Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyenlőre semmiben, akkor segítenek ha jár melléjük vmi plussz tulajdonságnövelő.
A szint egyenlőre gyűrűknél/muletteknél nem számít (az ára nő).
Egymásra nem hinném hogy tudsz pakolni fejlesztéseket, azok ahol 10 és fölötti plusszok vannak azok valszeg különleges cuccok.
Én eddig +4-s fejlesztést láttam kereskedőnél, de rubinos volt, szal nekem felejtős.
Az cuccokat eleinte fejlesztve érdemes venni a piacon,..és később is lehet találni nagyon jókat, de sok jó cucc el van 'rontva' (szintfüggő ugye), alacsony fejlesztésekkel.
pl. aukción vki leütött egy viszonylag jó és különleges fegyvert alacsony szinten, és beletett egy +1-s sérülést....az magasabb szinten el van rontva, mivel bár a tulajdonságai jók, de alacsony a sebzése, ha akarnál venni bele +3-s sebzést adó fejlesztést akkor ki kellene tisztítani és tisztító szivacsot venni a fegyver szintjéhez már nem éri meg megvenni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest