Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget. Baromi sok levelet kapok minden nap, de nem is tudom, hogy milyen oldalakról mert nem nagyon szoktam olyasmire járni ami küld, végülis mindegy. Nincsen a gmail-ban valami olyan funkció hogy egy bizonyos emailról érkező levelek egyből a kukába kerüljenek vagy meg se kapjam? több ilyen is van szóval több szűrőre lenen szükségem
köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok. Vízszintes nézetben sehogy nem néz ki és még hasznavehetetlen is. Függőleges módban jó is lenne, de nem értem miért nem mutatja a levél teljes formátumát (jobb oldalon). Egyik szélesebb és oldalra is kell görgetni, másik meg ki sem ér a böngésző széléig. Valahogy ezt nem lehet egységesíteni?

-
csababarca
őstag
Adott egy 4.4.2es android telefon (LG Optimus G), Gmail alkalmazásban két fiók van.
Az egyiket szeretném eltávolítani, mert nem az enyém, hanem azé akinek kölcsönadtam pár hétre.
Hogyan tudom ezt megtenni?
Sehol nem találom ezt az opciót, bementem a beállításokba, fiókok kezelése, de nem ad ki ilyen lehetőséget.
megoldva.
-
Ha Google-alkalmazásaidat szeretnéd visszaállítani megszokott formájukba, látogass el ide: google.com/starwars, majd húzd vissza az avatarodat középre, és kattints az \„Alaphelyzetbe állítás\” lehetőségre. Ellenkező esetben ez a Google-élmény 2016. február 1-jén automatikusan alaphelyzetbe áll.
forrás: link -
gabyka
senior tag
Srácok/lyányok...ezt az ébredőerős buziságot, hogyan lehet kikapcsolni/visszaállítani? A pöcköm tele van, hogy a youtube-n mindig vinnyog ha hangerőt akarok állítani...és a többi...köszi elóre is.
[/Természetesen kerestem rá...de lehet rosszul...OFF]
-
sgergi
veterán
Mert nem abban a menüpontban kell a szűrést létrehozni, hanem a Beállítások/ Szűrők és letiltott címek/ Új szűrő létrehozása. Itt megadod a feltételeket a szűréshez, utána rányomsz a Továbbra, és ott tudod megadni, hogy arra a szűrési feltételre melyik Címkét használja ( tehát a címke és a szűrés létrehozása teljesen más dolog), illetve itt tudsz megadni olyan dolgokat, hogy Beérkező mappa kihagyása, illetve a régebbi levelekre is vonatkozzon a beállítás.
-
rii
nagyúr
küszönöm a sedgítségetekt, de sajnos nem látom át a gmail beállítási lehetőségeit, annyi minden van .-(
settings - settings - labels - (pinterest label) : Show in message list -et Hide-ra raktam, mégis megjelenik az Inbox-ban, az Edit-re rányomva meg csak a "Nest label under:" -nél lehet megadni másik Labelt
az inbox-ban most is ott vannak a pinterest levelek, és mindegyik ilyen levél jelenleg két label-lel van megjelülve: inbox , pinterest
-
tibyke75
csendes tag
Sziasztok a bejövő üzenetek közt mindig jelöl egy új üzenetet nem tudom kitörölni valaki tud segíteni benne
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a gmail a G+ alapján létrehozott nekem egy KÖRÖK kategóriát amiben a köreim szerepelnek. Emlékeim szerint ez már már így van egy ideje viszont ma tapasztaltam először, hogy a köreimben lévő emberek levelei nem jönnek be a beérkező levelek közé, valamint értesítést sem kapok róluk. Onnan tudtam meg, hogy válaszoltak egy levelemre, hogy telefonon mondták, továbbá miután nem találtam ennek ellenére sem a beérkező levelek között, megnéztem az elküldött leveleket ahol az általam korábban küldött levelet félkövéresítetten találtam kiemelve ami a választ is tartalmazta. A körök szűröt nem találom a szűrők között, hogy szerkeszteni tudjam, így az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám a KÖRÖK-be érkező levelet a bejövő levelek közé irányítani, továbbá, hol tudom beállítani, hogy milyen jellegű, kategóriájú levelekről (KÖRÖK, elsődleges, közösségi, promóciók, frissítések) kapjak e értesítést e vagy sem. Lassan kezdek elveszni a beállításokban és azok összefüggéseiben

-
bhonti
aktív tag
Lumia 530 mobil idén nem akarja frissíteni a leveleket. Megy valakinek?:0
-
rii
nagyúr
sziasztok
hogy lehet egy adott feladótól jövő levelet automatikusan egy label-be érkeztetni, hogy az inbox-ban ne is jelenjen meg?
-
kuyarashi
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Köszi. Igen, de mikor már 5-10 levelet váltottunk egy ügyféllel, akkor nem fogom tudni a számból meghatározni, hogy a legutóbbi üzenetére válaszoltam-e már, vagy csak elolvastam. Ráadásul ketten is használjuk ezt a fiókot. (Az sem segítség, hogy a szám páros, vagy páratlan.
Gondolom ezt nem kell mondanom.) -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy van-e olyan beállítás, vagy plugin Gmail-hez, ami a megválaszolt leveleket megjelöli valahogy. Például a Hotmail egy jobbról-balra visszaforduló nyíl piktogrammal (is) jelzi, hogy arra a levélre már válaszoltam:

Köszönettel:
kuyarashi -
zeon.hu
nagyúr
Az vajon mitől lehet, hogy bizonyos kontaktokhoz tartozó képek napokig nem jelennek meg az android alkalmazásban? Aztán pár napig ok, utána ismét hiányoznak.
Szinkronizálás megy, asztali gépen ott vannak a képek. -
fkrinya
tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Ma reggel 9 előtt történt a vásárlás és nem sokkal később meg is jelent a 100Gb-os tárhely.
Ha a Drive-ot nyitom meg, akkor minden rendben, ha a Gmail-t, akkor kiírja, hogy megtelt a tárhely, vásároljak további tárhelyet, aztán, ha arra rákattintok, akkor megint azt mutatja, hogy megvan a 100Gb és van egy csomó helyem.
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Elfogyott a Google tárhelyem és vásároltam, így most 100Gb van, amit a Google Drive-ban már látok is, de a Gmail-ben nem. Nem tudok már sem fogadni, sem küldeni, fent egy piros sávban írja, hogy vásároljak tárhelyet, majd, ha arra rákattintok, akkor mutatja, hogy 100Gb-ból 18Gb foglalt.
Ha egy tárhely alatt működik a Drive és a Gmail, akkor a Gmail miért nem látja?Köszi!

-
donjohnson
addikt
"Egy a(z) *****@citromail.hu fiókjában található üzenet érvénytelen méretű, ezért a szerveren maradt.
Köszönettel:
A Gmail csapata"megnéztem a citromail fiókomat, de semmi levél.
ez mi lehetett?
-
okay
aktív tag
Hello!
Meg lehet oldani hogy egy bizonyos feladótól az üzenet ne az elsődleges, promóció, és ilyen előregyártott fülekre érkezzen? Vagyis az lenne a legjobb ha új fület hozhatnék létre, de ilyet nem lehet? A címkével nem érek semmit, vagy hogy oldjam meg hogy nem a beérkezőbe jöjjön, de ne is a többi kategóriába?
köszi! -
leslieke
Jómunkásember
Üdv! Ki lehet kapcsolni a bejelentkezés értesítőt? Ha igen, hol?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Telefonon az Inbox-ot használom. Az a gondom, hogy nem kérdezi le a leveleket, nem jelzi ha beérkező levél van. Csak ha belépek az alkalmazásba akkor látom hogy jött valami, vagy esetleg még akkor sem, csak ha frissítettem. Lehet vele valamit csinálni hogy jelezze ha érkezett valami? -
laktop
tag
Közben annyi fejlemény, hogy sikerült

Nem értem, hogy miért, de azoknál a fiókoknál, amiket nem sikerült felvenni az Outlookba, ott az accountnál bekapcsoltam a "Kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése"-t. Pedig ezt korábban is kipróbáltam, de akkor sem sikerült bejelentkeznie az Outlooknak a fiókomba.
Most már csak azt nem értem, hogy a többi fiókom elérése miért működik, ha azoknál ez a funkció ki van kapcsolva?
Ezt a beállítást életemben még egyszer sem piszkáltam egyik fiókomban sem.Azért az is vicc, hogy a Microsoft Outlook kevésbé biztonságos alkalmazásnak minősül

-
laktop
tag
válasz
beldeczki
üzenetére
A linkre kattintva az alábbi szöveg jelenik meg: "A keresett beállítás az Ön fiókjánál nem érhető el.".
Alkalmazás jelszót csak akkor lehetne létrehozni, ha be lenne kapcsolva a kétlépcsős azonosítás. Ezt pedig nem szeretném használni.
Nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mert akkor a korábbi 5 gmail címem miért működik? Az is fura, hogy nemrégen további címeket próbáltam felvenni, de azok szintén nem sikerültek, viszont azóta a sima, egyszerű alap lépésekkel mégis sikerült további 4 címet felvennem az Outlookba. Nem értem, hogy most mi van
Mi lehet a különbség a gmail fiókjaim között? Miért lehet az egyiket gond nélkül, fél perc alatt felvenni, a másikat meg sem pop3-mal, sem imap-pal, sem egylépcsős, sem pedig kétlépcsős azonosítással pedig sehogyan sem. -
laktop
tag
Tűzfal és víruskereső beállítások már több hónaposak, port tiltással, szűréssel és egyéb nyalánkságokkal, de teljesen kikapcsoltam a próba idejére már a végén ezeket is. Meg hát a másik 5 gmail-es címem se működne már évek óta, ha a port átengedésekkel vagy egyéb beállításokkal lenne a probléma.
Egyszerűen tanácstalan vagyok. Ilyenkor szokott valami hót egyszerű dolog lenni a probléma. -
laktop
tag
IMAP-pal sem tud az Outlook csatlakozni, de én amúgy is pop3-at szeretnék.
Természetesen engedélyezve van a webfelületen minden, ami kell.
Közben kipróbáltam másik 3 gmail-es címemmel, de azokat sem tudom felvenni az Outlookba. Weben keresztül minden tökéletes, de az MS Outlook nem tud bejelentkezni egyik cím esetében sem. Mindig újra kéri a felhasználónevet és a jelszót. -
laktop
tag
Sziasztok!
Az MS Outlook 2010-hez szeretném hozzáadni egy több éves gmail fiókomat a többi gmail-os fiókom mellé, de sehogyan sem engedi.
Nem tud az Outlook teszt üzemben bejelentkezni, de úgy sem megy, ha kézzel adok meg minden beállítást, holott a böngészőből belépve remekül működik minden.
Közben olyan üzeneteket kapok a biztonsági másik gmail-os e-mail címemre, hogy "bejelentkezési kísérlet megakadályozva". Miért akadályozza meg a belépést a levelező kliensből ha engedélyezi a böngészőből?
Megnéztem a pop3/smtp beállításokat ezerszer, összehasonlítottam a többi gmail-os címem beállításaival. Minden egyezik.
Mi lehet a probléma? -
Zsolt1
tag
Sziasztok! Egy olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy a gmail valamiért a csonkolt tartalomhoz teszi az aláírásomat. Itt nem arra az aláírásra kell gondolni, amit a beállításokban lehet beállítani, hogy mindegyik emailhez hozzáfűzze, hanem arra, hogy csak simán odaírom a nevemet a levél végére. Hogy egyértelműbb legyen csináltam egy képet a problémáról: [link]
Azt szeretném, hogy az aláírásomat is a rendes tartalomba rakja be és ne rejtse el. Természetesen más nevekkel nem csinálja ezt, ha azt írom oda, hogy Kis Pista, akkor nem vágja le, csak ha a rendes nevem van ott, akkor csinál ilyen baromságokat. Tudna valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam a "jó oldalon állni"a Star Wars Google reklám esetében,ami egész jó,csak nem bírom visszacsinálni azt,hogyha belépek a fiókba,a régi,megszokott kék csíkot húzza,és ne egy lézerkard jelenjen meg.
A témát már visszaállítottam az alap fehérre,de a kék csíkot nem tudom.
Azt hogyan kell? -
kispx
addikt
válasz
Gutenberger
üzenetére
Ha a FF-ot csökkentett módban indítod, akkor bejön?
-
Gutenberger
tag
Sziasztok!
Firefoxban a gmail nem töltődik be, csak a kék csík ugrál előre hátra. Csökkentett html módban betölt. IE-ben betölt. Win 10 fut a gépemen és legfrissebb Firefox.
Tud valaki segíteni? Már szinte mindent próbáltam...
Köszönöm!
-
bigdady
nagyúr
Hali
google plus vagy micsodán ami gmail-ből indul van 2 követőm. Kik azok? Hol lehet megnézni?
-
-
válasz
erikke17
üzenetére
A GMail nem tud valódi mappákat, helyettük címkézni tudod az üzeneteket.
Nyiss meg pl. egy banggod -tól érkezett emailt és felül a Továbbiak menüből válaszd az Ehhez hasonló üzenetek szűrése pontot. Itt ki tudsz választani (létre tudsz hozni) címkét.
Ezek a címkék megjelennek a bal oldalon látható Beérkező levelek oszlopában.
Én ezeket szoktam ilyenkor beállítani:
- A Beérkező levelek mappa kihagyása (Archiválás)
- A következő címke alkalmazása:
- Soha ne legyen spamvalamint a címkén meg lehet nyitni egy helyi menüt, amiben kiválasztom hogy Megjelenítés olvasatlan elemek esetén. Ez után a címke csak akkor lesz látható, ha van alatta új/olvasatlan üzenet.
A fenti beállításokat a Beállítások / Szűrők és letiltott címek alatt tudod később kezelni.
-
erikke17
őstag
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy adott feladótól jelen esetben banggood nem e lehet valahogy egy mappába rakni a tőlük érkező üzeneteket? Na meg ugye ott az eBay is...
Előre is köszi

-
Stirbi
addikt
Megoldódott

-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Pyrandus
üzenetére
Ezen is végigmentél: https://www.google.com/accounts/recovery/ ?
-
Pyrandus
tag
válasz
Pyrandus
üzenetére
Jelszómat végzetesen és kitalálhatatlanul elfelejtettem a .gmail levelezőhöz. Próbáltam a gmail felkínálta összes lehetőséget. 3-4 hete, mint fekete lyuk nyeli el a leveleimet, és a feladók nem tudják, hogy miért nem válaszolok (ugyanis a cym persze él, csak én nem tudok bemenni. Mondom: a gmail összes felkínált lehetőség megpróbáltam.
Van magyar telefonos szolgálat? Ott adataimat igazolva visszaállíthatják azt a fiókomat?
Kösz. -
Sanyi.mTs
addikt
mobil alkalmazásban véletlenül rányomtam, h mindig jelenjenek meg a képek az adott küldőtől, ezt hogyan tudom visszacsinálni?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A telefonomon használom a két lépcsős autentikációt gond nélkül. Most lett egy új gmail fiókom és azt is szeretném hozzáadni a teelfonomon lévő autentikátorhoz. Hogy tudom ezt megoldani? Próbáltam rákeresni, de nem találtam megoldást...
-
Pyrandus
tag
Jövök mindjárt, jelszóvesztés a bajom.
-
v-paci
aktív tag
Sziasztok,
tegnap óta kapom egy másik felhasználó leveleit is, mivel mindösszesen egy pont eltérés van a címek között:
xxxyyy@gmail.com - az enyém
xxx.yyy@gmail.com - az övé, vagyis ezt adta meg valaholMit lehet ilyenkor tenni?
-
Jarod1
veterán
na esetleg valakinek aa naptárban duplikált események vannak,
erre van ez:[link] -
Bobo66
csendes tag
2 napja nem indul el a Gmail.
Szokásos módon beírom a címet "http://gmail.com/", de a cím azonnal átváltozik "https://mail.google.com/mail/u/0/"-re és csak tölt folyamatosan. A betöltést jelző csík majdnem eljut a végéig, azután egy kicsit visszaugrik és ez történik folyamatosan.
Légy szíves segítsetek.
Köszi előre is. -
gerii
addikt
Üdv!
Egy beszélgetésben (nem chat) hogy lehet azt átállítani, hogy a feladó neve helyett a mail címe látszódjon a fejlécekben, pl: Kiss István helyett kpista66@freemail.hu legyen látható?
A címzett: saját magam mellett van egy menü, ott kiírja, de nem tudom ott sem állítani. -
törölt tag
Sziasztok, segítséget kérek :
A következő történt: szoktam a gmail-kukát is törölgetni, eszembe sem volt, hogy 30 naponta úgyis nullázzák....de most soknak éreztem a tartalmát, újból ellenőriztem és láttam, hogy nemcsak a benne lévő, hanem a beérkezett mappában lévő beszélgetések 1 részét is kidobja ?! Visszaállítás gomb, meg is történt, aztán látom ám h.ugye ott van a kukában, amit ki szerettem volna törölni. Nosza kijelölés/törlés az összesre páros és lőn siker. Kidobta az összes kukás levelemet 20 db beérkezett üzenetek mappában lévővel egyetemben. Most mi van ? Mindig ugyanazt csináltam mióta gmail-es fiókom van, de ne ba...za már meg a .....
elveszik 20 db számomra fontos levél a beérkezőből azonnal és végérvényesen ?Valaki valamit ?

-
kispx
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
A https://myaccount.google.com/security címen a "Bejelentkezés és biztonság" résznél az oldal alján található "Kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése" legyen bekapcsolva.
-
Dilikutya
félisten
Az miért van, hogy a Windows Live Mail ugyanazokkal a beállításokkal nem tudja letölteni egy új fiók leveleit, mindig arra hivatkozik, hogy nem jó a felhasználónév/jelszó. De jó, mert webről megy, pop3 szerver jól van, mert a másik címem be tud jelentkezni. Csak egy értesítést kapok, hogy valaki megpróbált belépni. A webes felületen a két fiók össze van kapcsolva.
Ezt kapom emailben a másik fiókomra: "Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (xy@gmail.com) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek."
A két fiók beállításai mindenben megegyeznek, mégis csak az egyikre töltődnek le a levelek, a másikra nem engedi a Gmail.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az egyik e-mail címemre az imént kaptam egy ilyen üzenetet:
Valakinek megvan az Ön jelszava
Kedves xy!
Valaki nemrégiben az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (xxxxxxxx@gmail.com) egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazás vagy mobileszköz segítségével.
Részletek:
2015. november 19., csütörtök 20:38 (közép-európai téli idő)
Magyarország*
A Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:TEKINTSE ÁT ESZKÖZEIT MOST
Üdvözlettel:
A Google-fiók csapataMivel az IP cím a UPC-hez tartozik, így biztosan nem én voltam, mert semmi közöm hozzájuk, továbbá se gép, sem mobil közelben nem voltam ekkor.
Amit nem értek, hogy ha valakinek tényleg megvan a jelszó, és azzal próbált meg bejelentkezni, akkor miért nem kaptam a belépési kódot tartalmazó sms-t. (kétlépcsős azonosítás engedélyezve van)21:00-kor SMS-t is kaptam az alábbi szöveggel:
Valaki az imént használta az Ön xxxxxxx@gmail.com címhez tartozó jelszavát. Lásd: google.com/blocked -
törölt tag
Arra rájöttem, hogy archiválja azonnal ha beérkezik. De miért, hiszen semmi szűrő nincs beállítva.
-
törölt tag
Helló!
A kérdésem, hogy mostanság jön Ebayes levelem, de bejövőként nem jelzi, sőt, a bejövő mappában sem található. A spamban, kukában sem. Látom viszont az összes levélnél. Ez miért lehet?
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Gmailre importálom a leveleket egy citromail fiókból. Na most írja, hogy 152 levelet letöltött, de a beérkezett üzeneteknél csak 3-at látok ami a másik fiókról jött át. Ennek van valamennyi átfutási ideje?
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Gmail-es címünkről napi hírlevél kiküldésére kerül sor. Viszont egy idő után mindig visszadobja a leveleket, gondolom a spam gyanúja miatt. Van valami lehetőség rá, hogy ezt a tiltást feloldják? Vagy valami más megoldás?
Köszönöm
-
ACAB95
tag
Ma már 2 személynek próbáltam emailt küldeni, de ezt kuldte a gmail:
Delivery to the following recipient failed permanently:
.........@gmail.com
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail-smtp-in.l.google.com. [2a00:1450:4010:c04::1a].The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 https://support.google.com/mail/answer/6596 i65si4081486lfi.73 - gsmtp -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy ne kérjen a Gmail állandóan megerősítést, hogyha egy alkalmazást elindítok. Tehát van pl. a Feedly, ami a Gmail fiókomhoz van rendelni. Akárhányszor bejelentkezek a Feedly oldalára, mindig megrősítést kér. Nem lehetne ezt kikapcsolni valahogy?

Előre is köszönöm!
-
Dilikutya
félisten
Az miért van, hogy a Windows Live Mail ugyanazokkal a beállításokkal nem tudja letölteni egy új fiók leveleit, mindig arra hivatkozik, hogy nem jó a felhasználónév/jelszó. De jó, mert webről megy, pop3 szerver jól van, mert a másik címem be tud jelentkezni. Csak egy értesítést kapok, hogy valaki megpróbált belépni. A webes felületen a két fiók össze van kapcsolva.
-
EmberXY
veterán
-
Orionk
senior tag
Most visszaállt a Gmail Notifier működése.
Ezt használom: Gmail Notifier 1.0.0.87
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont az összefűzést (Beszélgetési nézet) be kell kapcsolni hozzá, ahogy a leírás is mutatja.