ezután a régi fiókban létrehozol egy szűrőt, ahol a feladó egy *, és a szűrő következő lépésénél beállítod, hogy továbbítás az adott címre, onnantól kezdve ami oda érkezik, azt továbbítja az új címre.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Csináltam magamnak egy új gmail-es címet. A régi gmail-es profilomban be tudom azt állítani, hogy az oda küldött levelek az új címre érkezzenek?
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok
Nem tudtok megoldást arra, hogy Exchange 2003as környezetben a Gmailos levelek roszul jelennek meg? Karakter kódolás a ludas. Tudom. De nincs valami végleges megoldás, hogy többet ne jöjjenek roszul a levelek??
ÉS amik már megjöttek azokkal lehet valamit tenni? (Próbáltam mindenfélére állítani az Outlookban a kódolást, de semmi..)
-
koshmar
veterán
Magától megjavult a Gmail.
Belépek, és ahogy meglátom a beérkező leveleket, azonnal abbahagyja az oldalbetöltést.
Nem értem...de azért király.
-
EmberXY
veterán
Akkor nem tudom, hogy mi lehet a gond, hátha a többiek tudnak segíteni.
(Kipróbálásként most én is feltettem, ugyanazt a hibajelzést kapom, mint te...
)
Nincs ötletem.. (A wikipédián azt írják, hogy a google nem támogatja, szóval lehet, hogy azért van valami ütközés..) -
Jarod1
veterán
ezt tudjátok miért van?

-
-
koshmar
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Az összes, korábban létrehozott fiókot töröltem.
Csak egyetlen egyet hagytam meg, azt használom már több, mint egy éve.EmberXY: Egyébként azért váltottam a freemail-ről, mert kezdte elérni a minősíthetetlen szintet...
Például elküldtem egy levelet...aztán meg vártam a választ a címzett-től.
Erre 2 nap múlva jön egy e-mail, hogy az üzenet küldése sikertelen volt...
Érted, nem azután, hogy elküldtem az e-mail-t...2 napra rá!! -
localhost
Közösségépítő
válasz
koshmar
üzenetére
"De aztán 2 nap és 5 fiók után létrejött a mostani e-mail címem." - ami viszont NEKEM NEM TETSZIK!!!
qantum
1. Léterhozol egy újat.
2. Beállítod, hogy a régire érkezők automatikusan pattanjanak át az újra (vigyázz, nehogy a régi emiatt beteljen, nem másolatot kell küldeni, hanem átmozgatni, továbbítani )
3. Beállítod, hogy az újról is tudj (esetleg mégiscsak) a régi nevében levelet írni,
4. Csak az újat használod, a régire többé be sem kell lépni! -
koshmar
veterán
válasz
EmberXY
üzenetére
Szerintem csak az új fiók létrehozása az egyetlen megoldás.
Én is jártam már így..anno a freemail-es fiókomat "ott hagytam", és regisztráltam a Gmail-en.
Létrehoztam egy fiókot. 3,5 perc múlva már nem tetszett a név.
Másnap délután létrehoztam még kettőt...azok sem jöttek be. 15 perc múlva megint csináltam egyet..szintén zenész.
De aztán 2 nap és 5 fiók után létrejött a mostani e-mail címem.
-
qantum
senior tag
sziasztok! A elsődleges email címet meg lehet valahogy változtatni?
-
Vladi
nagyúr
sziasztok!
A google a kuka elemeit meddig őrzi meg? Thunderbird levelezőt használok, és ott beállítottam, hogy minden üzenet megtartása, de így nem fogja a google törölni?

-
-
koshmar
veterán
Azt vettem észre, hogy ha belépek Gmail-ben, akkor az oldal vég nélkül csak tölt és tölt...
Ha 20 percig hagyom megnyitva a fület, akkor is csak tölt.
(Google Chrome-ot használok, de ha jól emlékszem, FF-szal is ezt csinálja).Nektek is ilyen?
-
EmberXY
veterán
-
canniball
nagyúr
Azt be lehet-e állítani valahol hogy ne csoportosítsa a leveleket?
-
aram01
nagyúr
srácok segitsetek, múltkor bevoltam baszva és összevissza állitgattam a beállításokat.egyes értesitések azóta nem jelennek meg.hol tudnék utána nézni mit állitottam el(ja tuti hogy megjönnek csak nemlátom őket) köszi urak
-
-
alienpapa
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Legyen a használni kívánt cím mondjuk a nemtudom@gmail.com. A linkeden keresztül meg akartam csinálni a levél fiókot, de kiírta h a felhasználónév már foglalt. Innen már tudtam, és emlékeztem is rá h régen már regisztárltam ezt a nevet. Ezután kipróbáltam a jelszóemlékeztetőt, amit linkeltél. Azt írja h a "nemtudom" emial cím nem létezik. Azt nem értem h ha nem létezik, akkor miért írja ki a regisztrációnál h már foglalt.
Bocs, ha értetlen vagyok, nem akarom teleszemetelni a topikot, de kajakra felb@sz a dolog..... -
alienpapa
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de lenne még egy nagyon hülye kérdésem.
Regisztrálni akartam egy gmail fiókot a linkeden keresztül, de a név amit választottam már foglalt volt. Elég egyedi név, szinte teljesen kizárt h valaki más használja. Az a gyanúm, h én regisztráltam régebben ide, de elfelejtettem a jelszavamat. Az lenne a kérdésem h kérhetek-e gmail jelszóemlékeztetőt csak felhasználónév alapján? 
-
válasz
localhost
üzenetére
Az jó? Én most leszedtem ebből az újabbat, de ez egy rakás sz@r. Duplakattra nem betölti a gmail-t, hanem megnyitja a progi ablakát, ahol instant el tudom olvasni a levelet... Na nekem ilyen előnézeti nem kell vagyis igen, de mint ebben az 1.0.25-ösben, hogy buborékablakba mutatja csak.
-
Üdv. A régi fajta Gmail Notifier teljesen megadta magát? Állandóan kiírja, hogy nincs szolgáltatás és jön a kék felkiáltójel, ha jön mail már nem jelez. Már csak az új W7-es megy? De az meg nem tetszik, nekem az óra mellé kell
Köszi. -
EmberXY
veterán
válasz
kmisi99
üzenetére
Én már leveleztem egyszer a vodafone ügyfélszolgálattal (ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com), és semilyen hasonló hibát nem tapasztaltam, még válaszoltak is. Bár ez már egy éve volt, de az e-mail cím még most is szerepel az elérhetőségeik között ([link]), szóval szerintem ezzel a formátummal önmagában nem lehet baj..
A hibaüzenetben konkrét utalás volt arra, hogy a cím formátuma miatt nem kézbesítette? Amit idéztél, az még nem jelenti feltétlenül azt, más hiba is lehet, esetleg a címzett valamiért visszautasította, vagy esetleg a cím hibás...
-
kmisi99
addikt
A dhl küldött nekem sms-t hogy írjak nekik mailt a vamkontakt.hu@dhl.com ra csak hát a gmailnek nem tetszik ott a .hu mit tudnék tenni mert így rögtön hibát küld.
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
vamkontakt.hu@dhl.com
-
Grande Ale
őstag
Nem kimondottan gmail, de használja valaki a Google naptár sms értesítőjét? Mostanában többször jön az értesítő, ma is pl. 01:51, 01:52, 01:53... Háromszor jött egy eseményről. Járt már így valaki?
-
skoos
őstag
xxy@gmail.com címemből, van lehetőség xxy@xxy.hu címet csinálni, anélkül, hogy fietni kéne vagy domaint regisztrálnom?
-
Brae
őstag
Egyik pillanatban tökéletesen működik a gmail fiókom, ms outlook expressel küldtem vele egy mailt, következő pillanatban bekéri a jelszót és nem működik. Ellátogatok a webes felületre ahol az fogad, hogy A megadott fiókot letiltották. Ez meg mi a cukros f@sz?

Na újabb fejlemény, nagyon okos barátnőm véletlen spamként jelölte meg az egyik mailem...
Mit lehet ebben az esetben kezdeni? -
dokee78
félisten
Miért nem enged korábban használt jelszót beállítani a GMAIL?
-
EmberXY
veterán
Esetleg a supporttal vedd fel a kapcsolatot, hátha többet tudnak erről..
A képmegosztók között is van olyan, ahonnan lehet törölni, csak regisztrálni kell. Nyilván felelősséget kell vállalnod azért, amit feltöltöttél, lehet, hogy ezért nem engedik törölni, mint ahogy itt a fórumban sincs lehetőség a hsz-edet törölni. Ezek nyilvános dolgok, de amit e-mail-ben küldesz, az privát, azt csak a feladó és a címzett láthatja... Te, mint feladó azért küldöd el a címzettnek, hogy megoszd vele, ő ennek értelmében megismeri, de más nem tud erről, ezért felesleges szerintem az, hogy később csatolmány törölve legyen... Ha a csatolmány valakire nézve kompromittáló vagy sértő, akkor nyilván mérlegelsz előtte... -
Orionk
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Értem.
Hasonlóan gondoltam én is.
Esegleg ennek nem lehetne utánnanézni valahol?, mert ugy gondolom, hogy mint a mail, így a képt küldőjének is nagyobb jogom kellene, hogy legyen redelkezni a mail és így a kép felett.
Ha pl. ere a képmegosztóra:
http://picturepush.com/upafeltöltök egy képet, akkor nem tudom utólag törölni.
-
EmberXY
veterán
Szerintem nem lehet törölni..
Ha valakinek küldesz egy képet, akkor nyilván csak ő és te láthatjátok, és alapesetben nem tudhatod, hogy a címzett törölte-e már a levelet, vagy nem, mivel ez a "képszerver" biztosan nem nyilvános, ezért nem úgy működik, mint egy kép megosztó, hogy bármikor törölni lehessen a feltett képet. Véleményem szerint a címzett fiókjában lévő e-mailt a küldőnek nincs joga befolyásolni a küldés után, ezért is lenne értelmetlen ez a funkció, de úgy gondolom, hogyha mindkét fél törli a levelet, akkor a kép is előbb-utóbb feleslegessé válik, és törlődik, az is lehet, hogy azonnal. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Solved.
-
Orionk
senior tag
Hali !
Egyik ismerősömnek küldtem mailt. Neki és nekem is gmail es cimem van.
A mailban volt egy csatolt kép.Ezt a képet ő is megkapta, és megnézte.
Viszont, amikor képet küldesz gmail en, akkor azt a rendszer feltölti egy szerverre, és az ő mailjében erről a szerverről nyílik meg.Ezt szeretném kérdezni, hogy tudom-e törölni a képet a szerverről? Ismerősöm már láttam a képet, így tovább nincs rá szükség, hogy akármeddig is újra megtekinthető legyen.
Hogyan lehet ezt a képet törölni?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Peugeot, Citroën topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)