Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeL

addikt

Üdv. UPC-s topikból irányítottak ide, hátha tudnak itt segíteni. A problémám a következő lenne:

Bármilyen oldalról legyen szó, ahol gmail-es címmel vagyok regisztrálva nem tudom használni az oldalt, mert folyton átirányítási hibával megáll az oldal betöltése, többek közt a UPC ügyfélszolgálati oldalán is ez fogad:

Próbáltam 3 féle böngészővel: Frissen telepített Chrome, újra telepített Firefox, meg a Windows 10 alap Edge böngészőjével is. Próbáltam Ad-Block+ nélkül is, plusz úgy is hogy kikapcsoltam teljesen a tartalomblokkolást a böngészőben, továbbá többször próbáltam törölni a sütiket és gyorsítótárat, sehogy nem jó.

Ezen kívül próbáltam az itthon lévő másik számítógépen amin szintén Mozilla és Chrome is van, ott sem tölt be semmit gmail-es email címmel, plusz a saját telefonomon amin pedig Chrome böngésző van, azon is ERR_TOO_MANY_REDIRECTS üzenettel leáll az oldal betöltés.

Már kezdek kiborulni mert kezdtem elhagyni a freemail-t pont a megbízhatatlansága miatt, minden oldalon átírtam a kapcsolati emailt gmail-re, erre így meg újabban napok óta be sem tudok lépni oldalakra vele... Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés